Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#876 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 decembrie 2009 - 01:53

Asta cu conectarea la sistemul financiar international e deja o realitate si o datoram in primul rand guvernarilor dezastruoase ale CDR din anii '90. Cam asta a fost alegerea majora de atunci, fostul FSN-FDSN sub obladuirea tovarasului Iliescu a facut tot posibilul pentru a izola tara in sensul de a permite capitalizarea rapida a unor "apropiati" pe care acum ii regasim in "top 300 cei mai bogati romani"; a inscenat inclusiv o lovitura de stat in 1991 pentru a-l indeparta pe prim ministrul prea reformist de atunci.

Dupa guvernarile CDR a urmat cresterea economica; implicit activele tarii au valorat mai mult, privatizarile strategice au adus mai multi bani iar miliardarii de carton au trecut astfel la nivelul urmator. Liberalizarea de facto a pietei dupa 2004 ne-a cuplat complet la sistemul economic mondial, cu tot ce a insemnat asta - aparitia multinationalelor, salarii din ce in ce mai mari, bula imobiliara si apoi criza economica. In 2008 si 2009 fata de momentul 2004 asistam la consolidarea unui electorat de dreapta semn ca incepe sa se formeze o clasa de mijloc mult mai putin dependenta de stat. Lucrurile astea chiar se intampla.

aceeasi observatie, in Bucuresti a castigat Geoana.

Am explicat cu vreo 2 pagini in urma de ce. E vorba de un cumul de factori:

1. Basescu a abandonat Bucurestiul
2. aici se afla grosul electoratului PNL care a votat la indicatia lui Antonescu
3. aparitia factorului "Oprescu"

Daca te uiti la distributia pe sectoare e foarte clar - la sectorul 1 (fief liberal) Geoana a obtinut scorul maximal, 57%; in sectoarele 3 si 6, cu primari PDL, a castigat Basescu.
  • 0

#877 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 08 decembrie 2009 - 02:44

pe de alta parte si aici sunt "banii" si oamenii cu acces la informare, nu?
la indicatia lui antonescu nu ar fi votat nici un anti-psdist convins. doar daca erau mai saturati de base decat suparati pe psd.
si aici base are vizibilitatea cea mai mare..aici i se vad si tampeniile cel mai mult.
ma incanta ca cei din republica moldova l-au ales cu 95%..sau cei plecati din tara cu 80%
ei nu trebuie sa si traiasca cu el...ei vad doar imaginea de luptator anti-sistem pe care vrea el sa si-o creeze

Dupa guvernarile CDR a urmat cresterea economica;

bingo..sub guverne psd si pnl

Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 08 decembrie 2009 - 02:41

• 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#878 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 02:55

Tu n-ai vazut ce am vazut eu in sectia de votare, ce gen de oameni ziceau in gura mare, fara a fi deranjati de nimeni, ca au votat cum a zis Antonescu. Asta cu cresterea economica sub anumite guverne e o chestiune incidentala. Dar reluam:

- pana prin 1997-1998 Romania a fost decuplata de piata internationala de capital, in principal prin controlul cursului de schimb si a volumelor tranzactionate. De asemenea legea interzicea persoanelor fizice straine sa posede terenuri in Romania.

- in 1998-1999, spre sfarsitul erei lui Eltzin, a avut loc o prabusire a economiei Rusiei. Brusc toti banii au fugit din regiune, antrenand caderi economice nu numai in Romania ci in toate tarile emergente din zona. Mai tineti minte indicatiile din ziare, cum sa nu te duci imbracat la Sofia ca iti dau in cap si pentru o pereche de blugi?

- in 2000 ne arunca FMI un colac de salvare, apare Putin pe scena, lucrurile incep sa se indrepte.... incidental apare guvernul "minoritar" Nastase pe scena

- cresterea economica continua, in conditiile pe care le stim, pana in 2008 - cu multinationale, bula imobiliara, etc

- in 2009 avem criza economica pe care o au toate tarile
  • 0

#879 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 08 decembrie 2009 - 04:11

http://subiectiv.ro/...otul-somerilor/
  • 0

Life must be taken one disaster at a time

#880 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 08 decembrie 2009 - 04:21

Subject: Fw: Jurnalul lui Geoana

Ora 21. Am castigaaaaaat. L-am invins pe Basescu cu 52-48, frate o sa-l
trimit la taiat de stuf in Delta, la Vantu voi reforma Romania voi anula
toate taxele si inpozitele care ma incurca de cate ori trebuie sa ies la
televizor sa vorbesc oamenilor care m-au votat si carora le multumesc asta e
victoria lui Crin si a lui Hrebengiuc desi e victoria mea sunt fericit va
pup si ne vedem la nationalizare !
. Ora 21.30. Am castigat ! L-am invins pe marinar poate nu chiar cu 52-48,
dar sigur cu 51-49. O sa-l trimit la taiat stuff in Delta sa se invete
minte, da` o sa il tratez cu respect si o sa`l dezleg doua ore pe zi. Am
vrut sa cobor taxele si impozitele, da` nu am cum, ca m`au sunat de la FMI
si mi`au spus ca nu`i voie si ca imi trag una peste degete daca ma prind ca
umblu la fiscalitate. Ei, important e sa`i umilesc pe nenorocitii de
pedelisti. Le mai multumesc odata lui Crin si lui ceilalti pentru victoria
mea
. Ora 22,00. Bai tata, sunt convins ca am castigat, fie chiar si la mustata.
50,1 la suta sa iau eu, restul nu ma intereseaza. Chioru naibii se lauda cum
ca.Fereasca Dumnezeu ! N-o sa`l trimit chiar la stuf, da`l naibii de
marinar, da` cat pot, il fac sa se simta mic in fata mea. O sa ii ofer la
misto un post de directoras in Ministerul Transporturilor, la biroul unde se
vor primi dosarele pentru licitatiile pe care le vor castiga oamenii mei.
Cat despre impozite, baietii de la FMI au strgat < Caca ! Nu te apropia de
taxe >. Cand le-am spus ca ma gandesc sa le cresc, au zambit si m-au poftit
sa le arat calculele. Sa nu uit sa ii trimit un mesaj lui Crin in care sa ii
spun cateva cuvinte de multumire.
. Ora 23.Treaba e mai conplicata. E ca si cum as fi castigat, da` de fapt
gurile rele zic ca am pierdut. In fine, nu vreau sa ma gandesc acum la asta.
E mai important sa imi fac Guvernul. Iohannis nu-mi raspunde, da` mi`a scris
ca o sa ma sune el, sa nu`l mai deranjez o vreme. Vantu nu`i acasa, ca tare
as fi avut nevoie de un masaj. Desi ultima data, cand m`a pus sa`i masez
talpile si ceafa, parea tare bucuros. Acu uite ca nu raspunde.M`am gandit si
la taxe mai bine. Da`le dreaq, le dublez ca alta varianta nu este. Da` numai
pedelistilor, sa se invete minte. Lui Chioru, o sa`i dau totusi un post de
ministru, ca sa vada ca nu am nimic de impartit cu el. Nu`l mai sun pe Crin,
da`l naibii de Mireille Mathieu. Sa`l sun ca sa`i spun, ce ?
. Ora06,00. Futu`i ma`sa, ca am ratat si alegerile astea. Am fost totusi 11
ore presedinte. N`am apucat sa fac vizite in strainatate in tinpul
mandatului , da` le`am scris celorlalti sefi de state sa vine in vizita
rapid in Romania . Si sa faca bine sa vina in urmatoarele 4 ore, ca sa ma
mai prinda Presedinte. Din 147 mailuri, 146 mi s-au intors cu un mesaj din
ala automatic in care mi se multumeste pentru mesaj si ca in masura in care
agenda presedintelui va permite, voi fi sunat in urmatoarele luni de zile.
Acasa insa mi s-au dat toate onorurile de stat. Cativa sclavi adusi de la
partid au dansat Hora Unirii in costume traditionale, iar doi tristi au
imitat ciocarliile. Unul deghizat in ministru de finante m`a intrebat ce sa
faca cu impozitele. I`am spus sa le urce de 10 ori, da`i dreaq de sarantoci.
O sa`l sun totusi pe Crin, sa`i multumesc ca din cauza lui am pierdut si
alegerile astea. Ca mai mult m`a incurcat..
. Ora 07,00. Cred ca am sa abdic. Desi tara ma vrea, BEC nu confirma
rezultatele voturilor. Chiar, unde se duc presedintii cand se duc ? Domnule
Basescu, stiti ca eu v`am iubit intotdeauna. Vantu si Patriciu m`au pus sa
ma conport asa, stiti asta..La Externe aveti pe cineva dom` Basescu ?

Aceasta postare a fost editata de LKS: 08 decembrie 2009 - 04:24

• 0

#881 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 08 decembrie 2009 - 04:26

iar ma inflamez ..vorbim despre diaspora cand de fapt victoria o datoram ARDEALULUI !!!!

de ce voturile lui Base din alte regiuni ale tarii nu au aceeasi pondere ( greutate )cu cele primite din diaspora ? votul unui roman din afara tarii nu are aceeasi pondere cu votul meu ?

datoram fratilor nostri din Ardeal toata bucuria sufletelor noastre .

BASESCU vs coalitie ( toate partidele impotrva unui singur om ) . Victoria lui Basescu este de povestit nepotilor .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 08 decembrie 2009 - 04:30

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#882 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 04:28

Tot de la khris.ro, cum a votat diaspora:

Imagine amplasata

Acum e clar, presedinte l-au facut "capsunarii" din Italia si Spania, iar marinarul a stiut asta la 9 seara cand s-a proclamat castigator si a acuzat manilularea cu sondaje.
  • 0

#883 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 08 decembrie 2009 - 04:30

http://subiectiv.ro/...otul-somerilor/

Sa-si pastreze ideile pentru mandatul in care vor fi ei la putere... :)

Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 decembrie 2009 - 04:31

• 0

#884 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 04:33

daca mai spune careva ca presedinte l-a facut capsunaru , dabuleanu sau suceveanu ma duc pe jos acasa .......

poporul / alegatorii l-au facut PRESEDINTE .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 08 decembrie 2009 - 04:34

• 0

#885 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 08 decembrie 2009 - 04:34

In afara de a comenta obiectiv sau subiectiv situatia actuala, cred ca nu ar strica nimanui sa se uite pe principalele posturi de stiri straine si eventual sa se posteze aici un rezumat al imaginii politice din tara, asa cum ne vad altii. Da, sunt "altii", dar sunt aia de care depindem din punct de vedere al investitiilor, finantarilor...
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#886 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 04:39

In afara de a comenta obiectiv sau subiectiv situatia actuala, cred ca nu ar strica nimanui sa se uite pe principalele posturi de stiri straine si eventual sa se posteze aici un rezumat al imaginii politice din tara, asa cum ne vad altii. Da, sunt "altii", dar sunt aia de care depindem din punct de vedere al investitiilor, finantarilor...

cred ca d-nul Geoana ne-ar putea ajuta cu o mica sinteza pe aceasta tema . datoram foarte mult acestui mare diplomat ...

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 08 decembrie 2009 - 04:41

• 0

#887 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 04:44

Intr-adevar, Domnul Gioana are o imagine foarte bine definita.
Din pacate/fericire atat imaginea lui cat si a partidului de care apartine nu va putea fi schimbata niciodata. Nici cu Tide.
  • 0

#888 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 04:53

gura lumii zice ca ar exista si ceva casete ( case ta ) nedifuzate cu acest " prostanac" al politicii romane . zice lumea ...
  • 0

#889 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 05:03

Una peste alta cu contestarea alegerilor nimeni nu va castiga de fapt nimic, toti pierdem timp. Sa propunem urmatoarea schema logica:

- pentru a forta repetarea alegerilor, PSD-ul trebuie sa aduca probe ca s-au fraudat cel putin 50-70,000 de voturi (diferenta, nu? desi nu stim in ce sens au fost fraudate). Nu au logistica necesara procesarii unui numar suficient de procese verbale sau de liste electorale in cautarea mortilor sau a celor cu CNP gresit de pe listele suplimentare. Vor aduce in fata cateva erori de aritmetica, 2 turisti electorali si 3 morti (ca ordin de marime ma refer). E ca in pamfletul care circula pe net, la sectia cutare s-a plimbat pe la geam o pisica portocalie deci s-a facut publicitate electorala deci s-au fraudat alegerile.

- in cazul extrem si foarte improbabil al repetarii scrutinului, Geoana pierde la minim 10% diferenta. Zilele astea toti vad cu ochii lor cum proiectul Johanis se duce de rapa, ca Geoana chiar e un prost facut gramada iar PNL-ul si UDMR-ul se gudura pe langa PDL. Dupa un astfel de eveniment exista inclusiv riscul scindarii PSD.
  • 0

#890 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 08 decembrie 2009 - 05:28

.................
Dupa un astfel de eveniment exista inclusiv riscul scindarii PSD.

Deci ar fi si o parte buna in toata nenorocirea asta. Nu pot spune decat: Doamne Ajuta.
Sa se scindeze pana la dizolvare, iar pe drumul f scurt catre acest obiectiv, pe care li-l doresc, ar fi bine sa ia si udmr-ul dupa ei (cele cateva pers ok din udmr, vor avea suficienta mionte incat sa plece in alte partide).
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#891 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 05:45

Culmea somnului:

Sa te culci presedinte si sa te trezesti natarau.
  • 0

#892 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 08 decembrie 2009 - 05:45

...

e bine pt ca politica nu se face cu virgine. ci cu presupuse virgine cu fundul rosu cum am tot vazut la tv sau profesioniste declarate. cand toti vor intelege asta, nu vor mai exista anumite comentarii pe forum.

pai fenechiu, culmea, NU? eu ce spuneam. un om sustinut de cine trebuie era zero de fapt.

NIMENI din politica de la cel mai inalt nivel nu e usa de biserica.

din nefericire dupa 89 am avut ghinion. acest ghinion s-a numit iliescu. sansele noastre au fost distruse de mineriada (parca chiar 2).

simplist rau, ca sa intelegem ce a facut iliescu, ar trebui sa ne uitam putin in trecut. prima miscare politica a omului a fost una polulista, comunista si democratica deopotriva, culmea. s-au unit cei slabi intr-un "partid" si l-au eliminat pe cel puternic. apoi, din randul lor au ales o noua putere, pt ca e greu sau imposibil ca o masa sa actioneze unitar, daca nu e condusa de cineva.

din nefericire, suntem oameni si puterea corupe, la orice nivel, in orice timp istoric. mai mult sau mai putin constient atunci, toti cei implicati in "putere" au practicat un fel de politica (care nu inseamna facerea de bine pt popor, ci promovarea unor interee, sa nu mai facem confuzii, asteptarile voastre in democratie ar trebui indreptate catre societatea civila si instrumentele de control, nu tatucul din capul tarii, alte reminescente comuniste).

politica a presupus manilulare in cele mai variate forme, tradari, aliante etc. politica si-a castigat renumele de "curva", nu de "inocenta". cand s-a ajuns la un sistem ceva mai dezvoltat, "democratic", pluri-partidic, in tarile unde acum vedem ceva, a exista un pact intre grupurile de interese (un pact fortat as spune) si s-a procedat la impartirea puterilor in stat. la 3 (+1, societatea civila reprezentata de mijloacele de informare in masa). cu mentiunea ca una dintre ele, puterea judecatoreasca, sa ramana neutra, indiferent de cine detine conducerea tarii. asta pt ca toti erau constienti ca orice amestec la acest nivel nu va face decat fie sa se treaca la totalitarism, fie ca ceilalti sa procedeze la fel si sa fie o vanatoare de vrajitoare ciclica.

revenind la romania, dupa 89, iliescu, de frica, a paralizat opozitia cum a stiut el mai bine in prima instanta, apoi a trecut la practicile vechi comuniste, de control al tuturor institutiilor statului, pt a-si asigura spatele indiferent de ce va fi mai tarziu. dupa vreo 6 ani de chin, romanii au votat impotriva lui iliescu. o mare coalitie a ajuns la putere. coalitia asa s-a luptat pe 2 fronturi. 1 cu iliescu si tentativele lui de mineriade si 2 cu setea de putere a unora, absolut normala, dupa cum spuneam, puterea corupe. incercarile de a-l condamna pe iliescu si pe comunisti au fost inutile, cand toate structurile erau puternic virusate. cdr-ul a adus ce oameni a mai putut, dar in esenta au fost decimati. cand a venit psd la guvernare, a facut o epurare politica de proportii. asta nu a ajuns la tv. ani de zile s-au judecat conflicte de munca cel putin si procesele au fost finalizate abia dupa inca 6 ani. daca castiga tot psd-ul, nu mai erau finalizate in veci.

dar atacurile si manilularea a functionat, psd-ul a furat mult in 2000 si a reajuns la putere. in 2006 basescu a inceput sa-i atace cu armele lor. manilulare la nivel inalt (cu stolojan, ba chiar de 2 ori), a gasit metode de contra-atac a masinariei de vot psd-ista (cred ca aici si-a spus cuvantul experienta de la capitala) si cel mai probabil a copiat-o.

se tot intreaba ce a facut basescu, care basescu a ratat practic ce dorea sa faca pt ca, pd-ul a stat putin la guvernare. tot psd-ul a tras sforile din umbra, sustinand pnl-ul, tot psd-ul a intoxicat ani de-a randul, zi de zi, tot psd-ul a fost la putere si acum, a fost partas la masurile nasoale pe care le denunta (sa nu uitam ca au plecat de la guvernare pt MAI, nu pt masurile luate de PDL in economie) si tot psd-ul tipa "uite lupul".

de acest partid trebuie sa scapam. mai departe vedem ce dracu facem. dar asta e un cancer care ne macina de prea mult timp. sunt foarte perversi.

eu il prefer pe dracu, decat sa vina tac'su. se plange psd-ul de fraude. ma bufneste rasul. ghinion, masinaria lui base a fost mai buna. �Ponta

asa ca eu as spune ca basescu trebuia sa castige tocmai pt a demonstra ca manilularea nu mai functioneaza, structurile nu mai sunt atat de bine controlate si ca e momentul ca ele (macar partial initial) sa devina un garant al democratiei (atat cat e ea) si nu niste instrumente de presiune.

daca va face ceva bine sau nu basescu, sunt multumit macar de s-ar intampla ce am spus mai sus. practic, din anumite puncte de vedere, ne aflam iar in 89.

curtea constitutionala e pusa de catre iliescu. ei si-au platit datoriile, dar sa vedem ce vor face acum. nu cred ca vor actiona pro psd.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#893 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 05:47

Inca un set de aspecte: OSCE a comunicat faptul ca alegerile au fost "in general corecte" si ca eventualele nereguli trebuie verificate de urgenta. Este o formulare standard, practic niciun proces electoral din nicio tara nu e scutit de incidente minore.

In plus, Curtea Constitutionala va tine cont si de pozitia noastra de membri UE, ar fi o premiera ca un tur de scrutin sa se repete pe motiv de frauda. Iar daca avem frauda care sa justifice repetarea votului (vorbim de 70,000 de voturi alterate, minim, nu?) inseamna cel putin 1000 de dosare penale in conditiile unei fraude grosolane sistematice sau de 4-5000 in conditiile unor gainarii. La cum stau membri comisiei din sectia de vot cu ochii unii pe altii ca pe butelie e greu de crezut ca au aparut "greseli" grosolane si, mai mult, acestea au fost in favoarea unui singur partid, anume cel minoritar.

Oricum, ma gandesc si la votantii lui Geoana: oare cum se simt acum vazand ca preferatul lor nu stie sa piarda decat urat, cu scandal? Eu am zis mai sus ce faceam, le aruncam cu oua stricate in geamuri. La fel ii faceam lui Basescu daca pierdea si se arunca in astfel de mizerii. Chiar si numai pentru asta personajele in chestiune ar trebui exilate la periferia politicii.

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 08 decembrie 2009 - 05:48

• 0

#894 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 05:55

stiu ca e foarte greu de digerat rezultatul acestor alegeri .

doare , doare , doare ... mama mama ce doare.
  • 0

#895 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 08 decembrie 2009 - 06:13

Hehe, am auzit acum pe realitatea.
E chiar hilar. Dupa ce geoana s-a visat presedinte pt 5 ani..doar o noapte, ce face acum este sa incerce sa fie macar pt cateva zile.
Pt ca zic aia, Basescu nu mai poate fi presedinte decat pana pe 21 dec, pt ca atunci expira mandatul si interimatul.(adica de la alegeri pana la data numiri noului pres)
Si p ca interimatul nu se poate prelungi, automat presedintele senatului devine automat inlocuitorul presedintelui tarii.
Cine e la senat?
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#896 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 08 decembrie 2009 - 06:19

Ba oameni buni. Alegerile au luat sfarsit. M-am plictisit (oarecum) de povesti. Concret : ce facem ?? Ce masuri anticriza luam >???
Modificam constitutia ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#897 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 08 decembrie 2009 - 07:11

@Cristi:
Ce masuri sa luam noi ?
Astia de isi spun politicieni au parghiile, dar ei sunt mai preocupati de altele (care dintre ei a reusit sa fure mai mult; cum de au reusit ailaltii si ei mai putin; cum se vor situa ei in perioada urmatoare;....) asa ca slabe sanse sa faca ceva pt iesirea din criza.
In plus, daca ar fi fost in stare ar fi miscat ceva, cat de cat, pana acum.

Modificarea constitutiei, intr-un fel este necesara, dar trebuie ffff multa atentie, nu numai sa fie facuta f bine si cu cap, dar este si periculoasa (dat fiind dorintele nejustificate ale unei minoritati, ai carei lideri sunt uneori mult prea tolerati).
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#898 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 08 decembrie 2009 - 07:16

Ba oameni buni. Alegerile au luat sfarsit. M-am plictisit (oarecum) de povesti. Concret : ce facem ?? Ce masuri anticriza luam >???
Modificam constitutia ??

aceleasi ca si pana acum, din 89. de subzistenta pt grosul tarii si sa fie bine pt cine trebuie. romania nu e croatia.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#899 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 08 decembrie 2009 - 07:21

Si atunci de ce ne-am mai kakat pe noi atata ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#900 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 08 decembrie 2009 - 07:25

hai sa discutam altfel

cine va fi numit prim ministru? si cu ce alianta in spate?
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi