Mike felicitari, frumoasa masina, o stiu ca m-am uitat si eu lung la una; dar pt a fi corect spun ca, chiar daca mi-as permite acum sau in viitorul apropiat una nu as cumpara-o, in principal tocmai datorita motorului. Insa trebuie sa recunosc ca motorul nu pare a fi rau deloc.
Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem astazi.
@ Relu si Cristi: amandoi aveti dreptate in ceea ce sustineti. Relu in ceea ce priveste faptul ca 3.0 TDI nu este un motor econom (poate doar daca il compari cu un 3.0 turbobenzen, dar si aici depinde de rulaj, preferinte, etc.); iar Cristi are dreptate, pt ca isi doreste un 3.0 TDI (iar aici nu-l putem contrazice in niciun fel), dar si asupra faptului ca in Bistrita e (mult) mai lejer traficul decat in Bucuresti.
Daca la situatia asta mai adaug si faptul ca si Mike are dreptate cand spune ca ar fi de dorit, in RO, o masina cu o garda la sol mai mare (gen aceste SUV-uri, SUV-ulete de oras), rezulta ca recomandarea mea pe topicul deschis de Cristi in aria Versus, anume A6 Allroad sau Outback, este cat se poate de intemeiata.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte