Aseara, inainte de a ajunge la aeroport, am alimentat plin pana la refuz, de mi-a iesit afara din rezervor un pic de motorina. au intrat 61,5 litri, iar in rezervor nu cred ca aveam mai mult de 3 litri. Deci cei 70 de litri din cartea tehnica sint imposibil de introdus acolo.
Ford S Max
Started by oaspetele, oct 23 2008 07:11
330 replies to this topic
Scris 28 octombrie 2009 - 05:51
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.
Scris 03 noiembrie 2009 - 11:42
ca tot vorbeam la un moment dat despre mp3 playere
http://www.anythingb...ers-of-2008.php
e interesant topul.
#4 Cowon iAudio D2 - numarul 4 mi-a fost recomandat de 2 distinsi amici, unul de aici de pe forum chiar. pentru care ii multumesc si probabil ca o sa ma orientez spre asa ceva.
http://www.anythingb...ers-of-2008.php
e interesant topul.
#4 Cowon iAudio D2 - numarul 4 mi-a fost recomandat de 2 distinsi amici, unul de aici de pe forum chiar. pentru care ii multumesc si probabil ca o sa ma orientez spre asa ceva.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.
Scris 04 noiembrie 2009 - 12:10
eu zic ca poate aveai mai mult decat cei 3L, dar nu stii tuAseara, inainte de a ajunge la aeroport, am alimentat plin pana la refuz, de mi-a iesit afara din rezervor un pic de motorina. au intrat 61,5 litri, iar in rezervor nu cred ca aveam mai mult de 3 litri. Deci cei 70 de litri din cartea tehnica sint imposibil de introdus acolo.
in mai toate cazurile "rezerva" e mai mare decat scrie in carte.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 noiembrie 2009 - 12:16
posibil, dar putin probabil. pana acum am reusit sa alimentz la toate masinile "un rezervor" dupa specificatiile din cartea tehnica. la asta nu.
Scris 04 noiembrie 2009 - 12:37
Eu cred ca-ti face in ciuda.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte
Scris 29 mai 2010 - 06:03
Cum masina a plecat (mai bine zis s-a intors in Bucuresti), topicul se inchide aici.
Recomand S MAX-ul pentru cei care au nevoie de o masina de familie spatioasa cu usoare valente sporty.
Recomand S MAX-ul pentru cei care au nevoie de o masina de familie spatioasa cu usoare valente sporty.
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi