Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Intalnire Bucuresti

• Topic inchis Acest topic e inchis
3147 replies to this topic

#276 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 11 februarie 2008 - 12:42

nu e mai off-topic, de asta e forum sa discutam, si asa e liniste pe aici. eu nu ma omor dupa mercedes, insa nu sunt asa instabile cum crezi, incearca si alte modele. mercedes in general nu e marca spotiva, nici AMG-urile nu exceleaza, asta e alta treaba.

puterea motorului trebuie sa o punem in context cu masina in sine, dupa cum bine ai vazut, aceeasi putere, masini diferite, cu totul alt sentiment la volan. daca esti sofer bun te poti intinde spre un bmw cu tractiune spate, ala e mult mai spectaculos.

ce are frankSF probabil si-ar dori oricine (mai putin 3) de pe forum si e si normal, masinile in sine sunt de senzatie. ins afiecare ia ce i se potriveste mai bine zilnic sau ce poate duce. pe mine ma bucura ca frankSF zice ca XT-ul e controlabil (deja imi dau seama ca e un sofer foarte bun), asta pt e ca unul dintre putinii care spun asta, dar el a si mers cu unul, ceilalti isi sau cu presupusul.

poate duminica sa ma simt mai bine si sa stau ami mult cu voi.

nu stiu cum e fiatul tau, dar eu am avut o dacie cu 74 de cai, asa ca am idee ce inseamna sa accelerezi si
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#277 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 11 februarie 2008 - 01:18

Am mentionat ca diferentele nu sunt mari in postul 271 :lol: dar pentru mine sunt sesizabile si este unul din argumentele forte pentru care prefer BMW-ul .
Cum ai mentionat si tu si eu : " fiecare ia ce i se potriveste mai bine zilnic sau ce poate duce." iar asta este CEL MAI IMPORTANT . Eu nu o sa incep acum sa slavesc marca BMW sau sa o tin sus si tare ca BMW-ul e cel mai tare producator de pe fata planetei. Dar pur si simplu din experienta oferita de Frank si de experientele avute cu alte masini si cunoscandu-mi gusturile, la ora actuala nu mi-as lua altceva decat BMW. :) :beerchug:

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 01:21

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#278 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 03:27

dar x sau RWD??? xi sau xd?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#279 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 03:59

X-ul ar fi de preferat , dar sincer e mult mai fun cu RWD. Si sigur RWD va fi ... primul X e prea scump :lol: si sigur va fi i... nici decum d. Stiu ca o sa ia ceva timp de acomodare cu comportamentul supravirator si de a stapani masina sa fuga tot timpul de fund pe suprafete cu aderenta redusa(pentru primii 2 ani nu cred ca o sa dezactivez TC-ul sau DSC-ul :) ). Dar punctele forte ale masinii pentru mine , sunt tinuta de drum , silentiozitatea si siguranta care o ofera in orice situatie .

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 04:01

• 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#280 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 11 februarie 2008 - 04:26

atata timp cat nu ai de urcat nu stiu ce pante, sau nu e cine stie cat de mare zapada pe sosea, si RWD se descurca.
am fost acu 3-4 ani iarna, polei pe jos. da POLEI. cu un 318i carbrio 143cp.
unde stau eu, langa mine este un giratoriu mare. i-a dat posesoru in toate felurile posibile si imposibile, dar masina mergea EXACT pe traiectorie. se simteau sistemele cum o pune unde trebuie.

e oarecum un mit asta cu "aveti grija ca la masinile cu tractiune spate dracu e negru" o fi el negru, da nu chiar asa negru pe cat pare :lol:
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#281 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 04:35

Sunt de acord cu ce zice ska. Nu cred ca este dracu asa de negru cu tractiunea spate. Inteleg foarte bine ca daca o impingi prea mult si nu stii ce faci o sa te puna cu botul pe labe si o sa-ti bata inima ca la un iepure. Iar respectivul o sa zici ca masina este periculoasa si nesigura. Dar sincer masinile nu omoara oameni, ci oamenii omoara oameni.

Aceasta postare a fost editata de Cristian: 11 februarie 2008 - 04:42

• 0

#282 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 04:42

nu e mit, e doar o problema de sofer. in ultimul 5th gear vazut, era unul la al 4-5-lea M5, nu stia sa-l conduca, inca nu murise in accident, dar nici nu mergea cu masina asa cum isi dorea (el era un mare bucatar si masina era de fite pana la urma). dupa multe incercari, a reusit o idee sa o controleze pe derapaje. cand ajungi sa faci asta fara sa mai gandesti, atunci RWD e pt tine (si o sa vedeti ca nu e asa de simplu). marele noroc la bmw (desigur e meritul lor :)) e ca masina e foarte bine echilibrata, dar daca a fugit si nu stii ce sa faci pe moment, e destul de grav, in cazul cel mai fericit te rasucesti pe loc si nu te loveste nimic. la AWD daca o pierzi e mai complicat, insa o pierzi mai "sus".

ska, daca e polei te duci cu toate electronicele pamantului, cu atat mai mult sa iei o curba. trebuie sa ai niste gume speciale pt asa ceva, am avut eu, ma intreb si acum de unde le aveau aia la vanzare, n-am mai vazut niciodata, erau cu niste crampoane de cauciuc sau un fel de ciucurei ciudati. se mai gasesc, tot rar, cu crampoane din metal sau insertii.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#283 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 11 februarie 2008 - 05:45

phey ala era varza la derapaje... normal, daca nu mai facuse pana atunci :)
o fi fost el la la 3-4lea M5 ( am vazut si eu 5th Gear :) ) dar omu a si spus ca merge cu ea pe 500cp, schimbari rapide in cutie DAR cu DSC ON, ptr ca isi plimba si copii.

aia e pb ca multi sunt SOFERI cu masini de 2-300cp si decupleaza tot ca asa au vazut ei la teveu si in nid for spid si in furios si iute si zboara prin copaci.

sistemele alea nu sunt puse acolo pe degeaba. unui sofer normal ca mine care scoate din masina aproape de ce poate ea, limita nu va fi atinsa asa usor.
acuma daca pe ud/zapada/etc mergi ca pe uscat... nu mai tine nimci de mama DSC/ESP/etc
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#284 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 februarie 2008 - 09:33

Fiecare masina are farmecul ei. Important e ca fiecare sa o ia pe aia care e pe gustul lui, raportat la posibilitatile lui materiale. Daca am avea toti aceleasi gusturi si buzunare, 99% din fabricantii de automobile ar da faliment.
  • 0

#285 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 11 februarie 2008 - 10:39

asa e. imi place si golful la fel de mult ca forester, doar ca in forester am simt mai in siguranta, si nu pt ca e SUV, crossover or whatever.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#286 cristi 50fun

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:
Inregistrat: 28-ianuarie 08
  • Marca:Subaru
  • Model:impreza wrx sw 2003
  • Motorizare:2.0 T >230CP

Scris 13 februarie 2008 - 02:03

Salutare
Cateva poze facute in timp ce Frank va facea sa nu mai scoateti niciun sunet si aveati culoarea fetelor exact cum le plac popilor :D

Ne mai auzim

Thumbnail atasat

• Resize_of_DSCF1080.JPG

• 0
E mic, e rau si-l cheama TAZ. Subaru...
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil

#287 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 14 februarie 2008 - 09:48

Duminica asta mai mergeti la karting?
pe la ce ora?
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#288 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 14 februarie 2008 - 09:59

Nu cred. Mergem la Rally-Sprint . Sa facem cumva sa ne intilnim acolo.
  • 0

#289 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 februarie 2008 - 10:01

sa vedem daca pot sa vin. nu stiu programul.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#290 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 14 februarie 2008 - 10:04

Mai multe detalii AICI
  • 0

#291 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 17 februarie 2008 - 10:37

eu nu am cum sa ajung azi :D
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#292 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 februarie 2008 - 10:44

Nici eu.
  • 0

#293 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 23 februarie 2008 - 06:58

maine nu pot sa ajung :(
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#294 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:

Scris 23 februarie 2008 - 07:11

Eu maine ajung in jur de ora 10:30. Si din cate am auzit ajunge si Cristi 50fun si mai asteptam :(
  • 0

#295 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 23 februarie 2008 - 08:41

Eu nu pot veni. Next time. :(
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#296 cristi 50fun

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:

Scris 23 februarie 2008 - 10:23

adica vor fi cristian si cristi prezenti :( .nu ma asteptam sa ne tradati asa...stiu , exista niste obligatii care trebuie onorate :P
eu o sa ajung pe la 11.00 , daca se mai anunta cineva e bine venit , daca nu vedem noi ce vom face.
  • 0
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil

#297 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 29 februarie 2008 - 03:28

Duminica asta, 02.03.2008, vine careva?
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#298 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 29 februarie 2008 - 04:32

o sa incerc, nu promit.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#299 cristi 50fun

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 48 Mesaje:

Scris 29 februarie 2008 - 11:43

Eu ajung , doar dak se mai anunta si altii....am mai fost la intalniri de grupurii de cate 2 :). da, eu vin ....mai iesiti si voi fratilor din casa si mai faceti si altceva de munca si somn :)
  • 0

#300 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 29 februarie 2008 - 11:52

eu pot sa vin de la 8 la 12:30. asta e. si o sa vin, daca vine careva mai repede de uzuala 11.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi