Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Concediu litoral Bulgaria

• Please log in to reply
198 replies to this topic

#176 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 14 august 2010 - 11:22

Luni plec si eu cu prietena pentru 3 zile in Sunny Beach, hotel Ivana Palace: http://www.booking.c...-palace.en.html . M-am gandit ca 3 zile sunt suficiente sa ne facem o parere, dar nu prea multe in caz nu e cum ne asteptam.

Ceva sfaturi de ultim moment? O sa mergem pe la Giurgiu si pe urma A2-ul bulgaresc pana la Varna, iar dupa aceea pe litoral spre Sunny Beach.

Impresiile cunostintelor care au mai fost sunt foarte bune. Pretul pe noapte a fost la 1/2 fata de hotelurile echivalente de la noi.
  • 0

#177 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 14 august 2010 - 11:27

Sa te astepti la intreruperi constante de curent: http://www.money.ro/...-cinci-ore.html

Asta e, si bulgaru' ca romanu', a construit pe orice petic liber fara sa se gandeasca la multe lucruri :lol:
  • 0

#178 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 14 august 2010 - 11:30

Autostrada era in reparatii cand am fost eu (inceput de iulie). Am fost deviat pe un drum paralel, ok ca stare a carosabilului, putin denivelat, dar in mod cert destul de liber. Atentie la vignete, mai trag tepe.

edit : vad ca e vorba de zona orasului Burgas, poate nu ajunge pana la Sunny.(intreruperea curentului)
:lol:

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 14 august 2010 - 11:31

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#179 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 14 august 2010 - 12:22

Luni plec si eu cu prietena pentru 3 zile in Sunny Beach, hotel Ivana Palace: http://www.booking.c...-palace.en.html . M-am gandit ca 3 zile sunt suficiente sa ne facem o parere, dar nu prea multe in caz nu e cum ne asteptam.

Aha :lol: :) :)
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#180 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 14 august 2010 - 02:29

Buget de studenti, ce vrei? :lol:
  • 0

#181 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 14 august 2010 - 04:00

Eu nu am mers prin agentie. Am incercat asta anul trecut, tot pentru Bulgaria, de asemenea un esec, agentia efectiv mi-a dat cu flit, niste raspunsuri de genul "Da, am vazut mailul dvs, dar suntem foarte ocupati, va contactam noi". Aatravel, sau asa ceva, nu mai tin minte.

Vazand ce succes am avut anul trecut interesandu-ma direct pe site-uri pentru Austria, fara intermediari romani fara nimic, am zis ca fac la fel si cu Bulgaria anul asta. Complet gresit!

Drujba Bay Garden este complexul unde am vrut sa merg, ala e site-ul lor, rezervare direct pe site. Creierul meu n-a fost in stare sa priceapa ca daca operatiunile on-line si rezervari si etc au mers bien-merci cu Austria, Suedia, SUA sau Italia, nu e neaparat sa functioneze si in balcanica balgaria.
Oricum, NU recomand acel complex.

Peste 4 zile se va duce un coleg acolo, (de la el aflasem de ei) dar el are luat bilet printr-o agentie, deja platit etc. Sa vedem cu ce impresii vine el.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#182 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 august 2010 - 04:06

Văd pe acolo numai femei singure. Cred că de asta nu te-au primit sau e staţiune numai pt. gagici.

În plus "drujba" mi se pare un nume predestinat, n-aş fi avut curaj să dorm acolo.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#183 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 14 august 2010 - 04:10

Teoretic, "drujba", sau "Дружба" inseamna prietenie... :lol:
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#184 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 august 2010 - 04:21

Aha, un motiv în plus :lol:
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#185 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 14 august 2010 - 08:29

@Forester: Hotelul vad ca nu e nici pe tripadvisor.com, nici pe booking.com . Eu acolo ma uit de obicei pentru review-uri.

@Oaspete: La ce fel de tepe te referi cu vinietele? Auzisem si eu ca inchid ghiseul din vama pentru a te obliga sa te duci la prima benzinarie (Petrol parca ii zice) unde dau vinietele cu 8 euro in loc de 5. Cica la OMV-ul de dupa e ok si accepta si card.

O sa imi iau 20 euro cash in bancnote de 5 - asta pentru militienii lor - si restul banilor pe card.
  • 0

#186 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 14 august 2010 - 09:52

exact la tipu asta de teapa ma refeream.
:P
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#187 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 19 august 2010 - 08:50

Si iata ca am revenit! :lol:

Impresii despre drum:
La dus: am mers pe la Giurgiu - Varna - Sunny Beach - 380 km. Atentionat de "vigilenta" politistilor bulgari am mers inuman de incet, respectand (aproape) toate restrictiile stupide, imbecile, inutile puse in cele mai ciudate locuri. Am facut cam 4h 30. Drumul EXTREM de liber si in cele mai multe cazuri bun. Din pacate, ultimii 30-40km (care sunt si cei mai frumosi) i-am facut mergand cu maxim 30km/h. Pacat! Respectiva portiune merge prin padure, cu unele portiuni in care se vede marea si cu foarte multe serpentine. La intors a fost ok si m-am putut bucura de el.

Pe acolo am "descoperit" ca bulgarii sunt ori foarte bogati, ori foarte saraci. Nu au clasa de mijloc. Ori au masini de maxim 1000 euro si >15 ani vechime ori nemtoaice/italience super-sport f noi. Oameni cu obraz fin (cica).

La intoarcere: am mers Sunny Beach - Varna - Vama Veche - Constanta - Bucuresti, adica exact pe litoral - 480 km. Iarasi, drumul foarte liber si destul de bun (mai putin ultimii 40 km pana la granita cu .RO). Doar 2 radare, iar la unul era sa mi-o fur urat de tot - eram in Varna si m-am trezit pe la 70km/h trecand pe langa un echipa de politie. Norocul meu a fost ca aveau deja client si nu m-au observat. :lol:

Sunny Beach:

Dintr-o regretabila problema cu aerul conditionat (dupa spusele managerului), hotelul unde trebuia sa stam: http://www.booking.c...-palace.en.html nu avea camere disponibile. Astfel ca, am rost redirectati (impreuna cu alti romani, intamplator si ei cu rezervari pe booking.com ) spre: http://www.totallybu.../Pacific-3.aspx impreuna cu alte beneficii pentru neplacerea creata. Inutil sa mai spun ca a 2-a zi dimineata hotelul era plin cu turisi englezi gata sa se cazeze. Probabil ca ei dormeau la subsol si nu aveau nevoie de AC.

Statiunea, ca si tara, este intre 2 extreme. Pe de-o parte sunt hotelurile care sunt f mari si arata f bine (macar pe exterior), iar pe de alta parte sunt aleile, soselele, spatiile verzi care arata intocmai ca si Neptunul nostru - parasite de 15 ani. Serviciile la "micii" intreprinzatori (terase, restaurante, supermarketuri) sunt in general f bune si la preturi indecent de mici. Cocktail-uri la promotie 8 leva (plateai 1 si primeai 1 gratis), iar un pranz decent (fel principal + o bautura) era cam 10-15 leva (30 RON). Enervanta mi s-a parut obsesia cu sezlonguri si umbrele - nu gaseai nici o plaja fara asa ceva.

Practic lipit de Sunny Beach este Nessebar - un superb oras, unul dintre cele mai vechi din Europa
  • 0

#188 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 19 august 2010 - 09:14

Poze? Condiţii cazare? Poţi face o plângere la booking.com prin care semnalezi un hotel cu probleme.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#189 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 25 august 2010 - 11:50

Am ajuns si eu ieri la sani bici. Misto ce sa mai. Hotel 4 stele - 100m de plaja, curat, civilizat. AC tubular nu split care racorste perfect. Camera imensa. Mancare medie spre buna. Wirles moca, pacat ca doar la parter. Plaja misto. Cocalari lipsa. Bere kamenita la 1 l - 5 lei, suc 3 lei etc. Langa hotel 3 supermarketuri ieftine. Era sa ma tepuiesc grav la o casa de schimb, m-am trezit la timp, adica inainte sa semnez buletinul de schimb. Foarte placut pt tineri, cred ca este ideal pt parinti cu kinderii dupa ei. Astia organizeaza petreceri pt kinderi la masa, dupa masa, inainte de culcare. Drumul a fost destul de lung, fix 400 km de la intrarea pe A2 cu ruta calarasi, dobric, varna, nesebar. Cam 6 spre 7 ore, aproape 1 ora pierduta la bac, iar in BG mers cu 60 loc - 100-110 afara. De intors cred ca o iau pe autostrada de la varna si vin prin giurgiu. Am dat 25 euro/ noapte /persoana cu demipensiune. Deocamdata perfect, sa vedem pana la sfarsit.
  • 0

#190 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 11:51

baga si tu 2-3 poze.
  • 0

#191 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 12:31

Poze? Condiţii cazare? Poţi face o plângere la booking.com prin care semnalezi un hotel cu probleme.

Poze nu am facut. Conditiile de cazare din blocul de apartamente unde am stat pana la urma au fost foarte bune. Curat, piscina libera (fata de cea de la hotel unde aveam de asemenea acces). Singurul mic dezavantaj era distanta fata de plaja si 'privelistea' care nu era chiar grozava. Hotelul va avea parte de un review adecvat pe booking. Solutia propusa de ei a fost buna (ne-au facut upgrade, nu ne-au trimis in cine stie ce maghernita), dar puteau sa prezinte situatia un pic mai cinstit. Am fi inteles.

@tibitu: la ce hotel ati fost?
  • 0

#192 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 05:09

@alex : hotel marvel - http://www.oltextur....-hotel-marvel-4

Bag si poze, dar intai sa fac :lol:

De retinut ca toata receptia vb engleza destul de bine, n-au strambat din nas cand le-am dat voutcherele ude pe jumatate de la apa varsata pe ele, m-au cazat in fix 2 minute. Adica mi-au dat cheia ;)

Am uitat sa spun de parcare care imi dadea fiori deoarece agentia mi-a zis ca nu-mi poate rezerva parcarea. Pe scurt, la 30m de hotel, era 12 leva/ zi. Platind parcarea la hotel, a fost 5 leva/ zi . 10 lei - pomana. :lol:

Am fost la piscina azi si nu mai merg. Apa curata, insa cand te scufunzi, incep sa te doara si urechile si nasul. Chiar sunt curios de ce. Azi mi-am dat seama ca demipensiunea e cea mai buna alegere. Nu neaparat financiar (10 euro mai putin) cat pentru ca nu esti legat de hotel la pranz. Ne-am luat cate o felie de pizza foarte buna si ieftina 3 leva si a fost arhisuficient. Oricum la restaurant nu te verifica nimeni, nu ne uita nimeni la tine ci doar la masa, ca sa-ti ia resturile imediat ce termini. Asi putea manca si de pranz dc asi vrea numai ca oricum nu sunt la hotel.

Maine ma duc la water park, am de ales intre doua. 34 leve/ om toata ziua. Iar un mare + pt "cefe late" ca au transport direct pana acolo si nu mai imi bat capul cu parcarea. Mai e si gratis ;)). Poimaine ma duc in nesebar sa vad orasul vechi. La fel, transport direct si gratuit.
  • 0

#193 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 09:21

Apa aia de la piscină e cumva foarte sărată?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#194 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 25 august 2010 - 10:30

... si putin galbena? :wacko:
  • 0

#195 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 25 august 2010 - 10:35

Fanta parcă nu e sărată, nu?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#196 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 26 august 2010 - 12:11

Poate'au baut Fanta de lamaie :wacko:
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#197 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 28 august 2010 - 03:33

Tocmai am revenit de la Albena - celor care au deschis mai tarziu televizorul trebuie sa le spun ca e a 6-a vacanta in Bulgaria in anii astia (am mai fost la Balcic, Roussalka, Byala, Obzor si Sunny Beach). Impresii la cald:

- drumul deja clasic Ruse - autostrada Varna e intr-o stare mai proasta decat anii trecuti, sub standardele drumurilor nationale de la noi; multe petice, multa criblura, din cand in cand gropite; nu foarte mult trafic, ceva mai multe masini in zona Varna - statiuni

- la intoarcere am mers prin Dobrich - Silistra - bac Calarasi - autostrada Bucuresti; intre Albena si Dobrich drumul e echivalent cu un judetean de la noi, are multe curbe periculoase si trafic destul de intens; pe centura la Dobrich multe "vagaboante" iar spre Silistra drumul e in lucru pe cateva portiuni insa in general e liber. La bac am fost ultima masina care s-a suit inainte sa ii dea drumul, pe partea cealalta insa era o coada destul de mare.

Statiunea - cu o exceptie (Flamingo Grand), toate hotelurile sunt din epoca Jivkov. Unele sunt renovate mai reusit insa toate iti aduc aminte de Jupiter, Venus & friends. Multa verdeata, multe terenuri de fotbal, tenis etc, plaja e cu "blue flag" - adica nisip fin, curat si intrare lina in mare. Am stat la Boriana (pe plaja, in partea central-sudica a statiunii). Mancarea a fost clasica bulgareasca de all inclusive cu feluri reciclate de la o masa la alta si bauturi la dozator sau "succesuri" ale industriei chimice insa in general totul a fost comestibil. Camera - voiau sa ne cazeze initial la parter, dupa ceva proteste ne-au mutat la o camera mai mare la etaj :rolleyes:
  • 0

#198 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:

Scris 28 august 2010 - 08:41

Si eu am revenit acum, foarte multumit de sejur. Oricum am invatat lectia cu hotel de 3 stele si consider ca 4 e minim. Acum 2 ani la balchik era jale la 3 stele, la 4 e absolut decent pentru oricine. Pt mine care sunt putin pretentios, a fost perfect. Mancarea cum am mai spus medie spre buna si cate o chestie foarte buna la fiecare masa. Cine nu are bani de turcia,grecia,spania etc poate alege linistit bulgaria. Exact acestor oameni se adreseaza, cei care nu au pretentii de perfectiune si totusi sunt satui de sictireala romanului in servicii. Pana si aia cu fluturasii de reclame zambesc sau in cel mai rau caz sunt indiferenti. Scarba in priviri sau gesturi nu am vazut la niciun angajat , orice ar fi facut el. Statiunea cum zicea si Alex, este plina de mici afaceristi cu diverse servicii sau produse. Nu cred sa existe ceva sa nu gasesti sa cumperi sau ceva sa vrei sa faci ca sa te distrezi si sa nu se ofere. Aqua park-ul foarte misto, la noi nu am fost nu am cum sa compar. M-am dat cam in toate toboganele, au unele chiar extreme pentru gusturile mele. 20 metri inaltime, unul cu inclinatie de aproape 90 grade in care m-am dat o data si m-am calmat. De jos pare ok, sus se schimba treaba. Senzatia e nebuna rau, cel putin pt mine :rolleyes:. Imi place si cum isi vand produsele. La terase te agata in fata cu meniul in mana, la magazinute se ridica instant in picioare cand te uiti la ceva. La aqua park ne-au facut poze in timp ce ne dadeam prin alea iar la iesire erau agatate pe pereti. Daca doreai, le cumparai, daca nu,nu.
Cam atat, e o statiune foarte misto, cam pentru toate varstele si pentru toate buzunarele.
  • 0

#199 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 28 august 2010 - 08:53

Mi-ai adus aminte de mine în Spania. Nu voi mai călca într-un aquapark prea curând.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi