Noi suntem la est...
Se poate ,,extrapola'', vazandu-se evolutia pravaliilor. Hypermarket-urile domina, ramanand doar ,,chioscurile de la colt'' pentru ,,necesitati''.
Cumparaturile mi le fac saptamanal in hypermarket, in cursul saptamanii mai luand ,,resturi'' gen, paine...
Pentru medicamente ma duc intr-o farmacie in adevaratul sens al cuvantului...in care am mai multe sanse sa gasesc toate cele, fara a fi nevoit de ,,pelerinaje'' prin farmacii...
Am nepotica la farmacie in Bucuresti ( i-am explicat ca se merita , legat de farmacie nu de Bucuresti ).
1.farmaciile nu sint pravalii. sau numai pravalii.
2.farmacie in adevaratul sens al cuvantului..alta posibila jignire. probabil ca vorbesti de o farmacie din lantul celor cu 600 de kg de expirate, cu vanzari de medicamente pe target. aham
3.ce medicamente nu vei gasi in alte farmacii ??
ca fapt divers, luna decembrie a fost o luna deosebita pentru mine. foarta multa lume a gasit la mine produse (Servier - Tertensif, Preductal, Detralex, Prestarium, Bioparox, Noliprel, Coaxil, Tenaxum, Pronoran, Diaprel) care nu le-au gasit la sexiblu, unde s-au dus la prima strigare. adica intr-o farmacie adevarata.
4.cel putin 1-2 ani nu prea se merita a deschide o farmacie. poate in mijlocul Bucurestiului, da.
vad ca ma faci si mincinos. nice.
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 08 ianuarie 2010 - 08:12
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.