D'ale lumii noastre politice
Scris 07 decembrie 2009 - 11:16
1. timisoara si vantu
2.faptul ca s-a prezentat la dezbatere
3.dezbatere in sine
4.FAPTUL CA NU S_A DELIMITAT DE ILIESCU< NASTASE etc.
Scris 07 decembrie 2009 - 11:18
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 07 decembrie 2009 - 11:18
Crede-ma ca mi-a fost suficient sa-l vad/aud in duelul televizat cu base de acum citeva zile. Base l-a pulverizat cu toate scolile lui !il cunosti personal pe geoana? ma indoiesc ca e prost
sincer ma indoiesc
......
Scris 07 decembrie 2009 - 11:21
damike, geoana a gresit de cateva ori.
1. timisoara si vantu
aici nu prea cred ca avea de ales2.faptul ca s-a prezentat la dezbatere
n-am vazut-o, nu imi puteau spune ceva nou cei 23.dezbatere in sine
am vazut daor cateva fragmente cat eram la masa, maxim 20 de minute
n-avea cum sa faca asta.4.FAPTUL CA NU S_A DELIMITAT DE ILIESCU< NASTASE etc.
dar cei 2 se vor delimita in curand de el si vor prelua presedentia partidului. am asa o banuiala
base pulverizeaza pe oricine prin nesimtire si aroganta. este singurul lucru care il poate faceCrede-ma ca mi-a fost suficient sa-l vad/aud in duelul televizat cu base de acum citeva zile. Base l-a pulverizat cu toate scolile lui !
insa pus concret sa faca ceva in functia de presedinte..0 barat, dar o ascunde superb.
nu e vina lui ca e cel mai bun la datul din gura
Scris 07 decembrie 2009 - 11:22
cata, am zis ca materie prima si inzestrare.iar devine delicat subiectul si imi sunteti dragi. asa ca iau o pauza de muzica.
habar n-am cum e omul ala de fapt.
Scris 07 decembrie 2009 - 11:23
ce-mi plac mie retragerile astea in lipsa de argumente si reaparitia cand dispar subiectele delicateiar devine delicat subiectul si imi sunteti dragi. asa ca iau o pauza de muzica.
vali la fel a facut..ma retrag..2 mesaje mai incolo a inceput iar sa scrie
aveti o opinie sau nu? sustineti-o pana la capat, nu doar in discutiile in care aveti argumente
Scris 07 decembrie 2009 - 11:27
Daca candida Cristian Diaconescu, nu cred ca Basescu strangea 45%.
Caracterizarea ta vizavi de basescu e destul de exacta. Nu uita ca cunoaste extrem de bine (adica e informat) toata lumea politica si dedesupturile ei, din 90 pana in ziua de azi.
Va rog sa ma ajutati sa-mi aduc aminte
-a fost base in piata universitatii
-a fost mare sustinator a firavei democratii din anii 90?
-s-a opus/condamnat mineriadelor
-a avut rezultate meritorii in mandatul sau
si as mai avea 100 de intrebari, dar mi-e sa nu cad in penibil ca sustinator giona.
Scris 07 decembrie 2009 - 11:28
mi-am dat seama, am si recunoscut ca am gresit votand psd ca partid in 2004Mike, asa e, probabil ca il vom avea pe nastase presedinte. Sper ca in sfarsit o sa iti dai seama ce reprezinta partea asta din psd.
o sa o mai spun de 10 ori, am fost bou atunci
Scris 07 decembrie 2009 - 11:31
Si pentru aroganta, sau pentru a ascunde ceva bine, sau pur si simplu sa dai din gura, ai nevoie de inteligenta.........
base pulverizeaza pe oricine prin nesimtire si aroganta. este singurul lucru care il poate face
insa pus concret sa faca ceva in functia de presedinte..0 barat, dar o ascunde superb.
nu e vina lui ca e cel mai bun la datul din gura
Repet, nu-l sustin nici pe unul, nici pe celalat, dar dpdv strict inteligenta nu vad nicio legatura intre ei .....
Scris 07 decembrie 2009 - 11:34
e alt tip de inteligenta necesara.Si pentru aroganta, sau pentru a ascunde ceva bine, sau pur si simplu sa dai din gura, ai nevoie de inteligenta.
eu vreau unul sa conduca tara, nu sa injure pe cine apuca
Scris 07 decembrie 2009 - 11:39
http://www.interpol..../2009_29089.asp
Wanted
POPA, Nicolae
Scris 07 decembrie 2009 - 11:39
ce opinie? sa-l sustin pe base sau ce? sa-l sustin pe geoana ca nu-mi place base? de ce? parca nu votam negativ, nu?
cine e geoana? un �"prefacut" prin "profesie" sau macar ar trebui, nu sunt foarte sigur. are scoala? aici e viata, dura. scoala e egala cu zero. o fi si inteligent, dar dupa standarde psdiste solide, e mai mult "prostanac", decat vreun inteligent de neam salvator. politica nu e pt oricine. ca el au fost, sunt si vor fi destui. marionete pt altii. ce mi se pare grav e ca el chiar crede in imaginea pe care i-au facut-o astia. credea in sondajele facute la comanda. nu e posibil. o fi obisnuit cu politica diplomata din state, dar aici e romania, undeva in balcani (vorba cantecului).
radeti de manelele lui base si mai era putin si ajungea vanghelie in spatele tronului. in ce lume traim de fapt? sunt destul de ipocriti politicienii, hai sa nu-i urmam. cum sa cataloghez "au furat mai organizat ca noi, desi noi am dat mai multi banii" si "daca ne da functia de prim-ministru, acceptam alianta"???
mike, asta e politica. o intelegi, ok, nu, te consumi degeaba. tu imi pari mult prea corect si direct in gandire pt a putea discuta despre asa ceva. ai putea vreodata sa faci una dintre afirmatiile de mai sus??? sunt curios? despre ce vorbim pana la urma? nu-ti place base. nici mie. dar de ce as inlocui un rahat cu altul, doar ca asta nou e poleit? au fost destepti cu mutarea sibiu, dar uite ca nu a tinut. stii de ce nu a iesit geoana? tocmai pt ca l-a criticat pe base pana la epuizare. trebuia sa vorbeasca despre altceva. realitatea si antena 3 au dat intr-un penibil fantastic. si fanboy geoana daca eram si tot de rahat mi se parea. apoi mai tarziu, dar tot am vazut cine e langa idolii noi, crin cu fenechiu si spavalache, nu se poate nene, NU se poate. geoana cu vantu sa se relaxeze ... (cuvant urat), nu stiu cum imi poti pune studiile lui geoana dupa asta. personal, daca eram sustinatorul cuiva, dupa un astfel de episod, ma retrageam elegant. aia e, am gresit, am sperat, am fost inselat, caut pe altcineva. e greu sa recunosti ca ai gresit, dar e sanatos.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 07 decembrie 2009 - 11:42
O laie, toti politicienii sunt javre. Daca nu injura in fata camerei, o face dupa.e alt tip de inteligenta necesara.
eu vreau unul sa conduca tara, nu sa injure pe cine apuca
l.e.
Intr-o tara de golani, numai un golan sef poate face ordine !
l.e.2
Du-te in harlem si incearca sa-i faci pe golani sa te lase in pace dojenindu-i.....
Scris 07 decembrie 2009 - 11:44
Nu zic ca nu ai dreptate, dar am asa o scarba sa tot dau spaga........... Oricum nu ar strica o vizita pt constatarea lucrurilor la fata locului, timp de o luna doua.Cipriane, am stat 5 ani intr-o astfel de tara si crede-ma ca e raiul pe pamint pentru straini.
La circiuma ta vor hali tot straini, nu bastinasi. Infractionalitate e peste tot, dar s-au inventat armele. Coruptie e peste tot, dar o poti folosi in favoarea ta, etc...
Nu vrei sa stii citi vestici se retrag in asemenea locuri si traiesc fantastic. Eu la asa ceva visez ..
Asa este, insa cum ai spus-o tu asa a reiesit, toti ceilalti in aceiasi oala....................................
@aer curat
nu esti pus in oala aia, din cate tin eu minte tu ai zis ca ai trecut de la sustinator (ca alternativa acu 5 ani) la "nu imi mai doream in ultimul an sa fie presedinte"..citatul e aproximativ, dar asa ceva ai zis
pe mine ti-am zis, ma fascineaza doar puterea lui de fermacare, si nu vorbesc la misto acum. mi se pare super tare la asta
Ca fapt divers, majoritatea zdrobitoare a cunoscutilor mei cu care am discutat subiectul alegeri in ultimile zile, cu inima stransa, fara sa doreasca acest lucru, constienti ca nu voteaza nici macar raul mai mic, ci mai rau de atat, au inclinat spre Basescu. Aceasta exclusiv datorita lui Geoana si psd-ului (in primul tur au votat cu Antonescu); niciunul dintre ei nu ar vota vreodata cu psd-ul indiferent care-i alternativa. Nu am fost de acord cu ei, dar nici nu am putut sa le spun ca gresesc, pt ca nu le puteam indica nicio alternativa mai putin rea.
In turul 2, din pacate, nu am putut alege nici macar raul mai mic, raul era/este sensibil egal, numai ca la cote dincolo de un nivel pe care l-as putea accepta in cunostinta de cauza, ca fiind raul mai mic.
Cine vrea sa inteleaga bine, cine nu....asta este; probabil ca involuntar va face campanie gratuit pt Vanghelie, Hrebenciuc, etc.
Delicat este de mult, ce rost are sa te abtii tocmai acum !?iar devine delicat subiectul si imi sunteti dragi. asa ca iau o pauza de muzica.
Scris 07 decembrie 2009 - 11:45
radeti de manelele lui base si mai era putin si ajungea vanghelie in spatele tronului.
cata, Doamne fereste sa vreau sa ne certam. ce dracu, sintem oameni normali, fara idoli politici (bine, Coposu a murit). da intre maneau lu basescu si vanghelie, sa mor io daca stiu ce sa aleg.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 07 decembrie 2009 - 11:49
Scris 07 decembrie 2009 - 11:49
si ce ordine face????l.e.
Intr-o tara de golani, numai un golan sef poate face ordine !
ce ordine a facut? a dat din gura si atat..i-a promovat pe mafiotii lui in fata, zi-mi un mafiot mai vechi condamnat...
pauza realizari
cunosc si ii auzi vorbind intre ei...Ca fapt divers, majoritatea zdrobitoare a cunoscutilor mei cu care am discutat subiectul alegeri in ultimile zile, cu inima stransa, fara sa doreasca acest lucru, constienti ca nu voteaza nici macar raul mai mic, ci mai rau de atat, au inclinat spre Basescu. Aceasta exclusiv datorita lui Geoana si psd-ului (in primul tur au votat cu Antonescu); niciunul dintre ei nu ar vota vreodata cu psd-ul indiferent care-i alternativa. Nu am fost de acord cu ei, dar nici nu am putut sa le spun ca gresesc, pt ca nu le puteam indica nicio alternativa mai putin rea.
vezi dle, au incercat mafiotii sa-l dea jos si n-au reusit...ii face el pana la urma
asta ma oftica, PROSTIA si imaginea pe care si-o face pe seama prostilor...
una e sa poti argumenta cum facem noi aici + si -, dar nu vad pe nimeni sa spuna tampenii de genul asta...insa asta e imaginea pe care si-o lasa dand din gura si ma intreb la ce film se uita cei din jur ca nu la ce in lumea reala sigur
Scris 07 decembrie 2009 - 11:51
N-auzi ca fiecare e cu haita lui, indiferent de nume sau culoare ? Placa unii, vin altii....
Scris 07 decembrie 2009 - 11:52
baaa, iara dati pagina ?cata, Doamne fereste sa vreau sa ne certam. ce dracu, sintem oameni normali, fara idoli politici (bine, Coposu a murit). da intre maneau lu basescu si vanghelie, sa mor io daca stiu ce sa aleg.
Scris 07 decembrie 2009 - 11:54
mai trebuie sa moara destui. totusi ma sperie grav un ponta, care afirma senin ca domne, ghinion, au fost mai bun la furat ca noi.
despre fotografie
Nu sunt dintre cei care ar putea fi orbiti de Base, DAR nu vor vota niciodata cu psd-ul, indiferent ce s-ar intampla. Le repugna Base, dar stiu f bine ce inseamna psd-ul.
Repet, nu stiu la ce au sperat ei, ca dpmdv, rahatul e acelasi, numele difera.
Aceasta postare a fost editata de Aer Curat: 07 decembrie 2009 - 11:55
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 decembrie 2009 - 12:04
pai tu ai zis nene ca doar unul ca el poatae sa faca ordine..ce ordine face?Zi-mi un mafiot condamnat inaintea lui .... Spune-mi ca mafiotii au aparut odata cu base...
N-auzi ca fiecare e cu haita lui, indiferent de nume sau culoare ? Placa unii, vin altii....
macar o chestie reusita pe altarul asta al curateniei..una singura?!
mafiot aparut odata cu base? udrea, videanu, ala cu bugatti cum dracu il cheama...astia ce sunt?
patriciu si vantu l-au sustinut in 2004. atunci erau buni?
Scris 08 decembrie 2009 - 12:07
Scris 08 decembrie 2009 - 12:16
flota, banca agricola, mihaileanu, cccf sa, casuneanu si alte smenuri nu i-au fost departe presedintelui nostru. altii vorbesc de arme, chiar din vremea Anvers-ului. si a fost activ imediat dupa revolutie. fiindca era informat.
Scris 08 decembrie 2009 - 12:21
acum intelegi politica? o mana spala pe alta la cel mai inalt nivel.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi