Ok atunci, sa o luam in ordine.
La mine suspensia nu scoate nici un fel de zgomot neobisnuit. Este prima data cand aud despre asta, dar sa nu uitam ca nu am Subaru de mult timp. Amortizoare noi nu am cumparat dar am de gand sa instalez kit-ul de coilovere de la STI(STI coilovers-ea este acum echipata cu STI Struts). Asta in ideea de a pastra masina cat mai aproape de stock. Altfel as merge pe Tein Flex(cu EDFC) sa Cusco Zero 2E sau Zero 2R(cu E-con).
Alte chestii de stiut la suspensii: - as recomanda un kit de bare stabilizatoare si brate(trailing arms, control arms, lateral links) de la STI.(ce vine ca echipare de fabrica pe S203)
- un set complet de bucsi si tampoane de la Powerflex, va schimba semnificativ comportamentul masinii. Masina ti se va parea a fi mult mai "inchegata".
Variante pentru evacuari sunt deosebit de multe. Avand in vedere ca evecuarea stock la S203 este din titan, am mers pe un catback de la Trust/Greddy, modelul PE Ti. Din pacate, compania Trust Japonia a fost lichidata, asa ca acest model nu mai este de gasit, insa Greddy a ramas activ si au niste variante similare.
Singura varianta ce merita atentia la Exedy este carbon clutch kit-ul. Altfel as fi rezervat in privinta clasificarilor precum "nemaipomenite".
Eu am ales kit-ul de la Carbonetics-Single Carbon Clutch cu o placa de presuine cu 1300kg forta.
Daca ai nevoie am sa caut si preturile pieselor mentionate.