Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#3076 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 01 august 2012 - 12:31

De ce nu a facut asta pdl ??

Buna intrebare ;)

Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 august 2012 - 12:31

• 0

#3077 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 01 august 2012 - 12:47

Politicienii sunt obisnuiti sa joace duplicitar, de fapt cred ca e trecut in fisa postului.
Daca nu ma insel, acel referendul a fost unul CONSULTATIV.
Spre deosebire de asta de acum.

Apoi :
In 2009, romanii au votat la referendumul pentru Parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, prezenta la vot fiind mai mare de 50% plus unu.
Atunci, 88, 84% dintre romanii care au votat la referendum – adica 7.765.573 – au spus „DA” reducerii numarului de parlamentari. Pentru Parlament cu o singura camera au votat 77,78%.

DECI aproape 8 milioane de oameni au votat pentru scaderea numarului de parlamentari la 300.
Daca luam listele electorale vedem ca 10 milioane au votat impotriva (18 milioane-8 milioane=10 milioane)

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3078 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 01 august 2012 - 12:58

In 2009, romanii au votat la referendumul pentru Parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, prezenta la vot fiind mai mare de 50% plus unu.

• 0

Life must be taken one disaster at a time

#3079 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 01:48

Prezenta la vot, da.
Dar per totalul listei electorale, 8 milioane (45%) au votat pentru si 10 (55%) s-au abtinut sau au votat impotriva, deci au votat impotriva.cum 55% e mai mare decat 45%, dupa calculele portocalii de acum 1-2 zile, voila !

:D

Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea de ce pdl nu a taiat din numarul de parlamentari.
Ma rog, nu tu trebuie sa raspunzi, dar daca tot ai ridicat problema...
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#3080 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 01 august 2012 - 01:48

Bun, deci atunci toata lumea e happy, nu 300 de eroi dar nici basescu jos, pe aceleasi principii.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3081 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 01:54

Nu e chiar toata lumea happy, dar asta e, viata merge inainte. Daca e legal, asta sa fie. Am plans de ciuda cand ilici a fost votat de 80%, dar am putut face ceva ??
Povestile cu numarul de alegatori de pe listele electorale sunt indreptatite, dar TARDIVE.
Tata e mereu observator si in circumscriptia lui erau 3 persoane decedate, din ce au resusit sa deceleze.

Consider in mod cert ca parlamentul poate sa mai 'renunte' la cativa parlamentari, dar in niciun caz la 2 camere.
  • 0

#3082 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 01 august 2012 - 02:53

Eu nu mai scriu pe aici tocmai să evit certurile cu oricine. M-am plictisit de ele și de obicei nimeni nu și-a schimbat opinia, a căutat tot felul de motive să și-o întărească.

în primul rând trebuie plecat de la ideea că nu oricine are ceva cu USL este pro PDL. O chestie tot mai greu de digerat, de parcă PDL ar fi un fel de Ceaușescu și la "revoluție" (pardon, masacrul comandat de Iliescu) cine nu e cu "revoluționarii", e împotrivă (nu că nu s-ar repeta scenariul).

Băsescu e rău? Și ce facem? Punem niște jeguri și mai mari în loc? Nu, mulțumesc.

PDL NU A AVUT NICIODATĂ MAJORITATEA în Parlament, indiferent de care este ea. Ca atare nu putea schimba nimic. Așa cum nici cealaltă majoritate de conjunctură când a căzut guvernul Boc și apoi nu a fost propus neamțul, NU A VOTAT împotrivă până la capăt ca să fie alegeri anticipate. PDL nu a guvernat singur timp de 8 ani. Să spui că PDL este singurul vinovat, e cel puțin ciudat. Coaliția a fost cum a fost. Și acum vin Ponta și Antonescu cu aere de virgine când ele sunt curve și mai mari. Și eu ar trebui să îi cred?

Referendumul are două părți simple. Este valid cu 50+1 din numărul total de electori și ceea ce se supune votului trece cu 50+1 din numărul voturilor exprimate. Dacă una dintre condiții nu este îndeplinită, cealaltă devine irelevantă. Nu scrie în nici o lege că voturile neexprimate ar conta ca voturi împotrivă și s-ar număra cu cele valabil exprimate împotrivă. Deci nu e nici un 55% acolo. Cât timp au fost îndeplinite cele două condiții, adio. Cum s-a dat legea, cum s-a interpretat, contează prea puțin.

Trebuie să renunțăm la a mai justifica acțiunile unora prin acțiunile altora, mai ales când primii o comit mult mai grav. Din păcate imaginea PNL cel puțin e una idilică. PNL-ul a adus cei mai nenorociți șefi. Urmați de către PSD și abia la final PDL. NU INVERS. Cazurile particulare nu se pot generaliza.

Băsescu este un personaj lipsit de importanță în aplicarea legilor și reformelor pe care Ponta trebuia să le facă. NU PROMISIUNI PENTRU ANUL 2013, că noi nu suntem în 2013 acum. E în campanie din funcția pe care o are? Cum, el, cel mai corect dintre români?

Suspendarea a venit în grabă mare dintr-un motiv simplu. Pe fondul plagiatului și al dorinței cretine pe care Ponta a avut-o să participe la marea adunare europeană, cu încălcarea tuturor legilor, USL a avut o cădere în sondaje. După locale, cei doi crai nu-și imaginau că așa ceva ar mai putea fi posibil. Și au reacționat fără să se gândească prea mult. Au încălcat regulamentele celor două Camere (dar ce mai contază, că oricum nu mai există nici o autoritate care poate controla Parlamentul) și au trecut la suspendare.

Comuniștii pe vremuri acționau într-un stil foarte interesant. Erai ridicat, te băteau până declarai că ai făcut ceva și apoi erai trimis la judecată. Acolo ți se spunea să ei nu ar vrea să te condamne, dar dacă ai recunoscut, ei nu mai au ce să facă. La final totul era perfect legal în republica "democrată". Cam așa vor să facă acum, să îmbrace totul într-un ambalaj ce mimează respectarea legii.

Numai că azi liderii PNL susțineau că CCR-ul nu are nici o atribuție în validarea referendumului, ci numai a rezultatului. Parlamentul va valida referendumul. No shit!

Apoi susțineau că au ei acte de la INS cum că numărul celor care au drept de vot este de 15 milioane. INS declară că ei nu dețin astfel de cifre (ceea ce este real). Sunt convins că se vor face presiuni să dețină și astfel de cifre, deși poate prea târziu. Nu ar fi prima instituție forțată să-și schimbe poziția. Desigur toate instituțiile din România sunt Băsiste cât timp spun ceva potrivnic USL-ului.

Șova declara că voturile "suplimentare" ar trebui să fie în număr de 1,4 milioane (el a prezentat mai multe cifre - probabil din fără să-și dea seama pe moment, dar ca să justifice procentul prezentat, dar adunat cam atât dă, omul știa perfect câte voturi și de unde trebuie să vină). Aseară tot el explica cum că de fapt ei au calculat bine, că au avut cifrele reale înainte de referendum și că trebuia să iasă 52% (și el și Ponta au o obsesie cu procentul ăsta) și tot încerca să convingă lumea câți au drept de vot.

Pentru au votat 7,4 milioane, minus suplimentul, dă cam 6 milioane. E cifra la care mă gândisem și eu imediat după referendum, pe baza a ceea ce mai știam. USL susține că au votat pentru 8,5 milioane. Probabil oamenii chiar cred propriile minciuni din sondajele false date publicității și nu se mai uită la realitate. Desigur nu pot avea pretenția ca Ponta să fie un om integru. Antonescu se mai gândește însă.

Despre Parlamentul unicameral se vorbește de ani de zile. Eu știu povestea, am studiat-o la facultate. Două Camere pentru România nu au nici un sens. Așa cum nu are sens nici ocuparea abuzivă a celui mai important punct de atracție din București. Am mai spus cum aș gândi eu Bucureștiul din punct de vedere turistic. Și pot garanta că ar fi oameni interesați de vizite. Se poate foarte bine cu o singură Cameră și cu un număr de parlamentari nu fix, ci corespunzător numărului de alegători (și ar fi interesant de văzut cam de când nu mai sunt listele bune, pentu că atunci actualul Parlament are o poziție foarte delicată și pe viitor se pot schimba și alte variabile). Numărul de alegători a fost menținut așa pentru că mulțumea pe toată lumea. Faptul că USL vrea să schimbe ceva acum, arată numai disperare. Știau despre asta, dar nu ar fi vrut să facă public și să demareze schimbări majore. Dar acum nu prea mai au alternative și disperarea e maximă, Băsescu e o voce care deranjează prea mult. Bun așa, ăștia vor salva România. Un curent de oameni cu un dezvoltat simț al corectitudinii.

Ce a declarat USL înainte să ajungă la putere a fost uitat. Acțiunile lor au fost puțin spus abuzive după. Să-i votez? NICIODATĂ!

Și cine îi votează să nu-mi spună că a făcut-o să mă scape de răul Băsescu sau din lipsă de alternativă.

Nu o să răspund la întrebări, a fost numai o declarație.

PS. "î" are o bubă pe forum, indiferent de browser, devine majusculă uneori, alteori invers.

Aceasta postare a fost editata de cata69: 01 august 2012 - 02:54

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#3083 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 01 august 2012 - 03:12

http://www.monica-ma...ro/blog/?p=1532 (interesant este comentariul raspuns la intrebarea "Ati avut majoritatea in parlament, de ce nu ati votat unicameralul si 300 de parlamentari"

http://lacoltulstraz...dreptul-de-vot/

Si unul cu dedicatie pentru alias care, desi ii repet de ceva mesaje incoace, tot "uita" de ce a fost chemat la vot duminica: http://lacoltulstraz...-la-referendum/

Eu stiu foarte bine de ce am fost chemat la vot duminica, pentru ca m-am dus. :))

Foarte frumoasa scriitura, baiatului, putem filosofa oricat, asa suntem noi romanii intodeauna pe langa subiect. N-am gasit nimic din ce zice scriitorul nostru pe buletinul de vot, am gasit in schimb intrebarea asta:

"Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu?"

http://www.ziare.com...tampila-1177452

Iar eu am raspuns la intrebare, cum am considerat de cuviinta. Pentru ca sunt cetatean. Cum ar fi trebuit sa faca toti romanii. Si nu ar mai fi existat nici un fel de discutie. Simplu, DA sau NU.

La cata teste grila am dat in viata mea nu am intalnit nici nici unul pe care sa-l iau prin neprezentare sau raspunzand la cu totul altceva decat la ce scrie acolo.

Pentru mine, si o sa va repet, cineva platit din bani publici, caruia i se mai si face onoarea de a ne reprezenta, presedinte, parlamentar, functionar public, are doua foi. Job desc. si to do list. Atat si nimic mai mult. Pentru asta e pus acolo. Asta trebuie sa faca.
Presedintele zice ca ne reprezinta; Eu nu ma simt, nici sa fi spus cuiva tiganca imputita si nici sa fi taiat 25% din indemnizatiile bebelusilor. Nici sa-mi fi dat casa singur de la primarie.

Problema mea este/era de principiu, si e raportata la institutie nu la individ. Acum insa, a devenit aproape o problema personala. Asa cum voi tineti cu el ca individ mie imi este sila de el. Dar asta nu inseamna ca celilalti sunt din alta oala.
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3084 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 01 august 2012 - 04:00

si daca sunt toti din aceeasi oala, ce sens mai are schimbarea?
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#3085 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 01 august 2012 - 04:05

cata. mi-era dor de tine...
:blush:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#3086 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 04:07

si daca sunt toti din aceeasi oala, ce sens mai are schimbarea?

Nu e schimbare, e demitere ba.

Prezenta la vot, da.
Dar per totalul listei electorale, 8 milioane (45%) au votat pentru si 10 (55%) s-au abtinut sau au votat impotriva, deci au votat impotriva.cum 55% e mai mare decat 45%, dupa calculele portocalii de acum 1-2 zile, voila !

Tot nu mi-ai raspuns la intrebarea de ce pdl nu a taiat din numarul de parlamentari.
Ma rog, nu tu trebuie sa raspunzi, dar daca tot ai ridicat problema...

sper ca s-a inteles ca asta e o gluma, dar arata oarecum ridicolul situatiei cand cei care nu se prezinta la vot hotarasc.
  • 0

#3087 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 04:12

Imagine amplasata
  • 0

#3088 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 07:56

Oprea: Majoritatea parlamentară e solidă, iar în Coaliţie nu există probleme

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marţi că votul din Camera Deputaţilor privind crearea grupului independenţilor şi reprezentarea acestuia în conducerea Camerei a demonstrat că în Coaliţie nu există probleme, iar şansele ca moţiunea de cenzură să treacă "sunt nule".
"S-a văzut foarte clar că există o majoritate parlamentară solidă şi funcţională, iar în Coaliţia de guvernare nu există probleme. Ideea că există sincope şi neînţelegeri în interiorul majorităţii e o simplă dezinformare şi o tentativă de manilulare din partea opoziţiei. Parlamentarii UNPR, PDL şi UDMR susţin Guvernul, iar şansele ca o eventuală moţiune de cenzură să treacă sunt practic nule", a declarat liderul Uniunii, Gabriel Oprea, referindu-se la votul dat marţea trecută în Camera Deputaţilor.
El a subliniat că UNPR va continua să fie partener onest şi loial în cadrul Coaliţiei. "Atâta vreme cât acest guvern merge pe linia interesului naţional, el va avea susţinerea UNPR", a mai spus el.

12 oct 2010 15:01

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 01 august 2012 - 07:56

• 0

#3089 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 01 august 2012 - 08:03

"Atâta vreme cât acest guvern merge pe linia interesului naţional, el va avea susţinerea UNPR", a mai spus el.

12 oct 2010 15:01

ce e neclar, nu a mai mers pe linia interesului national ....

@cata

ai dreptate intr-un fel pervers cand zici ca PDL nu a detinut majoritatea in parlament, Basescu a detinut-o, iar 3 ani(2009-2012) a guvernat dupa bunul lui plac, unpr-ul este expresia mizeriei profunde pe care o reprezinta basescu, imi aduc aminte ca pc-ul a reprezentat solutia imorala, ma intreb oare ce solutie a fost unpr ? si acuma spune-mi ca a fost ok ce a facut cu unpr, sau zi-mi ca nu el a facut-o ... vii si zici de liderii pdl dar sa nu generalizam cazurile particulare, pai care ar fi altii ? boc, blaga, videanu, berceanu, cezar preda, udrea, toader, flutur, olteanu, anastase, voinescu .... zi si mie lider pdl ok ... mai bine uita-te la membrii pdl din parlament placinta, fosta ministresa a tineretului, imi scapa numele, senatorul de la giurgiu, secretarul ala de stat de la dolj, cu oamenii dezbracati si legati in lanturi ... ai dreptate pdl e mult mai bun decat pnl

Aceasta postare a fost editata de mecea: 01 august 2012 - 08:11

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#3090 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 01 august 2012 - 09:34

E greu. E greu pentru că-mi dau seama că lumea are experiențe particulare sau doar o percepție generală la nivel de imagine. E greu și pentru că mulți nu mai văd nimic dincolo de asta. Ești cu ei sau împotrivă. Nu mai există opțiunea unei alternative. Ura față de Băsescu e o problemă națională. De fapt ura față de ceva e o problemă națională peste care n-am trecut încă. Și din ce văd, poate nu o să trecem niciodată. Poate chiar e în ADN-ul nostru și ăștia suntem. Mai are rost vreo discuție? Să uităm puțin de PDL. PDL nu mai există. Băsescu nu mai există. în mod real, ei nu mai există, doar Ponta îi ține în viață să pară că e ocupat și nu are timp de țară.

Să luăm ce avem de câteva luni, o guvernare USL. CE SPUNEAU LIDERII ACESTEI ALIANȚE îNAINTE DE A AJUNGE LA PUTERE? Ce au făcut după? Cu cine se luptă? Cine îi împiedică să ia măsuri economice? Ai idee câte miliarde am pierdut din cauza circului făcut de Ponta în ultima vreme? Plăteam vreo 2 tranșe din datorie. Altă chestie, nu sțiu de unde au toți impresia că e datoria lui Băsescu. Că nu e. Și să nu-mi spui că am pierdut și cu Băsescu nu știu cât, că nu asta mă interesează. Nu pot justifica niște acțiuni prezente și necondiționate prin altele trecute. Acum dacă am pierdut atunci ce facem? Să pierdem mereu, că doar și ăia au făcut nu știu ce. E vreun concurs pe contre?

Băsescu nu a avut nici o majoritate. Nu știu ce majorități vedeți voi. A fost o singură situație când ceilalți membrii ai coaliției ar fi putut declanșa alegerile anticipate și când PDL nu a cedat șantajului politic. Și nu am avut anticipate, ci un nou guvern Boc. Asta spune tot despre orice majoritate. Nu mai încercați să scoateți numai PDL-ul ca fiind problema României de 8 ani. Sau Băsescu. Ăștia n-au trăit singuri la putere niciodată.

Ce e UNPR? Păi ce să fie, prieteni vechi și buni cu Ponta ca să-l citez. Și cam atât.

Tu confunzi noțiunea de șef cu niște politicieni. Mi-ai prezentat niște nume care se regăsesc și la PNL și la PSD. Ce-i cu ele?

Ca să scăpăm din rahatul actual, lumea ar trebui să nu mai accepte ipocrizia nimănui (adică să nu mai gireze rahați ca Ponta) și să ia atitudine. Asta înseamnă 16 milioane de voturi nule, dacă atât zice Ponta că sunt (un ipocrit ordinar care nega datele de la recensământ la vremea respectivă, care declara că nici nu a participat - iote un boicot și care acum e iar un imaculat). Alte milioane care să urle zi și noapte că politicienii de acum nu se bucură de susținerea lor. Și ar mai fi niște chestii interesante. Numai așa oameni care nu au bani să cumpere voturi, dar care vor să facă ceva, ar ieși în față. Și numai așa s-ar putea reface țara sau ce a mai rămas din ea. NU să zică Ponta că pe el îl susțin 8,5 milioane de oameni (cifră scoasă de el din lucrarea de doctorat probabil).

Dar asta nu se va întâmpla niciodată. Așa că mie mi-e total indiferent cine câștigă dintre ăștia, nu se va schimba nimic în bine, va fi tot mai rău. Rău la care voi participați acum activ. Rău de care sunteți responsabili în mod direct, în aceeași măsură ca Băsescu. Băsescu a adus USL-ul la putere, dar nu singur, are milioane de voluntari care îl ajută. Nu există nici cea mai mică scuză, Ponta a fost văzut în acțiune. Știm ce poate acum. E mult mai periculos decât Băsescu. E complicat de ales, răul mare, răul mic, e obositor și greu. De ce nu alegem noi să nu alegem nici un rău? De ce mereu e o alegere între două rele? Pentru că mereu am girat pe acest model. Mereu am votat negativ. Mereu am fost orbi și am vrut să plece unii cu orice preț, fără să ne gândim la consecințe. Poate acum o fi cazul să facem și asta. Vezi reacția oamenilor în țările cu o democrație ceva mai avansată ca la noi. Dacă nu ne place cum procedează ăia, atunci nu cred că are cineva dreptul să se vaite că Băsescu a fost rău.

Și ziceam că nu mai scriu. Plec în vacanță.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#3091 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 01 august 2012 - 09:44

frumoasa expunere! si mie imi era dor de postarile lui Cata :)
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#3092 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 01 august 2012 - 09:46

Din pacate a scris cam degeaba. De ce ? Pai o sa vezi imediat posturile cu "jos basescu", bla-bla-bla .......
E ca in bancu ala cu nebunu care orice s-ar fi intamplat, el voia un singur lucru: sa sparga geamurile lu' Popeasca !

Aceasta postare a fost editata de Relu: 01 august 2012 - 09:47

• 0

#3093 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 01 august 2012 - 10:10

Din pacate a scris cam degeaba. De ce ? Pai o sa vezi imediat posturile cu "jos basescu", bla-bla-bla .......
E ca in bancu ala cu nebunu care orice s-ar fi intamplat, el voia un singur lucru: sa sparga geamurile lu' Popeasca sa-l dea jos pe Basescu !

Am corectat eu :)
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#3094 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 01 august 2012 - 10:18

Corect ... :(
  • 0

#3095 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 01 august 2012 - 10:38

Eu cred ca voi aveti ceva cu Basescu, ca prea il pomeniti des :))

NB, abia astept sa incepa discutiile despre cati suntem :))

@cata; cum sa pleci in vacanta, stai aici cu noi sa dezbatem :)) tara arde si tu pleci in vacanta :)))

Aceasta postare a fost editata de alias: 01 august 2012 - 10:34

• 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#3096 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 01 august 2012 - 10:50

As pleca si eu. Dar nu m-as mai intoarce.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#3097 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 01 august 2012 - 10:59

Și ziceam că nu mai scriu. Plec în vacanță.

ne vedem la Crama?
  • 0

#3098 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 02 august 2012 - 08:18

fara suparare dar sa o luam punctual :

E greu. E greu pentru că-mi dau seama că lumea are experiențe particulare sau doar o percepție generală la nivel de imagine. E greu și pentru că mulți nu mai văd nimic dincolo de asta. Ești cu ei sau împotrivă. Nu mai există opțiunea unei alternative. Ura față de Băsescu e o problemă națională. De fapt ura față de ceva e o problemă națională peste care n-am trecut încă. Și din ce văd, poate nu o să trecem niciodată. Poate chiar e în ADN-ul nostru și ăștia suntem. Mai are rost vreo discuție? Să uităm puțin de PDL. PDL nu mai există. Băsescu nu mai există. în mod real, ei nu mai există, doar Ponta îi ține în viață să pară că e ocupat și nu are timp de țară.

basescu exista, o vie amintire a acestui fapt este scandalul copy&paste+dottore, nu contest cat este de mizerabil ponta, ceea ce ma deranjeaza este faptul ca basescu a stiut, si a preferat sa tina aceasta carte ascunsa ca sa poata sa-l santajeze, rezultatul a fost scandal si instabilitate, ceea ce in genere provoaca fluctuatii pe piata valutara, si inca ceva este cel putin nedemn pentru cineva care se vrea presedinte sa se comporte asa.

Să luăm ce avem de câteva luni, o guvernare USL. CE SPUNEAU LIDERII ACESTEI ALIANȚE îNAINTE DE A AJUNGE LA PUTERE? Ce au făcut după? Cu cine se luptă? Cine îi împiedică să ia măsuri economice? Ai idee câte miliarde am pierdut din cauza circului făcut de Ponta în ultima vreme? Plăteam vreo 2 tranșe din datorie. Altă chestie, nu sțiu de unde au toți impresia că e datoria lui Băsescu. Că nu e. Și să nu-mi spui că am pierdut și cu Băsescu nu știu cât, că nu asta mă interesează. Nu pot justifica niște acțiuni prezente și necondiționate prin altele trecute. Acum dacă am pierdut atunci ce facem? Să pierdem mereu, că doar și ăia au făcut nu știu ce. E vreun concurs pe contre?

am spus-o si o repet sunt deosebit de dezamagit de atitudinea astora, speram sa vad masuri economice, si nu vad decat scandal, si lupta pe functii, in egala masura dupa guvernarea atat de ridicata in slavi a pdl-ului nu e ca si cand ar fi o noutate, sau ceva cu care sa nu ma fi obisnuit

nu am sa-ti spun ca am pierdut cu base nu stiu cat, e irelevant e in trecut, personal consider ca ce au facut chuky si copypaste a fost stupizenia suprema, evident ca ar fi fost logic si de bun simt sa astepte sa-si termine jegul mandatul, dar odata dat drumul la bolovan la vale, nu mai putem sa-l oprim si sa-l tragem inapoi pe munte, asa ca parerea mea ramane aceeasi > in acest moment ne-ar fi fost mai bine cu asta demis, dintr-un singur motiv > scandalul nu va inceta, nu vor face nimic altceva decat sa-si scoata ochii in continuare, si sa vezi atuncea cat o sa ne mai coste, si ma intreb daca o sa te ajute la ceva ca o sa-ti dau dreptate ca vina pentru asta o poarta chuky si copypaste cand la nota de plata o sa cotizam cu totii ???

Băsescu nu a avut nici o majoritate. Nu știu ce majorități vedeți voi. A fost o singură situație când ceilalți membrii ai coaliției ar fi putut declanșa alegerile anticipate și când PDL nu a cedat șantajului politic. Și nu am avut anticipate, ci un nou guvern Boc. Asta spune tot despre orice majoritate. Nu mai încercați să scoateți numai PDL-ul ca fiind problema României de 8 ani. Sau Băsescu. Ăștia n-au trăit singuri la putere niciodată.

Ce e UNPR? Păi ce să fie, prieteni vechi și buni cu Ponta ca să-l citez. Și cam atât.

Tu confunzi noțiunea de șef cu niște politicieni. Mi-ai prezentat niște nume care se regăsesc și la PNL și la PSD. Ce-i cu ele?

deja o dam in fantasme, nu a avut majoritate, unpr a fost rezultatul votului polular, boc nu a fost prim-ministrul lui base din 2009 pana in 2012, totul este rezultatul unui vis urat pe care l-am avut, si din care tocmai m-am trezit, ca sa realizez ca de fapt speranta este in continuare portocalie si sta in basescu, bloc, blaga, videanu, berceanu, anastase, voinescu, olteanu, toader, cezar preda, flutur, pinalti, si multi altii .... si tot un vis urat a fost si alianta psd pdl, pentru ca in definitiv in statutul lor scria ca ei cu psd-ul niciodata nu se vor alia ... tot un vis urat a fost si lacrima varsata de basescu ca in sfarsit are o guvernare cu sustinere stransparenta ... mai cata din ce am citit pe aicea te stiam om serios

numele prezentate sunt de la pd, si de la pdl practic ... cand te amesteci cu porcii lumea tinde sa te confunde cu ei

unpr-ul este creatia lui basescu, sa nu uitam ca in 2004 oprea era mafiotul personal al lui nastase, cnf. base, iar mai tarziu a devenit un om onorabil, tot cnf. base

Ca să scăpăm din rahatul actual, lumea ar trebui să nu mai accepte ipocrizia nimănui (adică să nu mai gireze rahați ca Ponta) și să ia atitudine. Asta înseamnă 16 milioane de voturi nule, dacă atât zice Ponta că sunt (un ipocrit ordinar care nega datele de la recensământ la vremea respectivă, care declara că nici nu a participat - iote un boicot și care acum e iar un imaculat). Alte milioane care să urle zi și noapte că politicienii de acum nu se bucură de susținerea lor. Și ar mai fi niște chestii interesante. Numai așa oameni care nu au bani să cumpere voturi, dar care vor să facă ceva, ar ieși în față. Și numai așa s-ar putea reface țara sau ce a mai rămas din ea. NU să zică Ponta că pe el îl susțin 8,5 milioane de oameni (cifră scoasă de el din lucrarea de doctorat probabil).

de ce vii numai cu ponta ? nu as comenta nimic daca ai pune toata cloaca politica acolo, dar cand pui doar pe unu, ma faci sa ma intreb ti-ai pus ochelarii de cal si nu-i mai vezi pe restu ?

Dar asta nu se va întâmpla niciodată. Așa că mie mi-e total indiferent cine câștigă dintre ăștia, nu se va schimba nimic în bine, va fi tot mai rău. Rău la care voi participați acum activ. Rău de care sunteți responsabili în mod direct, în aceeași măsură ca Băsescu. Băsescu a adus USL-ul la putere, dar nu singur, are milioane de voluntari care îl ajută. Nu există nici cea mai mică scuză, Ponta a fost văzut în acțiune. Știm ce poate acum. E mult mai periculos decât Băsescu. E complicat de ales, răul mare, răul mic, e obositor și greu. De ce nu alegem noi să nu alegem nici un rău? De ce mereu e o alegere între două rele? Pentru că mereu am girat pe acest model. Mereu am votat negativ. Mereu am fost orbi și am vrut să plece unii cu orice preț, fără să ne gândim la consecințe. Poate acum o fi cazul să facem și asta. Vezi reacția oamenilor în țările cu o democrație ceva mai avansată ca la noi. Dacă nu ne place cum procedează ăia, atunci nu cred că are cineva dreptul să se vaite că Băsescu a fost rău.

si acuma ajungem la miezul problemei :

care ar fi votul tau pozitiv ? zi-mi te rog si mie, ca eu am trecut prin toate fazele > vot nul, absenta la vot, raul cel mai mic ...
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#3099 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 08:21

"Sunt din ce în ce mai convins că suntem luaţi de proşti. Atât primul ministru, cât şi preşedintele interimar fac teorii pe la conferinţele de presă despre validarea referendumului, deşi la acesta au fost prezenţi sub 50% din cei înscrişi pe listele electorale. Ne spune preşedintele interimar despre dificila sarcină a Curţii Constituţionale, se aruncă unii pe net să ne explice diferenţa dintre ficţiune şi realitate etc. Ni se spune că nu suntem atât de mulţi şi că, de fapt, la referendum au participat peste jumătate din cei cu drept de vot. Drept dovadă datele provizorii ale recensământului. Presa s-a lansat pe tema asta, se prezintă documente surpriză etc. şi toţi ne iau de proşti.

Bă, băieţi, da’ voi legea recensământului aţi citit-o? Dacă nu, hai că nu e greu, un search pe google şi se rezolvă problema. Ca să nu las suspansul să omoare pe cineva, acolo scrie că se numără cetăţenii români cu domiciliul în România. Nu toţi cetăţenii români, ci numai cei care au domiciliul în România. Numa’ eu ştiu vreo 20 de persoane, gândindu-mă la ăia care îmi vin în minte în primele 5 secunde, care sunt cetăţeni români, au drept de vot, dar nu au domiciliul în România, deci nu sunt număraţi la recensământ. Câţi sunt din ăştia? Habar nu am, dar cu siguranţă un număr cu 7 cifre. Şi, în felul ăsta, parcă se potriveşte socoteala.

Că listele electorale permanente nu sunt corecte, că apar pe ele persoane decedate de ceva vreme, e perfect adevărat. Dar, mă, băieţi, chiar credeţi că au murit în România în ultimii ani vreo 2 milioane de oameni şi nu au fost scoase de pe listele electorale. Potrivit datelor existente, pe lună în România, mor cam 23000 oameni. Asta înseamnă vreo 280 000 oameni pe an. Revin, chiar or murit câteva milioane fără ca nimeni să actualizeze listele? Voi vă auziţi ce spuneţi? Şi, ca să închei, nu cumva ministerul care face parte din Guvern trebuia să actualizeze acele liste electorale?

Ca să închei, cred că ăştia ne iau de proşti. Adevărul e că şi suntem proşti. în loc să punem mâna să citim legea, ne aruncăm ca nişte bombalăi la orice mizerie ni se aruncă de la teve…"

si inca una...

''Poti fi PDList, PSDist, PNList sau chiar UDMRist. Nu e nicio problema, nici pentru tine, nici pentru mine. In comunism puteam fi doar PCRist iar cine nu era total cu “noi”, era clar total impotriva “noastra”. Din pacate, in materie de mentalitati cel putin, am cam ramas cu foarte multi PCRisti: ori esti total cu noi, ori esti total impotriva noastra, tertium non datur. Ajungem sa fim total de acord cu orice actiune sau declaratie a taberei “noastre” si incercam instinctiv sa o justificam ca fiind singura si absoluta cale spre dreptate si adevar. Evident orice actiune sau declaratie a taberei adverse devine absoluta cale spre nedreptate si minciuna. Eu cred ca in democratie poti sa nu fii total de acord nu doar cu cealalta tabara ci chiar si cu propria tabara iar uneori poti fi de acord cu cealalta tabara. Atlfel, ramanem cu totii PCRisti indiferent de ce partid simpatizam. Ceea ce e o mare problema si pentru tine si pentru mine. Iar daca tu nici nu iti dai seama de asta, asta pentru mine devine o problema mult mai mare decat cu cine simpatizezi.''
  • 0

#3100 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 02 august 2012 - 09:01

Link ?
  • 0