Concediu litoral Bulgaria
Scris 24 iunie 2008 - 01:49
Scris 24 iunie 2008 - 01:55
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 iunie 2008 - 01:57
Importat e sa cauti totusi 4 stele. La ei stelele sa dau mai usor....
Aceasta postare a fost editata de Relu: 24 iunie 2008 - 01:58
Scris 24 iunie 2008 - 01:58
Scris 24 iunie 2008 - 02:15
In Balchik ar merita vizitata gradina si palatul de'acolo (cam 5 euro/persoana biletul), iar daca aveti timp, si o vizita la Cap Kaliakra
Viper, despre ce alte zone ar fi vorba? Ca eu vreau sa mai dau o fuga la vara la bulgari o zi - doua si nu tin neaparat sa merg in aceleasi locuri ca si anul trecut
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 iunie 2008 - 03:03
Scris 24 iunie 2008 - 03:16
Scris 24 iunie 2008 - 03:23
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 24 iunie 2008 - 04:01
A: Hm... you prefer what type of sea resort?
Q: quiet, good services
A: then go to Albena. or better go to Greece
Tare
Flickr - pozele mele
Scris 24 iunie 2008 - 04:48
am ales un hotel de 4 stele, Ralitsa Superior
2 adulti plus un copli, 7 nopti, all inclusive 750euro.
e cel mai indepartat de plaja, dar sincer cred ca o sa stam 80% din timp la piscinele hotelului.
undemia pui ca re sala de desene animate si cel mai cel, teren de baschet.
o sa ma si antrenez nitel, sa nu exagerez cu burtica.
ce rugaminte am eu : nu descrie cineva drumul din vama veche pana in Albena ??
eventual de unde sa schimb niste leva, cat mai e taxa de drum la Bulgari (o sa stam 8 zile, deci pica faza cu 7 zile), si in special, am inteles ca chiar inainte de Albena e nitel ai complicat. merge GPS-ul cat de cat, sau nu prea e bine sa te bazezi pe el ?
cum e cu masinile in cadrul statiunii ? am inteles ca n-ar fi probleme, se intra si iese pe la bariera ...
Ca fapt divers, exact in ziua in care ajung eu la Albena, 7 iulie, concerteaza Slayer la 20 km departare, undeva pe la Karnaval sau asa ceva.
The names of the bands that will headline this year's edition of the Kaliakra Rock Fest, set to take place on July 5-7, 2008 at the Kaliakra Stadium in Kavarna, Bulgaria, have been officially revealed!
To put it short, the list goes like this:
* July 5, 2008 - Manowar, Holyhell, Sixth Sense
* July 6, 2008 - Alice Cooper
* July 7, 2008 - Slayer, In Flames
Tickets go on sale via Ticketstream.bg on Monday, March 24, with a price of 90 leva / 45 Euro for the entire festival.
Scris 24 iunie 2008 - 05:48
Deci, urmarind si indicatoarele, si daca ai si GPS, nu ai cum sa te pierzi, sigur
Taxa de drum anul trecut era 5 euro (habar n'am insa pe ce perioada era, ca noi ne'am intors in aceeasi zi), insa la vama puteai plati si in lei (eu am dat 20 ron). De schimbat euro, cei cu care eram au schimbat in Varna, la Metro si a fost ceva diferenta fata de cusrul afisat la casele de schimb din Nisipurile de Aur (in Albena nu ne'am uitat, ca nu am stat decat vreo 30 min - am platit accesul la iesire - 5 leva, parca - 2leva=1 euro). Cu parcarea nu cred sa fie probleme, majoritatea masinilor erau parcate in fata hotelurilor, pe drum nici unele, d'aia si impresia de ... pustiu
Eu ptr leva am scos de pe card, da nu am stat acasa sa vad la ce curs de schimb am iesit cu tot cu comisionul ptr tranzactie.
Ce va recomand: cand vedeti pe drum semnul Danger ... asteptati'va la curbe periculoase. Eu eram sa o patesc. Semnul Danger era pus ezac langa versantul unui munte si eu am presupus ca e vb de pericol de caderi pietre si m'am prins abia pe la jumatea curbei ca despre periculozitatea acesteia era vorba ... am avut noroc insa
Scris 24 iunie 2008 - 06:51
Flickr - pozele mele
Scris 24 iunie 2008 - 07:47
Scris 24 iunie 2008 - 08:03
Flickr - pozele mele
Scris 24 iunie 2008 - 11:14
Posted from SPV M700
Scris 25 iunie 2008 - 01:25
partea financiara intereseaza de fiecare data, normal, dar in special in acest an, cand se anunta scumpirea cu 20% a gazului.
trebuie sa investesc musai in izolatia termica a cladirii...
Scris 25 iunie 2008 - 08:09
E foarte adevarat ca mergind "fara", e bine pentru sotia ta, careia ii prinde foarte bine putina odihna.
Scris 25 iunie 2008 - 08:22
pe langa faptul ca la dus, a facut un circ enorm pe avion, desi locatia (Rodos, hotel de 5 stele) era superba, nu ne-am putut odihni si relaxa asa cum am fi vrut.
si-asa, eu ciupesc doar 10 -15 zile de concerdiu pe an. de aceea prefer sa stau la piscina si sa ma odihnesc.
Scris 25 iunie 2008 - 10:14
- nu se merita drumul pe la Constanta - Vama Veche; autostrada e doar o iluzie dpdv al economiei de timp, de la Cernavoda pana la granita nu se fac sub 2h30m, plus ca la intoarcere e clar ambuteiaj, coloana de 20-30-40km de pe la Eforie, prin Constanta (pe scurt: daca pleci dupa ora 2 dupa-amiaza din Albena, nu ajungi la Bucuresti pe lumina )
- pentru curajosi, exista o scurtatura pentru Albena (drumul clasic prin Obrochiste e cu vreo 10km mai lung si ofera cel mult senzatii tari si prezente feminine care dau raspunsuri materialiste la intrebari gen cat e ora): se intra in Balchik pe varianta spre palat (indicator "Balchic Palace", s-au modernizat si bulgarii, hehe) si apoi la prima intersectie mai mare se face dreapta pe asa-zisa centura a Albenei, care da tot in giratorul mentionat mai sus
- pe la Giurgiu-Ruse singura problema e pe centura de la Ruse unde se merge doar pe un fir si breteaua spre drumul catre Varna e oarecum blocata - se merge un pic inainte si se intoarce, treaba de 2 minute. Probabil exista si variante printre pietre si borduri dar eu cel putin n-am riscat. De la Ruse drumul merge direct in Varna (chiar direct, e sensul cu prioritate tot timpul!). La capatul strazii in Varna se poate face stanga pentru Nisipuri / Albena / Balchik sau dreapta pentru Obzor / Byala / Sunny Beach / Nessebar / Burgas / Sozopol etc.
- eu sugerez o vacanta la Sunny Beach, am eu un feeling :crazysanta:
Scris 25 iunie 2008 - 12:14
Sunny Beach = parca ai fi in centrul Sofiei sau Bucurestiului... La fel Nessebar, Burgas etc
Nisipurile de Aur = plin de hoteluri, betoane, rusi beti, englezi fericiti ca e alcoolul ieftin. Si lui ca si mie, ii plac locurile mai linistite si cu ceva verdeata care era foarte prezenta in trecut la Nisipurile de Aur...
Acum a plecat spre Sofia si mi-a promis o lista cu locuri interesante pe litoralul lor, unde sa fie si conditii faine dar si un pic de liniste. Cui ii place insa nebunia, sa se duca linistit la cele discutate mai sus. Acolo e din plin.
Just mine (and his) 2 cents...
Flickr - pozele mele
Scris 25 iunie 2008 - 02:13
la intors probabil ca o sa plecam dupa micul dejun, asa ca nu cred ca o sa prindem ambuteiaju ala. o sa fie luni, asa ca multi cred ca vor veni spre mare, nu se vor intoarce.
Scris 25 iunie 2008 - 02:14
OK, tocmai ce a plecat omul de la mine... I-am zis si de ce s-a scris mai sus, incerc sa scriu parerile lui:
...........................
Nisipurile de Aur = plin de hoteluri, betoane, rusi beti, englezi fericiti ca e alcoolul ieftin. Si lui ca si mie, ii plac locurile mai linistite si cu ceva verdeata care era foarte prezenta in trecut la Nisipurile de Aur...
..............................
Just mine (and his) 2 cents...
Sa-mi fie cu iertare, dar nu stiu ce fel de bulgar e asta al tau.... Daca nu as fi fost anul trecut, poate eram tentat sa cred ce zice nenea.
Nu am interesul sa fac reclama niciunei statiuni, insa la cite statiuni am avut ocazia sa vad pe majoritatea continentelor, pot sa spun ca nenea bate cimpii. Nisipurile sunt OK, dar nefiind o insula izolata in ocean, polulata de salbatici care locuiesc in hamace ( fiind totusi o "statiune" ) , s-ar putea sa mai vezi si betoane, parcari, hoteluri, terase, plaje amenajate, parcuri pentru copii, restaurante unde se pot consuma si bauturi alcoolice, etc....
Daca "nenea" e alergic la polulatie. poate sa-si inchirieze o insulitza, dupa gusturile si posibilitatile lui financiare.
p.s.
Centii lui ii inteleg, da ai tai de unde daca n-ai fost p-acolo ????
Scris 25 iunie 2008 - 02:30
Flickr - pozele mele
Scris 25 iunie 2008 - 02:36
later edit:pana la urma tine de gustul fiecaruia
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 25 iunie 2008 - 02:38
Scris 25 iunie 2008 - 02:40
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi