compacta bine dotata pentru mine
Scris 29 iunie 2009 - 06:27
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 29 iunie 2009 - 06:32
Scris 29 iunie 2009 - 09:26
oamenii au nevoi diferite si pun pret pe chestii diferite...altfel la compacte ne-am lua toti 135i...dar mai se da si focus, si megane etc.totusi, trebuie sa fiti constienti ca orice ban dat in minus este scazut de fapt de undeva. nimeni nu face pomeni. sunt iluzii aici pe forum.
orice lucru in plus pe masina costa si orice ban ne-dat inseamna ceva lipsa...adevarat...insa nu toti au si nevoie de lucrurile in plus.
in plus, mai se plateste si marca, iarasi, nu toti sunt dispusi sa o plateasca..
Scris 29 iunie 2009 - 11:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 01 iulie 2009 - 08:51
concluzia mea e ca nu e chiar asa de rea motorizarea, se duce vioi la 4500-5000 de ture ba chiar si peste si zgomotul la interior nu e deranjant. am observat ca abs-ul intra insa nu imediat cum te sui pe frana, insa isi face treaba repede si eficient cand intra. n-am condus 3-ul vechi cat sa pot face o comparatie rezonabila, insa zice lumea ca e mai bine insonorizata decat vechiul model. parbrizul incalzit e foarte misto, ne-a prins si un pis de ploaie si efectiv nu se aburea deloc, nici macar pe la colturi cum se mai intamlpla. interiorul mi se pare OK, tot nu pot sa zic ca ma da pe spate designul plansei de bord, insa cred ca e si chestie de obisnuinta. la fel designul mastii frontale, ii zic nasoasa de acum...
la wv n-am ajuns inca poate in weekend daca nu voi lua o decizie pana atunci, insa imi inchipui ca n-am cum compara 1.4 tsi-ul cu un aspirat de 1.6, asa ca decizia, avand in vedere ca motorul de 1.6 de la mazda mi s-a parut rezonabil (pentru capacitatile mele adica) va depinde de pret, dotari, disponibilitate, culoare, etc...
de la mazda am o oferta de 17500 pt TX + din stock, aluminiu metalizat, insa e un fel de gri inchis. as prefera o alta nuanta, sa fiu sincer, insa asta inseama comanda si pe langa ca mai dureaza (am verificat stock-ul in austria, e ceva ce mi-ar conveni acolo, un TX si un TX+ pe acea nuanta de albastru indigo), sigur nu va fi la pretul asta...
TX+ are o gramada de chestii, sunet bose cu 6 cd, sistemul ala de monitorizeaza spatiul din spatele masinii si unghiul mort si te atentioneaza daca vrei sa faci schimbari de directie, sistem de motitorizare presiune in pneuri, si mai era parca ceva. oricum, restul sunt standard pe TX. a, bluetooth-ul mai e in TX+.
parca adytzu are un 6 cu o echipare asemanatoare, o sa-l intreb cum i se pare sunetul si bluetooth-ul...
Aceasta postare a fost editata de dante01: 01 iulie 2009 - 08:51
Scris 01 iulie 2009 - 09:18
pune o poza cu masina, sa vedem si noi ce e de fapt.
despre fotografie
Scris 01 iulie 2009 - 09:39
Scris 01 iulie 2009 - 09:55
BT nu cred ca-ti foloseste la ceva decat sa raspunzi la telefon cand suna, nu e prea destept in rest.
performantele sunt modeste, chiar daca ti se pare ca trage, de aceea as recomanda sa-ti placa masina la interior, sa te simti bine in ea.
despre fotografie
Scris 01 iulie 2009 - 10:43
Scris 01 iulie 2009 - 10:46
despre fotografie
Scris 01 iulie 2009 - 10:49
Nu e vorba de mine.
Scris 02 iulie 2009 - 08:55
Dante01 eu daca as fi in locul tau, as mai astepta putintel pt ca la unul dintre dealer-ii din Ploiesti va poposii un nou reprezentant care in mod sigur te ajuta cu tot ceea ce va putea. Dar asta-i parerea mea, nu stiu daca vei fi dispus sa achiesezi la ea.
nu vrei sa fii mai explicit, ca nu inteleg ce zici? macar pe privat...
m-au sunat azi de la mazda, cu oferta de mai sus, a ramas ca in weekend ma vad cu ei.
Scris 02 iulie 2009 - 10:41
Scris 03 iulie 2009 - 03:59
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 iulie 2009 - 04:19
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 03 iulie 2009 - 04:30
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 iulie 2009 - 06:57
nu stiu exact timpi, dar nu imi amintesc nici o depasire in care sa ma fi lasat balta. e adevarat ca avea 1140 Kg, dar nu ma astept sa aiba mult mai mult nici acum ...
a, si nu avea zona rosie pe turometru
asa ca ia-ti Focus! glumesc, dar macar ia-l in calcul.
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 03 iulie 2009 - 07:16
despre fotografie
Scris 03 iulie 2009 - 07:19
Da, dar vinde KIA si Subaru. ....
Rectificare: Subaru si Kia....
Vorbesc foarte serios
Scris 03 iulie 2009 - 07:23
Aceasta postare a fost editata de salesman: 03 iulie 2009 - 07:24
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 03 iulie 2009 - 07:47
despre fotografie
Scris 03 iulie 2009 - 09:38
Ce upgrade vorbesti tu acolo ? N-am inteles nimic. Sau am inteles ceva, dar refuz sa cred.Am fost si am vazut focus, de aia intrebam de 100 cp versus 115 cp, n-au 115 la test drive.
Placut asa pe afara, prin inauntru, cam plasticos asa. Cel putin trendul, pe care l-am pipait.
Parti rele: nu tu airbag cortina, nici macar ca upgrade. Aceeasi poveste cu ESP. Restul OK, chiar si un pret f bun zic eu 13300 pt cel de 100 cp si 14500 pt cel de 115 cp. IN rest, ca sa zic asa, avea de toate, jenti aliaj, aer conditionat automat cu doua zone, faruri ceata, etc...Nu avea mp3, iarasi, nici macar ca upgrade (pot trai si fara insa) pilot automat.
Insa zic eu ca la o masina din 2009, macar ca upgrade trebuia sa fie ESP si airbaguri cortina. Nici la nivelul urmator de echipare nu erau, doar pe ghia si titanium, insa nu mai stiu preturile.
exemplarele cu dotarile ala tre sa aibe si pilot automat. daca nu cumva l-au scos f recent sa mai reduca din costuri, ca au scazut preturili...
ghia si tianium sunt nivelul urmator de echipare...
Scris 03 iulie 2009 - 11:27
nu stiu in cat facea suta, da' Viena - Buc a facut in 11:30 ore (si noaptea!) manca-i-as tzava ei de scotea fum pe ea
4h30 cu 7h ? sau ceva de genul. plauzibil.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 03 iulie 2009 - 11:45
despre fotografie
Scris 05 iulie 2009 - 11:16
Ce upgrade vorbesti tu acolo ? N-am inteles nimic. Sau am inteles ceva, dar refuz sa cred.
exemplarele cu dotarile ala tre sa aibe si pilot automat. daca nu cumva l-au scos f recent sa mai reduca din costuri, ca au scazut preturili...
ghia si tianium sunt nivelul urmator de echipare...
ce vreau sa zic e ca acum , pe focus nu poti pune airbaguri cortina si nici esp.
cel putin, asa mi-au zis 2 dealeri...si proleasing in ploiesti si colina motors in bucuresti.
se pate sa fie cum zici tu, adica in efortul de a scade pretul sa fi scos aceste optionale, chiar si ca upgrade.
zici tu ca intre trend si ghia-titanium nu mai e nimic ca nivel de chipare? pentru ca mi se par prea chele primele si prea scumpe cele din urma.
pana una alta, am in cotinuare oferta de mazda 3 sedan, 16.i 105 cp la 17500 ddp. am fost si la BDT si la Arian, ulterior Arian m-a sunat sa ma intrebe cum mi-a palcut test drive-ul si i-am zis de oferta asta, a zis ca nu se poate, ca e de TX nu de TX plus...BDT-ul la fel, a zis ca nu pot cobora sub 18500...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi