Intalnire Bucuresti
Scris 07 mai 2008 - 01:32
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 07 mai 2008 - 02:37
duminica cred ca pot veni cu foresterul la intalnire.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 07 mai 2008 - 04:02
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 07 mai 2008 - 04:15
Scris 07 mai 2008 - 04:37
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 08 mai 2008 - 03:06
Da. Am niste tulburari obsesiv compulsive de apasare fara masura a pedalei de acceleratie....
...ar trebui lucrat si la ,,pohta'' continua de ,,jucarii auto'', la supraevaluarea celor existente( is niste paradoxuri ciudate la tine) ...
...inca nimic rosu,decapotabil(asta-i ultima faza...)?!
Scris 08 mai 2008 - 03:14
Sa stii ca R26-le nu il supraevaluez deloc... exista jucarii mai tari decit el pe care mi le-as dori: Audi S3, BMW M3, Nissan GT-R - ouups, am dat iarasi in ,,pohta'' continua de ,,jucarii auto''
decapotabila nu imi doresc inca, si in nici un caz nu rosie, din 2 motive:
1. pierde din rigiditatea caroseriei la un condus sportiv
2. prietena mea este destul de infricosata sa nu o traga curentul si sa racea
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 mai 2008 - 03:15
Scris 08 mai 2008 - 03:54
Scris 08 mai 2008 - 04:11
Frank SF, mi-ai furat lista bre
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 08 mai 2008 - 05:05
vedea-ne-as venind la Tunari la intilnire cu vreo citeva Nissan-uri GT-R...
Scris 08 mai 2008 - 05:17
despre fotografie
Scris 08 mai 2008 - 05:29
well... S3-ul cred ca il sar... urmatoarea va fi clar fie BMW M3 fie Nissan GT-R...
vedea-ne-as venind la Tunari la intilnire cu vreo citeva Nissan-uri GT-R...
Frank, incearca sa te uiti si-n curtea englezilor...asa,ca pentru aristocrati...
Io asa te vad...in avatar:D ,noroc de unele comentarii care ma aduc la realitate(,,vedea-ne-as venind la Tunari la intilnire cu vreo citeva Nissan-uri GT-R... '')
Bine ca-ti permiti sa copilaresti.
Scris 08 mai 2008 - 05:37
eu, daca e sa fim cinstiti, nici cu golful nu am unde sa merg, legal poti merge cu 40-50 de cai linistit. din pacate am ajuns la concluzia asta trista.
despre fotografie
Scris 08 mai 2008 - 08:18
la fel 335xi poate urca la 390-400 CP si concura cu M-urile...
Scris 08 mai 2008 - 09:43
despre fotografie
Scris 09 mai 2008 - 08:00
Avem timp duminica sa discutam si de S3 si A3si M3 si Z3...si ce-o mai fi cu 3 in coada.
Nu de alta, dar cine intra pe topic, nu mai vede scopul lui si iar incep intrebarile: unde, cand si cum e intalnirea?
Scris 09 mai 2008 - 11:08
Dupa cum am promis , voi veni si eu duminica la Amkart. Sper ca macar acum sa fim cat mai multi .
See you on sunday
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 09 mai 2008 - 11:44
Life must be taken one disaster at a time
Scris 09 mai 2008 - 01:03
Daca vii dinspre DN1, inainte de podul de la Otopeni (primul...cel de la intrare), te incadrezi pe dreapta, apoi faci dreapta la calea ferata, si mergi pe Centura vreo 5-6km. Dupa ce treci de sediul Subaru, la vreo 500m intersectezi soseaua Pipera. Tu o tii tot inainte, apoi dai de benzinaria mai sus amintita.
E complicat?
Scris 09 mai 2008 - 03:37
adytzu, shell nu mai e in Romania cu benzinarii de ani de zile...
Scris 09 mai 2008 - 03:41
Scris 09 mai 2008 - 03:47
Asa e bine? Am ales varianta Otopeni pentru ca o cunosc cel mai bine .. nu prea am mers eu pe Pipera-Tunari.
Scris 09 mai 2008 - 03:50
Frank, draga, nu o lua si tu pe urma lui Mol cu analiza sintactica, ortografica, ortoepica si de punctuatie...)
Scris 09 mai 2008 - 03:59
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi