Concediu litoral Bulgaria
Scris 27 iunie 2008 - 12:58
Scris 27 iunie 2008 - 03:58
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 28 iunie 2008 - 11:20
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 28 iunie 2008 - 11:20
Scris 29 iunie 2008 - 09:58
Anul trecut am fost in vacanta in Bulgaria. Pe scurt? De vis!
A fost cea mai ieftina vacanta in care am fost in ultimii ani, si cred ca intra relaxat in TOP 3, si asta nu e numai parerea mea ci si a fiica-mii.
Am fost la Dumi, asta e un resort de 5 stele, doar pentru straini, inchis pentru bulgari. 5 hoteluri (2 de 3 stele si restul de 4 stele), cateva zeci de vile, 6 piscine, vreo 7 baruri si 5 restaurante, locuri de joaca pentru copii, terase pentru plaja, un golf superb la mare, parcare pazita, etc.
Comparand si cu Italia, si cu Turcia, si cu Malta, cu Spania (n-am fost in croatia, Relu stie cum e) locul si oamenii au fost de nota 10 fara rezerve.
Scris 01 iulie 2008 - 10:37
Aceasta postare a fost editata de tibitu: 01 iulie 2008 - 10:38
Scris 01 iulie 2008 - 01:34
Scris 02 iulie 2008 - 03:39
Scris 02 iulie 2008 - 06:27
Scris 02 iulie 2008 - 07:19
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 03 iulie 2008 - 12:11
ideea de baza e ca atunci cand e limitare "ciudata" sa pastrezi o limita de bun simt (nu 20 cum scrie acolo, dar nici 100)......si, mai important, sa respecti mereu limitarile pe care le intalnesti cand nu ai trafic din fata...ca la ei se face la greu cu farurile...daca e trafic si nimeni nu zice nimic, mergi linistit
Scris 03 iulie 2008 - 02:38
Radar in Eforie Nord, la singura intersectie cu semafor (care, evident, nu functioneaza)
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 03 iulie 2008 - 02:38
Scris 04 iulie 2008 - 05:04
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 iulie 2008 - 05:05
Scris 07 iulie 2008 - 09:02
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 15 iulie 2008 - 05:17
macar n-am stat prea mult pe loc, in cazul celei de-a doua variante.
in primu caz, al doilea pod asteapta asfaltarea. probabil, pentru sezonu de iarna,
ue, mazare !
Scris 15 iulie 2008 - 06:05
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 15 iulie 2008 - 06:49
Scris 15 iulie 2008 - 08:53
Varianta e doar pentru cei care nu cunosc prin oras, altfel, mai ales cu lucrarile din zona industriala (am aflat si eu pe propia'mi piele de ele zilele trecute), timpul mai ca se dubleaza decat daca intri direct prin oras. Si, de fapt, nici prin oras nu e complicat de ajuns, ai de facut dreapta la un semafor si apoi tii drumul principal ...
Cum a fost concediul propriu'zis?
Scris 15 iulie 2008 - 09:06
Scris 15 iulie 2008 - 09:52
In primul rand, pe podul de pe varianta se merge pe o singura banda pe sens (asa e de cativa ani, insa macar acum au asfaltat si e acceptabil). Aglomeratia, datorata in primul rand masinilor mari, este amplificata in ultima vreme deoarece la semaforul din zona industriala se lucreaza la cele 3 benzi care erau pentru traficul auto, acesta fiind deviat pe o singura banda si anume linia de tramvai.
Dupa ce scapi, in sfarsit de acolo, cand sa intri pe Sos Mangaliei (cea care iese din oras spre statiuni), aceleasi masini care erau pe langa tine in aglomeratia de dinainte se vor inghesui din nou pe o singura banda, iar pentru a patrunde pe soseaua mai sus amintita trebe sa acorde prioritate ... si iarasi se sta (o solutie acolo ar fi sa o iei inainte, urci pe pod spre oras si intorci la Billa ... dar prea complicat deja)
Deci, pentru cine stie Constanta, e mai usor sa o ia prin oras (cine nu o stie, sa imi spuna din ce directie vine si il pot dirija foarte usor spre statiuni)
Scris 15 iulie 2008 - 09:54
concediul a fost ok, o sa revin cu imagini si cateva consideratii.
Scris 15 iulie 2008 - 10:33
Plus ca despre cum se circula pe varianta am aflat si eu zilele trecute, nu prea am drumuri p'acolo, iar blocajele au aparut de putin timp ...
Tu zi'ne cum a fost pana la urma in concediu, evident, relatari insotite si de poze
Scris 20 iulie 2008 - 01:49
in mare, pozitive.
nimic extrordinar, totul normal. doar ca la noi normalul a luat o alta infatisare.
Am fost la Albena, hotel Ralitsa superior. 4 stele all inclusive, undeva pe la 2700 Ron tata, mama si baiatul cel mare. 7 nopti.
Conditii bune, curatenie, mancare variata si fara inghesuiala.
Parcare cvasiorganizata, am avut noroc sa parchez la 2-3 metri de usa hotelului si nu am mai miscat-o de acolo.
ulterior, a aparut si un VW Phaeton langa mine si m-am linistit.
doar nu era sa dispara o Mazda, fie ea si MPS.
ce nu mi-a placut
-n-am aflat chiar din prima de toate locatiile ce intrau la all inclusive. e drept ca n-am fost insistenti, dar parca era normal sa ni se spuna 2 cuvinte
-cafeaua, slaba
-nu prea le au cu carnea - gen snitzel sau gratar.
-nu era frigider in camera
-in schimb berea nu era rea, doar mai slaba. fructele, inghetata si panificatia/cofetaria excelente. sosuri bune, castraveti (era si culmea), compot de caise si ciorbe foarte bune.
-curatenie zilnica in camere, aer conditionat, foen de uscat.
-pentru familisti, liniste si pace
-n-am vazut decat vreo 3-4 brazilieni in retragere.
-nici o manea !
-existau, pentru doritori, magazine mari si mici, unde preturile erau la juma din cele de la restaurante, baruri, terase.
-complexul avea 3-4 piscine, fiecare cu piscina de copii, terenuri de tenis, baschet (cam slabut, dar mergea), fotbal, volei etc.
peste drum, calarie si bowling.
-din disperare, nu am mutat masina. asa ca am pierdut concert SLAYER !!!!
ce-i drept, de-abia ma dezmeticisem, era in seara zilei in care am ajuns.
-nu am vazut faptul ca se poate merge cu vaporasul la Balchikl, pentru a vizita mormantul Reginei Maria si gradina botanica.
astea sint marile regrete.
-plaja mai curata ca la noi, apa mai curata, ce mai, totul mai curat. recoomand, cu rezerve pentru tineri si nelinistiti.
in rest, ok. am mai cheltuit 1oo de euro, mai mult suveniruri si comisoane. plus distractie pentru pitic.
plin de nemti, rusi si romani. ba spre sfarsit am identificat si vreo cativa francezi.
drumul prin Constanta execrabil. nu inteleg de ce e mazare primar.
la dus am mers pe "scurtatura", la intrors prin oras.
macar am mers, da tot mi-a luat cel putin o ora.
daca mergeti prin Constanta, incercati sa ajungeti pana la ora 9.30
oricum, am inteles ca ar exista o ruta ocolitoare ce te-ar scoate la iesirea din Eforie. o sa caut, dar poate ne ajuta si constantenii.
undeva din basarabi ?
Scris 20 iulie 2008 - 02:54
Cum vii dinspre Medgidia, imediat cum intri in Basarabi, se face la dreapta, se traverseaza podul si apoi se tine drumul principal (se intra pe o bucata de drum cu piatra cubica), insa mai departe nu mai stiu
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 20 iulie 2008 - 02:59
Scris 20 iulie 2008 - 06:25
Si ca tot a venit vorba de scurtaturi .. daca mergeti la Eforie Nord sau mai departe si vreti sa evitati Constanta faceti dreapta in Basarabi la intersectia aia mare chiar din centrul orasului .. apoi tineti tot dreapta peste pod dupa care nu mai tin minte dar intrebati de directie inspre comuna Lanurile (sau ceva asemanator) apoi dupa ce treceti de Lanurile intrebati de Techirghiol .. de acolo nimeriti chiar in Eforie Nord la intersectia cu drumul care ocoleste Eforie. In general drumul e ok, neaglomerat avand insa o bucata de vreo 3 km cu ceva gropi dar care se pot evita usor daca nu mergeti tare.
Eu am reusit astfel sa evit o coada lunga care nu se mai misca de loc sambata dupa-amiaza. Daca invatati drumul si va descurcati cu orientarea cred ca il puteti folosi si la plecare .. Ajungeti din Eforie Nord in Basarabi fara sa mai treci prin Constanta.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 20 iulie 2008 - 07:17
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi