BMW Seria 5 GT
Scris 20 februarie 2009 - 12:16
BMW apparently crede ca poate face mai bine. Acuma sincer, probabil nu costa prea mult sa derivezi inca o versiune din Seria 5 Salon/Touring, la fel cum a fost cu X5-X6, fara costuri prea mari, crearea de cit mai multe modele de nisa si subnisa.
Eu pot sa inteleg ratiunea masinii, explicata de acel filmulet.
BTW, stiti ce masina de serviciu are presedintele de la Banca Transilvania? R-Classe, a preferat-o in fata lui S-Classe.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 februarie 2009 - 07:59
un 320 cdi 4 matic nu cred ca se descurca rau. spatiu ? puh....doar ca ideea de van (?) de lux nu e una prea fericita.
Scris 20 februarie 2009 - 08:26
DAR are botu ala tamp cu farurile alea ca 2 ochi de broasca sifilitica.
in rest masina e mai mult decat decenta. ptr cine cauta asa ceva.
oricum, nu vad cum un break A6/E/5-er nu ar satisface cel putin 80-90% din ce ofera masinile astea...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 februarie 2009 - 08:32
singura problema e atunci cand ai 2 copii care trebuie sa stea in scaunelele speciale. intre ei, de obic3ei, cu greu isi face loc o persoana. si la drum lung cam e nevoie de persoana aia intre ei.
dupa 6-7 ani, cand se poate renunta la scaun si e de ajuns doar un fel de inaltator, lucrurile se schimba.
repet, SMAX-ul e extraordinar, deoarece are 3 scaune individuale pe randul din spate. autobuz, nene.
Scris 20 februarie 2009 - 08:45
eu am observat in ultimii, sa zicem 10, ani aparitia de noi segmente precum SUV-urile, apoi SUV-urile compacte, coupe-urile cu 4 usi, masinile super-sport cu 4 usi, etc.
unele raman ca segmente, altele dispar... piata decide.
pe de alta parte, tonul in aparitia unui astfel de segment il da un producator poate doi, dupa care restul ii urmeaza.
Deci, ca sa fii (ca producator) in fruntea clasamentului trebuie sa inovezi, sa vii cu noi astfel de segmente, sa fii cu un pas in fata celorlati. BMW asta incearca sa faca cu X6 si alte asemenea, ceea ce - ca principiu - mi se pare un lucru extraordinar. Punctual, daca vreunul din astea va prinde la public, vom vedea.
Am mai zis si mai demult, ce a reusit BMW cu X6 a incercat si SsangYong cu Actyon, numai ca viziunea nu ajunge, trebuie sa ai si abilitatea de executie...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 20 februarie 2009 - 01:16

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Scris 20 februarie 2009 - 04:38
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 februarie 2009 - 07:56
parerea mea e ca au si masinile moda lor.
eu am observat in ultimii, sa zicem 10, ani aparitia de noi segmente precum SUV-urile, apoi SUV-urile compacte, coupe-urile cu 4 usi, masinile super-sport cu 4 usi, etc.
unele raman ca segmente, altele dispar... piata decide.
pe de alta parte, tonul in aparitia unui astfel de segment il da un producator poate doi, dupa care restul ii urmeaza.
Deci, ca sa fii (ca producator) in fruntea clasamentului trebuie sa inovezi, sa vii cu noi astfel de segmente, sa fii cu un pas in fata celorlati. BMW asta incearca sa faca cu X6 si alte asemenea, ceea ce - ca principiu - mi se pare un lucru extraordinar. Punctual, daca vreunul din astea va prinde la public, vom vedea.
Am mai zis si mai demult, ce a reusit BMW cu X6 a incercat si SsangYong cu Actyon, numai ca viziunea nu ajunge, trebuie sa ai si abilitatea de executie...
deci nu sunt singurul care crede ca actyonul a fost taticul cel mare al x6-ului. Si culmea, desi ambele sunt la fel de urate, una e apreciata de oameni (si nu neaparat pt cum se conduce, ca is convins ca nu multi reusesc sa conduca un x6) in timp ce in cealalta se arunca cu oo stricate. Deh.. marketingul, brandul, acopera ce era considerat urat
Scris 20 februarie 2009 - 08:00

de ex, mie nu imi place cum arata Actyon, dar imi place cum arata X6
Scris 20 februarie 2009 - 08:17
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 februarie 2009 - 08:19
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2009 - 09:05
mare blasfemie am facut ...
Scris 20 februarie 2009 - 09:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2009 - 09:53
si cred ca putem extrapola si la alte tari ...
Scris 20 februarie 2009 - 10:44

eu am luat cea mai ieftina masina si neagra.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 03:33

Scris 19 martie 2009 - 03:50

Scris 21 mai 2009 - 01:06

Scris 21 mai 2009 - 01:37

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 21 mai 2009 - 02:03

Scris 21 mai 2009 - 02:09

despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 02:35

Scris 21 mai 2009 - 05:35
Din spate si profil yuck.
Interiorul e giugiuc, mai ales cu panoramicul ala

Ex-FN2 owner
Scris 21 mai 2009 - 06:00
Scris 21 mai 2009 - 06:15
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi