boxe "stereo" (pt. acasa) - pareri si sfaturi ...
Scris 21 mai 2009 - 11:44
Scris 21 mai 2009 - 12:13

desi pare ciudat, imi place sa disting toate instrumentele, indiferent de genul muzical si de volum. iarasi, nu ma prea coafeaza exhibarea unui bass care de fapt nu exista.
Scris 21 mai 2009 - 12:17
la trupele mentionate mai sus nu prea e treaba de bagat capul in boxe, ci de creat o atmosfera sonica in camera. daca vrea si un bass care sa zguduie camera, am bagat si un sub in ecuatie. asta nu inseamna ca boxele alea nu au bass, poate detaliaza oasptele mai mult.
eu am trecut de la un dif de bass de 22.5 la unul de 16.5 si nu-i simt lipsa primului pe nici un gen muzical. e si aici ca la motoare (cine stie ceva despre difuzoare, intelege si chiar se leaga

as putea spune cel mult ca rockerii se omoara dupa SPL, nu dupa bass in forma lui pura si probabil orice boxa care urla suficient de tare e ok la o petrecere, nu la o auditie.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 12:29
totusi, pentru monitoarele mele ar cam fi nevoie de un sub.
eu am un Pioneer.
bine, eu nu-s nici macar aspirant la audiofilie, cu mare greu mi-am rodat boxele in 1-2 ani.
poate cand or creste copii o sa reusesc mai multe.
Scris 21 mai 2009 - 12:39

Totusi la repezeala imi vine in minte seria GLE de la Canton, cred ca si pe la Monitor Audio s-ar gasi cate ceva , Wharfedale sau Jamo. Firme care reusesc sa faca boxe relativ puternice, la calitate bunicica si un pret suportabil. Eventual poate si la Mission s-ar gasi cate ceva.
Scris 21 mai 2009 - 12:42
@adrian - irelevant doar dupa acest aspect.
nu uita ca ai un amplificator mic.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 12:42
Daca tot a venit vorba de Pioneer ... ma uitam la boxele astea ... vad ca au "Tweeter 6.6cm cone type" adica au difuzoare pt. inalte "clasice" nu piezo ... asta e un plus sau un minus ?
E clar , astea-s boxele lui : http://www.price.ro/..._e100_19321.htm Au SPL-ul la 91dB
Aceasta postare a fost editata de greierasul: 21 mai 2009 - 12:44
Scris 21 mai 2009 - 12:45
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 12:48
Sau : http://www.sono.ro/h...erior-2268.html
sau : http://www.sono.ro/h...erior-4490.html
Aceasta postare a fost editata de greierasul: 21 mai 2009 - 12:52
Scris 21 mai 2009 - 12:52
astea se auzeau bine pt pretul lor, cu pretentiile aferente desigur http://www.sono.ro/h...r-880-1260.html
totusi ideal e sa ia ce-i place lui. pe cat posibil dupa ce le asculta fie si putin pana la urma.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 12:54
Scris 21 mai 2009 - 12:58
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 03:56

Scris 21 mai 2009 - 04:06
trecand peste acest aspect de nasol, cam aici a ajuns societatea de consum.
despre fotografie
Scris 22 mai 2009 - 10:15
Mi-au placut Jamo alea. Personal as lua ceva gen monitor, 50-60W RMS care imi plac cum se aud.
ACrew style
Scris 22 mai 2009 - 10:37
chiar si o boxa de raft poate pune probleme. de ex epos http://www.avstore.r...e/epos-m12-2i-/
despre fotografie
Scris 22 mai 2009 - 10:51
.........
culmea e ca ei aveau impresia ca de la prea multa putere.
.........
Culmea e ca majoritatea cred asta

Scris 23 mai 2009 - 05:12
Asa, la prima vedere par ok pt. nevoile mele cele recomandate aici ... partea proasta e ca nu prea am cum sa le ascult inainte sa le cumpar (nu vad sa aiba si un showroom).
Ca o limita de pret imi fixasem cam 1500 Ron (desigur nu e batuta in cuie ... adica daca as fi convins ca astea se potrivesc cu amplificatorul meu, le-as lua) ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 23 mai 2009 - 05:13
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 23 mai 2009 - 05:55
totusi tu asculti rock, ce treaba ai cu discoteca?
despre fotografie
Scris 23 mai 2009 - 06:16
nu cred ca e asa de scump un amplificator SH care sa le duca.
Cam care ar fi un amplificator potrivit pt. ele ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 23 mai 2009 - 08:24
Imi plac boxele alea, dar de la 50W la 200W, diferenta e cam mare. Daca nu intentionezi sa tii volumul peste 60-70% nivel nu o sa ai probleme insa contravine cumva ideii de "audiofilie".
ACrew style
Scris 23 mai 2009 - 08:44
a, mi se pare cam scump, daca ma intrebi. si ar trebui verificat sa nu fie ceva tranzistori dusi in el. se vede si ochiometric.
despre fotografie
Scris 23 mai 2009 - 10:52
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 11:44

Aceasta postare a fost editata de greierasul: 25 mai 2009 - 11:47
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi