Intalnire Bucuresti
Scris 11 februarie 2008 - 12:42
puterea motorului trebuie sa o punem in context cu masina in sine, dupa cum bine ai vazut, aceeasi putere, masini diferite, cu totul alt sentiment la volan. daca esti sofer bun te poti intinde spre un bmw cu tractiune spate, ala e mult mai spectaculos.
ce are frankSF probabil si-ar dori oricine (mai putin 3) de pe forum si e si normal, masinile in sine sunt de senzatie. ins afiecare ia ce i se potriveste mai bine zilnic sau ce poate duce. pe mine ma bucura ca frankSF zice ca XT-ul e controlabil (deja imi dau seama ca e un sofer foarte bun), asta pt e ca unul dintre putinii care spun asta, dar el a si mers cu unul, ceilalti isi sau cu presupusul.
poate duminica sa ma simt mai bine si sa stau ami mult cu voi.
nu stiu cum e fiatul tau, dar eu am avut o dacie cu 74 de cai, asa ca am idee ce inseamna sa accelerezi si
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2008 - 01:18
Cum ai mentionat si tu si eu : " fiecare ia ce i se potriveste mai bine zilnic sau ce poate duce." iar asta este CEL MAI IMPORTANT . Eu nu o sa incep acum sa slavesc marca BMW sau sa o tin sus si tare ca BMW-ul e cel mai tare producator de pe fata planetei. Dar pur si simplu din experienta oferita de Frank si de experientele avute cu alte masini si cunoscandu-mi gusturile, la ora actuala nu mi-as lua altceva decat BMW. :beerchug:
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 01:21
Scris 11 februarie 2008 - 03:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2008 - 03:59
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 04:01
Scris 11 februarie 2008 - 04:26
am fost acu 3-4 ani iarna, polei pe jos. da POLEI. cu un 318i carbrio 143cp.
unde stau eu, langa mine este un giratoriu mare. i-a dat posesoru in toate felurile posibile si imposibile, dar masina mergea EXACT pe traiectorie. se simteau sistemele cum o pune unde trebuie.
e oarecum un mit asta cu "aveti grija ca la masinile cu tractiune spate dracu e negru" o fi el negru, da nu chiar asa negru pe cat pare
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 februarie 2008 - 04:35
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 04:42
Scris 11 februarie 2008 - 04:42
ska, daca e polei te duci cu toate electronicele pamantului, cu atat mai mult sa iei o curba. trebuie sa ai niste gume speciale pt asa ceva, am avut eu, ma intreb si acum de unde le aveau aia la vanzare, n-am mai vazut niciodata, erau cu niste crampoane de cauciuc sau un fel de ciucurei ciudati. se mai gasesc, tot rar, cu crampoane din metal sau insertii.
despre fotografie
Scris 11 februarie 2008 - 05:45
o fi fost el la la 3-4lea M5 ( am vazut si eu 5th Gear ) dar omu a si spus ca merge cu ea pe 500cp, schimbari rapide in cutie DAR cu DSC ON, ptr ca isi plimba si copii.
aia e pb ca multi sunt SOFERI cu masini de 2-300cp si decupleaza tot ca asa au vazut ei la teveu si in nid for spid si in furios si iute si zboara prin copaci.
sistemele alea nu sunt puse acolo pe degeaba. unui sofer normal ca mine care scoate din masina aproape de ce poate ea, limita nu va fi atinsa asa usor.
acuma daca pe ud/zapada/etc mergi ca pe uscat... nu mai tine nimci de mama DSC/ESP/etc
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 februarie 2008 - 09:33
Scris 11 februarie 2008 - 10:39
despre fotografie
Scris 13 februarie 2008 - 02:03
Cateva poze facute in timp ce Frank va facea sa nu mai scoateti niciun sunet si aveati culoarea fetelor exact cum le plac popilor
Ne mai auzim
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 14 februarie 2008 - 09:48
pe la ce ora?
Scris 14 februarie 2008 - 09:59
Scris 14 februarie 2008 - 10:01
despre fotografie
Scris 17 februarie 2008 - 10:37
despre fotografie
Scris 17 februarie 2008 - 10:44
Scris 23 februarie 2008 - 06:58
despre fotografie
Scris 23 februarie 2008 - 07:11
Scris 23 februarie 2008 - 08:41
Scris 23 februarie 2008 - 10:23
eu o sa ajung pe la 11.00 , daca se mai anunta cineva e bine venit , daca nu vedem noi ce vom face.
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 29 februarie 2008 - 03:28
Scris 29 februarie 2008 - 04:32
despre fotografie
Scris 29 februarie 2008 - 11:43
Scris 29 februarie 2008 - 11:52
despre fotografie
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi