compacta bine dotata pentru mine
Scris 08 iulie 2009 - 11:16
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 08 iulie 2009 - 12:40
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 08 iulie 2009 - 04:16
ai aruncat o afirmatie pe care o consider nefondata. (leasingul e nerecomandat acum fata de credit)
tu esti cu obiectiile "neprobate", nu eu
Scris 08 iulie 2009 - 05:31
dobanda 9.5 la BCR cu comision administrare dosar de 2 % si 9.2 cu comision de 2.5 la Volksbank.
Una peste alta, as zice ca ies mai bine cu Volksbank, insa n-am vazut inca un desfasurator.
La suma de 17500, cu un comision de 4% am o oferta veche de la Volksbank, si plateam in plus cam 2k la leasing pe 1 an si 3k la leasing pe 2. Cum vi se pare sa zicem sumele astea?
Clar va fi alta suma, cu noul comision de 2.5%, maine o sa am desfasuratorul sa vad ce si cum.
Iar nu stiu cu asigurarea, full casco fara franciza va fi, insa am mai inteles ca oaresce se mai poate negocia si la casco.
oare Volksbank ma limiteaza la casco? BCR avea parca 4-5 firme de la care acceptau casco, e drept ca se poate sa aiba relatii bune doar cu cateva, si restul sa fie mai cu scartaiala...
masina pana la urma cred ca va ramane mazda 3, cu motorul de 105, echiparea TX plus, adica mai mult decat suficient...
Scris 08 iulie 2009 - 06:02
17.500 banuiesc ca , fara dobanzi, alea, adica valoarea cu banii jos ?
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 08 iulie 2009 - 06:05
Scris 08 iulie 2009 - 06:09
sedan sau hatch?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 08 iulie 2009 - 06:37
nu vad rostul intrebarii, da' hai sa-ti raspund, ca nu e vreo chestie...
vreme de 5 ani un van 1.9 diesel aspirat, in cea mai mare parte. pe la un test drive am mai condus si altceva, astra, focus, V50 si parca cam atat, insa cativa km acolo, nu se pune. ocazional, adica peste cateva saptamani, un corsa 1.4 modelul nou si vechiu fiesta, tot 1.4. a, si noul fiesta pe care-l conduc din martie asa...
17500 e pretul masinii pe factura, cum am zis, pe leasing pe 1 an ma costa cam 19500. pe 2 ani, cam 20500
@ska
sedan va fii, culoarea nu-i chiar ce as dori eu, insa e cam tot ce e pe stock...
e cam ca asta: http://www.auto.ro/a.....3 SEDAN_3.jpg
in realitate insa, mi s-a parut nuanta un pic mai inchisa...
Scris 08 iulie 2009 - 09:23
Si nu faci si tu un mic topic separat despre noul Fiesta, pls?
Scris 08 iulie 2009 - 09:38
Scris 08 iulie 2009 - 10:56
Apoi pretul ala mi se pare mare la ce preturi se vehiculeaza pe la noi acum si ce ofera masina. o fi avand trapa, xenoane...
PS nu ar fi primii dealeri care vorbesc rahaturi, dar m-a surprins ca i-ai crezut.
Aceasta postare a fost editata de cornel001: 08 iulie 2009 - 10:58
Scris 08 iulie 2009 - 11:28
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 08 iulie 2009 - 11:38
Scris 09 iulie 2009 - 07:12
Scris 09 iulie 2009 - 09:53
Scris 09 iulie 2009 - 10:04
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 iulie 2009 - 10:13
Scris 09 iulie 2009 - 11:43
destul de mult sub pretul afisat pe site bmw.ro
Scris 09 iulie 2009 - 12:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 iulie 2009 - 07:33
s-ar putea sa o consider sub motorizata dupa un an, doi, insa la fel s-ar putea intampla si cu un motor de 2 l...dupa ce te obisnuiesti cu masina, daca te trage naravul ca sa zic asa, iti pare putin si 2 l/ 150 cp...chestiune de asteptari si obisnuinta zic eu...
acum nu stiu cum de se formeaza ideea, cum ca orice membru pe un forum auto, isi doreste neaparat putere chiar si n detrimentul altor factori, ca: confort, pret de achzitie si de explotare, etc...
eu unul, cum ziceam, n-am condus decat la tes drive peste 100 cp, asa ca mi se pare deajuns 105. clar mi-ar fi placut macar pentru confortul psihic sa aiba macar 115, ca astra/focus, insa nu e deocamdata cu asa motorizare...
2l mi se pare cam mult pt o compacta, parerea mea...
referitor la pret, iarasi nu mi se pare f scumpa avand in vedere dotarile.
daca citesti la inceput, m-am uitat si la focus cu motorul de 115 cp in echiparea trend, era 14500. Si nu avea multe chestii pe care le consider de bun simt t anul 2009. Nu tu esp, airbaguri cortina, astea asa, din cele mai importante. la nice to have, nu avea scaune incalzite, oglinda cu fct. antiorbire si mai sunt...
acum ziceti si voi, e un deal bun au ba?
mie mi se pare un deal OK, la 17500 in echiparea TX plus. o sa pun zilele astea un scan cu ce are tx plus-ul asta, parca am mai zis pe prima pagina...
in alta ordine de ideei, desi tot masini, BMW 130i si alte avioane mie aproape mi se par off topic...
Aceasta postare a fost editata de dante01: 09 iulie 2009 - 07:37
Scris 09 iulie 2009 - 08:05
Dar daca tie iti place si crezi ca vei fi multumit, asta-i tot ce conteaza.
Scris 09 iulie 2009 - 09:30
dar nu e vb doar de motorizare, echiparea e una care imi place cu cateva chestii pe care le consider esentiale si cu multe chestii care imi plac.
de asta zic, ca e un pachet la care motorizarea nu pot sa zic ca mi s-a parut chiar un compromis de netrecut.
Scris 09 iulie 2009 - 10:08
@cornel001
referitor la pret, iarasi nu mi se pare f scumpa avand in vedere dotarile.
daca citesti la inceput, m-am uitat si la focus cu motorul de 115 cp in echiparea trend, era 14500. Si nu avea multe chestii pe care le consider de bun simt t anul 2009. Nu tu esp, airbaguri cortina, astea asa, din cele mai importante. la nice to have, nu avea scaune incalzite, oglinda cu fct. antiorbire si mai sunt...
acum ziceti si voi, e un deal bun au ba?
mie mi se pare un deal OK, la 17500 in echiparea TX plus. o sa pun zilele astea un scan cu ce are tx plus-ul asta, parca am mai zis pe prima pagina...
Pentru ca ai intrebat - mie mi se pare scumpa o compacta de 105 CP,mai ales in perioada asta de promotii.Depinde de fiecare,mie de exemplu mai mult decat ce are varianta best de la kia,nu mi-ar mai trebui decat clima si esp.Pentru restul nu asi fi dispus sa platesc,asi lua mai degraba alt motor.
Scris 09 iulie 2009 - 10:15
Scris 09 iulie 2009 - 10:15
sincer un http://www.garajul.r...showtopic=17519 mi se pare foarte misto ca si compromis.
despre fotografie
Scris 09 iulie 2009 - 11:44
Ma bucur ca suntem de acord, de altfel am mai vb noi si pe pm despre treaba asta.cu faptul ca 17500 e scump pt 1.6 / 105 cp sunt total de acord, ba chiar pt 2009 mi se pare putin 105 cp.
dar nu e vb doar de motorizare, echiparea e una care imi place cu cateva chestii pe care le consider esentiale si cu multe chestii care imi plac.
de asta zic, ca e un pachet la care motorizarea nu pot sa zic ca mi s-a parut chiar un compromis de netrecut.
Din pct de vedere dotari este buna oferta, dar totusi cumpara mai intai un motor si apoi dotarile. Parerea mea.
Mai ales ca alti constructori ofera val cu mult mai bune pt un 1,6 benzinar aspirat. Asa cum am/s-a mai spus, in aceasta perioada este mult mai convenabila/avatajoasa o achizitie decat acum 1 - 1,5 an(i), astfel incat nu te grabi (dar sa si stii ce vrei) si mai ales pune presiune pe dealer-i sa ajungeti la un compromis rezonabil ambelor parti.
Nu de alta, dar se poate ca peste 1 - 2 ani sa regreti ca ai pus dotarile in fata motorizarii, dar nu vei mai avea ce sa faci.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi