Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#1301 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 decembrie 2009 - 01:46

...
toti o apa si un pamint
...

Incet, incet, o sa ajungeti la vorbele mele. Discutiile despre politica romaneasca pe forum nu e altceva decit :

• 0

#1302 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 decembrie 2009 - 01:48

de cine e vorba? exista ceva dovezi?

:cunaooooo:
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1303 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 29 decembrie 2009 - 01:49

pai si ce crezi ca sunt nebun sa cred ca exista vreun politician care sa fie corect?in 89 cei care au venit la putere au ras cam pe toti care stiau ceva,restul probabil ca nu mai zic nimic de frica.Cum zicea si Cata poate in 20 de ani scapam de toate fantomele astea :lol:
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1304 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 29 decembrie 2009 - 03:28

eu sint cel corect.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1305 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 09
  • Marca:Suzuki
  • Model:Swift
  • Motorizare:1.5

Scris 29 decembrie 2009 - 03:38

te cred, dar nu esti politician.
  • 0

#1306 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 03:39

vrei sa fiu ?
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1307 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 09
  • Marca:Suzuki
  • Model:Swift
  • Motorizare:1.5

Scris 29 decembrie 2009 - 04:35

te votez( si nu blind)
  • 0

#1308 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 29 decembrie 2009 - 06:17

Solutia este una singura, nefiind descoperita de mine sau acum: fiecare candidat sa puna osul la treaba pt oamenii pe care vrea sa-i reprezinte; la vot fiecare va vota dupa cum considera, sau mai bine spus pe cine crede ca va face mai mult pt comunitatea respectiva.
.

Cum sa puna osul un candidat nou? Straduindu-se sa se intilneasca cu toti oamenii din sectorul/judetul respectiv si sperind ca le da spaga electorala mai mare sau mai memorabila decit contracandidatii? Dupa care sa traga tare la afaceri necurate in 4 ani de mandat ca sa acopere cheltuielile electorale?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1309 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 29 decembrie 2009 - 06:33

Vedeti voi, unul din pct din care pleaca probleme noastre e mentalitatea, modul de a gandii si/sau a reactiona.
Frank tu imediat cum ai pus intrebarea te-ai gandit la spagi, invarteli, etc.
Repet nu am descoperit sau nu descoperim noi roata sau apa calda sau .......
Cum poate sa se faca remarcat un nou candidat ?
In ate tari cum se poate? ce se poate face mai bine decat la aia ?
De ce de fiecare data, cand realizam ecartul imens dintre noi si "civilizatie" spunem ca trebuie sa trecem prin toate etapele prin care au trecut si aia ?
Domnilor, exista drumuri batatorite, scurtaturi verificate, etc.; e adevarat ca trebuie sa asimilam, dar putem scurta f mult din ecart tocmai bazandu-ne pe experienta celorlalti. Ce au facut bine si ce nu, care metoda a fct optim si care nu, etc.
In plus, trebuie sa intelegem ideea si nu sa ne legam de unele cuvinte, intorcand cuvintele/frazele (cu buna stiinta) doar pt a iesii cum ne convine noua. Cand si daca se va intelege si aplica treaba asta, atunci vom fi facut un mare salt pozitiv.

Candidatul nou se poate implica in elaborarea, propunerea, realizarea, multor planuri privind dezvoltarea, imbunatatirea comunitatii respective. Nu totul se face doar de autoritatea locala si doar cu banii de la bugetul local.
Posibilitati exista, vointa si dedicare mai trebuiesc.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1310 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 29 decembrie 2009 - 08:20

M-am gindit la spagi, invirteli, pentru ca asta e mentalitatea la noi in tara, nu a mea, dar a majoritatii votantilor si politicienilor. Stiu ce gindesc oamenii de la tara, ce gindesc vecinii mei: nici un politician nu se tine de cuvint, asa ca hai sa ii dau votul aluia de pe urma caruia imi iese ceva. Toata valea ialomitei e plina de galeti de plastic portocalii.

In alte tari e traditie politica, se face politica in realitate, nu din asta balcanica, si nu e atita saracie.

Ce proiecte sa propuna un politician cu care sa se remarce? Problemele unei comunitati sunt aceleasi, si nu sunt 1001 de rezolvari, a se vedea alegerea primarului, cum solutiile pentru problema traficului erau aceleasi la mai toti candidatii. Pina la urma rezolvarea consta in finantare, insa ce poti sa zici cind primarii nu primesc fondurile de la bugetul central la care au dreptul pentru simplul motiv ca sunt de alta culoare politica?

Poate ar trebui sa intram in politica fratilor, sa lasam scirba si sa incercam sa facem ceva, sa schimbam ceva, nu doar sa chibitam de pe margine...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#1311 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 09:04

Nu toate comunitatile au aceleasi probleme.
Da, se pot trasa, generic, cateva tipuri, dar si-n acest caz va trebui particularizat pt fiecare comunitate in parte.

Ce proiecte sa propuna un nou candidat ?
Un ex. oarecare (sper ca macar de data asta sa fie inteleasa ideea si sa nu mai fie rastalmacite cuvintele dupa propriul plac): intr-o zona rurala, unde sunt probleme cu colectarea laptelui, sa atraga investitori care sa faca un centru modern de colectare, depozitare si eventual distribuire a laptelui. Acest tip de proiect poate beneficia si de fonduri europene. Sau similar in cazul granelor.
Iata cum poate ajuta constructiv comunitatea, fara a fi in vreo structura de stat.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#1312 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:
Inregistrat: 24-februarie 06
  • Marca:KIA - THE POWER TO IGNORE
  • Model:2007
  • Motorizare:1.5 CRDI 110 CP

Scris 29 decembrie 2009 - 09:26

Nu toate comunitatile au aceleasi probleme.
Da, se pot trasa, generic, cateva tipuri, dar si-n acest caz va trebui particularizat pt fiecare comunitate in parte.

Ce proiecte sa propuna un nou candidat ?
Un ex. oarecare (sper ca macar de data asta sa fie inteleasa ideea si sa nu mai fie rastalmacite cuvintele dupa propriul plac): intr-o zona rurala, unde sunt probleme cu colectarea laptelui, sa atraga investitori care sa faca un centru modern de colectare, depozitare si eventual distribuire a laptelui. Acest tip de proiect poate beneficia si de fonduri europene. Sau similar in cazul granelor.
Iata cum poate ajuta constructiv comunitatea, fara a fi in vreo structura de stat.

auziti lume ce viseaza .. colectarea laptelui de la tarani . cota de lapte a fost implementata ( cumva de UE ? :bigeyes: ) in Romania . asa ca cine a apucat .. a apucat . cine nu fluiera .

vericule da cu laptele din UE ce facem ? noi tb sa avem grija laptelui din UE nu aceluia din tarisoara noastra .

stiam ca esti baiat serios . sper sa-ti luata cota de semnite . am zis

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 29 decembrie 2009 - 09:27

• 0
Dachau, Auschwitz, Buchenwald

#1313 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 09:37

Vali, gluma e gluma, dar cand vorbim serios ..............
Cota de lapte nu a fost implementata de ue, intreaba-ti bunicii ;)
Daca te referi la cuantumul ei, e altceva.
Sunt f multe sate in care colectarea laptelui este deficitara si asta nu pt ca ar excede un nivel impus.
Sunt f multe situatii in care marile firme de lactate ar venii sa cumpere laptele, daca ar fi muls, colectat, depozitat conform standardelor.

Semintele au fost puternic devalorizate si dezavuate in ultima perioada, pe forum, asa ca nu-i nicio nenorocire. :)
  • 0

#1314 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 10:25

Vali, gluma e gluma, dar cand vorbim serios ..............
Cota de lapte nu a fost implementata de ue, intreaba-ti bunicii ;)
Daca te referi la cuantumul ei, e altceva.
Sunt f multe sate in care colectarea laptelui este deficitara si asta nu pt ca ar excede un nivel impus.
Sunt f multe situatii in care marile firme de lactate ar venii sa cumpere laptele, daca ar fi muls, colectat, depozitat conform standardelor.

Semintele au fost puternic devalorizate si dezavuate in ultima perioada, pe forum, asa ca nu-i nicio nenorocire. :)

vorbim foarte serios
fals . au bunicii pacatele lor ..dar nu le baga pe gat si cota de lapte .
eu nu am mai vazut tarani care sa isi mai verse laptele in P-ta Victoriei
firmele de lactate cauta cel mai mic pret al laptelui ...si ma tem ca il gasesc mult mai usor in UEEEE ... Romania are prea multi intermediari

am o pila la APIA .oricand iti pot oferi un post de consilier principal in cadrul Sistemului Cotei de Lapte . Relu isi doreste un post caldut ca acesta ...garantat 30 de milioane lunar .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 29 decembrie 2009 - 10:26

• 0

#1315 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 10:29

......
Relu isi doreste un post caldut ca acesta ...garantat 30 de milioane lunar .

Vorbim pe PM :party1:
  • 0

#1316 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 10:32

Vali nu intelegi; ti-am scris mai sus sa-ti intrebi bunicii cine a introdus (cum, cand) cota de lapte. Nu am spus ca au introdus-o bunicii ....... dooh
Pai tocmai aia e, cu un centru de care povesteam eu mai sus, rezolvi (conform standardelor) problema colectarii si depozitarii si elimini din lantul (uneori prea lung) al intermediarilor.

Nu cred ca scriu chiar asa de abstract, incurcat, de neinteles. :)
  • 0

#1317 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 10:38

bunicii nu-mi povestesc decat de cat de bun e gioana ...

ce misto .. sa scurcircuitam lantul slabiciunilor . eu nu ma bag . am zis .

Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 29 decembrie 2009 - 10:38

• 0

#1318 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:01

bunicii nu-mi povestesc decat de cat de bun e gioana ...
.....................................

:) ;) :) ;) :lol:
  • 0

#1319 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:05

:) ;) :) ;) :lol:

cand ma nervozez bag perle la greu . m-ai prins .
  • 0

#1320 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:18

......
Pai tocmai aia e, cu un centru de care povesteam eu mai sus, rezolvi (conform standardelor) problema colectarii si depozitarii si elimini din lantul (uneori prea lung) al intermediarilor.
......

Vax albina. Nu acolo e buba, ci in pretul laptelui la poarta taranului, care e mai mare decit laptele din import la poarta fabricilor de produse lactate din ro.
  • 0

#1321 valentin_iordan

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 875 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:21

Relu vreau sa ramana secretul nostru .
  • 0

#1322 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:24

Ce secret mah, ca au vuit toate televiziunile pe tema asta.

Taranul roman nu pricepe ca nu-i pasa nimanui de laptele lui daca e mai scump decit cel al concurentei.
El crede ca daca are 1-2 vaci s-a scos. Nu poate pricepe economia de piata care se bazeaza pe concurenta. Daca el produce lapte sa zicem "artizanal" cu niste costuri mai mari decit al celor cu ferme adevarate, are pretentia sa i-l cumpere cu cit vrea muschiul lui, ca vezi doamne atit il costa pe el. Ete tzeapa ca nu i-l ia nimeni.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 decembrie 2009 - 11:29

• 0

#1323 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2009 - 11:47

De aia egzista ministerul agriculturii si toti agroozooboo de acolo, sa-i explice. Nu zic ca e usor sa-l convingi pe taran, da pun pariu ca nu s-a incercat.
Pe de alta parte, nu cred ca pretul din poarta e asa de mare.
  • 0

#1324 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 30 decembrie 2009 - 12:05

Vax albina. Nu acolo e buba, ci in pretul laptelui la poarta taranului, care e mai mare decit laptele din import la poarta fabricilor de produse lactate din ro.

Relu tu ai idee cat primeste taranul pe litrul de lapte (un pret mediu, ca banuiesc ca stii f bine ca se plateste in fct de grasimea laptelui) ?
Si apoi spune si cat costa litrul ala de lapte din import la poarta fabricilor de lactate din RO; ca vad ca esti categoric in afirmatii.
:nono:

Iar ce am scris eu mai sus, privind colectarea, depozitarea,.... conform standardelor, reprezinta realmente o problema.
  • 0

#1325 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 decembrie 2009 - 12:09

Problema taranului e ca saracul n-are o ferma ci doar citeva vaci acolo. Orice ar face el nu va putea sa produca lapte ieftin, sau atit de ieftin ca al celor cu ferme adevarate.

l.e.
Cipriane, am un foarte bun prieten care are o ferma de exceptie. Daca vrei mergem intr-o zi s-o vezi si tu ca nu-i departe. O sa-ti povesteasca el cum sta treaba cu laptele.
Propunerea ta nu rezolva problema de fond, care sta in pret.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 decembrie 2009 - 12:11

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi