Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Dodge Nitro SXT 2.8 CRD

• Please log in to reply
57 replies to this topic

#51 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 04
  • Marca:Dodge
  • Model:Nitro SXT - silver
  • Motorizare:2.8 CRD

Scris 19 ianuarie 2008 - 07:52

hm.... daca as fi vrut sa imi iau masina asta, site-ul asta m-ar fi convins sa nu o fac....

Continutul siteului/revistei mi se pare dubios si imi da impresia de contrafacut. Nu este neaparat sa fie asa dar ...
In poze (cu exceptia copertei in care cred ca au pus poze reale), indiferent de personaj - la care nici nu dau nume - apare un singur model Nitro, negru SX cu aripile nevopsite.
Presupun ca este o actiune a celor de la Dep. Marketing al importatorului care a prins nisa de "fite" din Romania si incearca sa o dezvolte in favoarea lui si care are ca masina demo ... ati ghicit .. exact modelul negru SX, care apare in fotografiile din interiorul "revistei".
  • 0
... looking for a Journey

#52 EvilOne

shapeshifting master

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.082 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 19 ianuarie 2008 - 08:35

Ceva impresii despre cum a mers prin nameti? Site ala e o caterinca, nu tre sa te simti vizat. E ca si cum ai avea A8 si vezi ca Adi "In-Genunchi" deVito are la fel....
  • 0
CIOKY PERFORMANCE TEAM
ACrew style

#53 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 21 ianuarie 2008 - 04:21

Prin nametii cei mai mari care au fost iarna asta pana acum, nu am avut nici cea mai mica impotmolire. Cuplez 4wd lock si merg ! Chiar si prin nametii aia mari care au fost pe strazile laturalnice si cele din spatele blocurilor, a mers snur si am facut "cale" pt ceilalti. Ajuta mult garda la sol. De asemena spoilerul se transforma intr-un plug, cand zapada este moale. Cand a fost zapada aia mare in Bucuresti am facut si un drum la tara, dar pe acolo zapada nu era totusi asa mare si nu am avut "provocare". Nitro nu este un mare zmeu off-road, dar se descurca bine in situatiile dificile, care pt un turism 4x2 ar insemna dat mult (si des) la lopata.

Eu am pus mana pe lopata doar cand am scos-o din troianul care s-a facut din parcare. Nu stiu cum, dar parca la mine se aduna cea mai multa zapada din toata parcarea, cred ca din cauza vantului si a unui gardulet "prietenos". Am sa pun niste poze ... daca oi reusi sa fac odata card' readeru' asta sa mearga. A inghitit un miniSD si nu mai vrea sa-l dea afara.

Aceasta postare a fost editata de scaevola: 21 ianuarie 2008 - 04:22

• 0

#54 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 21 ianuarie 2008 - 05:55

inteleg ca overall esti foarte multumit de achizitia ta ! bravo ! un update la consum ?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#55 scaevola

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 482 Mesaje:

Scris 05 februarie 2008 - 07:03

Overall sunt multumit de masina ! Nu foarte ! La minusuri trec, asa cum am mai zis, suspensia spate si consumul destul de mare.

Cu consumul sunt pe la 15-16 acum - este media generala pe o perioada lunga (nu am mai resetat de mult computerul) si merg mult in Bucuresti.

Chestia este ca are nebanuite capacitati off-road, desi nu are reductor. Nu calitati extreme, dar ceva mai avansate decat la un SUV mediu obisnuit.
Apreciez mult si robustetea dovedita pana acum si faptul ca nu scartaie nici un plastic pe la interior.
  • 0

#56 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 05 martie 2008 - 05:37

sotiei mele ii place mult masina asta :)

asa ca ce sa mai spun, mai baga niste poze.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#57 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 05 martie 2008 - 06:22

cata, te vad ca dai padurarul pe o bomba Nitro.... :)
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#58 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 05 martie 2008 - 06:39

COBEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nici in gluma sa nu mai spui asa ceva :) . chestia e ca nu ma mai deranjeaza nci pe mien asa tare.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi