D'ale lumii noastre politice
Scris 02 iulie 2010 - 02:29
Caz in care nu ar fi rau sa iei in considerare sa-l vinzi (cat ai mai avea cui).
Scris 02 iulie 2010 - 02:35
Mama, m-au omorat..
Creste impozitu' auto
m-au saracit, in loc de 28 ron o sa platesc 32 ron.
Glumesc, dar nu e corect.. eu platesc totusi prea putin, pe altii ii omoara...
Scris 02 iulie 2010 - 03:39
Va plangeti ca babele .. Eu ce sa mai zic ca Jeep-ul are 5.2l. Acum intelegeti de ce vroiam sa-mi iau golf-ul
Cât are??? SHIT! Păi parcă nu mi se mai pare mare consumul tău
Nu mă vait de 2000 de lei (2100 cât o fi), ci de faptul că sunt minţit, furat, dublu-triplu impozitat şi la final tot "eu" (contribuabilul) arătat cu degetul. Şi nu, încă nu-s amnezic, nu e vina lui Boc, să fim serioşi. Oricine din parlamentul ăla e fix la fel de responsabil.
Aş fi curios dacă are cineva vreo idee despre cum va evolua România în 3-5 ani, pt. că din locul meu lucrurile se văd foarte urât.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 04:52
ah, ca probabil 90% de acolo sunt de vina intr-un fel sau altul, corect.
Scris 02 iulie 2010 - 06:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 06:34
Nu mai spun ca nu ar vrea sa renunte la furturile din banul public nici morti.
De fapt asta va fi singura noastra solutie, daca vrem sa scapam de toate leprele astea.
Scris 02 iulie 2010 - 06:42
exact asa va fi, FOARTE URAT.Aş fi curios dacă are cineva vreo idee despre cum va evolua România în 3-5 ani, pt. că din locul meu lucrurile se văd foarte urât.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 02 iulie 2010 - 06:50
Pai ai zis ca nu e al tau, deci ar trebui sa te cam doara la bascheti; numai daca nuai facut conventia ca platesti tu toate cele.
Caz in care nu ar fi rau sa iei in considerare sa-l vinzi (cat ai mai avea cui).
Nu e al meu. Dar corect ar fi ca daca il folosesc in continuare sa platesc eu taxele. Dar la peste 7.500 RON sincer nu cred ca mai merita sa ma incurc.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 iulie 2010 - 06:54
Scris 02 iulie 2010 - 07:05
450 - 500 RON - benzina/luna
900 RON - RCA
= 13.800 RON/an
Si asta in conditiile in care benzina e pusa la un mers minim prin oras din simplul motiv ca lucrez de acasa.
Scris 02 iulie 2010 - 07:19
Va plangeti ca babele .. Eu ce sa mai zic ca Jeep-ul are 5.2l. ...
Aici m-ai blocat! Nu mai puteam sa tastez nimic...
Nu e al meu. Dar corect ar fi ca daca il folosesc in continuare sa platesc eu taxele. Dar la peste 7.500 RON sincer nu cred ca mai merita sa ma incurc.
Bine ca nu e al tau!
Daca nu esti ofrodist la greu, chiar nu ii vad rostul!
Scris 02 iulie 2010 - 07:21
golf tsi scrie pe tine= 13.800 RON/an
Scris 02 iulie 2010 - 07:36
Scris 02 iulie 2010 - 07:40
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 07:50
Asa cum zice si Cata, pina in aprox. 3 litri mai merge. Dupa, e deja un lux prea mare, daca nu te cheama Becali sau mai stiu eu cine.
Scris 02 iulie 2010 - 08:02
la diesel, iara apar astia in plaja 180-200cp. 1-2-3 turbine, cate trebuie
ideea ca se poate "decent" si cu 2,0.
Scris 02 iulie 2010 - 08:06
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 08:33
Sau WRX !!
Sa stii ca la WRX m-am gandit initial dar cam depaseste bugetul. Nici nu-mi place cum arata modelul nou iar modelul vechi nu-l mai are nimeni de vanzare. Si daca tot iau un 2.0 (pe asta am plecat chitit de prima oara din cauza consumului) macar sa fie turbo
Ca o paranteza site-ul subaru.ro e sub orice critica. Face de rusine marca.
Mai era in plan un E46 320i dar daca tot e sa-l iau nou .. preferam Golf-ul.
Scris 02 iulie 2010 - 08:55
Subaru.ro e site-ul celor de la Radacini, care nu sunt importatori oficiali Subaru. Site-ul oficial e subarumotors.ro , care, din nefericire e in reconstructie de citeva zile.
Golful e o masina extraordinara in ansamblul ei, si asta de la inceputuri pina acum. Beleaua mare la idiotii astia de nemti e ca nu mai ofera motoare civilizate. Ori mici si eventual impinse cu pompa, ori sobe, care fac sa distruga mult din finetea masinii. Nici macar un 1.8 benzinar nu mai exista, de 2 litri nu mai vorbesc..
Personal, nu consider BMW-ul in niciun caz o masina de familie, cel putin in Romania. Sau daca nu de familie, macar pentru indivizi cu posibilitati materiale "normale".
Scris 02 iulie 2010 - 09:07
Sa stii ca la WRX m-am gandit initial dar cam depaseste bugetul. Nici nu-mi place cum arata modelul nou iar modelul vechi nu-l mai are nimeni de vanzare. Si daca tot iau un 2.0 (pe asta am plecat chitit de prima oara din cauza consumului) macar sa fie turbo
Ca o paranteza site-ul subaru.ro e sub orice critica. Face de rusine marca.
Mai era in plan un E46 320i dar daca tot e sa-l iau nou .. preferam Golf-ul.
Lasa lenea si fa un drum pana la sediul celor cu reclama la golf.
Macar sa stii despre ce-i vorba si sa nu-ti para rau.
Cu certitudine nu-s 70 de euro lunari, dar vei vedea realitatea.
Legat de jeep, la ce costuri ai trecut, nu se merita....
E mai bun un taxi sau chiar orice alta masina economica pentru a te deplasa de ici colo...
Scris 02 iulie 2010 - 09:13
Subaru.ro e site-ul celor de la Radacini, care nu sunt importatori oficiali Subaru. Site-ul oficial e subarumotors.ro , care, din nefericire e in reconstructie de citeva zile.
A fost un proces între Fuji şi Rădăcini pt. site-ul ăsta, dar Fuji l-a pierdut (şi nu a fost în România).
Iar acum domeniul şi comercializarea maşinilor au fost preluate de către un dealer german, de care am mai auzit. Site-ul este însă în construcţie.
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 09:18
Scris 02 iulie 2010 - 09:21
despre fotografie
Scris 02 iulie 2010 - 09:23
Scris 02 iulie 2010 - 09:33
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi