Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Intalnire Bucuresti

• Topic inchis Acest topic e inchis
3147 replies to this topic

#251 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 10 februarie 2008 - 07:28

si mie imi pare rau ca am plecat, dar eram anghilozat rau, fiecare noroc dat era un cutit in spate, scuze ca la final v-am facut doar cu mana.

regret ca nu am ramas pt bmw. m5 e greu de controlat. m3 e mai misto, masina foarte echilibrata. nu stiu cum sunt noile modele, insa toti care au avut bmw doar tractiune spate, au avut probleme in trafic, cu toate electronicele.

forester e opusul bmw-ului. te sperii de nu mai stii de tine si trebuie sa te tii bine de centura si eu nu stiu sa scot din masina aia tot ce se poate, m-a speriat si pe mine altcineva si a facut-o la modul ca doream sa ma dau jos si cine am cunoaste stie cum merg si ca ma sperii greu. sper sa fie gata pt urmatoarea intalnire.

pe unde ai mers cu bmw-ul, ca eu m-am chinuit sa merg dupa relu, dar greu am depasit un autobuz si nici eu nu ajunsese mai departe.

relu, fata e de nota 11. voi nu stiti cum s-a bucurat cand relu i-a tras o forja si a depasit autobuzul. pacat ca n-am filmat, dar nu puteam sa tin camera in mana, am incercat si cu ady si nu am reusit. relule, felicitari!!!

mike cred ca a gresit cand si-a luat impreza, el e inexistent in trafic pt ceilalti. numai azi am numarat vreo 7 insi care i-au luat fata din scurt fara nici o jena. ti-as spune sa mergi cu farurile aprinse, dar deja o faci, nu stiu ce ai putea sa pui pe masina sa te vada si restul soferilor.

imi pare rau ca nu am tras poze cu masinile, ca nu am vazut astra mai bine, imi place masina aia si ca in general a trebuit sa plec, oricum am mai avut treaba.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#252 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 10 februarie 2008 - 08:33

I-am dat lui Cristian pozele...o sa le puna in scurt timp. Dar...daca aud comentarii malitioase...va sparg cauciucurile, da? :P

Adevarul e ca, asa cum a zis si Horhe, karturile alea nu au nici o legatura cu competitia. Sunt total diferite unul d altul. Iar eu am nimerit azi faimosul kart 7. :P

LE: m-am uitat la timpi si mi-am adus aminte ca eu si Mike am ajuns aproape in acelasi moment la Finish (o sa vedeti si pe poza). De unde diferenta aia de timp, atunci?
Sa mor daca inteleg. Daca ar fi avut o tura in plus, ziceam...dar asa...
Iar numarul 3, stiu sigur ca m-a depasit de 2 ori. Ori aveam eu viziera atat de aburita ca nu mai vedeam nimic (nu tin minte sa fi depasit pe cineva pe parcurs), ori e o "twilight zone" pe acolo.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 10 februarie 2008 - 08:38

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#253 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:08

e de fun toata treaba, nu te poti baza pe bune pe ele.

ai mers cu bmw-ul?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#254 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 10 februarie 2008 - 09:14

Asadar .
POZE !!!!
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata
Imagine amplasata

Acum observ cat de ca dracu mi-a stat cagula aia :crying:

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 10 februarie 2008 - 09:18

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#255 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:28

Uite si finish-ul intre mine si Mike.

LE: Acum vad dupa culorile hainelor ca de fapt era Frank...gata, misterul s-a rezolvat. :P

Thumbnail atasat

• IMG__013resize.jpg

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 10 februarie 2008 - 09:31

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#256 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:31

Din pacate in poza este finishul dintre tine si Frank SF :P Mike nu a avut numarul kartului 27 ... era de 6,5 CP adica era Frank pe care il ajunsese-i din urma cu un tur.
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#257 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:32

Din pacate in poza este finishul dintre tine si Frank SF :P Mike nu a avut numarul kartului 27 ... era de 6,5 CP adica era Frank pe care il ajunsese-i din urma cu un tur.

Acu' am vazut si eu. :P
In fine...vorba lui Cata: distractia conteaza, desi, ma dor ca naiba incheieturile mainilor. :party1:
Nu pot spune ca ma simt foarte confortabil in "jucariile" alea. :crying:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 10 februarie 2008 - 09:34

• 0

#258 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 10 februarie 2008 - 09:40

Felicitari pentru ,,perpetuarea'' intalnirilor si, ma bucur ca exista si alti producatori care reusesc sa faca masini... :(

Interesant ar fi sa faceti si prezentarile,pentru a sti pe cine injuram... :P

Imi puteti spune nick-ul persoanei din stanga fetitei lui Relu?(exceptandu-i pe Relu,fetita lui sau mai bine spus -tatal fetitei :P -,Alllexandru,Adytzu,Mike,cam greu cu presupusul...)
  • 0

#259 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 februarie 2008 - 09:46

Ala batrin cu ochelari si barba e Adytzu :P
Da vad ca te-a cam lasat memoria.... V-ati intilnit de citeva ori.
  • 0

#260 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:55

Nu, Relu...e mult mai grav: nu mai stie care e stanga si care e dreapta. :P
Presupun ca se referea la Cata. Mi-e greu sa cred ca pe mine m-a uitat. Dupa cum vezi, Mol, numa' persoane care te iubim. :P

LE: batran esti tu! Ai venit, ai baut o cafea, te-ai dus de 3 ori sa te pisi...si apoi ai plecat. Pana acum, tot cautai scuze...acum AI VENIT cu scuza. Sunt convins ca saraca Ana ar fi vrut sa mai stea daca nu era mosu' de taica-su. :party1:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 10 februarie 2008 - 09:58

• 0

#261 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 09:57

Cred ca se referea la Cata69 , Relu . Mol , intrebi de persoana din stanga Anei cum te uiti la poza , sau chiar la mana stanga a Anei ?

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 10 februarie 2008 - 09:58

• 0

#262 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 10 februarie 2008 - 09:58

Pe cei care v-am intalnit,nu se pune problema in a va recunoaste...

Am aflat ce ma interesa.

Sa va explic criteriile dupa care am facut ,,recunoasterile'',n-are sens. :P

Rad si tot rad...
  • 0

#263 Alllexandru

Membru senior

• VIP Members
  • PipPipPipPipPip
  • 792 Mesaje:
Inregistrat: 17-iunie 04
  • Marca:.....
  • Model:.....
  • Motorizare:....

Scris 10 februarie 2008 - 10:10

de ce razi domle?

una peste alta foarte frig nu stiu cum dracului v-ati simtit in combinezoanele alea ca am inghetat afara facand poze
  • 0

#264 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 10:29

asa rad toti cand ma vad la volan :verystrange:

alllexandru, nu mai simti nimic cand esti pe campul de lupta.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#265 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 10:29

combinezoanele chiar au tinut de cald . Eu unul m-am simtit foarte bine in el. Dar in schimb problema grava pe care am avuto cu totii a fost degerarea mainilor :P Ne amortisera de tot , nu ne mai simteam degetele la sfarsitul celor 7 tururi.
  • 0

#266 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 10 februarie 2008 - 10:41

forester e opusul bmw-ului. te sperii de nu mai stii de tine si trebuie sa te tii bine de centura si eu nu stiu sa scot din masina aia tot ce se poate, m-a speriat si pe mine altcineva si a facut-o la modul ca doream sa ma dau jos si cine am cunoaste stie cum merg si ca ma sperii greu. sper sa fie gata pt urmatoarea intalnire.

pe unde ai mers cu bmw-ul, ca eu m-am chinuit sa merg dupa relu, dar greu am depasit un autobuz si nici eu nu ajunsese mai departe.

eu am mers cu forester 2.5 XT si nu mi s-a parut deloc a fi greu de condus sau de controlat....

cu baietii cind i-am dat cu BMW-ul am luat-o inspre SMT si pe urma imediat la stinga peste calea ferata pe sos. Pipera pina la rondul giratoriu de la cele 2 benzinarii (OMV si Rompetrol), inainte de PBN (unde se face la stinga soseaua Petricani cu Romstal si Global...) si pe urma inapoi.

Nu era foarte liber dar nici aglomerat, nu pot sa zic ca ne-a incurcat prea mult traficul.... :P si nu pot sa spun viteza pe care am atins-o la un anumit moment dat... :P
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#267 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 11:00

nu e greu de condus (de controlat nu ma pronunt, nu stiu eu sa scot tot din masina aia), doar ca sentimentul din masina e mult amplificat. daca la tine nu simti nimic (de ex la fel am simtit in S3, aveam 180, era curba, un pic de frana la intrare si talpa, habar nu aveai ca ai luat curba), la mine nu e asa. ai suspensie sport pe ea? dar nici curbe nu ai avut.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#268 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 10 februarie 2008 - 11:20

nu are suspensie sport, suspensia e standard (de altfel la X-Drive nu poti opta pt suspensie sport).
am avut "curbe" la ocolirea obstacolelor de pe circuit prezente sub forma masinilor mai lente... si mai e curba acolo pe linga lac la cladirea Impact si Megaimage...
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#269 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 10 februarie 2008 - 11:40

Atmosfera frumoasa, foarte frig pentru sporturi motorizate si din pacate karturile de toata jena (diferente de putere mult prea mari intre ele).
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#270 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 11:47

am vrut sa spun mai mult "tare" ca in "sport". oricum nu stiam ca nu poti avea si sport si x-drive. ciudat, dar probabil e mai tare decat una standard. dar am mai spus, masina e foarte buna, la fel si R26. pacat de drumurile de la noi. si pana la intalnire am trecut prin niste hartoape.

Atmosfera frumoasa, foarte frig pentru sporturi motorizate si din pacate karturile de toata jena (diferente de putere mult prea mari intre ele).

ar fi prea greu sa le tina la parametrii si sa le seteze mereu. pe viitor luati niste scule cu voi si dati drumul la "gaz".

din pacate astra nu l-am vazut cum trebuie, poate in viitor.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#271 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 10 februarie 2008 - 11:49

Masina (325xi) se comporta incredibil . Pentru mine a fost prima data cand am mai trecut prin asemenea stari emotionale :lol: Pur si simplu se vedea soseaua denivelata in fata si masina trecea pe ele ca si cum ar fi fost pe cel mai bun asfalt facut vreodata. Daca vrei sa te bucuri de simfonie, trebuie sa deschizi geamul ca masina este incredibil de bine insonorizata . Noi nu ridicam deloc "volumul" ca sa ne auzim , in timp ce turometrul statea pe undeva pe la 6.500 RPM . Masina era pur si simplu lipita de sosea, iti da un sentiment de siguranta incredibil, mai ales in modul in care absoarbe denivelarile, gropile etc. (ce-i drept la viteze mici masina este cam galagioasa la denivelari). Acum sa nu credeti ca hodorogeste ca vreo masina dintr-o alta gama de pret (Doamne Fereste !!!!) dar este sesizabil mai zgomotoasa de cand atunci cand circuli cu viteze de peste 80 km/h. Stabilitate, silentiozitate si sentimentul continuu de siguranta sunt caracteristicile principale in opinia mea cu privire la aceasta masina. De putere nici nu mai spun ! Eu unul sunt fascinat ! Eu asta caut la o masina si sincer BMW-ul reprezinta ceea ce eu caut. Am tot respectul pentru Subaru. Chiar mi se pare ca Subaru are suspensii sport mult mai capabile care ofera o stabilitate la fel de buna, daca nu chiar mai buna, dar ceva mai zgomotoasa si nu in ultimul rand Subaru pune puterea jos mai bine ca BMW-ul. (vorbesc numai din opinia si experienta mea). Senzatiile sunt altele intr-un WRX, dar eu nu am sangele destul de rece ca sa detin o astfel de masina, mie imi trebuie ceva mai civilizat :).Iar cu masini din clasa BMW-ului am mai mers, chiar in seara precedenta am avut ocazia sa fiu tot pasager intr-un Mercedes Benz CLK 280 . SI credeti-ma , NU aveam sentimentul de siguranta pe care BMW-ul il ofera. Nici pe departe! Nu oferea nici silentiozitatea BMW-ului in acelasi regim de turatii , nici stabilitate mai buna ! De fiecare data cand vedeam o curba ... fie ea si de 15 grade, aveam impresia ca o sa sarim in primul pom! (poate oi fi eu dereglat, dar nu cred, eu stiu ce am simtit :) diferentele nu sunt ca de la cer la pamant, dar sunt sesizabile.Asta sa nu credeti ca am ceva cu Mercedes :) tot cu ei tin in F1 :D ). Nu vreau sa o dau in polemici , nu vreau sa transform acest topic intr-un versus, sau in vreun topic pro BMW. A fost doar o experienta traita de mine, intr-o masina care pe mine m-a fascinat si recunosc ca mi se potriveste cel mai bine, din toate masinile in care m-am urcat pana acum! Chiar si acum imi vine un zambet tampit pe fata cand ma gandesc la plimbarea pe care Frank ne-a oferit-o (mie si lui Mike). Felicitari inca odata Frank pentru masina, sa te bucuri de ea, ca este o superbitate, o bijuterie extraordinara (si toate superlativele posibile) ! Ce sa mai ... speechless.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum e intr-un 135i, M3 , M5, Bugatti or whatever !
1. Recunosc ca nu am destul sange rece sa controlez atata putere pe soselele noastre de zi cu zi.
2. Nu vreau sa mor de inima.(Dar daca as fi pe circuit, nu m-ar deranja sa conduc un astfel de bolid, sau sa fiu pasager intr-unul)
3. Acestea fiind spuse. Nu-mi doresc sa detin o masina cu mai mult de 220 CP!

Ramane sa ne vedem la urmatoarea intalnire.

Cristian Signing Out !

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 10 februarie 2008 - 11:54

• 0

#272 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 11 februarie 2008 - 12:06

da, karturile proaste rau...te-am facut lejer pe linie dreapta la inceput, apoi din turul 3 a inceput sa imi faca kartul ca la balamuc...se vede si din timpi...mi s-a si oprit motorul in ultima tura
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#273 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 11 februarie 2008 - 12:43

din pacate astra nu l-am vazut cum trebuie, poate in viitor.

Imi cer scuze ca nici nu am apucat sa ne mai salutam dar voi ati plecat repede la tura cu bmw iar eu cu Alllexandru a trebuit sa plecam destul de repede. Oricum ne mai vedem noi. :lol:
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#274 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 10:37

eu am plecat cu relu :lol:

poate ne mai vedem, nu-i bai.

Cristian, tot mai mult cred ca sunt masini care nu pot fi comparate, gen WRX vs. 325xi de ex. diferentele intre ele ca si public tinta, pret si "pedigree" sunt uriase. de asemenea nu s-ar putea compara XT-ul cu 325xi decat in linie dreapta si nici macar acolo, pt ca apar niste limite fizice legate de rezistenta la inaintare dupa o anumita viteza. in romania lucrurile sunt ceva mai putin dezvoltate, in mod normal WRX e o masina pe care o urci pe la 350 de cai fara mari eforturi si cu cateva mii de euro, nu foarte multe (din pacate noi traim in romania, asta e. relu mai pune el cate o piesa). se vede si ca n-ai mai mers cu BMW, pt ca nu am gasit unul in care sa para incontrolabil in mod normal (exceptie M5 vechi), chiar si bmw-ul lui jaffar care are o varsta aproape de a mea, merge extrem de frumos. BMW face masini sportive de multi ani, cine s-a prins bravo lui. frankSF in mod sigur nu a ales la intamplare nici una dintre masini.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#275 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 11:25

Eu nu le-am comporat dupa publicul tinta sau dupa nu mai stiu ce cata . Ci doar ca WRX-ul a fost cea mai puternica masina in care m-am urcat si l-am luat drept etalon. Pe el si pe Mercedesul CLK 280 . Am comparat doar cu masinile in care am mai fost pasager si sunt in acelasi regim de putere. Acum stiu ca sunt diferente intre ele . Dar suna absolut aberant sa o compar cu Fiatul meu :lol: . Mie mi se pare normal cand te urci intr-o masina sa o compari cu cea mai apropiata masina in care te-ai urcat care sa aibe acelasi regim de putere, tinuta de drum etc. . Asadar pentru mine WRX-ul si Mercedesul CLK 280 au fost cele mai apropiate. Cand o sa ma plimb cu un C Class sau cu un Audi A4 . O sa le compar cu alea. Dara pana atunci, numai cu astea am avut oportunitatea sa ma dau. Dar sincer sa fiu ... deodata ce am simtit cum merge un CLK 280 ... am mari dubii ca un C Class se va comporta mai bine. Dar cum am mai zis. Nu vreau sa transofrm topicul asta intr-un versus.

Asadar Cata... daca vrei sa mai vorbim, o tinem pe mess sau pe privat :) Eu zic sa terminam cu off topicul aici .
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi