Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#601 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 04 decembrie 2009 - 01:39

INFO PLUS

Poliţia promite �ncă doi fugari de calibru

Şeful Poliţiei, Petre Tobă, promite că alte două persoane dintre cele mai căutate de Poliţie vor fi aduse �n ţară �n următoarele zile. Tobă nu a dorit să dea detalii despre identitatea acestora, atunci c�nd a fost �ntrebat dacă este vorba şi despre Omar Hayssam. Surse judiciare au declarat, ulterior, că cele două persoane care vor fi aduse �n ţară sunt acuzate de �nşelăciuni deosebit de grave.

asta am citit-o dupa ce ma intrebam, retoric, normal, cum de l-au prins pe popa ala chiar acum.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#602 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 04 decembrie 2009 - 01:48

Cat de stresant era BOUreanu la Sinteza Zilei azi. Arghhhh!

Imagine amplasata

Macar de l-ar aduce si pe Hayssam... sa se mai lamureasca neste treburi.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#603 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 04 decembrie 2009 - 08:37

nea alias si daca CIA demonstreaza ca filmul e veridic o sa primesti replica de la base-loveri..."asa si? dar pe geaona il cheama mircea!". cat si-a facut campanie pe banii lui patriciu si pe televiziunea lui vantu erau buni aia 2, acum nu poate trage nici o b#$shina fara sa ii mentioneze pe aia doi etc. orice l-ai intreba aduce discutia acolo ca un patefon obosit.

ce dreacu, nu te-ai obisnuit inca?
argumentele logice n-au nici un sens, ei vad doar hrebenciuc si iliescu etc.
udrea, pogea, boc etc sunt un fel de apostoli sfinti :)

comunistii sunt doar intr-o parte, tovarasul basescu nu era comunist....chiar deloc. restul sunt, el era dezident refugiat pe la anvers cu vaporul lol...

tot nu inteleg de unde vine puterea lui de manilulare pentru ca o are...cum reuseste sa ascunda unora chestii evidente si sa se afiseze in continuare pe un cal alb ma depaseste. acu 5 ani mi se aprea evident ca e un escroc, am tot sustinut asta, multi din cei care l-au vrut atunci si-au dat seama intre timp dar vad ca nu toti.
e un caz chiar fascinant nenea base asta.

iar aia cu biblia nu o inteleg...ce se deduce de aici?

Vezi tu, acelasi lucru l-as putea zice si eu. Diferenta e in virulenta exprimarii sustinatorilor lui geoana (cel putin pe acest forum). Personal mi s-au pus la indoiala seriozitatea si inteligenta doar pentru ca am alte optiuni politice. Trist si foarte deranjant. Mai ales ca invers nu s-a intamplat. Va rog sa va abtineti.

Cat despre ultima fraza, draga Mike, iti cunosc optiunile (sau nu) religioase. Dar uiti sau vrei sa uiti ca 86% sau mai bine din polulatia tarii este crestina. Pentru destui dintre alegatori secventele respective vor conta, si inca mult. Iti mai zic o data, virulent de data asta: daca tu nu esti crestin sau nu crezi in ce cred altii, nu ataca sau nu lua la misto. Nici eu sau altii nu au luat la misto optiunile tale.

In final: va rog frumos sa va abtineti in a mai pune etichete oamenilor care nu gandesc ca voi. Multumesc.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#604 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 04 decembrie 2009 - 08:48

@VIPER: fara sa ma leg de optiunile tale religioase, sa fim seriosi, faza cu biblia a fost 'la misto', pentru a mai aduna cateva voturi... si nu din alte motive. Singurul motiv pentru care politicienii o baga p'asta cu religia (din punctul meu de vedere) e pentru a impresiona pe acele persoane extrem de religioase (si unpic mai naive sa zicem asa) pentru a-i vota, "ca e om bun si credincios"
  • 0

#605 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 04 decembrie 2009 - 08:51

wrong post

Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 decembrie 2009 - 08:52

• 0

#606 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 08:53

@pejte: nu te supara, dar nu ai inteles deloc ce am punctat pe pagina anterioara... Iar chestia cu naivitatea putea foarte bine sa lipseasca... Exact ce ziceam mai sus... Aruncam cuvinte aiurea celor care nu sunt ca noi...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 decembrie 2009 - 08:55

• 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#607 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 08:56

Nu am citit paginile anterioare prea des, ia sa vedem...
Eu tot imi sustin afirmatiile...

Edit: VIPER, acum tu nu ai inteles ce am vut eu sa punctez, am zis persoane extrem de religioase. A se citi extrem (ma gandeam io ca o sa sara cineva peste cuvantul asta)... Nu am absolut nimic cu persoanele care cred in ceva, pentru binele sufletului lor, dar oarecum tin pentru ei asta si nu arata unei lumi intregi asta. Poate ca fac si eu parte dintre ei, poate nu, dar ma dezgusta cand cineva se foloseste de religie in scopuri nu tocmai crestinesti... Stiu ca nu iti place sa discutam despre topicul asta asa ca voi inceta.

Aceasta postare a fost editata de pejte: 04 decembrie 2009 - 09:06

• 0

#608 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 09:03

Sa-ti explic: tov geoana se considera un bun crestin. Isi face cruce, se duce la biserici (de Paste, cu alte ocazii), toate astea se vad si la TV ca a avut grija. Daca juri pe Biblie, tii mana pe ea de la inceputul juramantului pana la sfarsit. Cauta filmarea de aseara. A dat dovada ori ca e prost, ori ca e slab, ori ca e mincinos. De ce? Prost pentru ca nu a realizat ca acel moment este important pentru foarte multi (fie ca ii place lui Mike, fie ca nu). Slab daca a facut acele gesturi din cauza stresului si nervilor acumulati in dezbatere. Mincinos pentru ca numai un mincinos nu tine mana pe Biblie pana la capat (inca o data, daca este crestin).

Afirmatiile cu naivitatea poate ar fi elegant sa le lasi. Eu cel putin nu te-am facut in vreun fel.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 decembrie 2009 - 09:04

• 0

Flickr - pozele mele

#609 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 09:10

Eu imi cer scuze daca te-am jignit in vre-un fel, nu asta era scopul meu.
  • 0

#610 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 04 decembrie 2009 - 09:19

Cat de stresant era BOUreanu la Sinteza Zilei azi. Arghhhh!

Initial am vrut sa intreb "Who the f**k is BOU" ... da' mi-am adus aminte ca "Wikipedia is there when you need it" ... iata ce am aflat "He was born in Lusaka, Zambia, where his parents were temporarily working as geological engineers,[4] and in 1991 completed secondary studies at the Mathematics-Physics High School in Bucharest. From 1991 to 1996, he attended the International Economic Relations Faculty of the Bucharest Academy of Economic Studies. He holds a 2003 degree from the Carol I National Defence University, and in 2004 received a master's degree in governance and institutional development from the National School of Administration and Political Science of Bucharest."

... mare treaba si Wkipidedia asta :)

L.e. ... se pare ca "Politica e in tromba si dragostile se sucomba.." ... colegele de la contabilitate au ajuns la momentu' adevarului ... regreta ca nu l-au inteles si apreciat pe Coposu cind inca era in viata ...

In ceea ce ma priveste ... ascult Saxon - Heavy Metal Thunder ...

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 decembrie 2009 - 09:24

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#611 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 09:20

Pai vezi tu, asta e ideea, ca se arunca uneori cu vorbe care ating si pe cei din jur... Imi cer si eu scuze public daca am jignit pe careva in acest topic (care din start e generator de flame). Si o sa ignor ca am fost facut in diverse feluri (nu direct dar suficient de direct cat sa se vada catre cine erau adresate cuvintele) pe acest topic. Bafta pe 6.12. Sa va aduca Mos Nicolae ce va doriti.
  • 0

Flickr - pozele mele

#612 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 09:31

Viper, daca am ceva cu Basescu, sper ca nu ma faci sustinator de-a lui Geoana. Fiindca nu e adevarat.
Si inca mai sper ca nu te-am jignit cu ceva. Cum spuneai, nu putem fi invinuiti de faptele preferatilor nostri.
Nu contest ca giona a ridicat mana in timpul juramantului. Da dincer, nu ma intereseaza.
Ce am incercat eu in ultimele zile e sa cantaresc plusurile si minusurile lui Basescu, indesand fortat si faza cu amenintarea fenomenelor meteorologice.
Nu prea iesim pe plus.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#613 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 09:36

Nepoate, si eu sper la fel :) Cat despre situatia in care suntem, poate am mai zis-o (sau am zis-o in alta parte): suntem fix intr-o situatie ca in cea care defineste foarte bine "dilema"... Ce este DILEMA? Se ia o sfoara lunga, se inghite. Un capat ramane scos pe gura, unul pe kur. De capatul de la gura se leaga un caca, de cel de la kur se leaga un taciune aprins. Dilema e: de care capat tragi? Asa vad si eu situatia pentru duminica.
  • 0

Flickr - pozele mele

#614 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 04 decembrie 2009 - 10:55

OK, la capitolul picanterii bifam faptul ca Basescu e posibil sa-l fi atins pe copil - in sensul de "du-te ma de aici", iar Geoana nu a putut sa jure stramb :laugh:

Insa daca suntem intr-o dilema existentiala de tip taciune sau (cuvant urat), eu as incerca sa privesc si "out the box". Dilema asta e vizibila in momentul prezent; peste 50 de ani oare ce va scrie in cartea de istorie? Eu ma gandesc ca Romania e pozitionata intr-un context global unde genul acesta de decizii pot sa aiba o influenta minima (sau nula) sau sa conteze chiar foarte mult.

Basescu a fost un apropiat al lui Georgica Tufish; Obama ne priveste mai de la distanta - insa orice democrat ajuns la Casa Alba are ochii mai degraba pe situatia interna din SUA. Sa nu-l uitam pe Clinton care nici nu a vrut sa auda de bagarea noastra in NATO, decizie care ar fi ajutat probabil la stabilizarea noastra politica si ar fi prevenit esecul rasunator al CDR.

In ce priveste relatia cu Rusia, situatia a inceput sa se inrautateasca de prin 1999 cand Constantinescu a autorizat survolul american pentru bombardarea Iugoslaviei. In urmatorul an in Rusia a ajuns la putere un nou dictator, in Moldova comunistii au castigat alegerile iar in Romania PRM-ul a devenit al doilea partid ca numar de parlamentari alesi. In 2004 Basescu ajunge presedinte si relatia devine treptat inghetata; granita pe Prut este "dublata" cu sarma ghimpata si in final aproape ca se inchide de tot. In 2009, dupa ceva scandaluri, asa-zisa opozitie democratica ajunge la putere la Chisinau. Intrebarea e daca va exista dupa 6 decembrie la Bucuresti un presedinte care sa poata sa obtina maximum din relatia cu Moldova? Pentru Geoana acest subiect nici nu exista.
  • 0

#615 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 04 decembrie 2009 - 11:08

Cat despre ultima fraza, draga Mike, iti cunosc optiunile (sau nu) religioase.

bey nene tu citesti inainte sa dai post reply?

le cunosti sau nu? ce dreacu, ne jucam cu vorbele?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#616 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 11:18

Esti nervos mon cher? Sau limba romana e intortocheata?! Acel "sau nu" se refera la optiuni, nu la cunoastere... Ca sa te parafrazez: tu citesti inainte sa dai post reply? Una peste alta asteptam alta abordare din partea ta, dar cum spuneam mai sus, o sa ignor...
  • 0

Flickr - pozele mele

#617 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 11:23

limba romana este intortocheata dar nu pentru mine
aveai 2 posibilitati sa te exprimi inteligibil

iti cunosc(sau nu) optiunile religioase (se referea la cunoastere)
iti cunosc optiunile religioase (sau nu)

ce ai spus tu este intre si nu are nici un pic de logica....
si revin......care sunt optiunile mele religioase, daca tot le cunosti?
  • 0

#618 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 11:40

Gresit colega. La capitolul asta putem discuta cat vrei, iti aduc si oameni de specialitate sa analizeze textul. Este foarte ok unde am pus paranteza.

Una peste alta ce ai scris pe pagina anterioara m-a deranjat fiind un atac indirect la persoana mea. Nu te mai ascunde in spatele unui alt atac. Nu e elegant. Eu nu te-am facut in nici un fel. te rog sa faci la fel, daca se poate. Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 04 decembrie 2009 - 11:41

• 0

Flickr - pozele mele

#619 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 11:59

Basescu cauta oameni care sa adminstreze taxele si impozite. Geoana mai cauta taxe si impozite pe care sa i le administreze oamenii

A-l intreba pe Geoana cam ce crede despre economie e ca si cum ai intreba un stalp ce crede despre caini.

Un ministru bun este cel care citeste cu foarte mare atentie solicitarile partenerilor sociali, inainte de a le arunca la gunoi.

Geoana este pentru finante cam ceea ce sunt telegramele de condoleante pentru firmele de curierat.

Daca Mircea Geoana ar fi fost consilierul lui Moise, azi am fi avut 10 porunci si un fond mutual.

Faptul ca in spitalele de nebuni sunt mai multi alegatori decat PSD-isti arata cine scoate din minti pe cine

Majoritatea oamenilor traiesc cu speranta ca vor fi intelesi. Geoana traieste cu teama ca va fi inteles.

Sa il asculti pe Geoana vorbind despre economie e ca si cum ai face pipi pe tine. In prima faza simti ceva caldut, dar pe urma te copleseste mirosul.

Ce bine ar fi ca Dumnezeu sa imi dea un semn ca exista. De pilda, sa-l faca pe Geoana sa piarda alegerile.

http://hymerion.word...ana-si-basescu/
  • 0

#620 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 04 decembrie 2009 - 12:00

Eu credeam ca aici tot discutam ca sa aflam daca vreunul din cei 2 saltimbanci au emis macar 0 idee folositoare.
Cat despre semantica si stilistica parerea mea e ca asta se face la garajbeque, cu focuri si BRRC !
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#621 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 12:32

Eu ma gandesc ca Romania e pozitionata intr-un context global unde genul acesta de decizii pot sa aiba o influenta minima (sau nula) sau sa conteze chiar foarte mult.

Intrebarea e daca va exista dupa 6 decembrie la Bucuresti un presedinte care sa poata sa obtina maximum din relatia cu Moldova? Pentru Geoana acest subiect nici nu exista.

1.LOL
2.hai sa facem un sondaj, sa vedem pe cati rumani ii intereseaza relatia cu moldova.
  • 0

#622 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 12:52

Istoria nu este scrisa prin referendumuri si poll-uri. Sunt cativa oameni care iau decizii care se dovedesc dupa un numar de ani a fi bune sau proaste pentru popoarele sau grupurile sociale pe care le conduc sau le-au condus la un moment dat. Oamenii din aceste grupuri nu au aproape niciodata toate informatiile pentru a putea face conexiunile necesare, se confrunta de obicei doar cu efectele :D
  • 0

#623 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 04 decembrie 2009 - 01:12

Bah, ce apriga e politica asta. Caldura mare, mon cher! Sa sfaraie garajbeque-u'!! :D
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#624 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 01:22

Gresit colega. La capitolul asta putem discuta cat vrei, iti aduc si oameni de specialitate sa analizeze textul. Este foarte ok unde am pus paranteza.

Una peste alta ce ai scris pe pagina anterioara m-a deranjat fiind un atac indirect la persoana mea. Nu te mai ascunde in spatele unui alt atac. Nu e elegant. Eu nu te-am facut in nici un fel. te rog sa faci la fel, daca se poate. Multumesc.

oamenii aia de specialitate sunt dintre cei care analizeaza acum videoul?
eu nu ma ascunde in spatele unor "oameni de specilitate" de obicei ci fac eu analiza unde este. te-ai exprimat neclar si te-am rugat sa explici ce ai vrut sa zici. in continuare nu o faci. te ma intreb o data. ce stii despre optiunile mele religioase?

atacul nu a fost la adresa ta. nici direct, nici indirect. cand am ceva sa spun cuiva ii spun si accept consecinte. ca va fi sau nu de acord cu mine conteaza mai putin.
aici dezbat idei, nu persoane. ii atac pe cei care au astfel de idei. -te identifici cu ei? imi pare rau, nu e problema mea. esti putin prea sensibil pe subiectul in cauza.
si nu imi spune ca nu e elegant. cu totii avem o parere despre cei cu idei/comportament diferit fata de al nostru...fie ca vorbim de cei care nu schimba anvelopele iarna, nu semnalizeaza etc. avem o parere despre ei si ne-o exprimam mereu. daca apare cineva care se simte lezat (dintre ei) ce vrei sa fac? sa imi schimb parerea?
repet, nu te atac pe tine ca daca o voi face iti va fi adresat mesajul. atac o idee si un comportament al sustinatorului marinarului. daca te identifici acolo imi pare rau.
  • 0

#625 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 decembrie 2009 - 01:49

Istoria nu este scrisa prin referendumuri si poll-uri. Sunt cativa oameni care iau decizii care se dovedesc dupa un numar de ani a fi bune sau proaste pentru popoarele sau grupurile sociale pe care le conduc sau le-au condus la un moment dat. Oamenii din aceste grupuri nu au aproape niciodata toate informatiile pentru a putea face conexiunile necesare, se confrunta de obicei doar cu efectele :D

poi ce ar fi daca am aduce informatiile mai aproape de oamenii din aceste grupuri, ca tot ne dam rotunzi ca noi executam ce zice p-=40limea ??
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi