@Adrian_r5
-Recunosc ca nu m-am prins ( si nu sunt singurul ) ca te referi la pretul reviziei, discutia -inclusiv titlu topicului- fiind despre instalatia electrica !
Link-ul pus de mine in post-ul asta duce spre un alt post care incepe cu fraza "Din motive de prostie (ca alta explicatie nu gasesc) am ales sa fac revizia la Timisoara."
Spui ca nu pricepi ce vreau ... ... pai primele cuvinte ale acestui topic sint:
"In cazul in care trebuie sa faceti modificari / adaugari la instalatia electrica a masinii (de ex. montat alarma, modul de ridicat geamuri din telecomanda ...) si este necesar sa se "uneasca" 2 fire (unul din instalatia originala a masinii altul din cea "adaugata") ce varianta alegeti:
- dezizolat firul "original", rasucit firul "adaugat" (eventual cositorit) si apoi izolat cu ceva banda izolatoare
- folosirea de Insulation Displacement Connector"
In afara de faptul ca lipseste semnul intrebarii la sfirsit ... ce altceva este neclar ???
L.E.
Spui ca "Nu dau sfoara in tara, dar nu pot sa ramin indiferent la o discutie despre o firma extrem de serioasa pe care o cunosc de la infiintarea ei, pe care o asociezi cu neseriozitatea -cel putin- cind vine vorba despre tarife."
... acum sper ca s-a inteles ca nu am scris nimic despre tarifele de la "LOG"
Nici despre tarifele celor de aici n-am comentat nimic ci doar am povestit cum a fost la revizie
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 20 iunie 2009 - 08:33