Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Concediu litoral Bulgaria

• Please log in to reply
198 replies to this topic

#51 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 27 iunie 2008 - 12:58

eu am mers cu detectorul in parbriz la vedere si nu m-a oprit nimeni in Bulgaria,de vazut doar 2 echipaje am vazut,un radar la iesirea din Ruse,si inca unu in Varna care era sa ma ia(ne ratacisem si ma oprisem oarecum aiurea)
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#52 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 27 iunie 2008 - 03:58

Prin statiuni nu prea se mai fac ambuteiaje. Singura problema e la iesirea din CT spre statiuni, iar aia de obicei doar dup'amiaza, intre 16-18. Eu am tot facut drumuri spre Mangalia saptamanile astea in jurul orelor 12-13 si nu a fost nici o problema.
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#53 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 28 iunie 2008 - 11:20

Daca ajuta cuiva, spre statiuni, la orele 22:30-24 e destul de aglomerat. Se circula cam in coloana, 90km/h, pe ambele sensuri fiind la fel

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 28 iunie 2008 - 11:20

• 0
Omue inainte de toate ;)

#54 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 29 iunie 2008 - 09:58

Lasati bre mistourile cu bogatiile, nu e vorba de bani aici, ci de alergatura dupa 3,4 RON economie...
Anul trecut am fost in vacanta in Bulgaria. Pe scurt? De vis!
A fost cea mai ieftina vacanta in care am fost in ultimii ani, si cred ca intra relaxat in TOP 3, si asta nu e numai parerea mea ci si a fiica-mii.
Am fost la Dumi, asta e un resort de 5 stele, doar pentru straini, inchis pentru bulgari. 5 hoteluri (2 de 3 stele si restul de 4 stele), cateva zeci de vile, 6 piscine, vreo 7 baruri si 5 restaurante, locuri de joaca pentru copii, terase pentru plaja, un golf superb la mare, parcare pazita, etc.
Comparand si cu Italia, si cu Turcia, si cu Malta, cu Spania (n-am fost in croatia, Relu stie cum e) locul si oamenii au fost de nota 10 fara rezerve.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#55 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 01 iulie 2008 - 10:37

Dar daca nu optez pt all inclusive si iau doar mic dejun,cum ramane cu restul?Ma costa mult mancarea?Ma gandesc ca in o statiune cum e balchik,nu am prea multe optiuni de haleala fiind mica.Sau sa ma duc in albena in conditiile astea?Ce include demipensiunea?

Aceasta postare a fost editata de tibitu: 01 iulie 2008 - 10:38

• 0

#56 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 01 iulie 2008 - 01:34

In Balcic ai destule optiuni si nici nu sunt preturi mari. Alegerea cred ca ar trebui sa fie bazata mai degraba pe stilul de vacanta pe care il preferi - odihna si minm de activitati in jurul hotelului, sau plimbari mai lungi prin zona, vizite etc. A, la all-inclusive in general mancarea si bautura sunt de calitate mai slaba decat daca platesti tu direct pentru ele :)
  • 0

#57 dinoc

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 183 Mesaje:
Inregistrat: 08-decembrie 05
  • Marca:Honda
  • Model:Civic 2008, Accord 2007
  • Motorizare:201CP, 155CP

Scris 02 iulie 2008 - 03:39

Stiti cumva daca detectoarele radar sunt interzise la Bulgari ?
  • 0
Honda Civic Type-R + Honda Accord

#58 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 02 iulie 2008 - 06:27

Din cate am dedus, nu sunt interzise dar nici binevenite nu sunt. Nu am vazut masini bulgaresti cu detectorul pe bord (sau macar cu ventuze); oricum radarele lor sunt pe banda X, sunt destul de vechi, inclusiv tip pistol - deci cu raza foarte scurta de actiune. Eu personal nu am vazut militieni ascunsi prin tufe, cum se povesteste ci doar pe la restrictiile din zona intersectiilor de drumuri, in afara localitatilor. Pe drumul dinspre Vama Veche au o locatie chiar clasica, imediat ce treci de Kavarna la o restrictie de 60km/h :D
  • 0

#59 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 02 iulie 2008 - 07:19

Pe mine "m-au tintit" pe "autostrada" aia dintre Varna si Nisipuri, limita era 50 iar eu aveam vreo 70. I-am vazut, am franat, mi-a facut militianul cu degetul, da l-a oprit pe unul cu o Lada care venea dupa mine.
  • 0

#60 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 03 iulie 2008 - 12:11

eu am traversat bulgaria de peste 10 ori si nu am avut nici o problema cu politia lor sau cu radare...desi mereu am intalnit o groaza, la unele chiar eram un pic peste limita
ideea de baza e ca atunci cand e limitare "ciudata" sa pastrezi o limita de bun simt (nu 20 cum scrie acolo, dar nici 100)......si, mai important, sa respecti mereu limitarile pe care le intalnesti cand nu ai trafic din fata...ca la ei se face la greu cu farurile...daca e trafic si nimeni nu zice nimic, mergi linistit
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#61 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 03 iulie 2008 - 02:38

Am mai fost azi pana in Eforie Nord, pe la 14 am plecat si la 15 ma intorceam. Se circula ok, nici un ambuteiaj.
Radar in Eforie Nord, la singura intersectie cu semafor (care, evident, nu functioneaza) :unsure:

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 03 iulie 2008 - 02:38

• 0
Omue inainte de toate ;)

#62 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 04 iulie 2008 - 05:04

Ia azi pe la 7:30 (dus) si 8:30 (inapoi in CT) era la fel circulatia ... destule masini, dar se circula bine (iar radarul se mutase la intrarea in Eforie Sud, la prima trecere de pietoni). Deci ... drum bun! :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 iulie 2008 - 05:05

• 0
Omue inainte de toate ;)

#63 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 07 iulie 2008 - 09:02

poate ne vedem o data la constanta si tragem o fuga pe la ei.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#64 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 15 iulie 2008 - 05:17

ingrozitor traficu in Constanta. la dus am luat-o pe asa-zisa varianta (peste pod), la intors am luat-o de-a dreptul prin centru.
macar n-am stat prea mult pe loc, in cazul celei de-a doua variante.
in primu caz, al doilea pod asteapta asfaltarea. probabil, pentru sezonu de iarna,
ue, mazare !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#65 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 15 iulie 2008 - 06:05

Ti-am zis sa o iei pe dincolo. Ce sa-ti fac...
  • 0

#66 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 15 iulie 2008 - 06:49

In rest a fost ok. nu am ce cauta la Giurgiu, crede-ma.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#67 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 15 iulie 2008 - 08:53

Podul de pe varianta asteapta asfaltarea de vreo 3-4 ani :lol:
Varianta e doar pentru cei care nu cunosc prin oras, altfel, mai ales cu lucrarile din zona industriala (am aflat si eu pe propia'mi piele de ele zilele trecute), timpul mai ca se dubleaza decat daca intri direct prin oras. Si, de fapt, nici prin oras nu e complicat de ajuns, ai de facut dreapta la un semafor si apoi tii drumul principal ...

Cum a fost concediul propriu'zis?
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#68 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 15 iulie 2008 - 09:06

Joi ajung si eu p-acolo. Zici ca e naspa s-o iau pe pod ?
  • 0

#69 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 15 iulie 2008 - 09:52

Nu'ti recomand sa o iei pe varianta pentru ca e mai aglomerat.
In primul rand, pe podul de pe varianta se merge pe o singura banda pe sens (asa e de cativa ani, insa macar acum au asfaltat si e acceptabil). Aglomeratia, datorata in primul rand masinilor mari, este amplificata in ultima vreme deoarece la semaforul din zona industriala se lucreaza la cele 3 benzi care erau pentru traficul auto, acesta fiind deviat pe o singura banda si anume linia de tramvai.
Dupa ce scapi, in sfarsit de acolo, cand sa intri pe Sos Mangaliei (cea care iese din oras spre statiuni), aceleasi masini care erau pe langa tine in aglomeratia de dinainte se vor inghesui din nou pe o singura banda, iar pentru a patrunde pe soseaua mai sus amintita trebe sa acorde prioritate ... si iarasi se sta (o solutie acolo ar fi sa o iei inainte, urci pe pod spre oras si intorci la Billa ... dar prea complicat deja)

Deci, pentru cine stie Constanta, e mai usor sa o ia prin oras (cine nu o stie, sa imi spuna din ce directie vine si il pot dirija foarte usor spre statiuni)
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#70 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 15 iulie 2008 - 09:54

andrei are dreptate, bine ca nu mi-a spus dinainte...
:lol:
concediul a fost ok, o sa revin cu imagini si cateva consideratii.
  • 0

#71 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 15 iulie 2008 - 10:33

Pai tu m'ai intrebat despre cum se circula spre statiuni, nu si in CT :lol: (in afara de CT, a mai fost blocaj pe undeva? ieri am stat cateva minute in Eforie Nord, insa nu se putea numi blocaj)
Plus ca despre cum se circula pe varianta am aflat si eu zilele trecute, nu prea am drumuri p'acolo, iar blocajele au aparut de putin timp ...

Tu zi'ne cum a fost pana la urma in concediu, evident, relatari insotite si de poze :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#72 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 01:49

revin cu impresii.
in mare, pozitive.
nimic extrordinar, totul normal. doar ca la noi normalul a luat o alta infatisare.
Am fost la Albena, hotel Ralitsa superior. 4 stele all inclusive, undeva pe la 2700 Ron tata, mama si baiatul cel mare. 7 nopti.
Conditii bune, curatenie, mancare variata si fara inghesuiala.
Parcare cvasiorganizata, am avut noroc sa parchez la 2-3 metri de usa hotelului si nu am mai miscat-o de acolo.
ulterior, a aparut si un VW Phaeton langa mine si m-am linistit.
doar nu era sa dispara o Mazda, fie ea si MPS.

ce nu mi-a placut
-n-am aflat chiar din prima de toate locatiile ce intrau la all inclusive. e drept ca n-am fost insistenti, dar parca era normal sa ni se spuna 2 cuvinte
-cafeaua, slaba
-nu prea le au cu carnea - gen snitzel sau gratar.
-nu era frigider in camera

-in schimb berea nu era rea, doar mai slaba. fructele, inghetata si panificatia/cofetaria excelente. sosuri bune, castraveti (era si culmea), compot de caise si ciorbe foarte bune.
-curatenie zilnica in camere, aer conditionat, foen de uscat.
-pentru familisti, liniste si pace
-n-am vazut decat vreo 3-4 brazilieni in retragere.
-nici o manea !
-existau, pentru doritori, magazine mari si mici, unde preturile erau la juma din cele de la restaurante, baruri, terase.

-complexul avea 3-4 piscine, fiecare cu piscina de copii, terenuri de tenis, baschet (cam slabut, dar mergea), fotbal, volei etc.
peste drum, calarie si bowling.

-din disperare, nu am mutat masina. asa ca am pierdut concert SLAYER !!!!
ce-i drept, de-abia ma dezmeticisem, era in seara zilei in care am ajuns.
-nu am vazut faptul ca se poate merge cu vaporasul la Balchikl, pentru a vizita mormantul Reginei Maria si gradina botanica.
astea sint marile regrete.

-plaja mai curata ca la noi, apa mai curata, ce mai, totul mai curat. recoomand, cu rezerve pentru tineri si nelinistiti.

in rest, ok. am mai cheltuit 1oo de euro, mai mult suveniruri si comisoane. plus distractie pentru pitic.

plin de nemti, rusi si romani. ba spre sfarsit am identificat si vreo cativa francezi.

drumul prin Constanta execrabil. nu inteleg de ce e mazare primar.
la dus am mers pe "scurtatura", la intrors prin oras.
macar am mers, da tot mi-a luat cel putin o ora.
daca mergeti prin Constanta, incercati sa ajungeti pana la ora 9.30
oricum, am inteles ca ar exista o ruta ocolitoare ce te-ar scoate la iesirea din Eforie. o sa caut, dar poate ne ajuta si constantenii.
undeva din basarabi ?
  • 0

#73 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 02:54

Aici se vede ca ar exista si variante de a evita Constanta, insa pe cine am intrebat, nu stia ezac drumul ...

Cum vii dinspre Medgidia, imediat cum intri in Basarabi, se face la dreapta, se traverseaza podul si apoi se tine drumul principal (se intra pe o bucata de drum cu piatra cubica), insa mai departe nu mai stiu :P

Imagine amplasata

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 20 iulie 2008 - 02:59

• 0
Omue inainte de toate ;)

#74 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 20 iulie 2008 - 06:25

Am scris eu printr-un post prin Freezone:

Si ca tot a venit vorba de scurtaturi .. daca mergeti la Eforie Nord sau mai departe si vreti sa evitati Constanta faceti dreapta in Basarabi la intersectia aia mare chiar din centrul orasului .. apoi tineti tot dreapta peste pod dupa care nu mai tin minte dar intrebati de directie inspre comuna Lanurile (sau ceva asemanator) apoi dupa ce treceti de Lanurile intrebati de Techirghiol .. de acolo nimeriti chiar in Eforie Nord la intersectia cu drumul care ocoleste Eforie. In general drumul e ok, neaglomerat avand insa o bucata de vreo 3 km cu ceva gropi dar care se pot evita usor daca nu mergeti tare.

Eu am reusit astfel sa evit o coada lunga care nu se mai misca de loc sambata dupa-amiaza. Daca invatati drumul si va descurcati cu orientarea cred ca il puteti folosi si la plecare .. Ajungeti din Eforie Nord in Basarabi fara sa mai treci prin Constanta.

• 0

Life must be taken one disaster at a time

#75 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 20 iulie 2008 - 07:17

De pe harta de mai sus ai putea indica traseul? Ca eu nu reusesc sa ma prind care ar fi varianta cea mai buna ...
  • 0
Omue inainte de toate ;)

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi