...In plus, fiind inscriere la finalul leasing-ului, inteleg de la unii ca n-ar mai trebui Certificatul de autenticitate al vehiculului emis de Registrul Auto Român, dar nu am gasit nimic lamuritor pe site-ul respectiv....
teoretic daca se transcrie pe fostu utilizator, beneficiarul contractului de leasing, nu e nevoie de identificare, practic insa depinde cat e de incompetent ala care ia actele
la ultima transcriere un bou mi-a verificat dosaru si mi-a zis ca-mi lipseste copie dupa nu stiu ce, m-a trimis sa fac copie, cand m-am intors cu copia 20 min mai tarziu, am nimerit la o vaca care in schimb mi-a zis ca nu are nevoie de copia aia da-i trebe nu stiu ce musai in original
anyway ala mi-a zis ca-mi trebe identificarea, o facusem deja fiind in lista de acte necesare primita de la leasing, in schimb vaca mi-a scos-o ca nu e necesara si mi-a dat-o inapoi sa mi-o fac poster ... cand i-am zis ca ala de mai 'nainte a zis ca e nevoie, mi-a zis ca acuma sunt la ea si nu e
cum trebuia sa o iau pana in centru la birou pentru rahatu in original, s-a lasat cu un scandal monstru > in urma caruia a venit ceva sef de tura care a zis ca nu e nevoie de certificatu de identificare si nici de originalu ala fiind vorba de transcrierea de pe firma de leasing pe utilizator la finalul contractului ...