Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#976 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 09 decembrie 2009 - 09:48

cred ca oaspetele a avut destule surprize la alegeri si pt anul viitor.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#977 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 09 decembrie 2009 - 10:46

incerc sa par un mic hrebe . am acest drept.

ce dor imi este de Solcanu . ce mai face ? e bine sanatos ?

bey..nu stiu ce incerci....dar stiu ce reusesti sa pari :lol:
daca nu poti purta o discutie serioasa, ok...

nu, eu nu ma asteptam la schimbari nici daca base era eliminat.

prob e ca te asteptai la schimbare nefiind eliminat. adica sa nu schimbi nimic dar sitautia sa se schimbe

dupa mine e bine ca nu a fost eliminat prin metodele enumerate, pt ca poate e un prim pas spre o normalitate politica in romania.

e un pas spre normalitate doar prin ce am tot spus
basescu reprezinta tot ce e infect in jurul nostru si ce ne sufoca (marlanie, lipsa de bun simt etc)
da, e normal ca a iesit in conditiile astea. reprezinta un pas spre normalitate asa
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#978 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:08

man ce dracu. tu citesti ce scriem noi pe aici. hai nu eu, noi. si care pe cuvant, nu suntem pro base, pro pdl sau altceva.

nu putem schimba o infectie cu alta. tu nu vezi cum se schimba ei de la o zi la alta. unde scuipa ieri, ling azi. il acuzi pe base ca e ceea ce propui spre schimbare. NU exista nici o schimbare acum, indiferent cine venea. DAR, e un pas spre normalitate, adica pe viitor poate vor inceta campaniile de rahat din mass-media si criticile. poate se vor axa pe chestii constructive si pe o politica a obiectivelor, nu a distrugerii contracandidatului. sau macar proportiile sa fie mai decente, ca sunt totusi politicieni. sper si eu. sau il vom avea pe vanghelie drept prim-ministru si am facut schimbarea.

si iar ma mira ca e base invinuit de tot, cand guvernarea a fost mai mult PNL (+PSD), PDL + PSD si PDL intr-o mai mica masura si doar intr-un an oricum nenorocit. daca era PSD asa de tare, de ce dracu nu a luat masuri in anul asta, de ce nu a iesit de la guvernare din acest motiv. intelege ca orice ura ii porti lui base, PSD e de o perversitate MULT mai mare si mai periculoasa.

antonescu iar a vorbit bine. dar imi e tot mai greu sa-l inteleg, pt ca are si scapari destul de grave uneori.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#979 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:16

si iar ma mira ca e base invinuit de tot, cand guvernarea a fost mai mult PNL (+PSD), PDL + PSD si PDL intr-o mai mica masura si doar intr-un an oricum nenorocit. daca era PSD asa de tare, de ce dracu nu a luat masuri in anul asta, de ce nu a iesit de la guvernare din acest motiv. intelege ca orice ura ii porti lui base, PSD e de o perversitate MULT mai mare si mai periculoasa.

hai mah nene da-o naibii
deci in ultimii ani vina e a tuturor mai putin a PDL
ce naiba mah?
daca iti zic ca guvernarea aia liberala (+psd daca vrei) a inregistrat cele mai bune rezultate imi spui ca a fost conjunctura buna.
daca pdl are rezultate proaste e din cauza situatiei nefericite.

daca basescu e infect nu conteaza, ca restul sunt la fel deci nu reprezinta solutia la schimbare
daca erau altii nu conta, trebuia sa incercam o schimbare (in 2004 asa am auzit)

nu vezi ca e un argument din care daca esti contra basescu n-ai cum castiga? sincer, nu pot contesta ce spui pentru ca orice argument aduc il invalidezi prin logica de mai sus
  • 0

#980 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 decembrie 2009 - 11:29

.... PSD e de o perversitate MULT mai mare si mai periculoasa.
.....

Mike,
Ce spune cata e esenta. Ca tu nu-l suporti pe base ( poate nici noi ) e alta poveste. Dar pentru tara asta, singurul cistig al alegerilor a fost insuccesul PSD-ului. Restul nu mai conteaza.
  • 0

#981 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:34

ma repet, cred ca nu citesti. cat timp imi dai PSD drept schimbare, n-am cum sa-ti accept propunerea.

am mai spus in trecut ca PNL (antonescu) nu avea spate, oricat de bune ii erau intentiile. apoi dupa turul 1 a avut o reactie proasta, apoi s-a aliat cu PSD, iar acum revine pe linia dinaintea turului 1. oscilatiile astea sunt nocive pt el in primul rand.

apoi, poti contesta ca in perioada PNL nu a fost o conjunctura economica favorabila? poti contesta ca atunci cand spunea tariceanu ca duduie economia, nu existau voci, printre care si eu, care au sustinut ca nu duduie nimic? nu-mi aduc aminte sa-i fi adus elogii prea multi. probleme la buget sunt de mult timp, nu de acum. nu s-au luat in considerare. dar ala e trecutul.

poti nega ca pe de o parte tariceanu initial a spus ca nu ne va lovi criza, apoi dintr-o data ca nu mai avem bani? oare uitam ce legi au votat din opozitie PSD + PDL? oare uitam cum PSD a schimbat si alte legi date de PNL prin diverse amendamente abil plasate? eu nu uit.

anul 2009 a lovit nu numai romania, deci n-as zice ca vai, PDL-ul ne-a bagat in rahat. au luat masuri PROASTE din punctul meu de vedere. INSA, de ce PSD-ul, SCHIMBAREA ta, nu a luptat impotriva lor, daca PDL e raul absolut condus de basescu???

ce schimbam de fapt? nu vreau sa schimb cu ceva ce am mai schimbat de cateva ori ca fiind prost. decat asa, macar sa ramana ce e. macar base o promoveaza pe aia mica. prin prostia ei e mai putin nociva decat oricine din PSD. radem de manelele lui base cand il avem pe vanghelie in varful tarii cu acces la baze de date foarte importante. despre ce discutam aici??? o ura nemarginita fata de basescu? merita sa ne sacrificam si mai mult pt a scapa de el si sa aduce un rau si mai mare? eu spun NU! chiar si fara sa mai tin cont ca PSD putea sa ia masurile cu care se lauda de mult, ca putea influenta in bine directia pe care mergem la inceput, nu sa urle acum etc.

asa ca n-am cum sa schimb PDL cu PSD si sa sper. nu pot fi atat de naiv. n-am cum. l-am schimba si maine pe basescu, dar niciodata cu PSD-ul. niciodata. fa putin abstractie de basescu si arunca o privire la toata campania PSD, la toata activitatea lor si vei vedea ca nu schimbi nimic, aduci mai rau.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#982 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:36

si basescu a spus ca nu ne va lovi criza si apoi ca nu ne imprumutam la FMI
  • 0

#983 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:41

asa, si ce tocmai ai demonstrat cu asta???
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#984 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 09 decembrie 2009 - 11:42

Hai sa lamurim niste lucruri. De la bun inceput, trebuie sa spunem ca alegerile ce se vor incheia maine au fost pentru functia de presedinte.
Ok, in spatele lui Geoana se iteau ilici, hrebe si multi altii. Dar trebuie mentionat si faptul ca presedintele, totusi, nu are prerogative extreme, ca sa zic asa, ca intr-o tara gen Franta sau SUA. Deci nu are puterea sa modifice ceva in mod extraordinar. Ii trebuie sustinere. Ma rog, daca il intereseaza sa respecte constitutia.
Asadar, cei care l-au votat pe Geoana, nu l-au votat doar pe Geoana. Ok, o sa ziceti, l-au votat si pe ilici, hrebe etc si partial, ati avea dreptate. Dar, in afara de votantii istorici ai PSD, s-a votat si pentru un guvern condus de sas si cu crin drept garantie. Si s-a votat majoritar anti Basescu. Deci geoana era cel mai putin important dintre toti in justificarea acestui vot.
ATENTIE ! PSD-ul era in parlament deja, indiferent daca iesea prostanacu presedinte. PSD are un numar (mare, daca ma intrebati pe mine prea mare) de parlamentari in senat si camera deputatilor si lucrul acesta nu se poate schimba cu nimic.
Nu in ultimul rand, repet : exista unii votanti pentru care basescu reprezinta raul cel mare. de aceea au votat impotriva lui. si culmea, nu sint din cei care votau principial cu psd. pur si simplu considera ca basescu nu mai trebuie sa fie presedinte. scurt pe doi. bineinteles ca sint etichetati drept comunisti, prosti sau javre. bineinteles ca aceasta etichetare se confirma in 10% din cazuri, dar din pacate basescu si pdlistii au cam dezvoltat un cult pentru cine nu e cu noi e impotriva noastra.

Una din mizele reale a prezidentialelor e nominalizarea primului ministru. Desi in cazul lui Basescu nu se prea aplica, fiindca (deocamdata) nu are sustinere in parlament. Eu zic ca nu ar fi rau ca PD-L-ul sa aiba ocazia sa guverneze singur, cu marinaru drept carmaci. Sa vedem daca sint intr-adevar atat de buni precum se bat de tare cu pumnul in piept. Se plang ca nu au prea putut sa guverneze, ca nu au prea avut continuitate etc.
Hai sa-i lasam sa o faca. E momentul pentru asumarea raspunderii politice a PD-L si Basescu. Fara sa mai dea vina pe absolut nimeni.

Din pacate, dintre partide doar PSD-ul a mai avut privilegiul sa guverneze singur. Neconvingator.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#985 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2009 - 11:55

nu cred ca au vreo sansa sa guverneze singuri. si daca o vor face, mare branza nu iese. inca mai exista sansa PNL + neamtu, dar aici sunt acum si ceva orgolii la mijloc. daca va accepta ceva, base va cere iar sigur, finante, interne, transporturi. cu justitia inca 5 ani nu are treaba.

oaspete, culmea e ca multi au iesit la vot cu base, pt a nu ajunge PSD la putere. cred ca asta e de departe cea mai mare surpriza. si au iesit fix aia care au avut de suferit mai mult din cauza lui base.

cine a votat anti-base nu e catalogat comunist, ci eu l-as numi naiv, fara vreo intentie de jignire. eu nu aveam incredere ca PSD isi va respecta alianta prea mult timp, se vede in reactii, ba chiar au si scapat dupa alegeri niste chestii care mi-au dovedit ca nu au renuntat deloc la vechile obiceiuri, inclusiv ca solutia neamtului era una temporara. ei au spus asta.

daca iesea geoana, avem niste sarbatori mai linistite si certurile mai la primavara.

mai nou vad ca antonescu ar fi ok si pt functia de prim-ministru. dracu stie. ideea e ca masurile luate sa fie unele bune si sa se inteleaga repede. base e constient ca ne trebuie guvern, buget si banii FMI foarte repede si nu va risca acum prea mult, altfel cred ca dizolva parlamentul.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#986 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 12:22

Eu as spune ca tinand cont ca au castigat presedintele si au cele mai multe mandate in parlament (parca asa si-a sustinut base desemnarea lui Boc ca premeier) ar cam fi obligati sa o faca. Sa-si asume raspunderea si sa guverneze. De ce nu ar putea ?? Nu au oameni ?? Poate profesionisti, ca altfel zic ca sint infiltrati in toate sectoarele, deci ar avea de lucru doar cu oameni de-ai lor.

chestia cu PSD la putere e discutabila, PSD e oricum oarecum la putere prin mandatele de parlamentari. Un presedinte ca giona nu ar fi schimbat mare lucru, in configuratia cu sasu premier si crin prin zona. Daca PSD-ul isi iteau de sub costum pelerinele rosii, instant sparta alianta, si impreuna cu pdl, care atat ar astepta, motiune de cenzura.

eu sincer pe antonescu nu l-as prea vedea prim ministru. da ma rog, daca Boc a reusit-o, nu vad de ce asta nu ar reusi.

un ultim lucru : intr-o alianta, deciziile se iau de comun acord. nu poti acuza partidu x ca nu a facut nimic, cand tu aveai drept de veto.

cat despre bani, azi am aflat ca bancile din Ro au ajuns la plafonul de expunere maxima, deci onor Boc nu se mai poate imprumuta de la bancile autohtone pentru salarii si pensii. S-ar putea sa avem un ianuarie incendiar, de aia spuneam, sa-i lasam pe PD-L sa-si savureze victoria, cu focuri de artificii. in ceea ce ma priveste pe mine personal, incep sa imi pun tot mai mult intrebarea daca PD-L-ul ne va plati vreodata banii datorati. Ma astept la orice miselie din partea acestui partid, sincer.

nu stiu cine e nenea Dogaru, da nu zice rau
http://www.baniinost...ala---p273.html
In definitiv, "A fost sau n-a fost" (frauda), vorba filmului? Inclin sa cred ca a fost, iar cel mai mult a furat partidul cel mai bine organizat (PD-L), care a beneficiat in plus de logistica apartului de stat, ei aflandu-se la butoane in Guvern. Referitor la organizare si mentalitatea de partid, imi spunea cineva la un moment dat cat de bine sunt structurate celulele de partid in PD-L, oamenii de acolo au obiective foarte clare si cuantificabile electoral, o impartire pe zone electorale foarte bine delimitate, o disputa permanenta pentru a urca pe scara ierarhica. Daca prin PSD se promoveaza pe criterii gen "cine duce mai cu spor tucalul sau servieta sefului", simultan cu "cine sapa mai harnic groapa sefului", in PD-L ajung in fata cei mai fanatici oameni ai aparatului propangandistic, cei mai fideli si mai entuziasti, replici in miniatura ale Anei Pauker, mici Goebbels-i de Dambovita. Ganditi-va la Lavinia Sandru inainte de a fi trimisa pe centura politicii de Traian Basescu, la epatantul domn Mircea Hoara din prezent (ma rog, mai am niste mici pedelei pe retina, foarte activi in a-si sustine vocal idolul prin talk-show-uri, dar memeoria mea refuza deocamdata sa le dezvaluie numele). A fost frauda determinanta pentru rezultatul alegerilor? Greu de spus...Nu uitati insa diferenta finala minuscula dintre candidati.

si continua apoi

Inchei cu un apel public la adresa posturilor Antena 3, Realitatea Tv, si cine mai face dezbateri cu politicieni. Domnilor, doamnelor, fratilor, exista pe lumea asta dezbateri reale care au legatura cu viata noastra de fiecare zi. Ce spuneti de teme precum incalzirea globala, otravurile din alimentatia zilnica, nocivitatea telefoniei mobile, declinul prelungit al economiei, munca la negru, familiile monoparentale, terminarea petrolului, tiparirea agresiva de bani de catre Guverne, ma rog, ce vreti, viata extraterestra, clubul Bilderberg, orice, la alegere. Stiu ca este infinit mai comod sa se invite politicieni dispusi sa vorbeasca despre orice, se pricep oricum la orice, si trateaza totul prin prisma interesului lor ingust de partid. Nu trebuie documentare, ei oricum vorbesc singuri, nu trebuie sa transpire prea mult producatorul, nu trebuie sapat pentru invitati. Cu toate astea renuntati va rog la burtile voastre mentale, dezlipiti-va fundurile de pe scaune si gasiti repede alte teme de dezbatere pana nu ucideti intelectual pe toti cei dispusi sa mai piarda timpul in fata cutiei televizorului. Asa sa va ajute audienta!

P.S. parerea mea _ a fraudat si PDL si PSD. poate mai mult pdl, avand instrumentele la indemana. dar demersul psd nu e corect, ba mai mult, fac si zirkus, o activitate cu care era responsabil pana acuma matrozu.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 10 decembrie 2009 - 12:14

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#987 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 10 decembrie 2009 - 12:39

Oameni buni,
Ambele partide, PSD si P-DL au ca origine FSN, mai pe scurt PCR.
Toate discutiile din ultima vreme sunt Gasescu versus Bioana . Unul care habar nu a avut cum era sa traiesti in romania reala, marinar fiind, si cu functii importante in partid,adica securist, si altul, ca pui de nomneclaturist, un parazit etern al oricaror vremurilor.
Cum puteti sa le acordati cel mai mic dram de incredere unor astfel de indivizi?
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#988 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 10 decembrie 2009 - 01:34

cati dintre noi pot accepta ca in 6 dec 2009 s-a votat cu preponderenta omul si nu culoarea politica ?

daca ambii candidati erau independenti cine castiga alegerile ?

daca in locul lui Geoana candida Norica Nicolai si in locul lui Basescu aveam o Roberta Anastase care era configuratia rezultatului final ?

Geoana e comunist ? nici vorba .
Basescu este dictator ? nici vorba .

Mike cunosc binisor metodele de manilulare folosite de PSD precum si dorinta de a nu pierde puterea a multor lachei din PD-L . dar asta-i alta discutie .

daca vrem sa facem un guvern bazat pe votul democratic hai sa dizolvam parlamentul .. alegeri anticipate dar cu ce costuri .. merita ? nu stiu .

nu cred ca putem aloca voturile primite in turul intai catre cele trei partide importante . repet s-au votat oameni nu partide .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 10 decembrie 2009 - 01:37

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#989 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 09:47

vali, s-a votat anti, de cele mai multe ori (scoatem din ecuatie votantii clari psd si pdl)
unii au votat anti basescu, altii au votat antipsd.
da, antipsd, nu antigeoana.

"daca vrem sa facem un guvern bazat pe votul democratic hai sa dizolvam parlamentul .. alegeri anticipate dar cu ce costuri .." interesanta teoria. deci alegerile din 2008 nu au fost bazate pe votul democratic. dezvolta.

Se pregateste neplata datoriilor de catre PDL, cum spuneam
http://www.ziare.com...tru-2010-970749

Guvernul Boc nu a aprobat miercuri bugetul pentru anul 2010, pasand astfel responsabilitatea noului guvern.

"Daca acum se face un buget si maine vine un alt Guvern bugetul trebuie sa se schimbe. Nu este nicio nenorocire ca nu s-a adoptat", a declarat la Realitatea TV Mircea Toader, deputat PD-L.

Premierul Emil Boc a declarat marti ca responsabilitatea adoptarii bugetului va ramane in sarcina viitorului Guvern, pentru ca acesta trebuie asumat din punct de vedere politic.
Ca si cum bugetul nu se poate modifica ulterior. Ma rog. Cum spuneam si ieri
http://www.6am.ro/fi...zinta-creditele
Bancile comerciale au ajuns aproape de limita maxima a expunerii pe sectorul guvernamental. Pe scurt, Finantele nu mai pot vinde titluri de stat catre banci. Surse apropiate Executivului spun ca situatia era cunoscuta inca de acum doua-trei luni. Si tot atunci guvernantii au spus ca singura solutie de finantare a cheltuielilor bugetare este imprumutul FMI.

Eu nu inteleg un lucru : cum poti sa speri ca vei primi bani de la FNI daca nu aprobi macar bugetul ??
Alta : de ce mama ... nu s-au emis titluri de stat, in valuta sau lei, CATRE POlulaTIE ??
De ce sa nu castige rumanii ceva din faptul ca statul se imprumuta ????????
  • 0

#990 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 10:33

Eu nu inteleg un lucru : cum poti sa speri ca vei primi bani de la FNI daca nu aprobi macar bugetul ??

Alta : de ce mama ... nu s-au emis titluri de stat, in valuta sau lei, CATRE POlulaTIE ?? -

.

De ce sa nu castige rumanii ceva din faptul ca statul se imprumuta ???????? -

.

1. odata ce ai dat guvernului Boc votul tau de neincredere - nu este normal sa ceri socoteala oamenilor in care nu mai crezi . am inteles a fost un guvern incompetent .
2. cine sunt cumparatorii titlurilor de stat ? polulatia ? omul de rand ? ma tem ca nu
3. te rog sa-mi reformulezi aceasta ultima intrebare. nu inteleg ideea .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 10 decembrie 2009 - 10:38

• 0

#991 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 10 decembrie 2009 - 10:38

Alegerile de acum nu au fost castigate ci pierdute. Geoana & Co au avut toti asii in mana, imediat dupa turul 1 diferenta dintre candidati era de 6%, adica de peste 600,000 de oameni. Si totusi "minunea" s-a intamplat - acum stim si cum, prin exces de mandrie+prostie:

1. "filmuletul" - intr-o tara dominata de violenta familiala efectul a fost doar de radicalizare a opiniilor. Electoratul PDL, deja partial demotivat de asaltul mediatic, a luat-o imediat in sensul "ba pe-a ma-tii....."

2. "Timisoara" - vazandu-se deja cu alegerile castigate, echipa Geoana a trecut la gesturi cu semnficatie simbolica. Efectul imediat? au trezit la viata organizatiile anticomuniste gen "victimele mineriadelor", organizatii care nu au mai fost implicate in lupta politica din 2000 incoace, dupa disparitia din parlament a PNTCD&close friends. In ziua respectiva Geoana si echipa au fugit ca soarecii din cladirea Operei din Timisoara prin iesirea din spate iar in Bucuresti s-a reaprins flacara pietei Universitatii. Am avut colegi care au fost acolo in piata duminica si luni.

3. "vizita la Vantu" + "confruntarea" - asta a fost lovitura de gratie, electoratul nehotarat, nemotivat politic si care nu mai votase de ani buni sau poate niciodata (din cauza varstei) s-a pus in miscare.

Ce naiba, Basescu era de batut in runda asta si tot ce trebuia sa faca Geoana era sa nu faca nimic. Sa stea in banca lui, echipa sa transmita numai mesaje pozitive; atunci bucuria din seara de 6 decembrie chiar ar fi avut o baza. Asa am avut inca o demonstratie a ce poate sa faca mandria combinata cu prostia. De-aia zic, un astfel de om nu mai poate ocupa acum a 2-a pozitie in stat!
  • 0

#992 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 10:42

1.eu sint in opozitie. da-mi voie sa raman asa in continuare. si nu-mi spune sa nu le cer socoteala, atata timp cat conduc tara in care traiesc si actiunile lor se rasfranf in mod direct asupra-mi.
daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra.
2.si3. sa reiau, poate nu m-am facut inteles : de ce nu se imprumuta idiotii astia de la polulatie ?? de ce nu emit titluri de stat catre POlulaTIE ??
de ce n-ar plati dobanda rumanilor, si nu FMI-ului si mai ales, bancilor comeciale ???

incearca sa raspunzi la intrebari. apoi poti sa pui si tu alte intrebari.
:)

danee, alegerile au luat sfarsit. gata. acum, la rampa, e doar basescu si pdl.
  • 0

#993 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 10:51

:crying:

vali, s-a votat anti, de cele mai multe ori (scoatem din ecuatie votantii clari psd si pdl)

votantii lui Basescu sunt doar cei din turul intai ? .. daca raspunsul tau este da te asigur ca asa s-au peirdut alegerile . .. dovada fiind celebra replica :am invins ..

1.eu sint in opozitie. da-mi voie sa raman asa in continuare. si nu-mi spune sa nu le cer socoteala, atata timp cat conduc tara in care traiesc si actiunile lor se rasfranf in mod direct asupra-mi.
daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra.
2.si3. sa reiau, poate nu m-am facut inteles : de ce nu se imprumuta idiotii astia de la polulatie ?? de ce nu emit titluri de stat catre POlulaTIE ??
de ce n-ar plati dobanda rumanilor, si nu FMI-ului si mai ales, bancilor comeciale ???

incearca sa raspunzi la intrebari. apoi poti sa pui si tu alte intrebari.
:)

danee, alegerile au luat sfarsit. gata. acum, la rampa, e doar basescu si pdl.

nu am pregatirea necesara de a raspunde intrebarilor tale . ma sint dezarmat . am observat ca ai identificat raul . ala e .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 10 decembrie 2009 - 10:52

• 0

#994 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 10:56

:crying:

votantii lui Basescu sunt doar cei din turul intai ? .. daca raspunsul tau este da te asigur ca asa s-au peirdut alegerile . .. dovada fiind celebra replica :am invins ..

votantii lu basescu din turu doi, aia in plus, au votat anti psd. anti antene si realitati, anti mogului.
  • 0

#995 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 10:59

votantii lu basescu din turu doi, aia in plus, au votat anti psd. anti antene si realitati, anti mogului.

eu insist si spun ca s-a votat omul

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 10 decembrie 2009 - 11:09

• 0

#996 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 10 decembrie 2009 - 10:59

de ce nu se imprumuta idiotii astia de la polulatie ?? de ce nu emit titluri de stat catre POlulaTIE ??

Eu cred ca oricine poate cumpara titluri de stat daca se duce la trezorerie, doar ca nu se face in mod explicit reclama la televizor la asa ceva. Ma gandesc ca s-au facut anumite calcule economice, cand ai nevoie de sume imense nu astepti sa se adune maruntis cu maruntis, te duci direct la cel care are banu' gros :)
  • 0

#997 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 11:03

Eu cred ca oricine poate cumpara titluri de stat daca se duce la trezorerie, doar ca nu se face in mod explicit reclama la televizor la asa ceva. Ma gandesc ca s-au facut anumite calcule economice, cand ai nevoie de sume imense nu astepti sa se adune maruntis cu maruntis, te duci direct la cel care are banu' gros :)

si sincer ma tem ca banu gros in Romania nu se afla in contul lui Videanu ...acesta este un mesaj tendentios .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 10 decembrie 2009 - 11:03

• 0

#998 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 11:18

m-as mira. nu tineti minte acum cativa ani cand se polulariza emisiunea a 10 000 de titluri de stat in valoare de x lei ?? eu am intrebat la trezorerie si nu mai exista asa ceva, poate prin alte parti.
Bancile comerciale au ajuns aproape de limita maxima a expunerii pe sectorul guvernamental. Pe scurt, Finantele nu mai pot vinde titluri de stat catre banci. Surse apropiate Executivului spun ca situatia era cunoscuta inca de acum doua-trei luni. Si tot atunci guvernantii au spus ca singura solutie de finantare a cheltuielilor bugetare este imprumutul FMI.
  • 0

#999 alias

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.214 Mesaje:
Inregistrat: 10-decembrie 03
  • Model:Forester 2008
  • Motorizare:2000cc, 158 HP

Scris 10 decembrie 2009 - 12:02

oaspete, atentie:
http://www.realitate...-15_691220.html
  • 0
Subaru Forester 2008
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005

#1000 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 10 decembrie 2009 - 12:30

stiu de mult de treaba asta, e o dezinformare crasa venita, culmea, chiar din partea numero 2 din Colegiul Farmacistilor, in ceea ce priveste somniferele.
antibiotice se vand de mult la liber.
dar observati abordarea, nimeni nu vorbeste despre cum s-ar putea rezolva (partial) acest blocaj, care va avea repercursiuni grave asupra accesului polulatiei la medicamente, ca de falimentul farmaciilor nu cred ca intereseaza pe cineva.

P.S. O cutie de diazepam, cel mai comun somnifer costa 0,9 ron cutia cu 20 de tablete sau 1.3 cutia cu 30, daca nu ma insel.
Nitrazepamul e 1 ron.
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi