Un freezone
Scris 17 iunie 2009 - 08:27
Se ocupa careva cu polite RCA?
Scris 17 iunie 2009 - 10:18
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 iunie 2009 - 10:31
Scris 17 iunie 2009 - 10:42
La cea cu coitzele,ma dau batut.....chiar,ce alternative am de intrat in tara dinspre AUSTRIA,apoi HU.Orice strada buna doar pe Deva,NU....
phey ai pe la satu mare - exclus
oradea - e60... ok drum bun, tafic mediu
arad - etc - drum bun, dar o parte in "renovare" si trafic greu
timisoara - deva - etc aceeasi jmekerie
timisoara - dr t severin - dezastru iar dr t severin - buc - ok, cu trafic mediu
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 17 iunie 2009 - 10:51
Scris 17 iunie 2009 - 11:58
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 iunie 2009 - 11:41
Dupa ce il vedeti o sa intelegeti de ce nu l-am urcat ca film normal Dar e fun
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 iunie 2009 - 02:36
eu am venit pe timisoara-hateg-tgjiu-valcea-bucurestiphey ai pe la satu mare - exclus
oradea - e60... ok drum bun, tafic mediu
arad - etc - drum bun, dar o parte in "renovare" si trafic greu
timisoara - deva - etc aceeasi jmekerie
timisoara - dr t severin - dezastru iar dr t severin - buc - ok, cu trafic mediu
prost la iesirea din timiosoara, dar in rest e ok
Scris 18 iunie 2009 - 02:39
caransebes - hateg - f bun
hateg - tg jiu - ok
tg jiu - rm valcea - f bun
valcea - pitesti - ok
iar A1... precum il stim.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 iunie 2009 - 04:05
Scris 18 iunie 2009 - 08:20
despre fotografie
Scris 18 iunie 2009 - 10:20
Poza e facuta acum 2 zile, parca, in centrul orasului ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 18 iunie 2009 - 10:22
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 iunie 2009 - 10:26
Life must be taken one disaster at a time
Scris 18 iunie 2009 - 10:32
@Grinch ... daca ai timp, da macar info ce anume sa cautam ... sau un link, ceva
Scris 18 iunie 2009 - 10:41
Citeste mai ales comentariile ca unele sunt super funny. Incep sa cred din ce in ce mai mult ce imi zicea un prieten acum multi ani in urma: "este imoral sa nu iei bani de la prosti"
Scris 19 iunie 2009 - 08:31
am primit-o azi, nu stiu cat e de reala.
Scris 19 iunie 2009 - 09:02
Na ca m-am apucat sa caut (imi placea astronomia cand eram copil, poate ma prinde din nou):
Luna: raza medie = 1737km
Marte: raza medie = 3380km (deci cam de 2 ori mai mare?)
Luna: 384.403 km distanta intre centrul Pamantului si al Lunii
Marte: in urmatorii 25000 ani distanta dintre Marte si Pamant va scadea. Distanta minima intre cele 2 planete variaza intre 55 si 100 milioane km
Acum, fara a fi un savant de renume mondial, mi se pare extrem de improbabil ca sa vedem pe cer 2 Luni Da, si eu il vad pe Marte ca un punct mai stralucitor. Dar tot punct ramane...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 19 iunie 2009 - 09:09
Flickr - pozele mele
Scris 19 iunie 2009 - 12:26
Scris 19 iunie 2009 - 01:07
Scris 19 iunie 2009 - 05:16
Riscul de a ramane fara permis de conducere in urma unui accident soldat doar cu avarii dispare, incepand cu 1 iulie, odata cu intrarea in vigoare a conceptului de "Constatare amiabila de accident", informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.
Potrivit dispozitiilor Ordinului nr. 21 din 18 decembrie 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), incepand cu data de 1 iulie 2009, intra in vigoare normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident", care poate fi utilizat doar in anumite conditii. Practic, subliniaza NewsIn, accidentele usoare vor putea fi solutionate fara constatarea politiei.
Pe de o parte, bugetul de munca pentru politistii de la birourile de accidente usoare va fi diminuat, pe de alta parte, cei care vor avea de castigat cel mai mult sunt soferii. Asta pentru ca, in lipsa prezentei politistilor, neacordarea de prioritate si celelalte contraventii, pentru care se suspenda dreptul de a conduce, nu vor mai fi aplicate. De asemenea, nici consumul de alcool nu va putea fi sanctionat atat timp cat soferii implicati cad de acord sa completeze formularul "Constatare amiabila de accident" si sa se prezinte la asigurator.
Astfel, formularul "Constatare amiabila de accident" poate fi aplicat daca din accident au rezultat numai pagube materiale, daca au fost implicate numai doua vehicule, daca nu se creeaza pagube materiale altei persoane decat celor doi conducatori de vehicule implicati in accident si exista acordul de vointa al celor doi conducatori auto, exprimat prin semnarea formularului.
Acest formular poate fi obtinut de la sediile asiguratorilor, putand fi utilizat indiferent de locul producerii accidentului, pe teritoriul Romaniei.
Completarea si semnarea formularului "Constatare amiabila de accident" nu reprezinta o recunoastere a raspunderii conducatorilor de vehicule, ci un cumul de elemente ce contribuie la solutionarea dosarelor de dauna. In situatia in care unul dintre vehicule este stationat sau parcat, formularul poate fi completat si de catre proprietarul sau utilizatorul acestuia.
Conducatorul auto care are pretentii de despagubire se va adresa societii la care este asigurat celalalt conducator auto depunand formularul la orice reprezentanta a societatii din domeniul asigurarilor.
Odata cu depunerea formularului se elibereaza si documentul de introducere in reparatie a vehiculului.
Potrivit dispozitiilor Ordinului 20/2008 al Comisiei pentru Supravegherea Asigurarilor, asiguratul este obligat sa informeze imediat societatea de asigurare autorizata, despre producerea accidentului de circulatie. sursa
... wtf ... ma refer la ce e scris cu rosu ... adica ala cu numere de ES / FR / D probabil expirate, evident fara RCA si probabil si putin baut poate sa dea linistit peste mine ca "bugetul de munca pentru politistii de la birourile de accidente usoare va fi diminuat" ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 19 iunie 2009 - 05:22
Scris 19 iunie 2009 - 05:34
Inca niste reguli intelese prost si aplicate la fel ...
Da, ca ati inteles voi aiurea. Formularul ala se completeaza numai in anumite situatii si numai daca cei 2 implicati in accident sunt de acord sa-l completeze fara sa implice politia.
Daca eu nu vreau sa rezolv "amiabil", ma duc glont la politie !
Astfel, formularul "Constatare amiabila de accident" poate fi aplicat daca din accident au rezultat numai pagube materiale, daca au fost implicate numai doua vehicule, daca nu se creeaza pagube materiale altei persoane decat celor doi conducatori de vehicule implicati in accident si exista acordul de vointa al celor doi conducatori auto, exprimat prin semnarea formularului.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 19 iunie 2009 - 05:34
Scris 19 iunie 2009 - 05:47
cei care vor avea de castigat cel mai mult sunt soferii. Asta pentru ca, in lipsa prezentei politistilor, neacordarea de prioritate si celelalte contraventii, pentru care se suspenda dreptul de a conduce, nu vor mai fi aplicate. De asemenea, nici consumul de alcool nu va putea fi sanctionat atat timp cat soferii implicati cad de acord sa completeze formularul "Constatare amiabila de accident" si sa se prezinte la asigurator.
... wtf ... ma refer la ce e scris cu rosu ... adica ala cu numere de ES / FR / D probabil expirate, evident fara RCA si probabil si putin baut poate sa dea linistit peste mine ca "bugetul de munca pentru politistii de la birourile de accidente usoare va fi diminuat" ...
Pai poate dai acordul ala sub amenintarea cu bataia/moartea sau alte inventii... Da, faceti-ma paranoic, dar chestia asta numai bine nu arata in RO...
Flickr - pozele mele
Scris 19 iunie 2009 - 05:57
Iar asta cu faptul ca scapa de amenda si pct de penalizare/suspendare mi se pare cea mai mare prostie si sigur se va ajunge la intimidari ...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi