EURO 2008
Scris 19 iunie 2008 - 05:49
Scris 19 iunie 2008 - 09:38
da, stiu, e copiata de pe alt forum
dar tot nu-ti face cinste
Scris 19 iunie 2008 - 10:37
shots on target : 6 - 5
shots off target : 12 - 6
possession (%) : 57 - 43
corner kicks : 8 - 3
offsides : 2 - 2
fouls : 11 - 15
yellow cards : 3 - 2
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 iunie 2008 - 10:49
daca vreti sa vedeti argumentele, le gasiti aici...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 iunie 2008 - 11:20
Eu nu am vazut meciul, ci doar fazele mai importante, acum, pe TVR, la emisiunea de dupa. Insa, ca spectacol, Portugalia merita sa se califice. Germanii, dupa parerea mea, au castigat pe gafele lui Ricardo ... mie mi s'a parut ca si golul 2, cat mai ales golul 3, au fost goluri de portar.
La acest campionat s'a vazut si pana acum ca nu mai exista favorite clare ... iar de'acum, fiind vorba de eliminare directa, orice greseala va fi penalizata, iar rezultatele vor fi cu atat mai greu de prevazut
Scris 19 iunie 2008 - 11:24
probabil o sa avem o finala italia-germania
Scris 19 iunie 2008 - 11:26
ar fi tare... ar ride de m-as cracana.... sa ii vad pe olandezi ca rateaza finala pt ca au batut Romania....
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 iunie 2008 - 12:54
Scris 20 iunie 2008 - 07:12
nu e o jignire, e o gluma copiata, dupa cum bine ai vazut, de altundeva.asta e o jignire complet gratuita care nu prea iti face cinste...
da, stiu, e copiata de pe alt forum
dar tot nu-ti face cinste
puteam sa o pun la glume..., dar e in spiritul topicului de fata.
iar faza cu nu-mi face cinste...e ca si cum as pune pe forum un filmulet cu niste canibali. probabil ca nici ala nu mi-ar face cinste.
sa revenim la oile noastre. cum am spus-o deja de n ori, Gomez e lovit de nulitate. eliminarea lui Low se pare ca l-a inspirat, si l-a scos din teren. astept cu interes aceasi mutare si in cazul barbosului fundas ce a avut partile lui de vina la ambele goluri ale Portocaliei. Klose a mai miscat ceva, dar ma asteptam la mai mult. in rest, echipa Germaniei e un exemplu de determinare si "cumintenie" tactica. iar Ballack este un concurent clar la jucatorul turneului.
cat despre Portocalia, dezamagitor. nemtii au fortat exact atat cat trebuia, de aceea si impresia ca lusitanii puteau mai mult. daca nu era greseala de la primul gol portughez, Ronaldo putea sa nici nu joace.
cat despre spectacol, primul gol al nemtilor, incursiunile lui Ballack si bomba lui Podolski (care apropo, daca intra era deja ridicol pentru portughezi) au facut destul spectacol. desi daca imi amintesc bine, parca pe acest topic se prefera rezultatul spectacolului.
Scris 20 iunie 2008 - 08:38
FrankSF ... nu era oare mai bine daca dadeai un copy/paste la acele motive si aici?
vreau si eu sa imi fac trafic pe blog...
Scris 20 iunie 2008 - 06:27
Microbişti rom�ni, trezirea! Ideea cu Cenuşăreasa care ajunge din slujitoare mare printeţă este doar o poveste şi nimic mai mult. Hai să nu mai trăim �ntr-un univers paralel şi să revenim cu picioarele pe păm�nt!
Da, ar fi fost frumos ca Rom�nia, după opt ani de secetă şi după opt ani �n care ne-am uitat plictisiţi la Campionate Mondiale şi Europene �n care alţii jucau, alţii pierdeau şi alţii c�ştigau, să treacă de celebra Grupă a Morţii şi chiar să devină regină a Bătr�nului Continent. Da, ne-am fi bucurat, am fi ieşit �n stradă, bla-bla-bla. Visăm �nsă la un scenariu care nu se poate materializa. De ce?! Simplu. Ipoteza e simplă: Rom�nia nu poate deveni campioană europeană pentru că este Rom�nia, această ţară �n care şpaga fage legea, această ţară �n care banul este totul şi �n care corupţia este cuv�ntul de lege. Şi, nu �n ultimă instanţă, �ntr-o ţară �n care vina este aruncată tot timpul �n c�rca celui care visează, crede şi speră cel mai mult.
Oarecum previzibil, Piţi a fost scos ţap ispăşitor pentru parcusul �dezastruos� - zic unii - de la Euro 2008. Unii �l critică, unii �l �njură, iar alţii �i cer chiar demisia printr-o machiavelie modernă numită �petiţie online�. Uităm �nsă că acest rom�n �n care aruncă toţi cu noroi este ultimul selecţioner care a calificat echipa naţională la un turneu final de seniori şi de juniori. Trecem cu vederea că acest tehnician cu un caracter mai rar �nt�lnit care s-a �ntors la echipa naţională �n 2005 şi a reuşit să �nlăture haosul din lot, să cuminţească vedetele care se prezentau la reuniri doar pentru a petrece din nou �mpreună. Uităm din nou de episodul petrecut �n noiembrie 2007, c�nd acest om pe care toţi acum �n critică a format o mare familie, una care murise după vara lui 1994.
Da, acest om pe care �l vreţi distrus v-a hrănit cu speranţe, dragi microbişti! V-a făcut din nou să simţiti un turneu final. V-a făcut, după meciul cu Italia, să fiţi m�ndri că sunteţi rom�ni, că putem face istorie �ntr-o grupă a morţii din care oricine ar fi putut ieşi şi 0 puncte, infiderent de nume. Şi voi ce faceţi?! Muşcaţi m�na celui care v-a oferit toate aceste beneficii...
P.S. : Dragi contestatari, trebuie �nsă să precizez că nu dumneavoastră sunteţi de vină. Sunteţi nişte pioni, nişte victime ale celor de �sus�. Mai exact, nişte bieţi fraieri manilulaţi de mafia care guvernează fotbalul rom�nesc.
Bogdan Pavelescu
Scris 20 iunie 2008 - 07:15
cred ca nu s-a vazut mesaju ca era ultimu pe pagina. nu e opina mea, dar e interesant.asta nu e scrisa de mine
Cand isi baga satana coada
Satana , a vrut ca Romania sa nu se califice in sferturi. Desi jocurile au fost facute in fvoarea noastra si toata lumea vedeaa Romania in sferturi, iata ca satana si a bagat coada in meciul cu olanda si nu a dorit ca Romania sa mearga in sferturi.
De ce? Explicatia este simpla?
Satana � Piturca impreuna cu dracusorii italieni din echipa romaniei s-au vandut pe bani grei italienilor
Desi Romania a avut toate conditiile pentru a se califica in sferturi incepand cu tragerea la sorti a meciurilor din grupe cand Romania a intalnit in primul meci o Franta obosita si departe de forma la care se astepta toata lumea, fiind doar o umbra a echipei care castiga cupa mondiala in 1998 si CE in 2000; relatiile si influentele nasului printre membrii UEFA, care au contat foarte mult in meciul cu italia, cand poate pentru prima data in istoie, arbitrii ne au ajutat - mai mult decat evient - , atunci cand au anulat un gol perfect valabil Italiei si au inventat un penalti impotriva Italiei, un penalti pe care l ar fi acordat poate un arbitru din 100; nu in ultimul rand meciul cu Olanda, o Olanda in mare forma, dar calificata deja in sfrturi inaintea meciului cu Romania, o echipa a Olandei care in prima repriza a invitat pur si simplu Romania sa inscrie si care mai mult decat evident ne a lasat sa castigan acest meci. Din pacate acest lucru nu s a intamplat. E foarte greu de crezut ca un antrenor inteligent cum e Piturca nu a sesizat acest aspect si nu l ar fi valorificat, mi ales, ca tot Piti, impreuna cu aceasi jucatori fara experienta din lotul Romaniei, a invins Olanda cu cateva luni in urma la Constanta. Dar tactica de joc ultra defensiva practicata la meciul de marti seara si schimbarile fara nci o logica facute pe parcursul meciului, cand Romania avea nevoie de un joc ofensiv, plus usurinta cu care antrenorul si chiar unii jucatori au acceptat aceasta ratare a calificarii ne facem sa credeam ca nu este intampltator ce s a intamplat. Aici si a bagat satana coada, acesta nu a dorit sa ne clificam in sferturi. Satana, impreuna cu unii dracusori din echipa, au facut tot posibilul ca Iitalia sa fie echipa care va juca in sferturi si poate, asa cum s a intamplat de obicei, incepand slab un turneu final, sa joace finala acestuia - cel mai probabil contra Portugaliei.
A fost un meci al rusinii in care nici una din cele doua echipe nu a dorit sa castige: olandezii de frica sa nu i intalenasca pe italinei in semifinale, fiind greu de crezut ca i vor mai bate inca odata, iar Romania pentru a face partie Italiei sa castige trofeul. A fost un meci al rusinii vizonat si de presedintele Platini, care a preferat sa se asigure de corectitudinea arbitrajului la acest meci decat sa si vada propia echipa, Franta.
Tactica de joc al lui Piti total irationala si lipsa de determinare a unor jucatori precum Mutu, Chivu, Codrea � jucatori de activeaza in Italia plus posibilul transfer al unor jucatori romani la cluburi din Italia, precum Contra la Fiorentina, Rat la Lazio, Marius Niculae la Torino la care mai adaugam dorinta imensa a Italiei de a merge mai departe cu orice pret, ne face sa credeam ca Romania nu a jucat corect acest meci.
Satana � Piturca impreuna cu dracusorii italieni din echipa Romaniei s-au vandut pe bani grei italienilor. Rusine, rusine rusine sa va fie!
Scris 20 iunie 2008 - 09:32
Scris 20 iunie 2008 - 11:42
Nu am prins decat ultimele 5 minute din prelungiri si penalty'urile. Incredibil cat noroc pot avea turcii. Insa, de obicei norocul tine cu cei tari ... iar turcii au dat dovada de tarie de caracter pana acum
Scris 21 iunie 2008 - 12:15
sau, daca zici ca e noroc sa egalezi in min 122, asa e si ghinion sa iei 1-0 in min 119
Scris 21 iunie 2008 - 12:23
Iar la penalty'uri, croatii au fost la pamant. 2 suturi care nici macar sa nimereasca pe cadrul portii, mi se pare cam mult la nivelul asta ... si alta explicatie nu vad
Scris 21 iunie 2008 - 01:20
numai noroc, nu?
Scris 21 iunie 2008 - 01:29
Scris 21 iunie 2008 - 06:33
in semifinale, e de jale. acuma o sa vedem cum se voteaza legile cu imigratia ilegala in UE.
P.S. Croatia a capotat la 11 m din cauza lu Mutu. toti hrvatii au vrut sa nu-i repete isprava si au cazut in cealalta extrema.
Scris 21 iunie 2008 - 11:17
rusia 3 olanda 1 si olandezii sunt eliminati de la euro...
noroc ca van basten i-a ohihnit pe titularii olandezi in meciul cu romanii, altfel, luau bataie 5-0...
o intrebare retorica, ce se intampla daca finala e rusia-turcia?...
Scris 21 iunie 2008 - 11:31
se adevereste (inca o data) ca fotbalul e un sport complicat
cand ma gandesc ca dupa primul meci olanda era vazuta deja campioana...
eu cred ca azi olanda s-a gandit deja la meciul urmator..au fost incredibil de slabi
Scris 21 iunie 2008 - 11:37
Scris 22 iunie 2008 - 09:32
Scris 22 iunie 2008 - 11:09
Scris 22 iunie 2008 - 11:25
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi