De ce nu a facut asta pdl ??
Buna intrebare
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 august 2012 - 12:31
Scris 01 august 2012 - 12:31
De ce nu a facut asta pdl ??
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 august 2012 - 12:31
Scris 01 august 2012 - 12:47
Scris 01 august 2012 - 12:58
In 2009, romanii au votat la referendumul pentru Parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, prezenta la vot fiind mai mare de 50% plus unu.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 august 2012 - 01:48
Scris 01 august 2012 - 01:48
Scris 01 august 2012 - 01:54
Scris 01 august 2012 - 02:53
Aceasta postare a fost editata de cata69: 01 august 2012 - 02:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 august 2012 - 03:12
http://www.monica-ma...ro/blog/?p=1532 (interesant este comentariul raspuns la intrebarea "Ati avut majoritatea in parlament, de ce nu ati votat unicameralul si 300 de parlamentari"
http://lacoltulstraz...dreptul-de-vot/
Si unul cu dedicatie pentru alias care, desi ii repet de ceva mesaje incoace, tot "uita" de ce a fost chemat la vot duminica: http://lacoltulstraz...-la-referendum/
Scris 01 august 2012 - 04:00
Scris 01 august 2012 - 04:05
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 01 august 2012 - 04:07
si daca sunt toti din aceeasi oala, ce sens mai are schimbarea?
sper ca s-a inteles ca asta e o gluma, dar arata oarecum ridicolul situatiei cand cei care nu se prezinta la vot hotarasc.Prezenta la vot, da.
Dar per totalul listei electorale, 8 milioane (45%) au votat pentru si 10 (55%) s-au abtinut sau au votat impotriva, deci au votat impotriva.cum 55% e mai mare decat 45%, dupa calculele portocalii de acum 1-2 zile, voila !
Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea de ce pdl nu a taiat din numarul de parlamentari.
Ma rog, nu tu trebuie sa raspunzi, dar daca tot ai ridicat problema...
Scris 01 august 2012 - 04:12
Scris 01 august 2012 - 07:56
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 01 august 2012 - 07:56
Scris 01 august 2012 - 08:03
"Atâta vreme cât acest guvern merge pe linia interesului naţional, el va avea susţinerea UNPR", a mai spus el.
12 oct 2010 15:01
Aceasta postare a fost editata de mecea: 01 august 2012 - 08:11
Scris 01 august 2012 - 09:34
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 august 2012 - 09:44
Scris 01 august 2012 - 09:46
Aceasta postare a fost editata de Relu: 01 august 2012 - 09:47
Scris 01 august 2012 - 10:10
Din pacate a scris cam degeaba. De ce ? Pai o sa vezi imediat posturile cu "jos basescu", bla-bla-bla .......
E ca in bancu ala cu nebunu care orice s-ar fi intamplat, el voia un singur lucru:sa sparga geamurile lu' Popeascasa-l dea jos pe Basescu !
Life must be taken one disaster at a time
Scris 01 august 2012 - 10:18
Scris 01 august 2012 - 10:38
Aceasta postare a fost editata de alias: 01 august 2012 - 10:34
Scris 01 august 2012 - 10:50
Scris 01 august 2012 - 10:59
ne vedem la Crama?Și ziceam că nu mai scriu. Plec în vacanță.
Scris 02 august 2012 - 08:18
E greu. E greu pentru că-mi dau seama că lumea are experiențe particulare sau doar o percepție generală la nivel de imagine. E greu și pentru că mulți nu mai văd nimic dincolo de asta. Ești cu ei sau împotrivă. Nu mai există opțiunea unei alternative. Ura față de Băsescu e o problemă națională. De fapt ura față de ceva e o problemă națională peste care n-am trecut încă. Și din ce văd, poate nu o să trecem niciodată. Poate chiar e în ADN-ul nostru și ăștia suntem. Mai are rost vreo discuție? Să uităm puțin de PDL. PDL nu mai există. Băsescu nu mai există. în mod real, ei nu mai există, doar Ponta îi ține în viață să pară că e ocupat și nu are timp de țară.
Să luăm ce avem de câteva luni, o guvernare USL. CE SPUNEAU LIDERII ACESTEI ALIANȚE îNAINTE DE A AJUNGE LA PUTERE? Ce au făcut după? Cu cine se luptă? Cine îi împiedică să ia măsuri economice? Ai idee câte miliarde am pierdut din cauza circului făcut de Ponta în ultima vreme? Plăteam vreo 2 tranșe din datorie. Altă chestie, nu sțiu de unde au toți impresia că e datoria lui Băsescu. Că nu e. Și să nu-mi spui că am pierdut și cu Băsescu nu știu cât, că nu asta mă interesează. Nu pot justifica niște acțiuni prezente și necondiționate prin altele trecute. Acum dacă am pierdut atunci ce facem? Să pierdem mereu, că doar și ăia au făcut nu știu ce. E vreun concurs pe contre?
Băsescu nu a avut nici o majoritate. Nu știu ce majorități vedeți voi. A fost o singură situație când ceilalți membrii ai coaliției ar fi putut declanșa alegerile anticipate și când PDL nu a cedat șantajului politic. Și nu am avut anticipate, ci un nou guvern Boc. Asta spune tot despre orice majoritate. Nu mai încercați să scoateți numai PDL-ul ca fiind problema României de 8 ani. Sau Băsescu. Ăștia n-au trăit singuri la putere niciodată.
Ce e UNPR? Păi ce să fie, prieteni vechi și buni cu Ponta ca să-l citez. Și cam atât.
Tu confunzi noțiunea de șef cu niște politicieni. Mi-ai prezentat niște nume care se regăsesc și la PNL și la PSD. Ce-i cu ele?
Ca să scăpăm din rahatul actual, lumea ar trebui să nu mai accepte ipocrizia nimănui (adică să nu mai gireze rahați ca Ponta) și să ia atitudine. Asta înseamnă 16 milioane de voturi nule, dacă atât zice Ponta că sunt (un ipocrit ordinar care nega datele de la recensământ la vremea respectivă, care declara că nici nu a participat - iote un boicot și care acum e iar un imaculat). Alte milioane care să urle zi și noapte că politicienii de acum nu se bucură de susținerea lor. Și ar mai fi niște chestii interesante. Numai așa oameni care nu au bani să cumpere voturi, dar care vor să facă ceva, ar ieși în față. Și numai așa s-ar putea reface țara sau ce a mai rămas din ea. NU să zică Ponta că pe el îl susțin 8,5 milioane de oameni (cifră scoasă de el din lucrarea de doctorat probabil).
Dar asta nu se va întâmpla niciodată. Așa că mie mi-e total indiferent cine câștigă dintre ăștia, nu se va schimba nimic în bine, va fi tot mai rău. Rău la care voi participați acum activ. Rău de care sunteți responsabili în mod direct, în aceeași măsură ca Băsescu. Băsescu a adus USL-ul la putere, dar nu singur, are milioane de voluntari care îl ajută. Nu există nici cea mai mică scuză, Ponta a fost văzut în acțiune. Știm ce poate acum. E mult mai periculos decât Băsescu. E complicat de ales, răul mare, răul mic, e obositor și greu. De ce nu alegem noi să nu alegem nici un rău? De ce mereu e o alegere între două rele? Pentru că mereu am girat pe acest model. Mereu am votat negativ. Mereu am fost orbi și am vrut să plece unii cu orice preț, fără să ne gândim la consecințe. Poate acum o fi cazul să facem și asta. Vezi reacția oamenilor în țările cu o democrație ceva mai avansată ca la noi. Dacă nu ne place cum procedează ăia, atunci nu cred că are cineva dreptul să se vaite că Băsescu a fost rău.
Scris 02 august 2012 - 08:21
Scris 02 august 2012 - 09:01
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi