boxe "stereo" (pt. acasa) - pareri si sfaturi ...
Scris 25 mai 2009 - 11:48
Scris 25 mai 2009 - 11:54
la jbl boxele incep cu astea

care culmea, au fost gandite pt filme si muzica 5.1
Dupa specificatii, foarte bune. Practic, foarte proaste...

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 12:01
Si un amplificator ieftin si bun pentru scopul propus: http://www.senia.ro/...dio-2x230W/7855
Aceasta postare a fost editata de greierasul: 25 mai 2009 - 12:02
Scris 25 mai 2009 - 12:08
Proaste ca sunet sau ca fiabilitate ?
........
Cite ai vindut ?

Scris 25 mai 2009 - 12:10

Scris 25 mai 2009 - 01:02

daca tot ia un amplif profi, mai bine ia si boxe de concert si stie o treaba. dar nu a dat impresia ca asculta asa ceva.
sau poate percep eu altfel Iron Maiden, Led Zeppelin ... Black Sabbath.
dar cine stie, poate o avea vreun moment de mayhem pe piesa asta
si apropo de mayhem
intre noi fie vorba, ledd zeppelin are piese chiar audiofile

nu mai zic, ca fix ca la pink floyd si nu numai de altfel, au o inteligenta a pieselor fantastica
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 04:41

despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 05:02
Scris 25 mai 2009 - 05:28

Acu serios, e chestie de gust ( si cu muzica :laugh: ). Ca e pus cata acolo nu-mi spune absolut nimic, si chiar nu-mi dau seama cum ai putea realiza pe o asemenea muzica daca sculele pe care le ai sunt bune sau nu....

Nu putem compara cu pink floyd care poate fi considerata muzica "grea", de o calitate deosebita, sau led zeppelin, etc... Si sa nu va dau motive de "hodorogeala" -in ceea ce ma priveste- la capitolul muzica, aflati ca muzica mea preferata e house !

Nevasta-mea e disperata cind mergem in concediu ca n-are ce asculta si cumpara de la primul "peco" citeva CD-uri

Scris 25 mai 2009 - 06:00
in ceea ce ma priveste ... aflati ca muzica mea preferata e house !
![]()
Nevasta-mea e disperata cind mergem in concediu
pe bune?
despre fotografie
Scris 25 mai 2009 - 06:02
Scris 25 mai 2009 - 09:31

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 25 mai 2009 - 09:40

Scris 29 mai 2009 - 12:41
nu inteleg de ce trebuie sa ia un semnal digital, sa-l faca analog si sa-i modifice tonalitatea si apoi sa-l faca iar digital la un astfel de sistem. asa pe hartie da bine ca are preamplificare pe lampi cu armonicile aferente, dar nu stiu ce iese pe final cu un amp in clasa D.
e interesant si faptul ca insista pe capacitatile hi-fi, dar uita niste detalii esentiale, caracteristicile boxelor, macar asa ca idee.
trebuie sa le auzi. mai avea pioneer niste boxe din lemn de butoi, care culmea, chiar se auzeau bine.
a, vacuum tube s-ar traduce ce-i drept supapa de vid. insa presupun ca multi nu pricep din prima ce-i aia. mi se pare putin nefericita traducerea in contextul asta.
altceva nu stiu. oricum nu sunt prea atent la datele tehnice in astfel de cazuri
despre fotografie
Scris 29 mai 2009 - 11:58
Scris 03 iunie 2009 - 01:55
ACrew style
Scris 03 iunie 2009 - 02:29
oricum cred ca sunt mai smechere boxele din butoaie de vin

despre fotografie
Scris 03 iunie 2009 - 08:29
Scris 16 iunie 2009 - 07:44

Acum vreo 2 saptamini am fost la "mediagalaxy" in Constanta ... aveau amenajat un colt "hi-fi" unde erau expuse destul de multe modele de boxe (comparativ cu "mediamarkt"-ul de la Szeged) ... Un nenea vinzator foarte amabil si saritor mi-a instalat boxele (nu mai stiu ce model Dali) ... dar (pt. ca trebuie sa existe un "dar") singurele scule disponibile erau niste receivere 5.1 ... adica ceva foarte diferit de amplificatorul meu ... Am ascultat putin ... am explicat ca as vrea sa ascult pe un amplificator stereo ... mi s-a spus ca nu au (mai precis aveau un Denon dar era defect) ... am multumit pt. amabilitate si am plecat.
Initial ziceam ca boxele ce le voi cumpara sa aiba un difuzor de bas de minim 8" (preferabil 10" sau chiar 12") ... nu stiu de ce nu prea imi plac cele cu 2 difuzoare de bas de 6.5" (cum ar fi astea) ... dar poate ca trebuie sa fiu mai flexibil in gindire si sa incerc sa ascult si genul asta de boxe ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 16 iunie 2009 - 07:57
Scris 16 iunie 2009 - 08:00
Scris 16 iunie 2009 - 08:13
Scris 16 iunie 2009 - 09:28
Nu contest ... probabil ca boxele respective isi merita banii, dar daca le-as cumpara ar fi cam ca in vorba aia din batrini, cu stricatul orzului pe giste ...
... sau poate as stirni niste reactii foarte asemanatoare cu cele stirnite cind am spus ca intr-un an am facut cu masina 10 kkm

Mi-a atras atentia faptul ca au "1x 165mm bass, 1 x 165mm midrange" ... e drept ca au forma membranei putin diferita ...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi