care e ala?
e cel pe care am fost amandoi prima data, numai ca acum exista pe niste campuri, niste scutaturi (oricum soseaua e blocata si de data asta au pus si niste fiare peste damburile de pamant, deci n-am mai putut trece, desi acum se puteau ocoli cumva. eu nu inteleg tara asta de cel mai mare rahat din lume, cu ce scop au blocat soseaua. am impresia ca nici macar nu e blocata de catre autoritatile locale, ci de niste unii, dar nu intereseaza pe nimeni. din pacate la intors m-am dus pe bucata folosita de toti cu piatra si am mers tare pe ea, tarziu am realizat ca in spate era un praf urias. imi cer scuze, testam suspensia. eu pot da suta pe acolo.
bine bre, v-ati dat singuri? adytzu nu are cum sa se tina dupa voi, chiar daca ar vrea. el are limuzina, nu e racer.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea