Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#826 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 07 decembrie 2009 - 11:16

mike, geoana a gresit de cateva ori.
1. timisoara si vantu
2.faptul ca s-a prezentat la dezbatere
3.dezbatere in sine
4.FAPTUL CA NU S_A DELIMITAT DE ILIESCU< NASTASE etc.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#827 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 decembrie 2009 - 11:18

iar devine delicat subiectul si imi sunteti dragi. asa ca iau o pauza de muzica.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#828 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 07 decembrie 2009 - 11:18

il cunosti personal pe geoana? ma indoiesc ca e prost
sincer ma indoiesc :D
......

Crede-ma ca mi-a fost suficient sa-l vad/aud in duelul televizat cu base de acum citeva zile. Base l-a pulverizat cu toate scolile lui !
  • 0

#829 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 07 decembrie 2009 - 11:21

mike, geoana a gresit de cateva ori.
1. timisoara si vantu

da

2.faptul ca s-a prezentat la dezbatere

aici nu prea cred ca avea de ales

3.dezbatere in sine

n-am vazut-o, nu imi puteau spune ceva nou cei 2
am vazut daor cateva fragmente cat eram la masa, maxim 20 de minute

4.FAPTUL CA NU S_A DELIMITAT DE ILIESCU< NASTASE etc.

n-avea cum sa faca asta.
dar cei 2 se vor delimita in curand de el si vor prelua presedentia partidului. am asa o banuiala

Crede-ma ca mi-a fost suficient sa-l vad/aud in duelul televizat cu base de acum citeva zile. Base l-a pulverizat cu toate scolile lui !

base pulverizeaza pe oricine prin nesimtire si aroganta. este singurul lucru care il poate face
insa pus concret sa faca ceva in functia de presedinte..0 barat, dar o ascunde superb.
nu e vina lui ca e cel mai bun la datul din gura
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#830 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:22

iar devine delicat subiectul si imi sunteti dragi. asa ca iau o pauza de muzica.

cata, am zis ca materie prima si inzestrare.
habar n-am cum e omul ala de fapt.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#831 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:23

ce-mi plac mie retragerile astea in lipsa de argumente si reaparitia cand dispar subiectele delicate
vali la fel a facut..ma retrag..2 mesaje mai incolo a inceput iar sa scrie

aveti o opinie sau nu? :D sustineti-o pana la capat, nu doar in discutiile in care aveti argumente
  • 0

#832 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:27

Mike, asa e, probabil ca il vom avea pe nastase presedinte. Sper ca in sfarsit o sa iti dai seama ce reprezinta partea asta din psd.
Daca candida Cristian Diaconescu, nu cred ca Basescu strangea 45%.

Caracterizarea ta vizavi de basescu e destul de exacta. Nu uita ca cunoaste extrem de bine (adica e informat) toata lumea politica si dedesupturile ei, din 90 pana in ziua de azi.
Va rog sa ma ajutati sa-mi aduc aminte
-a fost base in piata universitatii
-a fost mare sustinator a firavei democratii din anii 90?
-s-a opus/condamnat mineriadelor
-a avut rezultate meritorii in mandatul sau
si as mai avea 100 de intrebari, dar mi-e sa nu cad in penibil ca sustinator giona.
  • 0

#833 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:28

Mike, asa e, probabil ca il vom avea pe nastase presedinte. Sper ca in sfarsit o sa iti dai seama ce reprezinta partea asta din psd.

mi-am dat seama, am si recunoscut ca am gresit votand psd ca partid in 2004

o sa o mai spun de 10 ori, am fost bou atunci :D
  • 0

#834 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:31

........
base pulverizeaza pe oricine prin nesimtire si aroganta. este singurul lucru care il poate face
insa pus concret sa faca ceva in functia de presedinte..0 barat, dar o ascunde superb.
nu e vina lui ca e cel mai bun la datul din gura

Si pentru aroganta, sau pentru a ascunde ceva bine, sau pur si simplu sa dai din gura, ai nevoie de inteligenta.
Repet, nu-l sustin nici pe unul, nici pe celalat, dar dpdv strict inteligenta nu vad nicio legatura intre ei .....
  • 0

#835 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:34

Si pentru aroganta, sau pentru a ascunde ceva bine, sau pur si simplu sa dai din gura, ai nevoie de inteligenta.

e alt tip de inteligenta necesara.
eu vreau unul sa conduca tara, nu sa injure pe cine apuca
  • 0

#836 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:39

basescu e mai degraba smecher, dar are si un fel de inteligenta diabolica. primitiva, necultivata, dar de exemplu giona nu ar putea gandi un plan malefic precum base

http://www.interpol..../2009_29089.asp

Wanted
POPA, Nicolae
  • 0

#837 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:39

ce sa sustin, asta inseamna sa ne certam pana la urma.

ce opinie? sa-l sustin pe base sau ce? sa-l sustin pe geoana ca nu-mi place base? de ce? parca nu votam negativ, nu?

cine e geoana? un �"prefacut" prin "profesie" sau macar ar trebui, nu sunt foarte sigur. are scoala? aici e viata, dura. scoala e egala cu zero. o fi si inteligent, dar dupa standarde psdiste solide, e mai mult "prostanac", decat vreun inteligent de neam salvator. politica nu e pt oricine. ca el au fost, sunt si vor fi destui. marionete pt altii. ce mi se pare grav e ca el chiar crede in imaginea pe care i-au facut-o astia. credea in sondajele facute la comanda. nu e posibil. o fi obisnuit cu politica diplomata din state, dar aici e romania, undeva in balcani (vorba cantecului).

radeti de manelele lui base si mai era putin si ajungea vanghelie in spatele tronului. in ce lume traim de fapt? sunt destul de ipocriti politicienii, hai sa nu-i urmam. cum sa cataloghez "au furat mai organizat ca noi, desi noi am dat mai multi banii" si "daca ne da functia de prim-ministru, acceptam alianta"???
mike, asta e politica. o intelegi, ok, nu, te consumi degeaba. tu imi pari mult prea corect si direct in gandire pt a putea discuta despre asa ceva. ai putea vreodata sa faci una dintre afirmatiile de mai sus??? sunt curios? despre ce vorbim pana la urma? nu-ti place base. nici mie. dar de ce as inlocui un rahat cu altul, doar ca asta nou e poleit? au fost destepti cu mutarea sibiu, dar uite ca nu a tinut. stii de ce nu a iesit geoana? tocmai pt ca l-a criticat pe base pana la epuizare. trebuia sa vorbeasca despre altceva. realitatea si antena 3 au dat intr-un penibil fantastic. si fanboy geoana daca eram si tot de rahat mi se parea. apoi mai tarziu, dar tot am vazut cine e langa idolii noi, crin cu fenechiu si spavalache, nu se poate nene, NU se poate. geoana cu vantu sa se relaxeze ... (cuvant urat), nu stiu cum imi poti pune studiile lui geoana dupa asta. personal, daca eram sustinatorul cuiva, dupa un astfel de episod, ma retrageam elegant. aia e, am gresit, am sperat, am fost inselat, caut pe altcineva. e greu sa recunosti ca ai gresit, dar e sanatos.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#838 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:42

e alt tip de inteligenta necesara.
eu vreau unul sa conduca tara, nu sa injure pe cine apuca

O laie, toti politicienii sunt javre. Daca nu injura in fata camerei, o face dupa.

l.e.
Intr-o tara de golani, numai un golan sef poate face ordine !

l.e.2
Du-te in harlem si incearca sa-i faci pe golani sa te lase in pace dojenindu-i.....
  • 0

#839 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 07 decembrie 2009 - 11:44

Cipriane, am stat 5 ani intr-o astfel de tara si crede-ma ca e raiul pe pamint pentru straini.
La circiuma ta vor hali tot straini, nu bastinasi. Infractionalitate e peste tot, dar s-au inventat armele. Coruptie e peste tot, dar o poti folosi in favoarea ta, etc...
Nu vrei sa stii citi vestici se retrag in asemenea locuri si traiesc fantastic. Eu la asa ceva visez .. :D

Nu zic ca nu ai dreptate, dar am asa o scarba sa tot dau spaga........... Oricum nu ar strica o vizita pt constatarea lucrurilor la fata locului, timp de o luna doua. :D

...................................
@aer curat
nu esti pus in oala aia, din cate tin eu minte tu ai zis ca ai trecut de la sustinator (ca alternativa acu 5 ani) la "nu imi mai doream in ultimul an sa fie presedinte"..citatul e aproximativ, dar asa ceva ai zis
pe mine ti-am zis, ma fascineaza doar puterea lui de fermacare, si nu vorbesc la misto acum. mi se pare super tare la asta

Asa este, insa cum ai spus-o tu asa a reiesit, toti ceilalti in aceiasi oala.
Ca fapt divers, majoritatea zdrobitoare a cunoscutilor mei cu care am discutat subiectul alegeri in ultimile zile, cu inima stransa, fara sa doreasca acest lucru, constienti ca nu voteaza nici macar raul mai mic, ci mai rau de atat, au inclinat spre Basescu. Aceasta exclusiv datorita lui Geoana si psd-ului (in primul tur au votat cu Antonescu); niciunul dintre ei nu ar vota vreodata cu psd-ul indiferent care-i alternativa. Nu am fost de acord cu ei, dar nici nu am putut sa le spun ca gresesc, pt ca nu le puteam indica nicio alternativa mai putin rea.
In turul 2, din pacate, nu am putut alege nici macar raul mai mic, raul era/este sensibil egal, numai ca la cote dincolo de un nivel pe care l-as putea accepta in cunostinta de cauza, ca fiind raul mai mic.
Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu....asta este; probabil ca involuntar va face campanie gratuit pt Vanghelie, Hrebenciuc, etc.

Delicat este de mult, ce rost are sa te abtii tocmai acum !? :D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#840 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:45

radeti de manelele lui base si mai era putin si ajungea vanghelie in spatele tronului.

cata, Doamne fereste sa vreau sa ne certam. ce dracu, sintem oameni normali, fara idoli politici (bine, Coposu a murit). da intre maneau lu basescu si vanghelie, sa mor io daca stiu ce sa aleg.

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 07 decembrie 2009 - 11:49

• 0

#841 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:49

l.e.
Intr-o tara de golani, numai un golan sef poate face ordine !

si ce ordine face????
ce ordine a facut? a dat din gura si atat..i-a promovat pe mafiotii lui in fata, zi-mi un mafiot mai vechi condamnat...
pauza realizari

Ca fapt divers, majoritatea zdrobitoare a cunoscutilor mei cu care am discutat subiectul alegeri in ultimile zile, cu inima stransa, fara sa doreasca acest lucru, constienti ca nu voteaza nici macar raul mai mic, ci mai rau de atat, au inclinat spre Basescu. Aceasta exclusiv datorita lui Geoana si psd-ului (in primul tur au votat cu Antonescu); niciunul dintre ei nu ar vota vreodata cu psd-ul indiferent care-i alternativa. Nu am fost de acord cu ei, dar nici nu am putut sa le spun ca gresesc, pt ca nu le puteam indica nicio alternativa mai putin rea.

cunosc si ii auzi vorbind intre ei...

vezi dle, au incercat mafiotii sa-l dea jos si n-au reusit...ii face el pana la urma

asta ma oftica, PROSTIA si imaginea pe care si-o face pe seama prostilor...
una e sa poti argumenta cum facem noi aici + si -, dar nu vad pe nimeni sa spuna tampenii de genul asta...insa asta e imaginea pe care si-o lasa dand din gura si ma intreb la ce film se uita cei din jur ca nu la ce in lumea reala sigur
  • 0

#842 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:51

Zi-mi un mafiot condamnat inaintea lui .... Spune-mi ca mafiotii au aparut odata cu base...
N-auzi ca fiecare e cu haita lui, indiferent de nume sau culoare ? Placa unii, vin altii....
  • 0

#843 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:52

cata, Doamne fereste sa vreau sa ne certam. ce dracu, sintem oameni normali, fara idoli politici (bine, Coposu a murit). da intre maneau lu basescu si vanghelie, sa mor io daca stiu ce sa aleg.

Imagine amplasata

baaa, iara dati pagina ?
  • 0

#844 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 07 decembrie 2009 - 11:54

la dracu, inca n-am scapat

mai trebuie sa moara destui. totusi ma sperie grav un ponta, care afirma senin ca domne, ghinion, au fost mai bun la furat ca noi.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#845 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

@Mike: Cel putin in cazul cunostintelor mele nu e asa; sa-ti spun ca aproape toti, printre altele, au activitati proprii, nu o duc rau, dar nici nu dau pe afara, cu facultati, etc. ?
Nu sunt dintre cei care ar putea fi orbiti de Base, DAR nu vor vota niciodata cu psd-ul, indiferent ce s-ar intampla. Le repugna Base, dar stiu f bine ce inseamna psd-ul.
Repet, nu stiu la ce au sperat ei, ca dpmdv, rahatul e acelasi, numele difera.

Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 07 decembrie 2009 - 11:55

• 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#846 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

ce gindesc eu despre rezultatul alegerilor
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#847 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 12:04

Zi-mi un mafiot condamnat inaintea lui .... Spune-mi ca mafiotii au aparut odata cu base...
N-auzi ca fiecare e cu haita lui, indiferent de nume sau culoare ? Placa unii, vin altii....

pai tu ai zis nene ca doar unul ca el poatae sa faca ordine..ce ordine face?
macar o chestie reusita pe altarul asta al curateniei..una singura?!

mafiot aparut odata cu base? udrea, videanu, ala cu bugatti cum dracu il cheama...astia ce sunt?
patriciu si vantu l-au sustinut in 2004. atunci erau buni?
  • 0

#848 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 12:07

N-ai inteles. Mafiotii nu au aparut odata cu el, aia mari erau dinainte, de la asazisa revolutie. Si nu gainari ca aia de care zici tu protejati de base, ci aia care detin poate jumatate ( sau mai mult ) din averea tarii si sunt pesedisti !
  • 0

#849 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 12:16

chiar l-am studiat pe nenea basescu. peste tot unde a fost ceva nebulos apare si el, ca o boare. :D
flota, banca agricola, mihaileanu, cccf sa, casuneanu si alte smenuri nu i-au fost departe presedintelui nostru. altii vorbesc de arme, chiar din vremea Anvers-ului. si a fost activ imediat dupa revolutie. fiindca era informat.
  • 0

#850 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 12:21

asta e foarte bine. NU bine, foarte bine. NU asta e problema. ci ce face el concret pt tara. un guvern PDL cu viziunea lui nu pare capabil sa ia masurile care trebuie. pe de alta parte, PSD promitea ca va face. de promisiuni sunt satul. PNL-ul poate chiar va face ceva, iar, ca vad ca s-au anuntat la guvernare a doua oara, daca au prim-ministru. cred ca iar imi scapa ceva. nu se jurau acum o luna ca nu vor sa mai auda de PDL in veci si ca nu accepta guvernarea indiferent de ofertele politice?

acum intelegi politica? o mana spala pe alta la cel mai inalt nivel.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi