Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#451 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 26 noiembrie 2009 - 07:53

Am vorbit ieri cu cineva despre un aspect al alegerilor care multora ne scapa: manilularea din Rep. Moldova. Pe tot mandatul tov. Basescu s-au deschis 2 consulate in orase mari, si s-a dat cetatentie romana tuturor moldovenilor care au vrut. Practic doar trebuiau sa faca o cerere, sa mentioneze ca se trag din familii de romani si in 3 saptamani primeau actul de recunoastere al cetateniei. La vot in 22.11 91% din moldoveni au votat cu Basescu, rezultat care se va repeta si pe 06.12.

Mie personal nu mi s-a parut normala miscarea atunci, iar abia acum inteleg manevra din spate, prin care Basescu si-a asigurat cel putin 5% din voturi, toate ale lui.

Sincer la alegerile astea deja sper ca masinaria de vot a PSD sa mearga bine, si chiar daca cu 1500 de voturi, dar sa il ia pe chelios :D
  • 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#452 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 26 noiembrie 2009 - 08:59

http://www.ziaruldei...opulatie~ni5u67

Unele dintre marile companii industriale vor primi, pana la sfarsitul anului 2010, gaze din productia interna cu aproape 50% mai ieftine decat cele importate. Amendamentul pentru prelungirea perioadei in care anumite companii vor fi alimentate doar din productia interna a fost depus in Parlament, dupa cum a anuntat joi Adriean Videanu, ministrul Economiei. Totodata, Videanu a mai mentionat ca "facilitatea este pentru sectorul industrial, nu pentru polulatie". Jean Constantinescu, presedintele IRE, considera insa ca o astfel de derogare se rasfrange asupra intreprinderilor mici si a consumatorilor casnici, care nu vor mai beneficia de reduceri de tarife, in conditiile in care pretul gazului la nivel international a scazut in ultimul an si cu peste 50%, scrie Romania libera .

http://www.catavencu...escu-11356.html

Berceanu vrea neapărat un Transfăgărăşan mai mic pentru Băsescu

Pe 9 noiembrie 2009, a fost făcut public proiectul unei hotăr�ri de guvern prin care Drumul Naţional 66A, deci DN 66A, va putea fi finalizat. Cum care DN 66A? Ăla năşit de Traian Băsescu, pe c�nd era ministru la Transporturi, prin Retezat şi Domogled, şi a cărui construcţie a fost oprită �n 2007 de către Garda de Mediu. Motivul pentru care s-au sistat lucrările: legislaţia �n domeniu nu permitea construirea unui DN prin parcuri naţionale (cum s�nt Retezatul şi Domogledul).

Şi nu permite nici acum, dar pe Berceanu �l doare fix �n asfaltul care va fi turnat pe munte, prin pădure.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#453 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 26 noiembrie 2009 - 09:19

Votati Mircea Geoana . Votul vostru va fi confidential .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 26 noiembrie 2009 - 09:21

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#454 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 26 noiembrie 2009 - 10:28

Si daca nu votam nimic?

...ne luam dupa marele analist politic Badea.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#455 berkut

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.629 Mesaje:
Inregistrat: 07-aprilie 03
  • Marca:HANDEI
  • Model:6 viteze
  • Motorizare:1994

Scris 26 noiembrie 2009 - 10:55

un articol interesant :
http://prezidentiale...l-acestui-popor
  • 0
imatur pentru ca am subaru.

#456 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 11:03

http://stirileprotv....cii-de-sud.html

Poate ne salveaza asa ceva...
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#457 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:01

Si daca nu votam nimic?

...ne luam dupa marele analist politic Badea.

Cristi votul tau este confidential . Poti vota Geoana in cadru intim fara riscul de a te compromite. Doar constiinta civica poate decide daca te vei duce la vot sau nu .

si daca Geoana e solutia ideala pt Romania zilei de azi ? ma pot izbavi prin penitenta ?

daca rezultatul alegerilor din 6 dec 2009 va fi favorabil diplomatului roman ma voi izbavi prin achizitionarea unui renault sau opel de maxim 110 cp .am zis .si de ce nu citroen ..

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 26 noiembrie 2009 - 12:04

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#458 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:12

Imagine amplasata
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#459 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:16

Pe Geoana si pe Voiculescu ii prinde f bine poza de mai sus; parca le reflecta "caracterul" real (cine vrea sa inteleaga). :D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#460 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:40

fac si eu o intrebare. sa zicem ca iese partzescu.
cum va arata guvernul si ce sustinere va avea >>??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#461 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:51

Cosmarul lui Mircea Badea:

Oricum o dai, tot inamicu public iese :laugh:
  • 0

#462 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 12:58

Cristi votul tau este confidential . Poti vota Geoana in cadru intim fara riscul de a te compromite. Doar constiinta civica poate decide daca te vei duce la vot sau nu .

si daca Geoana e solutia ideala pt Romania zilei de azi ? ma pot izbavi prin penitenta ?

daca rezultatul alegerilor din 6 dec 2009 va fi favorabil diplomatului roman ma voi izbavi prin achizitionarea unui renault sau opel de maxim 110 cp .am zis .si de ce nu citroen ..

Vali, ti-am zis ca nu pot vota nici cu Geoana. Dar, nici cu domnul Baselu nu pot!!!!

Hai ma... nu spune grozavii din astea. Chiar nu vreau sa te vad cu un Balegane sau Labaguna peste vreun an. :D

fac si eu o intrebare. sa zicem ca iese partzescu.
cum va arata guvernul si ce sustinere va avea >>??

Livache Negoitza, Boc, Udrea, Pogea, Bideanu, Berceanu... sa continui?
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#463 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 01:18

mai era o parte cu sustinerea.
  • 0

#464 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 01:21

35%. :D

Imagine amplasata

...si ''societatea civila''.
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#465 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 02:39

Am zis ca nu ma mai bag, avand in vedere alternativa ''mi-a intrat o geoana in ochi''... dar, asta e cea mai gogonata!!! :D :D

''Seful statului a afirmat ca "imi pare rau ca n-am pus si a treia intrebare la referendum: eliminarea imunitatii pentru parlamentari si presedinte".''
http://www.hotnews.r...oane-dolari.htm

BWHAHAAHHA! Adica sa riste ca din secunda 2 dupa ce referendumul era validat (la fel ca si in cazul in care pierde alegerile) sa fie chemat la DNA pt. dosarul flota, in care are infatisare pe 8dec.??? :D :D PLS!

Aceasta postare a fost editata de the1: 26 noiembrie 2009 - 02:41

• 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#466 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 02:53

EVZ: Prima �ntrebare e cea mai simplă şi cea mai grea dintre toate. Vă duceţi la vot?
Neagu Djuvara: Sigur că mă duc. E o datorie naţională şi găsesc că abţinerea e inutilă. Poate m-aş abţine dacă aş avea impresia că ambii candidaţi, şi mă refer aici la turul al doilea de scrutin, sunt detestabili. �n momentul acela nu mă duc. Ce să fac, să aleg �ntre mucea şi căc�cea?

http://prezidentiale...l-acestui-popor

Ce să fac, să aleg �ntre mucea şi căc�cea?

GENIAL!
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#467 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 03:46

Imagine amplasata
  • 0
Imagine amplasata

Imagine amplasata

#468 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 03:52

Hmmm, hotnews a ramas una dintre putinele platforme pro-Basescu:

http://www.hotnews.r...nut-popescu.htm

Clisee anti-Basescu

BASESCU A INGROPAT PNT-CD

Sa vedem, cu argumente, ce a facut Basescu impotriva taranistilor.

A dat un interviu in presa in urma cu 12 ani, atunci cand era ministru, criticandu-l, destul de bland as zice (fata de tonul dezbaterilor din prezent) pe premierul de atunci, Victor Ciorbea. Caderea cabinetului Ciorbea a fost pusa pe seama acelui interviu, desi presedintele de atunci, Emil Constantinescu, putea sa-l sustina si Ciorbea sa ramana prim-ministru. Acest lucru s-a intimplat in 1997. Alegerile care i-au scos pe taranisti din parlament au avut loc in 2000.

Ce altceva a mai facut Basescu impotriva taranistilor? Eu nu mai stiu niciun fapt. De-atunci si pana acum au avut loc nenumarate alegeri (locale, parlamentare, prezidentiale etc). In ce fel i-a impiedicat Basescu pe alegatori sa-i voteze pe taranisti, nu pot sa inteleg. Atat de grele sa fi fost vorbele lui Traian Basescu, acum 12 ani, incat dupa atata amar de vreme PNT-CD sa nu se mai poata ridica? Dar cliseul a fost picurat constant in acesti 12 ani: Basescu a ingropat PNT-CD!

ROMANIA ESTE IZOLATA PE PLAN EXTERN

Aceasta era acuzatia-sablon pe care Bogdan Chireac, cum sa-i zic, fostul jurnalist, o rostea aproape la fiecare aparitie la televiziuni. Asta era misiunea lui! A prins si acest cliseu, oricat ar fi de stupid. Cand auzeam aceasta acuzatie, imi revenea in minte masa din timpul reuniunii NATO de la Bucuresti, la care langa Traian Basescu stateau Putin, Bush, Angela Merkel si inca vreo cativa de acelasi calibru.

Cand, in toata istoria noastra, a mai existat o astfel de prezenta: cei mai puternici oameni ai planetei stand la masa si discutand amical cu seful statului roman? Absolut niciodata! Sa spui despre o tara membra NATO si UE ca este izolata, este o stupiditate imensa. Imi amintesc un singur caz in care o tara membra UE a fost izolata: Austria, in timpul lui Jorg Haider.

Niciodata in istorie Romania nu a fost mai deschisa spre exterior, niciodata nu a fost mai clar de partea buna a istoriei ca in prezent. Nu este numai meritul lui Basescu, dar acesta este un fapt.

BASESCU-DICTATOR!

Am auzit aceasta acuza chiar la oameni inteligenti, care gandesc cu capul lor, dar carora li s-a repetat pe televiziuni de atatea ori aceasta acuzatie, incat au luat-o drept adevarata: Basescu-dictator! Cel mai injurat om din Romania, spurcat de dimineata pana seara pe toate televiziunile, este acuzat ca e dictator.

Sunt televiziuni unde doar la emisiunile de sport si la meteo nu este injurat Basescu. Dictatorul Basescu nu a reusit nici macar sa schimbe un prim-ministru (pe Tariceanu); in schimb un presedinte democrat, aflat acum in corul acuzatorilor lui Basescu, Emil Constantinescu, a reusit : l-a schimbat din functie pe Radu Vasile; curat constitutional, dar schimbati-l!

Am incercat sa aud macar un fapt, un gest, nu doar impresii, care ar arata ca Basescu este dictator: ce lege n-a respectat, cand a scos tancurile, cand nu a tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, sau ceva asemanator, dar sa fie ceva concret. N-am reusit sa gasesc, dar cliseul s-a format: Basescu-dictator; cel mai injurat si cel mai fara putere dictator dintre toti care au existat in istorie !

Nu sustin ca Basescu este fara pata; are pacate, omenesti sau doar politice; vorbeste prea mult, se pronunta si cand tacerea i-ar aduce mai multe puncte; a facut greseala sa creada ca guvernarea cu PSD ar fi o idee buna (cand, de fapt, a fost o mare prostie), dar este in mod cert cu totul altceva decat Mircea Geoana, care pare fals, cred, si cand isi pupa nevasta. Basescu este, cum spunea chiar Crin Antonescu, un om viu, cu bune si cu rele�

• 0

#469 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:07

mda, pacat de ei ca platforma e buna, dar sunt clar partizani
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#470 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:18

Acum serios, primele 2 clisee anti-Basescu nu le inghit nici eu:

1. PNT-ul a fost de la formarea lui in anii '20 un partid de stanga (contraponderea la liberalii asa-zisi de dreapta). Intrarea in forta a comunistilor pe "piata" le-a desfiintat de facto baza electorala. Aparitia lor pe piata politica in 1990 a fost artificiala, atragand voturi pe principiul "anti"; spre deosebire de PNL care si-a "securizat" o baza de ~15%, la PNT-CD aceasta baza nu a depasit niciodata 3%. Succesul lor din 1996 se datoreaza votantilor care in 2000 au stampilat PRM-ul. Dar oricum, sa recunoastem ca e mai simplu sa acuzi o persoana sau un grup de persoane decat sa accepti ca istoria a fost cea care a avut ultimul cuvant de spus. Btw, stiati ca PNT-CD-ul, adica cei cativa rataciti care mai sunt adunati sub acest nume, au sustinut acum la alegeri anume pe domnul Bashinescu?

2. Izolarea internationala e chiar manilulare; ce, ca nu ne vizitam cu rusii? Ca nu vine Obama? A venit vicepresedintele lui. E suficient! De asemenea trebuie sa remarc ca jurnalele de stiri contin reportaje minimaliste legate de vizitele sefilor de stat in Romania sau despre deplasarile lui Bashinescu sau ale ministrului de externe. Fara acoperire media e usor de convins prostimea ca tara e izolata...

Al 3-lea, cu dictatorul, e discutabil. Insa vad din istorie ca lucrurile cu adevarat serioase s-au facut in tara asta doar sub regimuri autoritare sau cel putin sub "supravegherea" unui tatuc legat de scaun pe viata, gen Carol 1.
  • 0

#471 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:30

e misto stirea aia de pe hotnews

basescu a spus ca patriciu are o datorie de 600mil dolari de rambursat lui nastase

asta a depasit deja sfera realului...600mil dolari?
ce gluma proasta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#472 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:35

Corect, cine mai foloseste dolari in ziua de azi...

Cat despre politica... PRM+UDMR+PNL+PSD??? In ce tara traim? Pur si simplu nu imi vine sa cred...

Cum zicea cineva 'Am votat dar n-a contat' si in plus *(!@Y$(*!@&)*U@!)(%**!@)(%*(!@%*)
  • 0

#473 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:37

Eu nu cred ca Bashinescu a aruncat cu cuvintele. Probabil datoria respectiva are o componenta morala, ceva de genul "nu uita Patriciule cum ai facut tu 600 de milioane de dolari in timpul guvernarii Nastase" :D Atunci dolarul era intr-adevar moneda de referinta.
  • 0

#474 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:51

Corect, cine mai foloseste dolari in ziua de azi...

Cat despre politica... PRM+UDMR+PNL+PSD??? In ce tara traim? Pur si simplu nu imi vine sa cred...

Cum zicea cineva 'Am votat dar n-a contat' si in plus *(!@Y$(*!@&)*U@!)(%**!@)(%*(!@%*)

intr-o tara in care mai toata lumea si-a dat seama ce poate marineru si ca tb scapat de el
bine, nu toti, normal
ca si pe aici
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#475 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 26 noiembrie 2009 - 04:55

mike, mai vorbim peste 5 ani.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi