D'ale lumii noastre politice
Scris 04 decembrie 2009 - 02:10
ce observam noi ? ca omul cap de organizare este prea chitra sa plateasca darile la statul roman ... :
Scris 04 decembrie 2009 - 03:15
Scris 04 decembrie 2009 - 03:26
Scris 04 decembrie 2009 - 03:28
Scris 04 decembrie 2009 - 03:43
Scris 04 decembrie 2009 - 03:45
Scris 04 decembrie 2009 - 04:09
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 04 decembrie 2009 - 04:36
Dar a-propos de acest eveniment (arestarea aia) - care o fi varianta corecta, e o miscare a lui Bashinescu sa-l prinda de oaie pe Vantu, sau pur si simplu Vantu l-a "sifonat" catre serviciile secrete romanesti pentru a-i sufla vant din pupa marinarului?
Scris 04 decembrie 2009 - 04:40
Iti dai seama ca a fost o pura intamplare................INFO PLUS
Poliţia promite �ncă doi fugari de calibru
Şeful Poliţiei, Petre Tobă, promite că alte două persoane dintre cele mai căutate de Poliţie vor fi aduse �n ţară �n următoarele zile. Tobă nu a dorit să dea detalii despre identitatea acestora, atunci c�nd a fost �ntrebat dacă este vorba şi despre Omar Hayssam. Surse judiciare au declarat, ulterior, că cele două persoane care vor fi aduse �n ţară sunt acuzate de �nşelăciuni deosebit de grave.
asta am citit-o dupa ce ma intrebam, retoric, normal, cum de l-au prins pe popa ala chiar acum.
In alta ordine de idei, nu e bine ca se pune atata patima in discutiile noastre de aici. Nu se face sa ne suparam unii pe altii, din cauza unor javre care-si spun politicieni.
Si pe mine m-au deranjat unele din cele scrise (chiar daca nu se refereau la mine in mod direct), dar am trecut peste, am ales sa nu le bag in seama tocmai gandidu-ma la persoanele care le-au scris; pe de alta parte, ma gandesc, ca si persoanele care au scris ar fi bine sa-si reconsidere anumite exprimari.
Scris 04 decembrie 2009 - 04:53
spor la vot.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 decembrie 2009 - 06:49
transmit o confirmare a celor spuse anterior prin intermediul mobil internet. va rog sa folositi pompierul in cazul in care riscati sa va ardeti conexiunile ...pe mine ma doare intr-o oarecare masura ce gandesc unii de pe aici, dar m-am resemnat de mult (adica cateva pagini in urma), impreuna cu vali cred.
spor la vot.
nu am revenit de la votare ... propun o sedinta de discutii pe 8.12.2009 in privinta participarii noastre la oblojirea ranilor datorate rezultatului procesului electoral .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 04 decembrie 2009 - 06:59
Scris 04 decembrie 2009 - 09:01
Scris 04 decembrie 2009 - 09:04
http://barbosu.catav...are-va-vorbeam/
Pacat ca numerele alea sunt inventate. O zice explicit in postarea anterioara de pe blog.
Scris 04 decembrie 2009 - 11:06
Documentele se referă la compania UPETROM, răsfăţată de Traian Băsescu prin includerea directorului acesteia �n grupul oamenilor de afaceri care a �nsoţit delegaţia sa oficială �n Federaţia Rusă �n ianuarie 2005, precum şi prin inaugurarea festivităţilor inaugurale din 2008 ale aceleiaşi companii.
Cel mai important contract semnat cu Rusia �n ultima vreme, contract evocat victorios de Traian Băsescu la confruntarea de joi seară cu Mircea Geoană, are legătură cu un om de afaceri implicat �n dosarul �Flota�, după cum a informat, vineri după-amiază, Realitatea TV.
Potrivit datelor din Registrul Comerţului, administrator şi membru cu drepturi depline �n consiliul de administraţie este Călin Dragomir Marinescu, zis Shogunul.
cica pentru conformitate : Calin Marinescu a fost condamnat in dosarul 'flota' la 12 ani de puscarie.
deci daca e cineva condamnat, inseamna ca exista prejudiciu.
normal, cica nenea ala nu a facut nici o zi de pascarie.
cel putin asa zic gurile rele.
http://www.cotidianu...lei-104824.html
Băsescu �şi trage garaj de un miliard şi jumătate de lei
cica e plin de articole de genu.
lool
http://www.cotidianu...sam-104829.html
Scris 04 decembrie 2009 - 11:08
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 decembrie 2009 - 11:14
Scris 04 decembrie 2009 - 11:23
acuma, oricare din astea 3 e adevarata, ma scuteste de griji.
pentru cei interesati, vedeti pagina anterioara.
relu, ca si alt basescian de pe acest forum, reuseste printr-o postare rapida si iscusita sa dea pagina ca sa nu mai fie vizibile dovezile.
Scris 04 decembrie 2009 - 11:25
despre fotografie
Scris 04 decembrie 2009 - 11:28
Scris 05 decembrie 2009 - 12:23
despre fotografie
Scris 05 decembrie 2009 - 12:40
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 05 decembrie 2009 - 01:22
irosesc prea multe resurse pt haine pe care uneori nu stiu sa le port .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 05 decembrie 2009 - 01:23
Scris 05 decembrie 2009 - 06:58
Tie chiar iti face rau tzuica ??........
relu, ca si alt basescian de pe acest forum, reuseste printr-o postare rapida si iscusita sa dea pagina ca sa nu mai fie vizibile dovezile.
Asculta cu atentie ce spunea regretatul Paler, si poate -daca vei vrea- vei intelege de ce EU consider cel putin inutile discutiile despre politica pe forum.
Scris 05 decembrie 2009 - 07:52
ba, eu ti-am spus ca in adancu-mi, cautam un motiv sa votez cu chioru, desi sub conducerea base + pdl + psd ne-au tras o ue farmacistilor.
acuma, oricare din astea 3 e adevarata, ma scuteste de griji.
pentru cei interesati, vedeti pagina anterioara.
Oaspete, asa ceva nu se face...
...urmaresc, uneori, politica doar ca amuzament...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi