off-topic oarecum: scaevola, pina la urma te-ai hotarit la Dodge Nitro ? Ti-a venit masina ? Cum e ?
Am trecut de perioada de acomodare. Incep sa ma obisnuiesc. Este exact cum ma asteptam.
Foarte pe scurt ar fi :
(pe indelete poate la "masina mea" cand voi avea ceva mai mult timp liber sau poate la o bere/suc/tacla si asa am promis ca fac cinste cuiva de pe forum care m-a ajutat cu o harta iGO in vara).
- atrage priviri (nu voiam asta, dar asta este) nu stiu cat de admirative, as zice ca unele sunt chiar infricosate; iar altele de care ma sperii eu la ce fete au cei care privesc cu ochii bulbucati;
- cuplul este ceva delicios, demarajul de la stop este fulminant;
- sistemul audio standard de baza este un in-dash 6 DVD (dividi) changer cu mp3, cu multe incinte plus subwofer infinity de la care nu am auzit nici un zbarnait chiar la 95%;
- directia este placuta pt o masina americana, chiar comparabil cu ce am mai condus vwag;
- imi place, nu ma vad intr-un santa fe/captiva nicicum si nici in freelander; inainte sa o iau am facut drive test cu pathfinder, freelander si am vizionat noul xtrail, qashqai si captiva;
- automata cu 5vit este ok, ma inteleg bine cu ea;
- are esp si o multime de airbaguri si antiroll prevention system;
- consuma de rupe 15-16 oras si 10 in afara; urmatoarea va fi clar o hibrida;
- suspensia spate este prea rigida si genereaza inconfort mai ales pt pasagerii din spate, dar la drum lung si sosea buna masina se intinde foarte placut pt ce masa are si ce aerodinamica (n-)are.
Revin cu poze si alte impresii !