Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#901 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 08 decembrie 2009 - 07:29

eu? unde? sa ma duc sa curat, nu de alta. parca v-am mai spus si cu alta ocazie, e mirajul democratiei in formele ei actuale. tu poti latra cat vrei. ei zic ca tine, fac ca ei.

sunt la fel de trist ca si tine. la fel de scarbit, la fel de nesigur pe ce va fi. ba chiar nici unul dintre noi nu si-a pus sperantele in psd.

era @ oaspete
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#902 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 08 decembrie 2009 - 07:53

ce psd, draga cata ?? psd iz out.
sa trecem peste psd.

sa se inteleaga inca odata : nu am votat pe nimeni. desi as fi avut cel putin 3 motive clare sa votez cu prostanacu. basescu a castigat si datorita celor ca mine !

dar acuma sa lasam psd la o parte. gata. vad ca toata lumea comenteaza kiki si miki, inclusiv cei care ar trebui sa puna mana la treaba. se intampla exact ceea ce ma asteptam.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 08 decembrie 2009 - 08:01

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#903 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 08:12

decizia e departe de noi. ma bucur ca a iesit asa pt ca a scos la iveala niste interese pe care lumea nu pe intelegea si nici nu le credea. acum sper ca s-au mai lamurit lucrurile.

cine va fi prim-ministru? oricine. basescu are acum posibilitatea sa faca orice crede ca e mai bine. sa forteze pdl, sa incerce pnl+pdl, sa incerce pdl+ex-pnl&expsd-isti, sa incerce si cu sibiul in fata, sa dizolve parlamentul (daca are psd tupeu sa refuze guvernul).

poate va lua o decizie buna. poate revine tariceanu, laudat pe aici. oricum faptul ca l-a sunat atat de repede spune multe. daca era prost base (a se citi fara diplome), continua scandalul si se lupta cu psd-ul si pnl-ul si forta noi alegeri parlamentare. dar base e cel mai bun politician pe care il are romania acum.tot intreba mike ce a facut. le-o trage psd-istilor, e suficient momentan. in rest, suntem prea mici si fraieri sa contam. tara s-a vandut cu mult inainte sa vina base la putere. a dat si el ce a mai ramas.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#904 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 decembrie 2009 - 08:54

Ultimul zvon: Marean da cate 100ron oricui are de pierdut maine cateva ore la manifestatia de condamnare a fraudei electorale :tomato:
  • 0

#905 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 08 decembrie 2009 - 09:12

Te mai mira ceva la astia ?
  • 0

#906 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 09:16

nu ma mira, a dat 500 de lei celor care l-au votat la primarie.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#907 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 08 decembrie 2009 - 09:40

Eu daca as fi pus in situatia de a "vota" prin metoda buletinului pre-stampilat as mai aplica o stampila la celalalt candidat, as baga buletinul nul in cutie si as lua banii. Pacat ca nu toti gandesc ca mine.... ieri de exemplu in Regie s-a votat la greu pentru Geoana prin metoda asta. 50ron / votul.
  • 0

#908 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 10:36

http://ziza.ru/2009/...ad_37_foto.html
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#909 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 10:54

dar base e cel mai bun politician pe care il are romania acum.

la concurenta cu iliescu.
:ph34r_anim:
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#910 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 11:02

e mai bun decat iliescu. mult mai bun.

mai sus am pus niste poze de la greci. aia sunt nemultumiti de guvernare in general. or avea sau nu dreptate, mereu au sustinut ca nu face guvernul destul pt ei. asta intr-o tara in care cresc autostrazile serios, drumurile sunt acceptabile, serviciile cat de cat ok si ele si in general cine a fost pe acolo s-a declarat multumit si s-ar mai duce (spre deosebire de litoralul nostru).

tara e declarata falimentara, cu datorii de 300 mil �. guvernul spune ca evaziunea fiscala atinge 30 mil � pe an, astia sustin ca e incompetent guvernul si tot asa. dar interesante sunt reactiile populatiei si mai ales tinerilor.

romania inca este o tara bogata si inca cu potential. exista fonduri pt a cumpara pe oricine si in orice cantitate.
apoi mai e si tipicul romanului. se descurca el cumva, de ce sa se complice. revolutia au facut-o astia cu foarte mult talent. si dupa ce se obisnuise romanul cu aceasta metoda, iliescu s-a asigurat in repetate randuri ca nu se va mai repeta prea curand. ma intreb cat rezista clasa politica din romania la greci, unguri, croati etc.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#911 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 08 decembrie 2009 - 11:10

Astia de la iRealitatea sunt de balamuc: dupa o scurta perioada de N acum oscileaza intre R si D.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#912 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 08 decembrie 2009 - 11:38

e mai bun decat iliescu. mult mai bun.

doar ca nu a fost contra lui iliescu la alegeri.
si ma indoiesc ca e mai bun..e mai tanar si are avantajul asta. in rest nu stiu daca e mai bun.

http://ziza.ru/2009/...ad_37_foto.html

ma intreb ce ai zice daca ar fi casa, masina ta incendiate de ura contra lui basescu...
daca ai mai incuraja manifestari de genul asta
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#913 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 08 decembrie 2009 - 11:55

masina am casco, chiar nu m-ar interesa prea tare.

casa, hm, e mai delicat, banii nu pot acoperi anumite bunuri.

in rest, viata e o lupta, cere sacrificii. dar mai bine gandeau asa romanii in 89 si nu mai murea nimeni aiurea si noi acum nu mai aveam ocazia sa ne balacarim aiurea. cred ca bulgarii inca au program misto la tv. asta, asa, ca fapt divers, stiu sigur ca au, am urmarit 2 zile. pacat ca inca dubleaza.

si sa nu crezi ca n-ar fi cazut comunismul, dar in alte conditii.

nu incurajez manifestari violente, ci manifestari, actiuni. nu ii vrem pe ei, hai sa le spunem. stam aici si ne lamentam cine ce face si ca nu face. si ce-i cu asta. si da, eu am avut cand si cat am putut, o atitudine de dezaprobare si sa stii ca mi-a fost mult mai greu decat celor de pe strada din poze. dar asta e problema mea particulara.

si nu incurajez manifestari violente nu pt ca s-ar incendia niste masini, ci pentru ca s-ar da ocazia celor impotriva carora protestam sa distraga atentia de la adevarata problema. violenta nu e un raspuns sau o solutie. sunt metode infinit mai elegante. dar studentii stateau in gramada la vot. noi sa fim sanatosi. o sa fie vai de tara asta. si cu 10 geoana la putere. asta ma mira ca nu ti-ai dat seama. nimic nu s-ar fi schimbat. ma uit la antena 3 si sunt stupefiat efectiv. pana si sustinatorii psd au spus asta acum vreo 1-2 ore. ramai fara cuvinte in fata unor astfel de reactii.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#914 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 12:06

asa, iar la realitatea, pnm, fara cuvinte�, lui vanghelie ii stiu operatiunile destul de bine. sa-i traiasca datele de la MAI si servicii pe care le-au luat cat a fost la guvernare si prin relatiile lui ilici inainte. frumoasa tara mai avem.

in rest, din ce am vazut statistici pana acum la vot, PSD are inca trecere la saraci, ca se bucura la cine da mai mult. deja am aflat ca s-a dat prin tara din partea psd, ulei, zahar, faina. o fi dat si pd-l-ul ca doar nu erau mai prosti, dar au dat mai putin sau astea sunt semnalele. psd s-a pacalit putin pt ca nr de votanti a fost mai mare decat orice anticipari din sondaje. faptul ca l-au tocat pe base in ziua alegerilor a infuriat multa lume.

cei cu ceva bani. clasa de mijloc, nu l-a mai votat pe geoana si nu-l va vota in veci. base, macar declarativ, lupta impotriva celor foarte bogati, nu a clasei de mijloc. dar si mai interesant e ca oricat ar fi furat amandoi, clasa asta de mijloc, care inca o culme, a fost mult mai lovita in acest ultim an de guvernare psd-pdl si pdl, tot a preferat sa se sacrifice intr-o oarecare masura si sa nu voteze geoana. ura fata de psd e una extrem de puternica si astia ma mira ca nu inteleg acest lucru si nu fac niste schimbari fundamentale in partid. macar de fatada cu ocazia alegerilor.

pnl, ATENTIE, acum si prin crin antonescu, vrea primul ministru. BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! cand plecam si unde???
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#915 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 12:15

nimic nu s-ar fi schimbat.

pai asta a fost rezultatul
cand nu schimbi nimic ce schimbari de efecte vrei?
  • 0

#916 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 12:39

daca e de facut un calcul politic, mi se pare normal ce face crin. e o miscare buna. evident, nu antonescu prim ministru.
a aruncat pisica la basescu in curte. liberalii nu mai pot fi acuzati ca nu se gandesc la popor, la stabilitate, la un guvern si la un buget.
daca basescu refuza, ar trebui sa se intample ceea ce e normal : sa-si asume rapunderea si sa guverneze, la un loc cu PDL-ul(lol). cu o minima sustinere in parlament, cat sa treaca guvernul si eventualele legi care sint musai.
intervin aici 2 probleme
1.anul 2010 e crunt. asta o spun cu totii. datoria facuta de guvernul Boc e imensa. daca nu se formeaza guvernul si se iau niste masuri, va fi diaree si nu kaka.
2.imensa posibilitate de a izola psd-ul. sau macar de a-l obliga sa se reformeze, sa arunce la lada de gunoi a istoriei cu cateva gunoaie.
orice sustinator al democratiei ar marsa la ce am zis eu. sa vedem daca traian se numara printre cei pomeniti.

P.S. in opinia mea, tariceanu e mult mai legat de patriciu decat crin.
  • 0

#917 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 01:09

1. pe de-o parte e bine. datoria facuta de guv boc e mostenita tot de pdl. macar n-au pasat pisica si nu vin altii care cauta scuze
2. nu se va intampla. traian, sustinator al democratiei? in ce film?
  • 0

#918 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 09 decembrie 2009 - 01:10

...................
cei cu ceva bani. clasa de mijloc, nu l-a mai votat pe geoana si nu-l va vota in veci. base, macar declarativ, lupta impotriva celor foarte bogati, nu a clasei de mijloc. dar si mai interesant e ca oricat ar fi furat amandoi, clasa asta de mijloc, care inca o culme, a fost mult mai lovita in acest ultim an de guvernare psd-pdl si pdl, tot a preferat sa se sacrifice intr-o oarecare masura si sa nu voteze geoana. ura fata de psd e una extrem de puternica si astia ma mira ca nu inteleg acest lucru si nu fac niste schimbari fundamentale in partid. macar de fatada cu ocazia alegerilor.
....................

Asta am zis si eu, si inainte si dupa turul 1&2.

daca e de facut un calcul politic, mi se pare normal ce face crin. e o miscare buna. evident, nu antonescu prim ministru.
a aruncat pisica la basescu in curte. liberalii nu mai pot fi acuzati ca nu se gandesc la popor, la stabilitate, la un guvern si la un buget.
daca basescu refuza, ar trebui sa se intample ceea ce e normal : sa-si asume rapunderea si sa guverneze, la un loc cu PDL-ul(lol). cu o minima sustinere in parlament, cat sa treaca guvernul si eventualele legi care sint musai.
...............................

P.S. in opinia mea, tariceanu e mult mai legat de patriciu decat crin.

Prin ceea vrea sa faca pnl-ul acum, nu face altceva decat sa dea dovada ca este o cutra/curva ordinara. Asta era unul din motivele principale pt care eram fara tragere de inima cand l-am votat pe Crin, aceasta in situatia in care eram constient ca votez raul mai mic si nu vreo optiune meritorie.
De ce spun asta?
Pai in contextul in care si-au luat limba in gura cu psd-ul, pana nu au mai putut (vezi Doamne pt interesul national, cand colo era doar pt interesul lor, dar nu aceasta vroiam sa subliniez acum), context in care nu aveau pretentia pt postul de premier si nu numai, acum cand vor sa negocieze cu pdl-ul pun conditia initiala, eliminatorie, de a avea din start postul de premier. Sesizati diferentele intre cele 2 pozitii ?
Iar aceasta in contextul in care stim bine cum au decurs lucrurile cu premier pnl si sustinerea psd din parlament (context in care psd-ul ar avea sansa sa rasufle/fure/etc. cat de cat, iar asta nu as mai vrea sub nicio forma, chiar si cu riscul unor anticipate la inceputul lui 2010).

Mi s-a parut curios faptul ca exista o anumita apropiere, in sensul unei comunicari mai facile si preferentiale, intre Basescu si Tariceanu; e clar ca ambii au interese puternice, care par a se suprapune/impletii in mare masura, pt o perioada.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#919 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 09 decembrie 2009 - 01:10

avem nevoie de oameni competenti (Mike e profesor in analizarea competentelor ) privind formarea noului guvern .

din pacate nu am pregatirea necesara de a participa la aceste analize astfel incat doresc sa ma retrag in glorie din spatiul acestei dezbateri .

uraaa uraaaa guvernul Super Base va trece de parlament . uraaa.

misiunea mea in cadrul acestui topic a luat sfarsit . va asigur ca nu voi raspunde la provocari .

intotdeauna mi-au placut femeile frumoase . pot exemplifica doua militante pd-iste : Roberta Alma Anastase si Elena Udrea .

am aflat pe surse ... noul ministrul al Justitiei va fi doamna Norica Nicolai . :crying:

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 01:13

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#920 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 01:13

...............................
intotdeauna mi-au placut femeile frumoase . pot exemplifica doua militante pd-iste : Roberta Anastase si Elena Udrea .
..............................

No, gusturile nu se discuta, dar Roberta, de cand s-a vazut presedinta camerei derutatilor, zici ca a fost pusa la ingrasat pt Craciun. :P
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#921 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 01:29

@aer - context in care nu aveau pretentia pt postul de premier si nu numai, acum cand vor sa negocieze cu pdl-ul pun conditia initiala, eliminatorie, de a avea din start postul de premier. Sesizati diferentele intre cele 2 pozitii ?

eu sesizez, dar tu sesizezi diferentele contextuale ??
si daca e sa fim corecti, sa nu uitam ca vorbim de premierul Iohannis, propunerea PNL. propunere venita, totusi, intr-un moment de delicat al firavei noastre democratii.
acum vorbim de o alianta (impotriva naturii, normal) pentru a da tarii un guvern. da cum cu baselu nu poti avea niciodata incredere, cer postul de premier. banuiesc ca nu tin mortis sa guverneze in anul de gratie 2010. dar daca tot o fac, sa o faca in stil mare.

cutra.....e bine pt ca politica nu se face cu virgine. ci cu presupuse virgine cu fundul rosu cum am tot vazut la tv sau profesioniste declarate. cand toti vor intelege asta, nu vor mai exista anumite comentarii pe forum.(@cata)

ammai zis, exista sansa de a izola o buna bucata de vreme psd-ul. nu cred ca daca pnl se aliaza cu pdl-ul, se va pipai pe sub bancile parlamentului cu psd-ul. ar insemna decesul politic al acestui partid.

curios lucru, basescu cu tariceanu se inteleg.
:P

eu daca eram sefu liberalilor stateam in expectativa pana dupa alegeri. da se pare ca in politica trebuie sa musti din carne, nu doar sa adulmeci.

laurma urmei, se reface marea alianta de dreapta, ar trebui sa fiti bucurosi.
  • 0

#922 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 09 decembrie 2009 - 02:00

aici ai fost surpins ... recunoaste mare bistritean. Base avea nevoie de un ""vinovat'' pe vremuri .

curios lucru, basescu cu tariceanu se inteleg.

SuperBase nota 10 .

il rog pe Mike sa refaca calculul rezultatului final in conditiile in care participarea la vot era mai scazuta cu 3 procente . cine era castigator ? ne-a trecut glontul pe la ureche .

mare bafta avuram . miracol

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 01:57

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#923 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 02:13

.................................
laurma urmei, se reface marea alianta de dreapta, ar trebui sa fiti bucurosi.

Tu nu ai fi la fel de "bucuros" ca noi ?
  • 0

#924 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 02:15

singurul lucru de care mi-e teama e ca nu cumva base sa aiba nevoie de un vinovat acum. ma rog, nu chiar acum, ci cam peste un an, asa.

Tu nu ai fi la fel de "bucuros" ca noi ?

eu poate sint mai radical si nescolit in ale politicii, nu cred ca as fi intrat intr-o combinatie in care se mentioneaza numele lui traian.
dar in rest, idilic vorbind, majoritate de dreapta, presedinte de dreapta ( :cunaooooo: ), izolare psd in opozitie....ce mi-as mai dori ??
  • 0

#925 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 02:41

O clasa politica macar ca-n tarile alea de zicea Cata de ele ? :P
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi