Astazi am reusit din pacate pentru prima data sa lovesc masina cu un prag de jos, pe un drum de munte... Ocazie cu care am mai constatat si ca am o julitura urita pe acelasi prag (asta la vedere), pe care nu stiu de unde am capatat-o...
Ok, deci vreau sa ma ocup in curind de problema respectiva, ce ma sfatuiti sa fac, ce e de facut?
Vreau sa ma duc undeva sa o urc pe o rampa sa vedem cit de grave sunt daunele pe dedesupt. Sincer, ma astept sa nu fie prea grav, adica ma astept doar sa fi zgiriat antifonul de pe burta masinii. Din cite inteleg, trebuie sa ma ocup ca sa nu las loc pentru rugina, iar tratamentul recomandat ar fi sa dau cu deruginol 5 minute lasat, sters cu carpa bine ,bine acel loc, apoi 1 strat putin mai gris in locul respectiv de grund , lasat 5-10 minute sa se zvante, dupa care antifon cauciucat , si apoi "drum bun"!
Unde ma sfatuiti sa ma duc sa ii fac tratamentul asta?
Iar legat de julitura de pe prag, as vrea sa vopesc doar pragul pe banii mei (sa nu mai alerg dupa constatare, asigurare etc.) - ma astept totusi ca vopsirea doar a pragului sa nu coste un capat de tara... O vopsitorie ieftina si buna, care imi recomandati? (alta decit Top Lac ). Cindva am vopsit cu succes bara de BMW la Renault la Meridian, dar acum au cam marit rau preturile...