Aceasta postare a fost editata de Cristian: 02 iulie 2008 - 11:01
Intalnire nationala Garajul.ro
Scris 02 iulie 2008 - 10:56
Scris 03 iulie 2008 - 07:15
Tg Mures - Bistrita - 90-95 km, drum nu foarte stralucit dar fara probleme.
de la Bistrita preiau eu.
drumul din Tg Mures e relativ semnalizat cu indicatoare rutiere.
vineri dupa-masa e mult prea tarziu, aproape pentru orice locatie. doar Brasov sau imprejurimi ar mai merge.
Sighisoara sau Tg Mures nici vorba, ce sa mai vorbim de Bistrita.
eu cu MPS-ul am facut Bistrita - Bucuresti undeva pe la 6 ore juma la dus si vreo 9 ore parca la intors. e drept ca am stat imens de mult pe centura Ploiestiului, si asta nu din motive pe care le-ati banui voi.
Scris 03 iulie 2008 - 09:13
Cu toate ca as prefera o locatie mai pana in Targu Mures
Aceasta postare a fost editata de Cristian: 03 iulie 2008 - 09:15
Scris 03 iulie 2008 - 10:28
pai ce mi-e targu mures, ce mi-e bistrita, limita ar putea sa fie sighisoara, dar eu in oras nu as sta ever, nu suport mirosul.
asta cum e??? http://www.tourismgu...isoara_1038.php
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 iulie 2008 - 10:38
ideea e sa mergem undeva unde SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI
ca degeaba 2 vor acolo, 3 dincolo si 5 in alta parte...
eu ma duc si pana la brasov daca e musai, numa sa ne adunam odata, tu-i ceapa m.... de treaba
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 iulie 2008 - 11:16
Scris 03 iulie 2008 - 11:18
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 iulie 2008 - 11:26
Scris 03 iulie 2008 - 12:28
Scris 03 iulie 2008 - 12:42
Scris 03 iulie 2008 - 04:27
eu as fi mers la poiana.
despre fotografie
Scris 03 iulie 2008 - 04:30
Scris 03 iulie 2008 - 04:40
Scris 03 iulie 2008 - 05:09
ps. urmeaza LOOOL2 powered by oaspetele, asa ca nu va lasati
despre fotografie
Scris 03 iulie 2008 - 10:33
dar hotarati-va odata
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 04 iulie 2008 - 08:17
LOCATII : Poiana Zanelor, Zona Sighisoara
PROPUNERI : Zona Sibiu, Zona Tg Mures, Zona Brasov?
cine se baga : Oaspetele, Cata, Ska, Cristian
posibili : Frank, neron si master
Scris 04 iulie 2008 - 09:39
Scris 04 iulie 2008 - 09:48
hai mobilizarea! :beerchug:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 04 iulie 2008 - 10:43
ramane sa stabilim locatia...
Scris 04 iulie 2008 - 10:49
Scris 04 iulie 2008 - 11:39
DATA : 5-7 SEPTEMBRIE
posibili : Frank, neron si master
... la posibili m-as inscrie si eu
Ca locatie as prefera undeva prin zona Sibiului (ca e "echidistant" si fata de Bucuresti da' si fata de Oradea si Timisoara ... iar Bistrita e si ea pe aproape).
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 04 iulie 2008 - 12:06
- paltinis
- zona avrig / partea dinspre Sibiu a Transfagarasanului
- ocna sibiului
http://www.cjsibiu.ro/ro/harta.htm
in zona sighisoara / tg mures ar fi asa :
http://www.cjmures.r...re_pensiuni.htm
Scris 04 iulie 2008 - 01:14
... la posibili m-as inscrie si eu
Ca locatie as prefera undeva prin zona Sibiului (ca e "echidistant" si fata de Bucuresti da' si fata de Oradea si Timisoara ... iar Bistrita e si ea pe aproape).
de acord, in zona sibiului e sighisoara :cunaooooo:
despre fotografie
Scris 04 iulie 2008 - 05:17
intelegeti ce vreau sa spun.
tre facut un efort pentru a te deplasa din locul x in locul y, punctul de intalnire.
ca mai mult de 300 km e deja prea mult, sint de acord.
dar cu un pic de hotarare se rezolva, chestia e sa vrei cu adevarat sa vii la o intalnire.
eu sint cu 2 copilasi, deci probabil ca imi e cel mai greu.
din intamplare, lucrez din 2 in 2 sambete, deci alte probleme care pot surveni.
evident ca prefer Zanele.
nu zic ba unei locatii in zona Brasov.
mai greu in zona Sibiu, deoarece socrii mei locuiesc in apropierea Brasovului. intelegeti acum de ce, nu ?
chestia e ca daca nici un coleg nu-si aduce copilul/copii (nici nu stiu daca participa cineva cu copii ), nici eu nu voi putea sa-i aduc.
dar voi incerca sa vin oriunde va veti hotari sa mergeti.
nu contati insa pe votul meu deoarece e mai mult decat subiectiv, ca sa zic asa.
Scris 04 iulie 2008 - 05:58
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi