X3 vs ce?
Scris 17 septembrie 2008 - 11:07
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 septembrie 2008 - 11:10
nu ai cum sa te feresti de la pietrele de pe drum sau de prin bascule. precuatie maxima in astfel de cazuri e singura sansa din pacate.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 septembrie 2008 - 11:12
E posibil sa existe disponibile in mai multe culori.
Adevărata personalitate a unui individ este redată de felul în care tratează o persoană ce nu-i poate oferi nimic în schimb...
Scris 17 septembrie 2008 - 11:18
Initial am crezut ca ar devia fluxul de aer si creeaza un fel de jet de aer protector. Daca la capota as intelege cum si de ce, la parbriz mi se termina imaginatia.
Acum, recitind ce a zis Swuby, ma gandesc ca Hood Deflector asta e folositor pentru pietricele, care ti le'ar arunca cel din fata ta. Si datorita unghiului sub care ele vin de sub rotile masinii din fata si datorita acestui Hood Deflector, acestea ar fi deviate de pe directia parbriz, insa si asa gasesc unele situatii care nu s'ar incadra ...
OT: Ptr Golf 4 sigur se gasesc, tinand cont de faptul ca sunt destule G4 prin SUA. De ex ...
Se pare ca ar fi ceva din fibra de sticla, insa stiam ca aia e destul de sensibila, cam casanta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 17 septembrie 2008 - 11:18
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 septembrie 2008 - 07:22
aaa iei codul de acolo dar nu am vazut nimic care sa semene,ramane solutia sunat la Bavaria sau luat de afara ebay sau din alte locuri.ce sa zica la realoem. trimit cu plata ramburs sau ce?
Scris 21 septembrie 2008 - 10:14
ce n-am observat, farurile adaptive. or fi mai discrete, nu stiu. culmea, ziua le vad in masina din fata.
nota 10 dupa drumul asta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 septembrie 2008 - 12:03
Scris 22 septembrie 2008 - 08:00
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 septembrie 2008 - 09:42
Scris 22 septembrie 2008 - 09:45
@cata sper ca am fost ok ca bagaj :laugh:
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 22 septembrie 2008 - 11:40
dar din pdv autonomie?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 22 septembrie 2008 - 01:59
Scris 22 septembrie 2008 - 04:09
azi am urcat multe borduri, chiar din astea noi puse. nu are nici un stres, cred ca totusi ceva potential de off-road cu niste gume potrivite exista. suspensia e problema.
heh, am facut tot matematic, consumul la cati km am mers cu alta ocazie, si imi da 8.5
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 septembrie 2008 - 04:24
Scris 22 septembrie 2008 - 04:28
eu care sunt cam anti-SUV, recunosc ca m-am indragostit de X3-ul lui cata iar motoru e fenomenal, stau si ma gandesc cum trage pe o masina mai usoara
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 22 septembrie 2008 - 04:28
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 22 septembrie 2008 - 04:48
legat de borduri, pai strici gumele si jantele daca urci in viteza, iar la mine nu e cazul, tocmai de asta imi si place. m-am uitat si eu dupa prima si a doua si a treia, sa vad ce si cum. totul ok. o lasi pe ea incet pana la bordura si apoi accelerazi usor la 2k de ture si le urca fara sa simti ceva. prima data am urcat din greseala si nici n-am simtit.
despre fotografie
Scris 22 septembrie 2008 - 05:57
Scris 22 septembrie 2008 - 06:04
apropo de murdarie, masina nu a fost spalata de 2 luni, asa ca idee, e chiar curata. iar, aerodinamica gandita cumva.
despre fotografie
Scris 22 septembrie 2008 - 09:28
"camionagiule" , eu cand am alimentat la oradea aveam range de 920km... deci?e foarte bine, sunt chiar multumit de consum. si am range mai mare decat ska
bine, nu cred ca ma va tine mai mult de 450-500km prin oras, dar oricum da fain pe bord
Scris 22 septembrie 2008 - 10:21
am uitat sa multumesc pt aprecieri.
masterblaster a fost mai mult decat o companie placuta.
despre fotografie
Scris 22 septembrie 2008 - 10:47
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 22 septembrie 2008 - 11:02
despre fotografie
Scris 27 septembrie 2008 - 04:19
am mai observat ceva deranjant la masina, zgomotul produs de vant la viteze mari, depinde cum bate, dar se aude chiar tare.
mai e celebra problema cu un fel de greieras produs de geamurile laterale fata, am vazut ca e prezenta la orice X3 si nu a fost rezolvata. se aude daca drumul e mai prost.
si cam atat.
despre fotografie
Scris 27 septembrie 2008 - 04:32
iara te plimbi toata ziua?
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi