D'ale lumii noastre politice
Scris 30 iulie 2012 - 11:23
Life must be taken one disaster at a time
Scris 30 iulie 2012 - 11:35
Asa este. Dar cine decide daca a gresit sau nu? In mod normal ar trebui sa fie cel putin 50%+1 dintre cei cu drept de vot care sa decida asta. Daca Basescu se facea vinovat de inalta tradare sau alt act de natura sa puna in pericol suveranitatea Romaniei fi sigur ca la vot veneau mai mult de 50%+1. Dar ce a fost in parlament a fost doar o mascarada. Ce naiba ca puteti citi si voi motivatia si sa trageti propriile concluzii. Cum naiba poti sa-l demiti pe actualul presedinte iar apoi, in mai putin de o luna, sa te faci vinovat de exact ceea ce ii imputai in motivatia de demitere ba chiar mult mai agresiv si vizibil? Tine de bunul simt nu de IQ sa pricepi chestiile astea.
Eu decid, tu decizi, el decide. Fiecare la el un bucatarie sau in sufragerie decide. Pentru mine, si nu-ti mai fac lista pana in, votul decis de Anastase in Camera Deputatilor la legea pensiilor a fost dovada ca sunt prostit in fata. Unde a fost presedintele (mediatorul, magnificul) care trebuie sa ... bla bla... cand Anastase, Presedinte al Camerei Deputatilor al Republicii a sfidat matematica, legea si bunul simt ????? Pntru ca nu a intervenit atunci merita demis de cam 1000 de ori.
Hai sa nu mai discutam filosofic, si sa nu mai discutam pe persoane, ci pe institutii, fiecare ce are de facut cand si unde. Mie mi se rupe cum il cheama pe presedinte sau daca exista ANI, mie imi pasa ce se va intampla cu copii mei.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 30 iulie 2012 - 11:50
Iar discutia a plecat de la 50%+1 pentru referendumul privind demiterea presedintelui, ce legatura are asta cu ce a facut Anastase?
Pe de alta parte .. daca apelez la matematica de care aminteai mai devreme, cum crezi ca e posibil sa dai niste salarii/pensii dintr-o suma mai mica decat salariile si pensiile respective? Tot va aud ca va plangeti de acei 25%. Pentru cine nu stie, la Altex, cand a inceput criza, au fost cu totii chemati la o sedinta si li s-a spus scurt: -25% la salariu sau va cautati alt job. Eu n-am auzit de nici o manifestatie a celor care lucrau la Altex. Cu toate astea au avut salariul redus cu 25% cu mult inainte ca bugetarii sa-l aibe pe al lor redus. Din cate stiu eu majoritatea au acceptat. In fond a fost o criza, si de vina au fost tot aceia care cumparau credite cu buletinul nu cei care le dadeau.
Scris 30 iulie 2012 - 11:51
n-a zis nimeni ca Basescu e crema, ci doar ca dintre toate relele asta e cea mai mica.....
veniti fratilor cu alternative viabile, si ma alatur voua.....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 iulie 2012 - 11:56
Scris 30 iulie 2012 - 11:53
Scris 30 iulie 2012 - 11:58
Scris 31 iulie 2012 - 12:12
Grinch, da-o in pana mea, intrebi ce legatura are cu Anastase, nu ti se pare normal ca presedintele statului, care este mediator... bla,bla, sa ia atitudine ????
Aritmetica excede functia sau invers? sau cum ?
cat despre postul cu criza, mai lasati-ma fratilor, nu contam, suntem doar o reduta, asta daca suntem notificati pe harta. Astazi nu am mai fi in stare sa cucerim Plevna.
Altfel, bine ridicat subiectul, este cazul ca Basescu, Presedintele Ales, si Suspendat, sa-si exprime o opinie despre declaratiile lui Viktor Orban, prim ministrul maghiar privind votul in Republica Romania. Sper ca stiti despre ce este vorba.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 31 iulie 2012 - 12:30
Scris 31 iulie 2012 - 06:23
As mai avea multe sa spun, dar il las pe basecu sa o faca. Relu, atentie la vortul obligatoriu si la ce spune presedintele tau.
In incheiere, citez de pe un topic al unui alt forum
Am lasat subiectul acesta dupa alegeri pentru ca nu vreau sa para ca fac marketing electoral.
Este interesant de vazut ca romanii s-au impartit in doua tabere, "inteligentii" - pro Basescu si prostii - anti "Basescu".
Pare cam ciudat ca toti desteptii tarii sa gandeasca la unison, aceasta orientare comuna ar trebui sa le dea de gandit chiar lor.
Eu nu ma consider destept si prefer sa analizez din afara politica insa am mari dubii ca inteligenta unei tari se poate solidariza intr-un bloc.
Daca privim cu atentie aceasta polarizare a "inteligentilor" a fost de fapt o manevra abila pusa in practica de o echipa de marketing electoral de top.
Echipa a realizat ca romanul este increzut si i-a servit aceasta mica manilulare cu care l-a castigat.
Oare ce roman poate refuza adeziunea la gruparea inteligentilor atat timp cat si el se considera inteligent ?
Cum sa refuze tinerii romani statutul de inteligenti ?
Au aflat ca toti desteptii voteaza intr-un fel si s-au conformat acestei mode.
A fost o orientare "cool", au fost in pas cu moda si cu lumea buna daca au aratat ca se alatura acestui grup.
Direct sau indirect prin aceasta campanie s-a pus monopol pe desteptaciune, toti cei care au gandit altfel au devenit automat prosti.
Scris 31 iulie 2012 - 07:54
Insasi faptul ca ati fi preferat sa aveti 2 handicapati la carma tarii spune totul ..........
Mai omule, astea NU au fost alegeri !
Grinch a explicat foarte corect !
Scris 31 iulie 2012 - 12:57
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 31 iulie 2012 - 01:00
Eu fiind oricum scarbit de politica, ma simt si mai scarbit de astia de la A3.
Ex-FN2 owner
Scris 31 iulie 2012 - 01:04
ma simt si mai scarbit de astia de la A3.
Cum ar trebui sa fie orice persoana cu IQ peste 100
Scris 31 iulie 2012 - 01:47
Faza cu numarul persoanelor cu drept de vot trebuia stabilita legal inainte ca CC sa se pronunte vizavi de referendum.
Asa e cand te grabesti, fiindca te mana varanul de la spate.
Scris 31 iulie 2012 - 03:07
Ex-FN2 owner
Scris 31 iulie 2012 - 03:33
Mai degraba e cum spun eu, gazdacul voiculescu a grabit lucrurile fiindca il ardea.
Sunt curios cat va mai dura alianta pnl cu antena 3.
Scris 31 iulie 2012 - 03:44
Intr-adevar, cu putin mai multa rabdare maturau astia chiar totul, si nici nu ieseau asa shifonati. Norocul meu ca s-au grabit.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 31 iulie 2012 - 03:48
Pe mine ma depaseste ... va zic sincer ...
Ex-FN2 owner
Scris 31 iulie 2012 - 04:07
Scris 31 iulie 2012 - 04:16
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 31 iulie 2012 - 05:47
Trist nene, trist ..
Scris 31 iulie 2012 - 10:12
Eu degeaba repet. Nu conteza cum il cheama pe functionar (asta il include si pe presedinte), a gresit, mars afara !
Cat esti platit din bani publici si slujba nu este obligatorie, ba mai mult de atat, te-ai bagat in fata sa candidezi iti asumi si consecintele.
Aceasta postare a fost editata de alias: 31 iulie 2012 - 10:13
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 01 august 2012 - 12:16
http://lacoltulstraz...dreptul-de-vot/
Si unul cu dedicatie pentru alias care, desi ii repet de ceva mesaje incoace, tot "uita" de ce a fost chemat la vot duminica: http://lacoltulstraz...-la-referendum/
Scris 01 august 2012 - 12:29
http://www.monica-ma...ro/blog/?p=1532 (interesant este comentariul raspuns la intrebarea "Ati avut majoritatea in parlament, de ce nu ati votat unicameralul si 300 de parlamentari"
Modificarea numarului de parlamentari se putea face cu majoritate simpla. De ce nu a facut asta pdl ??
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi