Intalnire Bucuresti
Scris 21 martie 2008 - 09:44
Cata , mi-ai luat-o inainte cu intrebarea.
Eu ajung , nu sunt plecat din Bucuresti , deci see-ya
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 21 martie 2008 - 09:48
Scris 21 martie 2008 - 09:56
Scris 22 martie 2008 - 04:57
mai are rost sa venim noi 3??? pt mine ar fi un efort sa vin, poate merita facut cand sunt mai multi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 martie 2008 - 07:12
Cata,de la cate persoane in ,,sus'' ,faci efortul de a te deplasa?
Aceasta postare a fost editata de mol: 22 martie 2008 - 07:13
Scris 22 martie 2008 - 07:26
insa daca vin acum, nu mai vin alta data, cand poate sunt mai multi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 martie 2008 - 09:37
Ma bag inapoi la somn in cazul asta
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 29 martie 2008 - 08:46
Scris 04 aprilie 2008 - 09:52
Eu unul sunt pe lista
Scris 04 aprilie 2008 - 01:11
despre fotografie
Scris 04 aprilie 2008 - 08:01
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 10 aprilie 2008 - 05:38
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2008 - 01:43
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 aprilie 2008 - 08:33
despre fotografie
Scris 11 aprilie 2008 - 08:34
Scris 12 aprilie 2008 - 09:22
despre fotografie
Scris 12 aprilie 2008 - 11:29
Scris 12 aprilie 2008 - 11:57
Scris 12 aprilie 2008 - 11:48
Scris 13 aprilie 2008 - 08:17
despre fotografie
Scris 13 aprilie 2008 - 05:11
Dupa ce am platit ni s-a spus ca timpul de asteptare este de aproximativ 30 de minute deoarce aveam foarte multe persoane in fata care vroiau sa se dea. Timpul asta nu l-am irosit degeaba si Frank mi-a facut deosebita placere sa ma plimbe cu R26-ele
Masina este absolut fantastica si la un moment dat chiar credeam ca am sange in adrenalina si nu invers... Torque Steerul este sesizabil si de catre pasager si trebuie sa ai o mana foarte ferma pe volan ca sa nu o scapi de sub control. LSD-ul se chinuie din greu sa tina tot ansamblul sub control. Insonorizarea este foarte buna si motorul este absolut un deliciu. Ii plac turatiile intr-un mod greu de descris. Pur si simplu cere cere cere cere ... si intr-un final intra si limitatorul sa zica... "ho, ca nu-ti mai dau !". Depasirile sunt instantanee si de la directie, cursa scurta a schimbatorului de viteza, pana la pedala de acceleratie si cea de frana, masina te tine pur si simplu conectat. O masina mai "interactiva" decat R26-ele nu am mai vazut. Daca in BMW te poti simti oarecum "detasat". In R26 chiar nu ai cum. Soferul devine o parte din masina (punct). Se vede ce ingineri au proiectat masina asta si acum dupa ce am mers cu ea inteleg perfect de ce toata presa de specialitate o numesc hot hatchul momentului. Masina ofera incredibil de mult pentru un pret foarte rezonabil. Felicit Renault pentru proiectarea unei astfel de masini. Adrenalina pura !
Ca sa descriu sound-ul facut de motor si evacuare, o sa las o intamplare din aceasta "plimbare" sa-l descrie. In pipera imediat dupa terminarea unei depasiri, Frank era in modul "full throttle" si turometrul indica o valoare de peste 6.000 RPM. Un batranel care statea sprijinit intr-un baston pe refugiul de Maxi Taxi ne vede, ridica o mana de pe baston, o duce in dreptul capului si o leagana in modul: "Sunteti dusi cu capul baieti!!!!"
Dupa aceasta plimbare plina de adrenalina, am gasit momentul ideal de a folosi-o la karting
Eu am fost in kartul nr.8 Il am ca martor pe Frank sa stiti !!!!
Sper ca data viitoare sa ne strangem mai multi !!! A venit primavara baieti, e pacat. A fost o zi extraordinara, ne-a deranjat putin vantul dar in rest soarele pe cer si o temperatura absolut perfecta.
Scris 13 aprilie 2008 - 05:27
despre fotografie
Scris 13 aprilie 2008 - 09:59
la mandea se vede si lipsa de experienta si km cu cartul, si instinctul de conservare care ma face sa pun frina precum si greutatea... a se vedea mai ales la viteza maxima....
multumesc Cristian pentru comentariile pozitive despre jucaria mea - o precizare: masina este interactiva si te tine contectat daca mergi repede. in cazul unui rulaj obisnuit, mai la pas, se conduce aproape ca orice alta masina (doar cu neajunsul suspensiei mai tari fata de alt megane)...
Scris 13 aprilie 2008 - 11:46
Scris 14 aprilie 2008 - 12:23
@Frank vezi ca aia e viteza medie
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi