D'ale lumii noastre politice
Scris 09 decembrie 2009 - 02:43
Scris 09 decembrie 2009 - 02:58
La asta ma refeream eu, sa avem si noi unii din aia si nu pe astia de acum, indiferent cum se numesc ei.
Scris 09 decembrie 2009 - 08:05
-
-
apoi, in afara de modificarea parlamentului,ma rog, a constitutiei, va lupta impotriva coruptiei prin
-
-
nu in ultimul rand, va aloca ... din PIB pentru sanatate (minim pentru supravieturire) si... pentru invatamant.
In politica interna, in relatia cu partidele/parlamentul va
-
-
Iar in relatia externa, se va deplasa in...sau va invita oameni politici din...pentru a inlesni oamenilor de afaceri legaturi.
Desigur, ca prim ministru il va numi pe..., va realiza o coalitie cu..., si isi va schimba modul de a fi, lasand pentru urmatoarea campanie moguluii, pericolul reinstaurarii comunismului si glumitele de 3lei50.
Nu in ultimul rand, din urmatorul guvern NU va face parte....
Scris 09 decembrie 2009 - 08:22
Ok. Posibil.
Cine a organizat acele alegeri?
Apoi se invoca ca a votat un mort de prin .
La cateva alegeri in urma cand am fost si eu la vot am trait personal 2 "neregularitati". Prima data am aflat ca trebuia sa am 76 ani.
Asa era trecut cnp-ul meu acolo pe lista.
A 2-a oara am aflat ca deja votasem. Rubrica unde trebuia sa semnez eu si unde trebuia sa fie trecute restul de date era deja completata.
Probabil ca trebuia sa fac scandal, sa-mi pun toata sectia in cap ca e frauda. Insa se vedea pe fata aluia de acolo cu listele cat de bulversat era de toata treaba. Chiar am fost intrebat daca sigur nu am mai votat. Ce se intamplase.. Mosuletul cu ochelari cand a facut semn aluia sa semneze probabil a facut cu o casuta mai sus sau mai jos, sau ala cand a semnat.. nu a semnat in dreptul lui ca nu vedea bine. Este de asteptat. Se intampla.
La 10 MILIOANE de completari de date, automat trebuie luata in calcul si probabilitatea de a aparea astfel de situati.
Si pana la urma.. PSD-ul acuza ca s-a fraudat. Cine?
Adica odata bagat votul in urna, acela devine anonim. si daca mortul acela invocat nu este greseala, pt cine a votat? Cu geoana sau cu basescu.
Sau daca ma molipsesc de scenarita.. de ce nu as lua in calcul posibilitatea de a se lasa urme ca mai apoi sa fie4 descoperite "din intamplare" daca situatia o cere?
Scris 09 decembrie 2009 - 08:48
Scris 09 decembrie 2009 - 10:30
Scris 09 decembrie 2009 - 10:39
Scris 09 decembrie 2009 - 10:45
Ca idee, daca intr-o tara cu apa calda un ministru ar fi negat ca ar fi produs un accident de circulatie cu victime, dovedit ulterior cu probe indubitabile, si-ar fi dat in secunda doi demisia si ar fi disparut din viata publica. La noi dragostea fata de ciolan si scaun face ca totul sa fie altfel.
Scris 09 decembrie 2009 - 12:02
Ma fratilor, daca noi nu putem trece pe treburi concrete, cum or trece aia ??
Scris 09 decembrie 2009 - 12:42
) sa spele mirosul de bordel cum?A, pana la sfarsitul saptamanii estimez ca despre Antonescu se va vorbi la trecut - adica va proceda in fine ca un barbat, isi va da demisia si il va lasa pe Tariceanu sa scoata partidul din mizerie si sa incerce sa ii spele mirosul de bordel ieftin.
prostituandu-se cu base dupa ce s-au f#$$ prin presa ani de zile?
Scris 09 decembrie 2009 - 01:15
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 decembrie 2009 - 01:45
ce urat din partea lor . sau poate Base batea in Tariceanu sa priceapa Orban ? nu stim . presupunem .) sa spele mirosul de bordel cum?
a aparut pe surse un al doilea ministru .. Ludovic Orban . :crying:
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 01:47
Scris 09 decembrie 2009 - 02:04
S-a facut aici atata partizanat pe indivizi si nu pe idei, de parca indivizii pot face ceva. Acum sa vedem. Cu noi cum ramane?!
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 09 decembrie 2009 - 02:07
1. te iei de forma si nu de fondce urat din partea lor . sau poate Base batea in Tariceanu sa priceapa Orban ? nu stim . presupunem .
a aparut pe surse un al doilea ministru .. Ludovic Orban . :crying:
2. deviezi intrebarea
as prefera sa raspunzi la ea..daca m-ai citat
daca intr-o tara cu apa calda un presedinte s-ar fi referit la o ziarista "fuckin nigga" a 2a zi nu mai lucra..chiar in ziua aia de faptCa idee, daca intr-o tara cu apa calda un ministru ar fi negat ca ar fi produs un accident de circulatie cu victime, dovedit ulterior cu probe indubitabile, si-ar fi dat in secunda doi demisia si ar fi disparut din viata publica. La noi dragostea fata de ciolan si scaun face ca totul sa fie altfel.
daca era fotografiat band si apoi suindu-se la volan....la fel
mai cautam?
Aceasta postare a fost editata de MikeTekRacing: 09 decembrie 2009 - 02:07
Scris 09 decembrie 2009 - 02:50
But anyway, ziceti si voi ca nu a fost aproape ca in clipul de mai jos:
Scris 09 decembrie 2009 - 03:50
incerc sa raspund . din pacate nu intuiesc semnificatia combinatiei de semne " f#$$ " . cine ma poate ajuta in acest sens ?
incerc sa gasesc cheia acestei aglomerari de semne la un bun prieten din timpul liceului si anume Ovidiu Zara . revin in cel mai scurt timp .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 03:50
Scris 09 decembrie 2009 - 04:05
1. la Moscova nu se stie exact - adica noi nu stim, doar serviciile secrete si persoanele interesate stiu - ce a promis Geoana.
2. la Bruxelles a provocat doar niste declaratii formale de sustinere din partea grupului de stanga din parlamentul european... nu e alta dar acolo se stie mai bine ce ii poate romanului pielea, plus ca PDL are o pozitie importanta in grupul polularilor europeni
3. in zona germana au incercat sa "corupa" niste ziaristi oferindu-le o vizita gratis la Bucuresti in perioada in care se lansa proiectul Johannis si planificandu-le intalniri doar cu ziaristi, analisti si politicieni cu anumite opinii. Doar ca ziaristii aia nu si-au inceput cariera in vreuna din antene sau la irealitatea si au mirosit ca li se deruleaza aceeasi caseta si au cautat si afle si un alt gen de opinii, prilej cu care operatiunea de lobby s-a infundat.
4. la Washington venirea democratilor la putere a adus in prim plan niste cunostinte vechi ale d-lui Geoana (care a fost ambasador in perioada Clinton). Americanu' speculativ a mirosit businessu, ca un "yes yes" acum le poate aduce ceva parai in contracte de lobby si consultanta daca iese cine trebuie sau oricum, doar isi pierd cateva ore din viata daca nu se intampla asta. Partea trista e ca Obama a facut de facto blat cu rusii si a cam intors spatele Europei de Est - aparent din lipsa de preocupare, nu ca l-ar fi mituit aia cu ceva - iar lobby-ul lui Geoana si vrajelile bagate de al' de Gusa pe langa consilierii lui Biden cu prefraudarea alegerilor au venit fix contra campaniei de "raising awareness" dusa de ambasada Romaniei impreuna cu cea a Cehiei si a Poloniei.
De aici si declaratiile lui Basescu legate de George Tufish si remarcile nervoase legate de "ce a promis Geoana la Moscova" sau de "Obama al lui Geoana". Una peste alta rusii si americanii si-au dat mainile tacit pentru ca Basescu sa dispara de pe scena.
Scris 09 decembrie 2009 - 04:32
aceasta caseta va fi difuzata imediat dupa episodul in care geanu Militaru va pune in aplicare indicatiile primite in cadrul ultimei sale vizite la Moscova .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 04:33
Scris 09 decembrie 2009 - 04:39
Desigur, starea precara a tarii e consecinta accidentului lui Orban.
Ma fratilor, daca noi nu putem trece pe treburi concrete, cum or trece aia ??
iar s-a scris fara numar. prinde politica pe forum.
orban e un exponent al unui tip de politician si al unui sistem stricat. nu o fi el de vina ca om, dar e de vina el ca exponent al celor mentionate. in romania niste mecanisme democratice au fost eliminate de iliescu acum multi ani si nu e inca in interesul nimanui sa le reactiveze (sau sa le activeze pt prima data).
crin da dovada de potential politic, pt a nu fi trecut in rezerva, deja nu se mai opune PDL-ului. asta e un pas bun. a renuntat la opiniile categorice pe care le avea legat de orice si e disponibil la discutii. acum ca realitatea si antea 3 o freaca iar aiurea, adica intoxica inutil publicul cu mesaje ca PNL refuza negocierile, PNL vrea opozitia etc, sa ii asculte cine vrea.
mike. inca mai crezi ca PSD-ul e schimbarea???
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 decembrie 2009 - 04:57
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 decembrie 2009 - 05:02
Scris 09 decembrie 2009 - 05:03
Scris 09 decembrie 2009 - 05:10
ce mai au de pierdut ? pot ataca si cu portarul .Antonescu tocmai a obtinut votul de incredere al boroului politic, in unanimitate.
ce bine pune in valoare costumasul valetului de serviciu .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 05:13
Scris 09 decembrie 2009 - 05:13
iar te ascunzi in spatele detaliior) sa spele mirosul de bordel cum?
incerc sa raspund . din pacate nu intuiesc semnificatia combinatiei de semne " f#$$ " . cine ma poate ajuta in acest sens ?
incerc sa gasesc cheia acestei aglomerari de semne la un bun prieten din timpul liceului si anume Ovidiu Zara . revin in cel mai scurt timp .
practic niciodata nu raspunzi la nimic concret. serios, de ce mai scrii pe topicul acesta daca refuzi dialogul punctual?
cum apare o intrebari schimbi discutia cu alte supozitii sau zvonuri
cred ca basescu trebuia schimbatmike. inca mai crezi ca PSD-ul e schimbarea???
atat
nu s-a votat schimbarea si tu te astepti la schimbari de unde?
Scris 09 decembrie 2009 - 05:17
iar te ascunzi in spatele detaliior
practic niciodata nu raspunzi la nimic concret. serios, de ce mai scrii pe topicul acesta daca refuzi dialogul punctual?
cum apare o intrebari schimbi discutia cu alte supozitii sau zvonuri
cred ca basescu trebuia schimbat
atat
nu s-a votat schimbarea si tu te astepti la schimbari de unde?
incerc sa par un mic hrebe . am acest drept.
ce dor imi este de Solcanu . ce mai face ? e bine sanatos ?
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 09 decembrie 2009 - 05:20
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi