D'ale lumii noastre politice
Scris 10 decembrie 2009 - 01:23
In birou la Basescu intra Videanu:
- Sefu, am o veste buna si una rea. Pe care o vreti prima?
TB: Pe aia rea.
-Sefu, Geoana a luat 60% din voturi.
TB: Cuuuuummm???? Atat de mult? Pai si eu cat am luat?
-Asta e vestea buna. Dumneavoastra aveti 70%!!!!
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 01:28
Scris 10 decembrie 2009 - 01:49
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 01:59
nu ai nici un prog economic, nu ai nimic de spus despre cum vei face guvernul?
fara griji, promoveaza bancuri despre contracandidat
oricum nimeni din tara nu voteaza programele
Scris 10 decembrie 2009 - 02:14
macar vantu a decis sa dea toata media anti-base, cica nu mai renteaza.
macar nu mai aud de vechea mostenire a fostei guvernari, pt ca PSD a uitat ca a fost la putere pana acum cateva luni. PSD s-a pozitionat acum ca si cum ar fi un partid infiintat ieri.
macar cei mai bogati ai primit o palma, fie ea si una firava.
in rest, ce va fi, ar fi fost oricum.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 02:34
basescu a venit cu...?
Scris 10 decembrie 2009 - 02:38
cu decenta de a nu mai promite nimic. tu te bazezi pe ce spuneau aia ca vor face. la fel se spunea ca PSD si PNL sunt dusmani de moarte, ca antonescu nu vrea aliante cu nimeni, ca nu-si vinde voturile etc.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 03:33
Scris 10 decembrie 2009 - 03:51
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 10 decembrie 2009 - 03:53
bey nene e exact ce spuneam pe pagina precendetaLOL
cu decenta de a nu mai promite nimic. tu te bazezi pe ce spuneau aia ca vor face. la fel se spunea ca PSD si PNL sunt dusmani de moarte, ca antonescu nu vrea aliante cu nimeni, ca nu-si vinde voturile etc.
esti culmea
ce vroiai sa faca, contract la notar?
basescu nu a prezentat NICI O FORMULA DE GUVERNARE in campanie. nimic
geoana a avut un plan
acum vii si zici lol, primul a avut decenta sa nu promita
nu vezi ca nuse poate purta o discutie asa? orice argument aduc, daca e valid il desfiintezi ca "eh, nu conteaza"
Scris 10 decembrie 2009 - 03:53
Scris 10 decembrie 2009 - 03:58
base fol serviciile secrete la discretie si nu are purtare dictatoriala
ce standarde duble se folosesc..
Scris 10 decembrie 2009 - 04:06
Cel mai mare castig al acestor alegeri este tocmai polarizarea de facto a "pietei politice" romanesti, faptul ca avem totusi 2 partide puternice pe pozitii diametral opuse. Asta este de fapt castigul democratic, faptul ca s-a prezervat pentru urmatorii 5-10 ani posibilitatea de a alege. Da, intre un prost si un bandit, dar cum ar fi fost sa avem pe scena doar un bandit prost?
Scris 10 decembrie 2009 - 04:30
am facut un sumar si mai devreme..
daca e eva de rau legat de unii e conjunctura nefavorabila etc
daca e ceva de bine pt ceilalati e doar noroc etc
nu prea se paote argumente asa
p.s. acu la conducere avem si banditi care mai sunt si incapabili..deci avem scenariul spus de tine
Scris 10 decembrie 2009 - 04:48
bey nene e exact ce spuneam pe pagina precendeta
esti culmea
ce vroiai sa faca, contract la notar?
basescu nu a prezentat NICI O FORMULA DE GUVERNARE in campanie. nimic
geoana a avut un plan
acum vii si zici lol, primul a avut decenta sa nu promita
nu vezi ca nuse poate purta o discutie asa? orice argument aduc, daca e valid il desfiintezi ca "eh, nu conteaza"
mai preluati si voi legatura, mike crede inca in zane si planul lui geoana. cum sa nu ROLF.
orice argument aduci e sustinut de vorbele unui politician, de "planuri", care cum trece ziua se schimba si tu crezi in ele.
deci pana la urma manilularea le-a reusit.
formula de guvernare?
pai 1. nu-i durea gura sa spuna. 2. era imperativ sa vina cu ceva de ansamblu. 3. de ce nu au formulat guvernari pana sa le ia internele astia de la PDL. si nici nu le lu-au internele, daca nu incepea intoxicarea in vechiul stil comunist dictat de ilici, care in alte tari ar fi fost executat de mult pe strada. mortii nu se uita.
gata, over and out
nu mai am argumente, te las cu ceilalti, care imi dau dreptate, nu ca as vrea, imi pare rau de lipsa alternativei si existenta psd-ului.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 04:48
hai sa ne concentram pe ce face presedintele/partidul pe care romanii l-au desemnat sa conduca tara, sa ne scoata din criza si sa asaneze moral clasa politica.
Scris 10 decembrie 2009 - 04:51
eu nu tin minte sa fi schimbat atat de mult "standardele"
am facut un sumar si mai devreme..
daca e eva de rau legat de unii e conjunctura nefavorabila etc PDL+PSD
daca e ceva de bine pt ceilalati e doar noroc etc PNL+(PSD)
nu prea se paote argumente asa
p.s. acu la conducere avem si banditi care mai sunt si incapabili..deci avem scenariul spus de tine
daca tu negi ca pe timpul lor nu a fost ce scrie acolo, , atunci am trait in tari diferite pana acum si vad ca o facem in continuare.
baietii, va rog eu frumos, alegerile au luat sfarsit.
hai sa ne concentram pe ce face presedintele/partidul pe care romanii l-au desemnat sa conduca tara, sa ne scoata din criza si sa asaneze moral clasa politica.
sunt sanse mai mari sa vin eu la bistrita anul asta si sa transam problema la un carnat si o palinca cu o muzica de calitate.
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 04:51
Si inca foarte bine, din pacate...deci pana la urma manilularea le-a reusit.
Scris 10 decembrie 2009 - 06:08
Scris 10 decembrie 2009 - 06:11
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 06:12
Scris 10 decembrie 2009 - 06:31
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 06:43
Scris 10 decembrie 2009 - 06:49
despre fotografie
Scris 10 decembrie 2009 - 07:23
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi