Concediu litoral Bulgaria
Scris 03 august 2009 - 04:13
Scris 03 august 2009 - 06:18
De cind ma stiu, in concediu vreau sa ma odihnesc. Consider ca dupa un an de munca, concediul trebuie sa-mi tina nevasta departe de bucatarie. Vreau sa ma respect atit pe mine cit si nevasta si copiii. In afara de un minibar plin, nu vreau sa vad in camera nimic care sa aibe lagatura cu mincarea sau bautura. Intr-un complex de 5 stele ai posibilitatea la orice ora sa halesti sau sa bei. Nu stai la cozi, nu pui prosoape pe sezlong sa-l rezervi ( nici nu-i voie !! ) si gasesti loc oricind, Aqua park, spactacole pentru copii, cursuri de inot etc.. evident toate in incinta hotelului si numai pentru cei din hotel, fara costuri !! Nu mai vorbesc de plaja, piscine, circiumi specifice, gustari toata ziua noaptea , etc.etc.etc......
Pe ce ai dat tu 77 oiro, la turci ai fi dat maxim 50. In Turcia eu am dat ceva mai putin decit dublu fata de tine, dar conditiile n-au legatura cu absolut nimic din ce ai putea gasi in Bg.
Am platit taxa de aeroport, foarte adevarat, vreo 10 sau 15 dolari de persoana. Tu cit plateai daca te duceai cu masina la poduri, vami, bac, etc ???? Sa-ti aduc aminte ca eu am facut drumul in 1,5 ore si ca am ajuns atit la dus cit si la intors "fresh" ? Tu cum ai ajuns la "destinatie" atit la dus cit si la intors dupa n-spe ore de condus ? Dar familia ?
Personal consider mult mai rentabil din toate punctele de vedere sa-ti petreci concediul de odihna departe, mers cu avionul, cu toate serviciile incluse, cit mai multe stele !
Uneori economia nu face tocmai bine ...
Scris 03 august 2009 - 06:30
Am uita sa-ti zic. Camera mea era de fapt un apartament cu scara interioara, 2 bai, etc...
Scris 03 august 2009 - 06:35
Eu am dat 2000 ron, 2 persoane, 6 nopti in sezonul sezonului. Mi-e teama ca am umflat burta vreunui mafiot si ma felicit ca am scapat de acolo fara vreo toxiinfectie. Cu transportul asa e, 715km dus-intors din parcare de aici pana in parcarea de la hotel si inapoi; nu e un capat de lume dar nici sa stai 5-6 ore in masina nu e o placere.Uneori economia nu face tocmai bine ...
Scris 03 august 2009 - 07:00
Pentru noi bucurestenii mai e cum mai e, dar saracu oaspete cred ca a ajuns rupt in 14 atit la dus cit si la intors....
Scris 03 august 2009 - 07:08
Insa, in alta ordine de idei, nu gasesc a fi mare impediment cca 700km, adica eu fac aprox 650km din Buc si pana dupa Tg Jiu (unde are sotia o bunica) si in afara de (pseudo)A1 o cam fragezesti prin sate si satulete.
Scris 03 august 2009 - 07:29
Scris 03 august 2009 - 09:01
Cristi,
De cind ma stiu, in concediu vreau sa ma odihnesc. Consider ca dupa un an de munca, concediul trebuie sa-mi tina nevasta departe de bucatarie. Vreau sa ma respect atit pe mine cit si nevasta si copiii. In afara de un minibar plin, nu vreau sa vad in camera nimic care sa aibe lagatura cu mincarea sau bautura. Intr-un complex de 5 stele ai posibilitatea la orice ora sa halesti sau sa bei. Nu stai la cozi, nu pui prosoape pe sezlong sa-l rezervi ( nici nu-i voie !! ) si gasesti loc oricind, Aqua park, spactacole pentru copii, cursuri de inot etc.. evident toate in incinta hotelului si numai pentru cei din hotel, fara costuri !! Nu mai vorbesc de plaja, piscine, circiumi specifice, gustari toata ziua noaptea , etc.etc.etc......
Pe ce ai dat tu 77 oiro, la turci ai fi dat maxim 50. In Turcia eu am dat ceva mai putin decit dublu fata de tine, dar conditiile n-au legatura cu absolut nimic din ce ai putea gasi in Bg.
Am platit taxa de aeroport, foarte adevarat, vreo 10 sau 15 dolari de persoana. Tu cit plateai daca te duceai cu masina la poduri, vami, bac, etc ???? Sa-ti aduc aminte ca eu am facut drumul in 1,5 ore si ca am ajuns atit la dus cit si la intors "fresh" ? Tu cum ai ajuns la "destinatie" atit la dus cit si la intors dupa n-spe ore de condus ? Dar familia ?
Personal consider mult mai rentabil din toate punctele de vedere sa-ti petreci concediul de odihna departe, mers cu avionul, cu toate serviciile incluse, cit mai multe stele !
Uneori economia nu face tocmai bine ...
Si eu vreau sa ma odihnesc. De obicei, plec dimineata, la ore mici, cand circulatia e subtire. Pe de alta parte, mie imi place sa conduc, asa ca nu e un capat de tara.
Sotia mea nu a gatit nimic in acest concediu. Mint, a facut de 2 ori cafea. Nu m-a deranjat de loc cuptorul cu microunde sau vesela de acolo.
Si la noi se halea, de la 7 juma la 11 noaptea. Ca nu e de facut comparatia, e ok.
Si la noi era ceva entertainment, nu la nivel de 5 stele, dar era. Si tot in incinta hotelului, doar pentru oaspeti.
Tu zici ca la turci dadeam 50 de euro pe zi. Sa zicem ca pe ptitc nu-l punem la calcul. Tu vrei sa zici ca sint oferte la turci, la 4 stele AI, pentru 8 nopti plateam doar 400 de euro ?? Hai inca 300, pentru avion si taxe. Deci concediu cu 700 euro la turci, cu avion si Ai, totul la doar 700 de euro ??>
Maine ma duc !!
Apropo de bani, as fi putut da 2000 de euro pe un concediu la turci, da mai ales in conditiile actuale nu imi permit. Insa cei care isi permit e pacat sa nu o faca.
Iar daca concediu vostru
Scris 03 august 2009 - 09:47
mie imi place sa conduc, asa ca nu e un capat de tara.
Si la noi era ceva entertainment, nu la nivel de 5 stele, dar era. Si tot in incinta hotelului, doar pentru oaspeti.
- si in Ro iti place sa conduci ? (adica, de ex. un drum Bistrita - Bucuresti il faci cu placere ?)
- "oaspeti" = oaspetele si familia ?
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 03 august 2009 - 09:48
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 04 august 2009 - 07:27
oaspetii = nu numai aia. in general, toti turistii de la hotel, da suna mai bine asa.
Scris 04 august 2009 - 08:16
Scris 04 august 2009 - 08:47
Bistrita - Bucuresti - de la Brasov incepe partea nasoala.
Te referi la aglomeratia de pe DN1 ?
Anu' asta ca niciodata inca nu stiu unde plec in vacanta ... o varianta ar fi 10 zile (incepind de simbata asta) in Grecia la hotelul asta apoi vreo 2 - 3 zile la Atena. La dus as merge prin Serbia si Macedonia ... habar n-am cum e, ca pina acum n-am fost mai jos de Beograd ...
Si ca sa nu fiu acuzat ca sint :fftopic: ... legatura cu "Bulgaria" din titlul topicului ar fi urmatoarea: cei vreo 1250 km dintre Atena si Timisoara parca nu i-as face dintr-o bucata asa ca ma gindeam sa ma intorc prin Bulgaria si sa stau 1 sau 2 nopti la Sofia ... Deci ... daca aveti experiente / sfaturi / indicatii / contraindicatii legate de drumul Salonic - Sofia - Calafat precum si de cazare la Sofia ... invatati-ma si pe mine "plz"
Scris 04 august 2009 - 02:22
Eu nu inteleg cum de obositi asa mult cand conduceti prin tara ca nu mergeti cu toace,dimpotriva. Eu am mers buc-timisoara si nu m-am resimtit deloc.
Si eu am facut Timisoara - Deva - Alba Iulia - Bucuresti - Constanta si retur de multe ori ... s-a intimplat sa dureze si 18 ore ... si 13 ore ... depinde cit de aglomerat era drumu' ... uneori la sosire am fost mai obosit, alteori mai putin obosit ...
Totusi nu se compara condusul pe drumurile din Ro cu cel de pe autostrazi - de ex. anu' trecut pe 1 august am facut 18 ore de la Munchen la Timisoara (am prins o gramada de "stau" prin Austia iar la vreo 60 km de Szeged o portiune in lucru de am facut 4 km in 2 ore - asta pe la 3 - 4 noaptea) ... dupa 18 ore eram ok aproape ca nu simteam oboseala.
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 august 2009 - 02:23
Scris 04 august 2009 - 02:31
ultimul drum LUNG care l-am facut a fost Oradea - Linz ( Austria ) - Oradea. 1450km. si cand am ajuns acasa eram super ok. sa faci distanta asta in romania intr-o singura zi... nici nu vreau sa ma gandesc :laugh:
bine, nici nu am tras extrem de tare, adica am mers decent ( 130-160kmh ).
un mers alert, rapid te "rupe" mai repede. cel putin pe mine.
Aceasta postare a fost editata de ska: 04 august 2009 - 02:32
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 noiembrie 2009 - 09:33
Scris 29 noiembrie 2009 - 10:08
Scris 29 noiembrie 2009 - 10:27
Scris 29 noiembrie 2009 - 10:33
Repet, poate ma insel. Insa intereseaza-te bine inainte sa te duci acolo.
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:15
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:19
nu e nimeni pe strazi, preturi mici, drumuri relativ decente, cam ca in romania ca si calitate, doar ca nu trec prin localitati si nu sunt circulate.
desi X3 nu e asa tentant pt hoti oricum. e bmw-ul cel mai naspa
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:20
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:23
pana la urma am casco si la o valoare buna daca tot ar fi ceva, dar bmw in bulgaria si italia e buba mare, desi X3 in sine nu e o tentatie, de ce sa risc. plus ca am avut opel-ul.
despre fotografie
Scris 30 noiembrie 2009 - 12:23
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi