D'ale lumii noastre politice
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:04
intre timp si altii vad ca au inceput sa observe
nu inteleg ce tb sa mai faca sa ia valul portocaliu al unora de pe ochi..si promovat familia si retardata aia de fata, si-a adus un grup enorm la putere cu un set de mafioti...hotul striga hotii, a adus un grup de idioti in fata care n-au nici o treaba cu condusul unei tari (si hoti si prosti, ne omoara si pe noi intre timp)
" UPDATE Traian Basescu: Patriciu trebuie sa-i dea inapoi lui Adrian Nastase un imprumut de 600 milioane dolari "
mie mi se pare ca a spus f clar
daca cineva sanatos la cap crede ca exista om capabil sa dea pe ascuns un imprumut de 600mil dolari...are probleme la etajele superioare...dar sunt convins ca nici marineru nu crede
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:11
Interviul din Die Welt a fost publicat pe 21 noiembrie, inainte de turul unu al alegerilor prezidentiale.
eu am spus ca e un tampit de acu 5 ani
nu inteleg ce tb sa mai faca sa ia valul portocaliu al unora de pe ochi..si promovat familia si retardata aia de fata, si-a adus un grup enorm la putere cu un set de mafioti...hotul striga hotii, a adus un grup de idioti in fata care n-au nici o treaba cu condusul unei tari (si hoti si prosti, ne omoara si pe noi intre timp)
" UPDATE Traian Basescu: Patriciu trebuie sa-i dea inapoi lui Adrian Nastase un imprumut de 600 milioane dolari "
mie mi se pare ca a spus f clar
daca cineva sanatos la cap crede ca exista om capabil sa dea pe ascuns un imprumut de 600mil dolari...are probleme la etajele superioare...dar sunt convins ca nici marineru nu crede
pai 1. nu sunt pdl-ist
2. nu-s fan base
ce ar trebui sa faca? sa nu fie un comunist ordinar si sa nu vina cu aceleasi kkaturi ca si asta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:20
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:30
2.PNT cd-ul a trebuit sa "plece" fiindca era profund anticomunist. poate singurul partid care ar fi reusit sa curete viata politica de securisti si comunisti. Basescu a avut, totusi, un rol important, fiind cel care a dat tonul si a intretinut toata faza.
3. in ultima vreme, aveam totusi de a face cu o oarecare izolare.
4.Zeus e lipsit PROFUND de respect vizavi de constitutie
Eu cred ca ridicari din astea in slavi a lu bashinescu ii fac doar rau.
Cat despre cele 600 de milioane, eu stiam ca e ceva ce patriciu are de returnat statului.
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:34
e clar cine iese. imi e clar de ce ii vrei. sper doar ca paturiciu si ceilalti sa nu-i dea dreptate lui base. asa nebun cum e el, s-a luptat cu astia. ca si-a promovat fata (fetele), e oare primul??? nu vrei sa stii ce promovari faceau astia din psd. tineri politicieni pe dracu. de asemenea eu stiu foarte bine ce au facut in 2000 cand au venit la putere. stiu foarte bine ce au facut si liberalii cand au avut puterea. astia doar vorbesc mai frumos si stau mai ascunsi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:43
iar daca faza cu cele 600 de milioane se adevereste (reprezentand un "rest" de plata a lui patriciu pentru petromidia), atunci se dovedeste inca odata cat de ipocrit si nesimtit e partzescu. adica NU are ce cauta la Cotroceni, in viziunea mea.
repet, nu ca gioana ar avea. nu.
pe de alta parte, desi ma doare, inteleg oarecum ca Crin trebuie sa se agate cumva de faptul ca e arbitru.
oricum, pentru mine e clar, eu sint cel mai potrivit si onest politician din Romania.
http://www.gardianul..._n-s100420.html
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 26 noiembrie 2009 - 05:49
Scris 26 noiembrie 2009 - 05:58
despre fotografie
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:02
mai ai de asteptat.
Dinu Patriciu a devenit subiectul unui nou scandal după dezvăluirile care au apărut �n presă privind sponsorizările masive făcute �n campania din 2004 către PSD. �n urma acuzaţiilor de trădare politică, apărute �n cursul acestui an, Patriciu a ieşit la rampă cu declaraţii care confirmau faptul că a cotizat pentru PSD aproape 2 miliarde de lei, devenind astfel al doilea sponsor al opoziţiei, după omul de afaceri Ioan Niculae. Motivul pentru care liberalul Patriciu a dat de patru ori mai mulţi bani pentru PSD dec�t partidului din care face parte este legat de trocul făcut cu fostul ministru al Finanţelor, Mihai Tănăsescu - cel care a prezentat Guvernului �n anul 2003 un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care Rompetrol avea posibilitatea să-şi răscumpere datoriile faţă de stat, �n cuantum de 600 milioane USD cu doar 70 de milioane USD. Cu toate că proiectul a fost respins, Executivul reprezentat de Năstase a tras sforile �n interesul liberalului Patriciu, astfel �nc�t a aprobat am�narea plăţii celor 600 milioane USD prin subscrierea de către stat a unei emisiuni de obligaţiuni la nivelul datoriilor, ce pot fi răscumpărate după 20 de ani de Rompetrol.
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:04
Exact asta e realitatea. E ca in curtea scolii cand un copil capos i-a coalizat pe toti ceilalti impotriva lui si stau cu totii cu ochii pe "parinti", care primeste de fapt bomboana. Mi-e teama ca votul in sine e doar un detaliu, practic viata fiecaruia dintre noi nu se va schimba in mod radical numai din aceasta cauza. Guvern sigur va exista cu Bashinescu, cel putin 3 ani nimeni nu va sufla in front, de teama anticipatelor. De asemenea toti cei care castiga acum bani injurandu-l la TV vor trebui sa se reprofileze; practic nu vor mai putea face lobby nici macar pentru vreo suspendareeu chiar nu vad diferente majore intre cele 2 tabere. singura problema e ca daca iese Base nu o sa avem guvern.
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:22
am plecat sa votez .. ma reintorc pe 7 decembrie 2009 .
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:40
daca as fi in locul lui l-as propune ACUM pe Johanis premier, pentru ca as strica socotelile taberei celeilalte
as iesi la rampa cu o declaratie directa etc si atunci chiar ar creea o situatie confuza....
sper sa nu ii vina ideea asta
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 26 noiembrie 2009 - 06:43
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:43
am obosit .. eu ma retrag din lecturarea argumentelor pro si contra .
am plecat sa votez .. ma reintorc pe 7 decembrie 2009 .
mare om, mare caracter. te sustin si te urmez.
adio topic.
despre fotografie
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:46
Scris 26 noiembrie 2009 - 06:55
pai si cum te votez?
Iti arat eu dupa turul II cum il puteai vota pe oaspetele
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 26 noiembrie 2009 - 08:26
Scris 26 noiembrie 2009 - 11:57
Scris 27 noiembrie 2009 - 12:09
Von Thomas Roser 21. November 2009, 04:00 Uhr
Interview
Johannis:�����Inzwischen frage ich mich, ob ich nach den Pr�sidentschaftswahlen �berhaupt noch aufgefordert werde, eine Regierung zu bilden. Ich denke, die Chancen sind daf�r eher gering. Das ist wohl nicht mehr aktuell.
DIE WELT: Warum? Werden die Parteien, die Sie als Parteilosen nominiert haben, nach der Wahl dann doch lieber einen ihrer eigenen Leute zum Premier k�ren?
Johannis: Ja, das erwarte ich � und ich finde das eigentlich auch korrekt. Als ich Mitte Oktober nominiert wurde, hatten wir eine Notsituation. Ich bin nach wie vor der Meinung, dass diese Krise f�r eine gewisse �bergangszeit durch eine von mir gef�hrte Regierung von Technokraten gut h�tte �berwunden werden k�nnen. Das war damals mein Vorschlag. Nach der Wahl d�rfte hingegen eine politische Regierung mit einem politischen Premier eine normale L�sung darstellen. Und das bin ich nun einmal nicht.
Traducere
Johannis:��������ntre timp mă �ntreb dacă după alegerile prezidenţiale voi mai fi solicitat să formez un guvern. Cred că şansele sunt mai cur�nd minime. Nu mai este ceva actual.
DIE WELT: De ce ? Partidele care v-au propus �n calitate de independent, vor prefera ca după alegeri să propună totuşi un om de-al lor ca Premier ?
Johannis: Da, la asta mă aştept � şi consider că este de altfel corect. Atunci c�nd am fost propus la mijlocul lui Octombrie, era o situaţie de excepţie. Continui să cred că pentru o anumită perioadă de tranziţie criza ar fi putu fi depăşită de către un guvern de tehnocraţi conduşi de mine. Aceasta a şi fost propunerea mea. După alegeri �nsă, o soluţie normală ar reprezenta-o un guvern politic cu un Premier politic. Or, asta eu nu sunt.
Scris 27 noiembrie 2009 - 12:12
Faptele se par ca stau usor diferit, adica pe vremea cand Nastase era premier, Patriciu avea (printre altele) o datorie la bugetul statului de 600mil; printr-un "concurs fericit de imprejurari" Nastase l-a scutit pe Patriciu de aceasta plata........................
basescu a spus ca patriciu are o datorie de 600mil dolari de rambursat lui nastase
asta a depasit deja sfera realului...600mil dolari?
ce gluma proasta
Ce misto ar fi sa primesc si eu a suta, a mia parte dintr-o asa pomana.
Tu, pur si simplu, nu vrei sa admiti ca si ceilalti sunt la fel.eu am spus ca e un tampit de acu 5 ani
..........................
Eu nu stiu niciuna, mai mult decat atat sunt convins ca a avut rolul sau la ruperea fostului FSN-ului.1. va rog sa-mi spuneti o alianta care i-a supravietuit lui partzescu. in conditiile in care e clar ca multa vreme in Romania nu va exista partid majoritar
............................
p.s.: ma mir ca nu s-a scris nimic despre incidentul cu copilul.
Scris 27 noiembrie 2009 - 12:15
pai sunt la fel?Tu, pur si simplu, nu vrei sa admiti ca si ceilalti sunt la fel.
eu cand ziceam acu 5 ani ca el e la fel imi era prezentat pe aici ca un messia ce va curata romania de coruptie etc.
hotarati-va..ori e la fel, ori nu?
te asteptai la altceva de la el?p.s.: ma mir ca nu s-a scris nimic despre incidentul cu copilul.
putea sa il scuipe si pe Papa ca nu m-ar fi mirat
Scris 27 noiembrie 2009 - 12:30
Problema este ca nu avem o persoana cat de cat demna de aceasta functie.
Apropos, tot spun de-mi tocesc tastele, ca in spatele usilor, camerelor de filmat, etc. fac afaceri impreuna, indiferent de partid, nume, injuraturile adresate public, etc. Un alt exemplu in acest sens este Videanu, car ghici de la cine a obtinut concesiunea pt marmura ? de la guvernul Nastase (oare de asta isi strangeau ei manile cu caldura si discutau cel putin jovial, in parlament, in ziua cand a cazut guvernul Boc ?).
Scris 27 noiembrie 2009 - 10:31
http://calinionescu1.wordpress.com/
Oricum, binisor facut, se vede la un moment dat cum au montat 2 frame-uri, din pacate in primul aveam un flash de la un blitz si in al doilea aveam "lumina reflectoarelor".... impreuna arata ca si cum pumnul lui Bashinescu a fost luminat de reflectoare si poza copilului de blitz. Daca acceptam filmul ca fiind real trebuie sa trecem cazul la "minunile luminii polarizate" (fizica, clasa a 12-a) :cunaooooo:
Scris 27 noiembrie 2009 - 10:36
zicea cineva ca pe 8 decembrie ar avea infatisare la giudecata, e drept ??
Scris 27 noiembrie 2009 - 10:47
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 27 noiembrie 2009 - 10:56
Scris 27 noiembrie 2009 - 11:09
Un fel de procesul etapei.
Important este momentul aparitiei.... si mai vorbim de campanie murdara.
In rest.. sa vedem durata mediatizarii...
Scris 27 noiembrie 2009 - 11:33
a zis ca poate l-a injurat, nu mai tine minte exact ce a fost.
campania e f murdara, dar lui i se aplica f bine "daca semeni vant, culegi furtuna". traiesti si iti faci cariera din scandaluri, atunci tot o sa ai parte de ele.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi