Intalnire Bucuresti
Scris 09 mai 2008 - 04:11
Scris 09 mai 2008 - 04:27
participare 90%, subaru 100%.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 mai 2008 - 06:52
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 mai 2008 - 07:02
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 09 mai 2008 - 07:03
Scris 09 mai 2008 - 07:17
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 09 mai 2008 - 07:22
Scris 09 mai 2008 - 07:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 mai 2008 - 07:37
asta micu' e plimbacios rau...
L-ai speriat rau de l-ai facut bmw-ist!
Scris 09 mai 2008 - 10:02
despre fotografie
Scris 09 mai 2008 - 10:11
Chance of Rain. Scattered Clouds. High: 66� F. / 19� C. Wind light. Chance of precipitation 30%.
Scris 09 mai 2008 - 10:32
despre fotografie
Scris 11 mai 2008 - 12:23
Maybe next time...
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 mai 2008 - 03:42
Cred ca foaia cu rezultate a ramas la mine in masina .. daca nu uit o scanez luni cand ajung la birou si o atasez aici
In rest .. ca de obicei (cred) ... multe Subaru
Acum daca pune Cristian si pozele cu nick-urile de pe forum ca sincer nu prea am retinut cine este fiecare. Pentru mine trezitul la ora 10 dimineata e o problema iar cand te-ai culcat si la ora 5 este clar dupa 5 ore de somn creierul functioneaza la mai putin de 1% din capacitatea lui
LE: Am uitat sa va spun dar cand am ajuns acasa si i-am spus prietenei ca erau numai Subaru la intalnire si-a manifestat dorinta sa vina si ea sa "pipaie" de aproape unul (subaru .. nu va ganditi la prostii )
Life must be taken one disaster at a time
Scris 11 mai 2008 - 05:02
de la stanga la dreapta. Grinch, Cata69, Cristi_50fun
tot de la stanga la dreapta. Relu, Adytzu, Baiatul cu legacy-ul de 3 litri (scuze am un lapsus), MikeTekRacing. Eu in spatele aparatului si baiatul din stanga mea la masa nu a intrat in poze ca a venit mai tarziu si am uitat sa mai fac poze. Ei se pot prezenta aici
Iar acum incidentul lui Grinch
2 poze de ansamblu
Grinch nu pune poza cu timpii te rog ! E rusinica sa-l puna doar mike pe al lui si sa-l credem pe cuvant
Scris 11 mai 2008 - 07:08
in rest nu stiu ce dracu fac aia pe acolo, dar au blocat aiurea niste strazi, de parca niste pamant poate opri un subaru :laugh:
despre fotografie
Scris 11 mai 2008 - 08:35
Incidentul a fost ca l-am luat pe Cristian la o tura cu masina mea si cand ne-am intors mi-a crapat un furtun de la racire .. noroc ca erau baietii dotati si saritori si am rezolvat-o in 10 minute.
Scris 12 mai 2008 - 09:06
referitor la karting...cristian a avut ghinion cu un kart naspa iar ceilalti au avut 6.5cp...so...
oricum cred ca timpul meu a fost un personal best, tb sa caut in vechile rezultate.
grinch, tine bine reparatia? ma bucur ca te-am putut ajuta
Scris 12 mai 2008 - 09:25
ma cheama florin, iar pe subaru.ro am nick-ul "salesman", la fel ca si aici.
apropo de prietenele, a mea vrea sa vina sa se dea cu kartul )
poate ne mai vedem si poate vin si mai multi
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 12 mai 2008 - 09:51
Per total , a fost ok intalnirea , am vazut intr-un final si noi padurarul lui Cata , care chiar e misto , peripetii , voie buna. Deci , ne-am simtit bine.
Asteptam sa mai vina si altii care nu au ajuns din diverse motive , si chiar si cei care nu au mai fost.
Pe data viitoare....
De vanzare VW 1302 , '72 , reconditionat exterior , mai e de lucru la interior. Functionala. Negociabil
Scris 12 mai 2008 - 10:40
Ferice de ,,capitalisti''!
...mda , si mie mi-a atras atentia Foresterul(e nitel imbunatatit la exterior?),arata binisor de la distanta ,iar tehnic ,no comment...
...un alt mda...---la ,,inceputuri'' nu prea credeam in existenta lui Grinch(fizic era oarescum inexistent...) ,dar iote-l in carne si oase. In paranoia mea, il banuiam de-o ,,munca'' dubla pe un alt garajist.
p.s.---aberatiile sunt datorate kerosenului ,,extras'' de la Oaspete--sa stiti pe cine sa injurati!
Scris 12 mai 2008 - 11:21
ma insel cata?
Scris 12 mai 2008 - 01:43
Scris 12 mai 2008 - 03:56
grinch, tine bine reparatia? ma bucur ca te-am putut ajuta
Tine tine .. am completat si apa cand am ajuns acasa asa ca acum totul este ok.
...un alt mda...---la ,,inceputuri'' nu prea credeam in existenta lui Grinch(fizic era oarescum inexistent...) ,dar iote-l in carne si oase. In paranoia mea, il banuiam de-o ,,munca'' dubla pe un alt garajist.
Pai inseamna ca am reusit in ce mi-am propus. Ca sa-l citez pe Baudelaire "la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!"
Scris 12 mai 2008 - 07:05
2. nu are schimbat nimic masina, ba chiar miroase ca in prim azi, a nou, asa au spus baietii.
3. cu mine la volan nu cred ca e un +, dar cu un sofer adevarat ramai mut de ce poate dracovenia.
4. eu ma uit la ea si tocmai ca nu atrage cu nimic atentia.
despre fotografie
Scris 12 mai 2008 - 07:28
3. cu mine la volan nu cred ca e un +, dar cu un sofer adevarat ramai mut de ce poate dracovenia.
asa ma enervezi cateodata
e bine sa te laude altii, si crede-ma ca cei care o fac, stiu ce poti
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi