mai ales acum ca nu se mai faceVazand cum si-o descrie ,e singura masina de pe forum care mi-a atras atentia,cu toate ca exista ceva ,,exclusivitati'' pe aici ,dar ,,aia'' sunt cu sange albastru...
De existat ptr drive-test la reprezentante provinciale ,mai greu probabil...
XT
Scris 30 august 2008 - 12:44
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 30 august 2008 - 12:47
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 august 2008 - 12:53
tot timpul am fost mai ghinionistunii mai baftosi de pe aici au mers.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 30 august 2008 - 01:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 august 2008 - 01:18
Isi permite sa nu vrea sa te plimbe ,cel putin?
Du-te cu un potential cumparator...
Aceasta postare a fost editata de mol: 30 august 2008 - 01:18
Scris 30 august 2008 - 01:47
ca sa intelegi problema, drive-testul la golf l-am facut noaptea tarziu, pt ca atunci am putut, eu nu prea am timp de intalniri in oras si plimbari din astea. oricum din principiu masina nu o dau la nimeni.
in plus merg tot mai incet. la revenirea din croatia, doar in romania accidente, 6 sau 7 cu morti si raniti foarte grav, cu blocaje, multe curbe ratate, ieri 3 accidente, parca 7-8 morti (au fost si pe la tv), iar alte curbe ratate, adorm la volan, tot ieri am acordat prioritate la trecere de pietoni si din spate venea o fata care probabil are impresia ca stie sa conduca si ca land cruiser e masina de curse, cu un nene langa ea, ala si mai pilot cred sau cine stie, dar am mai vazut un caz asemanator acum cateva zile, cu un yaris, o pustoaica cu un munte de om in dreapta era regina soselelor si dupa aia se mira cand mor toti. revenind, tipa cu landcruiser, era sa-l spulbere pe mos, noroc ca ala saracu a fost atent si a vazut-o, oricum m-a depasit prin dreapta, pe trecere, in localitate si cu pieton pe ea care tocmai facea pasul, dupa ce a trecut nenea asta, in cateva sute de metrii am prins-o din urma si am depasit-o si dus am fost. apoi am mers mai linistit (eram mai multi si mergeam regulamentar, cu 110 pe ceas) si dintr-o data pe dreapta iar ea cu super viteza si se propteste in fata unuia cu frana. dar cel mai tare m-a speriat modul cum mi-a facut loc cand eram in spatele ei. pur si simplu a luat de volan dreapta brusc si s-a urcat pe unu care, ca tot soferul roman cand e ceva, pune frana, mai mult nu stie, bine ca nu au facut accident, mai mureau si astia.
despre fotografie
Scris 30 august 2008 - 03:01
chiar el a insistat sa dau o tura cu lupul.
e o masina "altfel". nu poti sa intelegi despre ce e vorba decat dupa ce o conduci.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 august 2008 - 03:30
Asteapta invitatie...
Scris 30 august 2008 - 04:28
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 30 august 2008 - 06:15
despre fotografie
Scris 30 august 2008 - 09:52
Ma enervezi ,xt este un model de moto cotat binisor ,care-mi place si ,asadar,tot iau plasa...
,,Draga S, am fi onorati (io si agregatul) sa ne testezi. Asteptam sa stabilesti ,ora,traseul ,pentru a-ti aduce masina sa vezi ce poate....''Am sa incerc s-o curat ,sa-i fac plinul ,pentru a avea o autonomie de un sfert de ora...Dupa ,vei avea un etalon pentru descrierea senzatiilor...Astept bip'' c 96
Scris 31 august 2008 - 07:05
despre fotografie
Scris 31 august 2008 - 11:19
Scris 31 august 2008 - 11:45
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 01 septembrie 2008 - 07:43
ieri cum misca cineva in front, cum dadeam a 3-a
Inseamna ca ti-a folosit la ceva mersul cu mine.. Ai descoperit si tu treapta R.
Scris 01 septembrie 2008 - 08:05
Scris 01 septembrie 2008 - 10:23
Scris 01 septembrie 2008 - 10:34
Scris 01 septembrie 2008 - 11:07
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 01 septembrie 2008 - 11:11
Scris 01 septembrie 2008 - 11:18
Scris 01 septembrie 2008 - 11:24
Scris 01 septembrie 2008 - 11:30
Raketa
Asta e !!! :laugh:
Scris 01 septembrie 2008 - 02:50
si iar am vazut accidente fara explicatie pt mine.
despre fotografie
Scris 01 septembrie 2008 - 02:51
ai grija cu cine te joci stiu vreo cativa ursuleti periculosi care abia asteapta sa prinda o jucarie ca a ta :laugh:
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi