XT
Scris 23 decembrie 2008 - 10:23
Voi merge cu un xt.
Cu ceva noroc, poate ma lasa sa schimb doua trepte, atat vreau.
Scris 24 decembrie 2008 - 07:28
Scris 24 decembrie 2008 - 08:09
Trebuie sa mai astept fiindca pentru a obtine acele performante trebuie sa-si lase roata de rezerva, bancheta spate, bla,bla..
--geamurile, gura si alte orificii tinute inchise.
Sa inteleg ca acele performante sunt obtinute dintr-un cart...
-pana acum, din ce-am condus, Honda Legend e in varf...
-interesanta mi s-a parut masina lui Spining. Foarte interesanta mi s-ar fi parut din postura de ,,pilot''. Poate pricepe ,,apropoul''!
Scris 25 decembrie 2008 - 09:34
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 decembrie 2008 - 09:40
Scris 25 decembrie 2008 - 09:41
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 decembrie 2008 - 09:44
Scris 25 decembrie 2008 - 11:10
e o jucarie extrem de misto.
despre fotografie
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi