Ford S Max
Scris 28 septembrie 2009 - 04:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 07:53
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 octombrie 2009 - 09:06
Am reusit cel putin sa egalez cel mai bun timp obtinut cu MPS-ul, daca nu sa scot mai bine. E drept, atunci nu eram fara macar un prichindel, asa ca trebuie sa luam cu oarecare rezerve acest rezultat. 7,8% consum la dus (o medie de circa 85km/h), la intoarcere ceva mai lejer, 7%.
Am baut o cafea tare buna la Levi, care mi-a adus niste pneuri de iarna cumparate de la Bukale, pentru Golf.
Ca fapt divers, in acest drum am intalnit niste fenomene noi : te pregatesti de depasire, semnalizezi, calci pedala si te pregatesti sa tasnesti, iar desteptul din fata, probabil in acceptiunea lui ajutandu-te, sau pur si simplu speriat, franeaza. Ca sa nu vorbesc de cele obisnuite si de neintelesii (??) care merg pe drum perfect, linie drepata de 1 km in fata cu 60- 70 km/h in afara localitatilor.
Inca odata aplaud cat de bine poate sta masina asta pe curbe, tinand cont si de dimensiuni. Deunazi am aflat ca am buton de pliere automata a oglinzilor.
Ca parte mai putin placuta nu pot sa nu remarc subtirimea sistemului audio si, in general, o oarecare lipsa de rafinament in ceea ce priveste bordul. Dar nimeni nu-i perfect, nu-i asa ??
Scris 18 octombrie 2009 - 09:17
sa treci pe la relu pentru un upgrade
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 18 octombrie 2009 - 09:22
2. tu esti de vina ca mergi cu viteza.
despre fotografie
Scris 18 octombrie 2009 - 10:19
3. oricum, orice faci sau nu faci, tot tu esti de vina2. tu esti de vina ca mergi cu viteza.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 octombrie 2009 - 12:56
Ca sa nu vorbesc de cele obisnuite si de neintelesii (??) care merg pe drum perfect, linie drepata de 1 km in fata cu 60- 70 km/h in afara localitatilor.
de ce n-ar merge linistiti cu 60-70??
Scris 19 octombrie 2009 - 08:57
Mai ales ca nu vorbim de masini gen dacia 1970.
Scris 19 octombrie 2009 - 09:35
de ce n-ar merge linistiti cu 60-70??
de ce sa nu mearga regulamentar?
despre fotografie
Scris 19 octombrie 2009 - 09:47
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 19 octombrie 2009 - 10:02
Problema se pune in felul asta: daca toti ar merge in jurul acelei viteze cind drumul este liber ( cum zice oaspetele ) totul ar fi OK si eventualele depasiri destul de rare. Dar daca intilnesti o rima d-asta care merge cu 60/h, 99% din participantii la trafic vor fi nevoiti sa-l depaseasca ! Iaca situatiile posibil generatoare de accident !!!!!
Scris 19 octombrie 2009 - 10:19
* 100 km/h - pe drumuri nationale europene si express
* 90 km/h - celelalte drumuri (nationale, judetene, comunale) in afara localitatilor
* 50 km/h - in localitati
* 20 km/h - in zone rezidentiale
* 5 km/h - in zone pietonale
Nu sunt de acord cu 60 in afara, clar, dar nici cu "in jurul acelei limite" (care e foarte vag spus), pentru ca sunt multe chestiuni ce trebuie luate in calcul: de la conditii meteo la orice alta problema (sa va vad cum conduceti cu diaree E un exemplu hilar dar absolut ingrozitor ). In anumite tari, din alea de care povestim toti de bine, iti iei amenda si daca mergi cu limita maxima de viteza cand conditiile de afara nu o permit. E un caz aparte, ce a zis Oaspetele pare un caz de lemurian, si sunt destui. Dar inainte sa aratam cu degetul, hai sa vedem si de ce merge ala cu 60-70. Poate are un accidentat in masina. Poate cara nitroglicerina. Poate copiloata ii canta ceva de leagan Nu stiu, pot fi N ocazii, una doua aratam cu degetul.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 19 octombrie 2009 - 10:37
Chestia ciudata e ca am intalnit si cate 2-3 de genu asta, care sint mult mai greu de depasit decat unu singur.
Daca iti e totuna cand ajungi, du-te pe jos, face bine la sanatate si nici nu poluezi.
Scris 19 octombrie 2009 - 11:10
Scris 19 octombrie 2009 - 11:21
* 130 km/h - pe autostrada
* 100 km/h - pe drumuri nationale europene si express
* 90 km/h - celelalte drumuri (nationale, judetene, comunale) in afara localitatilor
* 50 km/h - in localitati
* 20 km/h - in zone rezidentiale
* 5 km/h - in zone pietonale
Nu sunt de acord cu 60 in afara, clar, dar nici cu "in jurul acelei limite" (care e foarte vag spus), pentru ca sunt multe chestiuni ce trebuie luate in calcul: de la conditii meteo la orice alta problema (sa va vad cum conduceti cu diaree E un exemplu hilar dar absolut ingrozitor ). In anumite tari, din alea de care povestim toti de bine, iti iei amenda si daca mergi cu limita maxima de viteza cand conditiile de afara nu o permit. E un caz aparte, ce a zis Oaspetele pare un caz de lemurian, si sunt destui. Dar inainte sa aratam cu degetul, hai sa vedem si de ce merge ala cu 60-70. Poate are un accidentat in masina. Poate cara nitroglicerina. Poate copiloata ii canta ceva de leagan Nu stiu, pot fi N ocazii, una doua aratam cu degetul.
hai ca are unu o problema. au 10, au 100, au 1000, dar toata tara are probleme?
nu raspunde
despre fotografie
Scris 19 octombrie 2009 - 11:22
Scris 19 octombrie 2009 - 11:25
poate eu sunt un caz deplasat, dar daca il vad pe unu ca merge tare, prefer sa-i fac loc, eventual il depasesc dupa
despre fotografie
Scris 19 octombrie 2009 - 11:35
despre fotografie
Scris 19 octombrie 2009 - 12:00
@Cata: nu raspund, vezi 1 rand mai sus
@All: parca la mine nu accelereaza...
Flickr - pozele mele
Scris 19 octombrie 2009 - 12:33
despre fotografie
Scris 19 octombrie 2009 - 01:19
a si mai avem sinucigasii cei care vad ca au in fata o masina puternica dar tot se baga,pe astia ai las si aprind o lumanare pentru ei (ultimul a fost un Hyundai Accent )
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 19 octombrie 2009 - 01:20
Scris 19 octombrie 2009 - 01:32
oricum, cei mai surprinsi sunt cei cu masini pe la 200cp care nu le vine sa creada ca i-a facut, sau se tin de ei, un opel astra
de as apuca sa le fac si poze la fete ar fi un topic uber fun.
Scris 19 octombrie 2009 - 01:51
PS:in principiu am vazut ceva cel putin in cazul meu,cu cat am mai multi cai cu atat merg mai relaxat
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 19 octombrie 2009 - 01:52
Scris 19 octombrie 2009 - 02:06
crede-ma ca nu vorbesc doar sa ma aflu in treaba...crede-ma ca daca cel cu 200 cai isi pune capul cu tine nu prea ai ce sa faci
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi