Automodele RC 1/28
Scris 25 noiembrie 2007 - 06:57
Au avantajul posibilitatii montarii unui servo performant, motor central, optiunea unui sasiu carbon, Tx in FM, caroserii mult mai rezistente ca ale celor de la Kyosho si nu in ultimul rand pretul dar mai sunt si altele.
Dar iata si cateva imagini cu aceste modele:
In clipul lui Viper, modelul galben este un Iwaver ..desigur, pilotul mai are nevoie de antrenament
Scris 12 decembrie 2007 - 10:54
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 13 decembrie 2007 - 10:02
Ca sa poti termina o cursa in bune conditii, practic trebuie sa nu prea atingi mantinelele...si asta e aproape imposibil
Scris 13 decembrie 2007 - 10:04
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2007 - 10:19
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2007 - 11:36
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 22 decembrie 2007 - 05:45
Masina lui Men (Xmods Gen1):
Masina lui Mizzone (Iwaver):
Masina lui IlPadrino (Kyosho Mini-Z):
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2007 - 10:39
Flickr - pozele mele
Scris 12 ianuarie 2008 - 10:36
Se pare ca dupa ce vad modelul renovat ala lui Cristache, amatorii de Mini Z AWD se inmultesc si daca isi vor pastra optiunea si isi vor cumpara modele, in curand vom putea face clasa separata de AWD.
Oricum pe masura ce Mini Z-urile au devenit categoria cea mai numeroasa de modele pe circuit, din cauza puterii statiiilor acestora si a interferentelor, xmods-urile nu prea mai au cum sa ruleze impreuna cu Mini Z si atunci s-a propus ca la concurs, xmods sa alerge separat dar clasamentul sa se faca impreuna cu toate celelalte modele participante. Asta daca se vor prezenta la start macar 3 - 4 modele xmods !
O sa trec aceasta reglementare si in Regulament !
Tot astazi am vazut cum arata si cum alearga live un Micro T....este absolut meserias...insa e minuscul
Lucratura Team Losi este pe masura numelui, finisaje impecabile...ce mai, toata lumea a fost incantata si s-a indragostit pe loc
Presimt ca se vor incinge niste curse absolut spectaculoase cu acest model. Deja facem liste cu upgrade-urile necesare
Scris 23 ianuarie 2008 - 03:32
Flickr - pozele mele
Scris 22 iulie 2008 - 08:27
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi