Salt la continut

Fotografie
- - - - -

compacta bine dotata pentru mine

• Please log in to reply
174 replies to this topic

#51 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 29 iunie 2009 - 06:27

asta e acum, o situatie de care ar trebui sa profite. eu vorbesc de preturile normale. diferentele se vad si in masini, orice ar spune unii si altii.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#52 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 29 iunie 2009 - 06:32

Asa este, sunt diferente de materiale, finisaje, etc. Insa de multe ori diferenta financiara corecta este cu mult mai mica decat cea din liste, de ~2-3k euro. In cele din urma ramane la latitudinea fiecaruia sa decida da e dispus sa plateasca sau nu acea diferenta mai mult sau mai putin justificata.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#53 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 29 iunie 2009 - 09:26

totusi, trebuie sa fiti constienti ca orice ban dat in minus este scazut de fapt de undeva. nimeni nu face pomeni. sunt iluzii aici pe forum.

oamenii au nevoi diferite si pun pret pe chestii diferite...altfel la compacte ne-am lua toti 135i...dar mai se da si focus, si megane etc.
orice lucru in plus pe masina costa si orice ban ne-dat inseamna ceva lipsa...adevarat...insa nu toti au si nevoie de lucrurile in plus.

in plus, mai se plateste si marca, iarasi, nu toti sunt dispusi sa o plateasca..
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#54 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 29 iunie 2009 - 11:45

exact. dar trebuie sa fim realisti in aceste pareri legate de masini si sa nu ne imbatam cu apa rece. de obicei, niste bani in plus au in spate un motiv. chiar si marca (de ex o vinzi mai scump sau o vinzi pur si simplu). ieftin si bun inca nu exista.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#55 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 01 iulie 2009 - 08:51

intre timp, am fost la test drive cu mazda 3 1.6i /105 cp TX+
concluzia mea e ca nu e chiar asa de rea motorizarea, se duce vioi la 4500-5000 de ture ba chiar si peste si zgomotul la interior nu e deranjant. am observat ca abs-ul intra insa nu imediat cum te sui pe frana, insa isi face treaba repede si eficient cand intra. n-am condus 3-ul vechi cat sa pot face o comparatie rezonabila, insa zice lumea ca e mai bine insonorizata decat vechiul model. parbrizul incalzit e foarte misto, ne-a prins si un pis de ploaie si efectiv nu se aburea deloc, nici macar pe la colturi cum se mai intamlpla. interiorul mi se pare OK, tot nu pot sa zic ca ma da pe spate designul plansei de bord, insa cred ca e si chestie de obisnuinta. la fel designul mastii frontale, ii zic nasoasa de acum...
la wv n-am ajuns inca poate in weekend daca nu voi lua o decizie pana atunci, insa imi inchipui ca n-am cum compara 1.4 tsi-ul cu un aspirat de 1.6, asa ca decizia, avand in vedere ca motorul de 1.6 de la mazda mi s-a parut rezonabil (pentru capacitatile mele adica) va depinde de pret, dotari, disponibilitate, culoare, etc...
de la mazda am o oferta de 17500 pt TX + din stock, aluminiu metalizat, insa e un fel de gri inchis. as prefera o alta nuanta, sa fiu sincer, insa asta inseama comanda si pe langa ca mai dureaza (am verificat stock-ul in austria, e ceva ce mi-ar conveni acolo, un TX si un TX+ pe acea nuanta de albastru indigo), sigur nu va fi la pretul asta...
TX+ are o gramada de chestii, sunet bose cu 6 cd, sistemul ala de monitorizeaza spatiul din spatele masinii si unghiul mort si te atentioneaza daca vrei sa faci schimbari de directie, sistem de motitorizare presiune in pneuri, si mai era parca ceva. oricum, restul sunt standard pe TX. a, bluetooth-ul mai e in TX+.
parca adytzu are un 6 cu o echipare asemanatoare, o sa-l intreb cum i se pare sunetul si bluetooth-ul...

Aceasta postare a fost editata de dante01: 01 iulie 2009 - 08:51

• 0
...Move your mind...

#56 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 09:18

pai ce ai testat? nu ai stat in ea, nu avea dealerul nici un cd?

pune o poza cu masina, sa vedem si noi ce e de fapt.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#57 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 09:39

n-am prea avut timp de stat la ascultat muzica...eram in timpul programului si mai important a fost sa aud cum/cat de bine e sonorizata, zgomot de rulare, etc...plus ca mai vb si agentul cu mine, trebuia sa fiu atent la masina...am zis ca stau un pic sa aud si muzica, insa se facuse late si ...si in plus, nu pot sa zic ca am o ureche asa fina la chestii in astea, asa mi s-a parut ok, da' ziceam sa cer parea cuiva care are o idee mai buna despre sunet...
  • 0
...Move your mind...

#58 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 09:55

sistemul audio e ok, ai subwoofer, amplificator si parca 4 boxe.
BT nu cred ca-ti foloseste la ceva decat sa raspunzi la telefon cand suna, nu e prea destept in rest.

performantele sunt modeste, chiar daca ti se pare ca trage, de aceea as recomanda sa-ti placa masina la interior, sa te simti bine in ea.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#59 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 10:43

Dante01 eu daca as fi in locul tau, as mai astepta putintel pt ca la unul dintre dealer-ii din Ploiesti va poposii un nou reprezentant care in mod sigur te ajuta cu tot ceea ce va putea. Dar asta-i parerea mea, nu stiu daca vei fi dispus sa achiesezi la ea. :rolleyes:
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#60 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 10:46

te muti la ploiesti?
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#61 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 01 iulie 2009 - 10:49

:rolleyes:
Nu e vorba de mine.
  • 0

#62 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 08:55

Dante01 eu daca as fi in locul tau, as mai astepta putintel pt ca la unul dintre dealer-ii din Ploiesti va poposii un nou reprezentant care in mod sigur te ajuta cu tot ceea ce va putea. Dar asta-i parerea mea, nu stiu daca vei fi dispus sa achiesezi la ea. ;)

nu vrei sa fii mai explicit, ca nu inteleg ce zici? macar pe privat...
m-au sunat azi de la mazda, cu oferta de mai sus, a ramas ca in weekend ma vad cu ei.
  • 0
...Move your mind...

#63 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 02 iulie 2009 - 10:41

Ai pm. :)
  • 0

#64 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 03 iulie 2009 - 03:59

Da, dar vinde KIA si Subaru. :) Nici nu mai e mult de asteptat. De sapt. viitoare il poti gasi la magazin. :) Mai bine treci pe la el si vezi ce iti poate oferi. Nu neglija C'eed si nici Subie. In perioada asta poate gasesti o oferta interesanta.
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#65 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 03 iulie 2009 - 04:19

cine e mai reprezentantul asta de vinzari?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#66 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 03 iulie 2009 - 04:30

Surprise, surprise!
  • 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#67 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 03 iulie 2009 - 06:57

eu am am avut Focus de 1.6 si 100 CP si pot sa spun ca tragea foarte bine (apropo de dimensiunea motoarelor pt compacte)
nu stiu exact timpi, dar nu imi amintesc nici o depasire in care sa ma fi lasat balta. e adevarat ca avea 1140 Kg, dar nu ma astept sa aiba mult mai mult nici acum ...
a, si nu avea zona rosie pe turometru ;)

asa ca ia-ti Focus! glumesc, dar macar ia-l in calcul.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#68 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 03 iulie 2009 - 07:16

0-100 11.9s
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#69 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 03 iulie 2009 - 07:19

Da, dar vinde KIA si Subaru. ....

Rectificare: Subaru si Kia.... ;)
Vorbesc foarte serios ;)
  • 0

#70 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 03 iulie 2009 - 07:23

nu stiu in cat facea suta, da' Viena - Buc a facut in 11:30 ore (si noaptea!) manca-i-as tzava ei de scotea fum pe ea :D

Aceasta postare a fost editata de salesman: 03 iulie 2009 - 07:24

• 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#71 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 03 iulie 2009 - 07:47

zici noaptea de parca ar fi un lucru rau.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#72 cornel001

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 405 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 05
  • Marca:Ford
  • Model:Focus 2 sedan
  • Motorizare:1.6 100

Scris 03 iulie 2009 - 09:38

Am fost si am vazut focus, de aia intrebam de 100 cp versus 115 cp, n-au 115 la test drive.
Placut asa pe afara, prin inauntru, cam plasticos asa. Cel putin trendul, pe care l-am pipait.
Parti rele: nu tu airbag cortina, nici macar ca upgrade. Aceeasi poveste cu ESP. Restul OK, chiar si un pret f bun zic eu 13300 pt cel de 100 cp si 14500 pt cel de 115 cp. IN rest, ca sa zic asa, avea de toate, jenti aliaj, aer conditionat automat cu doua zone, faruri ceata, etc...Nu avea mp3, iarasi, nici macar ca upgrade (pot trai si fara insa) pilot automat.
Insa zic eu ca la o masina din 2009, macar ca upgrade trebuia sa fie ESP si airbaguri cortina. Nici la nivelul urmator de echipare nu erau, doar pe ghia si titanium, insa nu mai stiu preturile.

Ce upgrade vorbesti tu acolo ? N-am inteles nimic. Sau am inteles ceva, dar refuz sa cred.
exemplarele cu dotarile ala tre sa aibe si pilot automat. daca nu cumva l-au scos f recent sa mai reduca din costuri, ca au scazut preturili...
ghia si tianium sunt nivelul urmator de echipare...
  • 0

#73 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 03 iulie 2009 - 11:27

nu stiu in cat facea suta, da' Viena - Buc a facut in 11:30 ore (si noaptea!) manca-i-as tzava ei de scotea fum pe ea :D

4h30 cu 7h ? sau ceva de genul. plauzibil.
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#74 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 03 iulie 2009 - 11:45

pai cat e viena-oradea, 500km? teoretic ii poti pune jos si mai repede mergand in marginea legala, nu ca tine :D, ca nu te deranejaza nimeni. iar romania noaptea e oricum mai abordabila.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#75 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:

Scris 05 iulie 2009 - 11:16

Ce upgrade vorbesti tu acolo ? N-am inteles nimic. Sau am inteles ceva, dar refuz sa cred.
exemplarele cu dotarile ala tre sa aibe si pilot automat. daca nu cumva l-au scos f recent sa mai reduca din costuri, ca au scazut preturili...
ghia si tianium sunt nivelul urmator de echipare...

ce vreau sa zic e ca acum , pe focus nu poti pune airbaguri cortina si nici esp.
cel putin, asa mi-au zis 2 dealeri...si proleasing in ploiesti si colina motors in bucuresti.
se pate sa fie cum zici tu, adica in efortul de a scade pretul sa fi scos aceste optionale, chiar si ca upgrade.
zici tu ca intre trend si ghia-titanium nu mai e nimic ca nivel de chipare? pentru ca mi se par prea chele primele si prea scumpe cele din urma.
pana una alta, am in cotinuare oferta de mazda 3 sedan, 16.i 105 cp la 17500 ddp. am fost si la BDT si la Arian, ulterior Arian m-a sunat sa ma intrebe cum mi-a palcut test drive-ul si i-am zis de oferta asta, a zis ca nu se poate, ca e de TX nu de TX plus...BDT-ul la fel, a zis ca nu pot cobora sub 18500...
  • 0
...Move your mind...

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi