EURO 2008
Scris 18 iunie 2008 - 04:20
iar tamas e un real castig pentru nationala, peste goian, zic eu.
ca o concluzie, toti is buni, da tot n-am castigat. ce ar trebui sa facem ca sa castigam ?
Scris 18 iunie 2008 - 04:35
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 iunie 2008 - 05:26
stie unq ce stie. noi chiar daca am avut potentiale rezerve pentru titularii astia de toata groaza, nu i-am rulat ca sa le vedem limitele si aptitudinile. ca echipa castigatoare nu se schimba. sint curios cum va aborda pitzi calificarile pentru CM 2010.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 18 iunie 2008 - 05:26
Scris 18 iunie 2008 - 06:23
foarte la obiect carcaterizarile, cu cateva mici exceptii. evident, nicolita e cel mai slab si apartenenta lui la natia respectiva nu e motivul.
:cunaooooo: :cunaooooo:
normal, eh eu zic ca tot petre e mai slab. ce faci acum ?
Scris 18 iunie 2008 - 07:05
la fel ca si in cazul optiunilor politice.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 18 iunie 2008 - 07:06
Scris 18 iunie 2008 - 08:26
Ucraina.......... 48
Turcia ...........70
Spania ...........45
Rusia ............142
Polonia ...........38
Italia .............58
Germania .......83
Franta............ 59
Romania ........21
Olanda ..........16
Am eu o teorie, mai veche cand vine vorba de anumite lucruri.
Teoretic, locul nostru in europa, cam la orce ar trebui sa fie ...10, daca tinem cont de baza de selectie.
De ce zic asta..
daca toti oameni ar fi egali raspanditi, si am pastra proportile.. sa zicem la 1000 oameni nascuti x au anumite talente.. in orice.. si y sunt idioti, restul normali.
E prea lunga teoria..si cu multe variabile dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun. Implica si bani, baze materiale, sisteme de invatamant, educatie,... o gramada
Pana la urma... daca ne situam peste aceasta "cota:.. e bine. Cel putin la gimnastica feminina suntem cei mai buni.
daca e sa facem o comparatie globala.. China si India ar trebui sa fie NR 1 si 2 in toate.
Scris 18 iunie 2008 - 10:48
A iesit un circ de care au ras si curcile.
Evident ca nu olandezii au iesit sifonati din asta.
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 18 iunie 2008 - 10:49
Scris 18 iunie 2008 - 11:07
atunci nu mai zice "evident"mai omule, asta e parerea ta si ti-o respect. pot fi sau nu de acord cu ea, dar niciodata nu o sa te intep sau o sa te "cert" pentru asta.
la fel ca si in cazul optiunilor politice.
evident pentru tine, dar realitatea e alta
Scris 19 iunie 2008 - 02:12
vezi, iar intepi.
ma rog, nu ma mai consum.
daca voua va place modul de abordare a meciurilor sub comanda lui pitzi, inseamna ca intr-adevar mai mult nu putem.
Craciunescu : "Noi nu avem at�tea valori �n echipă ca să ne putem măsura cu marile puteri ale Europei. Nouă ne place foarte mult să ne minţim, să ne supraevaluăm, să aruncăm praf �n ochii oamenilor şi c�nd este să trecem la fapte concrete parcă �ncercăm să cărăm apă cu ciurul. Suntem ca recoltele la hectar de pe vremea lui Ceauşeşcu. Să vadă lumea că e bine şi frumos. Nu, nu e bine deloc"
Scris 19 iunie 2008 - 07:30
In timp ce Mike vede situatia si puncteaza pe lucrurile facute cat de cat bine, in limita posibilitatilor de orice fel, Oaspetele vede si el aceiasi situatie, insa puncteaza pe ceea ce ne lipseste sau nu e facut bine.
Iar micile deosebiri dintre opiniile voastre diferite nu fac decat sa accentueze artificial situarea pe pozitii diametral opuse.
In fapt amandoi aveti dreptate, au fost si lucruri bune, dar avem si lipsuri multe (lipsuri care nu cred ca vor fi suplinite prea usor si prea repede).
Scris 19 iunie 2008 - 07:55
Scris 19 iunie 2008 - 08:44
vezi mesajul 258 pus de mine (randul 2 mai precis)
Scris 19 iunie 2008 - 11:03
poate in al 12-lea ceas realiza ca Olanda e la alt nivel si nu avem sanse cu jocul nostru, deja previzibil si invitant la atc.
Scris 19 iunie 2008 - 11:22
Scris 19 iunie 2008 - 12:12
Scris 19 iunie 2008 - 12:15
asta e, fiecare om are limitele lui, a lui s-a vazut cu olanda clar....daca nici la 0-1 (si stii ca e 2-0 pt italia) nu risti....
Scris 19 iunie 2008 - 12:48
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 iunie 2008 - 01:35
Scris 19 iunie 2008 - 02:25
Scris 19 iunie 2008 - 02:50
Pe-un picior de plai
Unde habar n-ai
Iată vin cu tot
La aeroport
Jucători � vedete
Cu cercei şi plete,
Ghiuluri, celulare,
Şi cu girofare
Cu gagici frumoase,
�n ţoale bengoase.Se vor �mbarca
Cu toţi vor pleca
Spre un campionat
De toţi aşteptat
Cam de vreo opt ani
Speranţe şi bani,
Ni s-a �mplinit
Pohta ce-am pohtit
Ne-au aruncat sorţii
�ntr-o grupă a morţii,
Cu d�rzi olandezi,
Cu cocoşi francezi
Şi italieni
Iuţi şi cam vicleni.
Cu toţi am crezut
De la �nceput,
Biata Mioriţă
Va fi chisăliţă,
Vom fi nişte miei
�n groapa cu lei,
Cu toţi ne g�ndeam
Şi ne plănuiam
De la �nceput
Nu-i nimic pierdut,
Să jucăm frumos
Şi spectaculos,
Orice gol marcat
Sau punct c�ştigat
Va fi preţuit
Şi sărbătorit�
Umpluţi de emoţii,
Am �nfruntat sorţii
Juc�nd primul meci
C-o echipă � terci,
De cocoşi francezi
Ce ai noştri iezi
De se-nv�rtoşau,
Sigur o bateau.
Dar am remizat
C-un zero barat
�ntr-un meci �nchis
De mare plictis�
Apoi a urmat,
Meciul aşteptat,
Mare tevatură
Cu echipa azură,
Ce fusese �ncinsă,
Umilită, �nvinsă,
De nişte batavi
Aprigi rău şi bravi.Dumnezeu din cer
Şi c-un tuşier
Mult ne-au ajutat,
Gol le-au anulat,
Şi-un italian
Puţin cam plăvan,
S-a cam b�lb�it,
Direct l-a servit
Pe al nostru Mutu,
Care a dat cu şutu�
Le-a băgat-o �n plasă
Şi mortul �n casă.
Dar nu a ţinut
Dec�t un minut,
Că ne-au egalat
Dintr-un gol ciudat,
Căci un brav fundaş
Zis Gabi Tamaş,
Dă pe l�ngă minge
Şi meciul se-ncinge.
Nenea flueraş
Cu capul golaş,
Ne face cadou
Ca la anul nou,
Un pinalti mare
De calificare,
Numa� gol să dai,
Că noroc tot ai�
Intră iar �n scenă,
Vedeta eternă
Tot Mutu şutează
Şi normal, ratează!
�n toată splendoarea
Şi calificarea�
Acum olandezii
Au bătut francezii,
Făc�nd cu ei borş
Zeamă de cocoş.
Bieţii noştri iezi
Spun la olandezi
S-o lase mai moale,
Capul nu-i mai doare
Sunt calificaţi
Şi-ar fi c�ştigaţi,
Meciul lor să-l dea,
Atunci ar scăpa
De italieni
Care sunt vicleni,
Sărmanii francezi
Văd doar stele verzi,
Sunt �mprăştiaţi,
Descalificaţi.�n al treilea joc,
Nu mai era loc
Să se speculeze,
Să se parieze,
Mioriţa laie
Iese la bătaie,
Că e favorită
De lume iubită,
Temuţii batavi
Nu mai sunt chiar bravi,
Vor să se conserve
Au băgat rezerve,
Sunt buni de bătut
De la �nceput.
Joacă relaxat,
Ratează distrat,
Ai noştri stresaţi
Cad ca seceraţi,
Cu fundul pe jos
Şi joacă fricos.
Dică parcă doarme,
Mutu are toane,
Contra n-are treabă
Tot cade prin iarbă,
Bănel tot aleargă
Mingea s-o culeagă,
Şi face marcaj
La kilometraj,
Iar bietul Piţurcă
E sătul de ţurcă,
Schimbă disperat
Dar s-a terminat!
Meciul s-a sf�rşit,
Rău ne-au umilit,
Juc�nd cu rezerve
Iar noi cu conserve.
Vor veni �n ţară,
Pentru a c�ta oară?
Spun�nd răspicat:
IARĂŞI AM RATAT!
Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 19 iunie 2008 - 03:36
atunci nu mai zice "evident"
evident pentru tine, dar realitatea e alta
Va impac eu pe amandoi,ambii sunt epave nu au ce cauta la nationala,trebuie gasita o solutie,eu o vedeam ogarau fundas dreapta,contra mijlocas insa probabil varsta lui contra strica aceasta idee.Apropos,nicolita are 20 de selectii la nationala,aproape cat dica sau marica + + + adica ma inchin de 3 ori!!!!
Scris 19 iunie 2008 - 03:45
Scris 19 iunie 2008 - 04:20
Scris 19 iunie 2008 - 05:07
"Piţurcă nu se poate feri la infinit de presă. Teama lui de �ntrebările jurnaliştilor trebuie să dispară. Ştie Piţurcă ce au făcut ziariştii Italieni cu Donadoni după egalul cu Romania? Uitaţi la ce �ntrebări trebuia să mai răspundeţi, domnule selecţioner:
1. P�nă c�nd trebuia să ne mai apărăm, din moment ce italienii conduceau cu 1-0?
2. Ce aţi văzut la fotbalistul Bănel Nicoliţă c�nd l-aţi selecţionat?
3. De ce v-aţi certat cu Marica pe banca de rezerve?
4. S�nteţi celebru că aţi instaurat disciplina la lot, dar doar cu disciplină credeţi că se face performanţă?
5. L-aţi sacrificat din punct de vedere tactic pe Adrian Mutu, c�nd, de fapt, toată echipa trebuia să joace pentru el.
6. C�nd veţi scăpa de superstiţia că venind �n trening la meci aveţi succes. S�nteţi singurul selecţioner care n-a folosit costumul?
7. De ce după meciul cu Italia aţi spus: �Să uităm de acel 11 metri. Chiar să-l uităm pentru că nu mai contează�. Acum aţi �nceput conferinţa de presă amintind: �Dacă Mutu marca din 11 metri, acum eram calificaţi�
8. �nainte de meci aţi spus că s�ntem deja calificaţi. La fel şi preşedintele Sandu. Nu vi se pare că i-aţi relaxat şi pe jucători �nainte de acest joc? Acum spuneţi că dumneavoastră n-aţi declarat niciodată aşa ceva.
9. Mai mulţi dintre jucători spun că ei au respectat un plan tactic al antrenorului. Cum comentaţi declaraţiile lor?
10. Ce v-au rugat băieţii �n pauza meciului, domnule Piţurcă?"
Scris 19 iunie 2008 - 05:20
Cand isi baga satana coada
Satana , a vrut ca Romania sa nu se califice in sferturi. Desi jocurile au fost facute in fvoarea noastra si toata lumea vedeaa Romania in sferturi, iata ca satana si a bagat coada in meciul cu olanda si nu a dorit ca Romania sa mearga in sferturi.
De ce? Explicatia este simpla?
Satana � Piturca impreuna cu dracusorii italieni din echipa romaniei s-au vandut pe bani grei italienilor
Desi Romania a avut toate conditiile pentru a se califica in sferturi incepand cu tragerea la sorti a meciurilor din grupe cand Romania a intalnit in primul meci o Franta obosita si departe de forma la care se astepta toata lumea, fiind doar o umbra a echipei care castiga cupa mondiala in 1998 si CE in 2000; relatiile si influentele nasului printre membrii UEFA, care au contat foarte mult in meciul cu italia, cand poate pentru prima data in istoie, arbitrii ne au ajutat - mai mult decat evient - , atunci cand au anulat un gol perfect valabil Italiei si au inventat un penalti impotriva Italiei, un penalti pe care l ar fi acordat poate un arbitru din 100; nu in ultimul rand meciul cu Olanda, o Olanda in mare forma, dar calificata deja in sfrturi inaintea meciului cu Romania, o echipa a Olandei care in prima repriza a invitat pur si simplu Romania sa inscrie si care mai mult decat evident ne a lasat sa castigan acest meci. Din pacate acest lucru nu s a intamplat. E foarte greu de crezut ca un antrenor inteligent cum e Piturca nu a sesizat acest aspect si nu l ar fi valorificat, mi ales, ca tot Piti, impreuna cu aceasi jucatori fara experienta din lotul Romaniei, a invins Olanda cu cateva luni in urma la Constanta. Dar tactica de joc ultra defensiva practicata la meciul de marti seara si schimbarile fara nci o logica facute pe parcursul meciului, cand Romania avea nevoie de un joc ofensiv, plus usurinta cu care antrenorul si chiar unii jucatori au acceptat aceasta ratare a calificarii ne facem sa credeam ca nu este intampltator ce s a intamplat. Aici si a bagat satana coada, acesta nu a dorit sa ne clificam in sferturi. Satana, impreuna cu unii dracusori din echipa, au facut tot posibilul ca Iitalia sa fie echipa care va juca in sferturi si poate, asa cum s a intamplat de obicei, incepand slab un turneu final, sa joace finala acestuia - cel mai probabil contra Portugaliei.
A fost un meci al rusinii in care nici una din cele doua echipe nu a dorit sa castige: olandezii de frica sa nu i intalenasca pe italinei in semifinale, fiind greu de crezut ca i vor mai bate inca odata, iar Romania pentru a face partie Italiei sa castige trofeul. A fost un meci al rusinii vizonat si de presedintele Platini, care a preferat sa se asigure de corectitudinea arbitrajului la acest meci decat sa si vada propia echipa, Franta.
Tactica de joc al lui Piti total irationala si lipsa de determinare a unor jucatori precum Mutu, Chivu, Codrea � jucatori de activeaza in Italia plus posibilul transfer al unor jucatori romani la cluburi din Italia, precum Contra la Fiorentina, Rat la Lazio, Marius Niculae la Torino la care mai adaugam dorinta imensa a Italiei de a merge mai departe cu orice pret, ne face sa credeam ca Romania nu a jucat corect acest meci.
Satana � Piturca impreuna cu dracusorii italieni din echipa Romaniei s-au vandut pe bani grei italienilor. Rusine, rusine rusine sa va fie!
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi