Dodge Nitro SXT 2.8 CRD
Scris 17 noiembrie 2007 - 08:09

Scris 17 noiembrie 2007 - 04:42
Scris 17 noiembrie 2007 - 05:07
Scris 17 noiembrie 2007 - 06:31
Cu nu mi-a placut: pedala de acceleratie merge cam greu, si spatiul dintre usa si tunelul central mi s-a parut cam mic. Asta ca sa fie si ceva ce nu-mi place...

Scris 18 noiembrie 2007 - 10:39
Totusi nici la nivelul lui Caliber nu sunt chiar daca plasticele sunt la fel de dure, designul este mult diferit nu ata de simplu si exista niste finisaje satinate in plus.
Bordul nu straluceste la design, consola centrala a bordului parca este o coama de dinozaur, dar se incadreaza in stilul general. Zona cu ceasurile de bord si volanul mi se pare reusita.
Scris 18 noiembrie 2007 - 11:38
Nici nu am mai vazut alb pana acum la noi, doar pe site-uri straine.
Eu am vazut: http://www.garajul.r...a...st&p=336615
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 19 noiembrie 2007 - 06:45
My eyes, my eyes... Daca Dodge Caliber era "anything but cute", asta e "ugly as hell"!!!
Urat ! Urat din partea ta sa spui asta. Dar intr-un fel ai dreptate, dar doar cu partea "as hell". Inainte de cuvintele astea doua poate s-ar potrivi mai bine cuvantul "frightful". Poate ai vrut sa zici ca alb nu se potriveste cu acest model si jantele de 20" cromate. Daca ai fi vazut unul negru poate te-as fi inteles.
Dar si alb si cu o mare cruce in fata ... eu unul nu as aduce vorba de iad.
Oricum o sa iau totusi remarca ta ca pe un compliment facut designului acestei masini ! Chiar daca "gusturile nu se discuta", poate daca vei vedea cate pasiuni a nascut aceasta masina si de ce sunt in stare posesorii de asa ceva din state si din canada (ma refer la tuninguri de la cel mai simplu la extreme) ti s-ar mai schimba parerea vezi www.nitroforumz.com . Mie unul tocmai aspectul exterior si proportiile mi se par punctul forte la Nitro. Niste mostre/argumente dedesubt:

Aceasta postare a fost editata de scaevola: 19 noiembrie 2007 - 06:50
Scris 19 noiembrie 2007 - 07:14
Si pentru ca nu am raspuns la intrebarea "ce mi-a placut", pe linga interior, mi-a placut ca e foarte compacta, da impresia de solid si "barbatesc", iar forma ei in general imi place tare mult.
Gusturi si gusturi .....
Scris 20 noiembrie 2007 - 01:50

pe cand poze cu masinuta ta?

He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 25 noiembrie 2007 - 03:34
Cum eu sunt bolnav cu sunetul sper sa am ocazia sa si ascult instalatia de sunet care suna foarte bine pe hartie. Instalatiile din fabrica de origine infinity sunt excelente. am auzit una pe un Jeep Cherokee destul de vechi si suna spectaculos.
Aceasta postare a fost editata de Dee: 25 noiembrie 2007 - 03:38
Scris 27 noiembrie 2007 - 08:04
Scris 28 noiembrie 2007 - 10:09
http://www.newschann...ste-masini.html
''Cea mai proasta masina si ocupanta locului 1 in clasamentul celor mai proaste masini realizat de Forbes este Chrysler Sebring. Urmeaza in ordine Dodge Nitro, Jeep Liberty, Dodge Caliber si Dodge Magnum.
Dupa prima jumatate a clasamentului situatia se mai schimba fiind implicati si alti producatori decat cei americani: Ford Crown Victoria, Chevrolet Aveo, Nissan Quest, Hyundai Entourage si Pontiac Grand Prix. ''
Insa Scaevola, nu-ti fa probleme, mai mult ca sigur se refereau la varianta pe benzina...Ma indoiesc ca 2.8 CRD se vinde in USA.
Scris 28 noiembrie 2007 - 10:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 noiembrie 2007 - 10:14
Oricum, nu tre data prea mare importanta topurilor celor de la Forbes. Nu-s o firma axata pe auto si in topurile lor e destul de mult subiectivism.
Scris 28 noiembrie 2007 - 10:21
Asa banuiam si eu ca CRD nu e oferit. Din ce am citit, in afara de TDI (VAG) doar Mercedes ofera CDI (320) in USA ca avampremiera a viitorului Bluetec Diesel.
Scris 28 noiembrie 2007 - 11:30
Din ce am citit, in afara de TDI (VAG) doar Mercedes ofera CDI (320) in USA ca avampremiera a viitorului Bluetec Diesel.
Recte: avanpremiera. :sleeping_03anim:
Scris 29 noiembrie 2007 - 03:38
Scris 30 noiembrie 2007 - 12:03
Aceasta postare a fost editata de EvilOne: 30 noiembrie 2007 - 12:04
ACrew style
Scris 17 decembrie 2007 - 10:23
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 decembrie 2007 - 10:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 decembrie 2007 - 11:41
Scris 19 ianuarie 2008 - 07:28
Doar ca o curiozitate, Dodge Nitro e in topul celor mai proaste masini de pe piata americana in 2007 (elaborat de Forbes).
Insa Scaevola, nu-ti fa probleme, mai mult ca sigur se refereau la varianta pe benzina...Ma indoiesc ca 2.8 CRD se vinde in USA.
Da' nu-mi fac deloc ! Am mai citit d'astea.
Sunt ocupat sa demarez in tromba cand am chef si sa ma distrez vazand farurile celorlalti tot mai departe ... in oglinda ....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi