Dacia Duster Suv
Scris 02 martie 2010 - 12:24
Scris 02 martie 2010 - 12:55
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 martie 2010 - 01:28
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 02 martie 2010 - 02:13
Insa, din nou tre sa zic, pacat ca nu ofera si alte optionale precum climatronic, trapa, scaune incalzite.
Pack Piele ala la 400 euro sa inteleg ca inseamna tapiserie mixta ptr scaune si imbracarea in piele a volanului si schimbatorului, nu?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 02 martie 2010 - 02:20
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 02 martie 2010 - 02:31
Scris 02 martie 2010 - 02:36
Scris 02 martie 2010 - 03:41
Ar fi fost mai elegant o tapiserie mixta, insa pielea aia sa fie mai aspectuoasa. Din poze mi se pare cam aiurea, atat pe scaune, cat si la schimbator
Evident ca o tapiserie de piele k lumea ar fi fost cam mult ptr targetul Duster'ului, insa nici asta nu mi se pare o solutie decenta
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 02 martie 2010 - 03:42
Scris 02 martie 2010 - 03:52
Scris 02 martie 2010 - 04:04
Aceasta postare a fost editata de pejte: 02 martie 2010 - 04:09
Scris 02 martie 2010 - 04:05
Scris 02 martie 2010 - 04:07
Scris 02 martie 2010 - 04:08
Dupa parerea mea, pielea nu ofera niciun avantaj. Doar pret mare si dezavantaje cit cuprinde.Piele, trapa, scaune incalzite, etc etc... cereti prea unei masini care se vrea a fi o marca low-cost a unei companii relativ low-cost...
Scris 02 martie 2010 - 04:14
Corect............ pielea nu ofera niciun avantaj. Doar pret mare si dezavantaje cit cuprinde.
Tapiseria de piele care sa fie ok o regasim doar pe anumite modele premium, la preturi pe masura.
Si tot ca parere personala, desi am mai spus-o, in loc de piele ar fi fost mult mai utila o instalatie de climatizare (sau ac automat), chiar si ca optional. Probabil la facelift vor reconsidera chestiunea asta.
Scris 02 martie 2010 - 05:39
Ca mentiune, mai bine era un singur topic cu aceste materiale, parerea mea.
Relativ ok preturile; nu e bine ca nu poti comanda ESP decat cu 1,5dci 110cp; cam scump pachetul Look, care nici nu include protectiile laterale si overfenderele; nu sunt preturi pt accesorii (poate e mai bine, ca cine stie peste ce mai dadeam) - insa sunt curios daca poti comanda accesoriile cu masina sau trebuiesc cumparate la pret de dealer.
Laureate 4x4 1,5dci 110cp + esp (cand se pare ca te obliga sa iei si optionalul volan in piele) + vopseau metalizata + geamuri electrice spate + ..... iese destul de scumput.
Sa vedem, ca se va da liber oficial la drive test, pareri si opinii.
Scris 02 martie 2010 - 06:01
Scris 02 martie 2010 - 06:04
Ca mentiune, mai bine era un singur topic cu aceste materiale, parerea mea.
Topicele sunt generate automat de aplicatia "Downloads".
Scris 02 martie 2010 - 10:59
comparativ cu ce suv diesel de pe piata?Laureate 4x4 1,5dci 110cp + esp (cand se pare ca te obliga sa iei si optionalul volan in piele) + vopseau metalizata + geamuri electrice spate + ..... iese destul de scumput.
Sa vedem, ca se va da liber oficial la drive test, pareri si opinii.
Scris 02 martie 2010 - 11:19
Nu stiu daca masina, dpdv al capabilitatilor tehnice, dinamice, etc., confirma sau nu - este mult prea devreme ca vreunul dintre noi sa ne pronuntam in aceasta privinta. Insa ce am spus in postul meu anterior si citat de tine, este ca imagine de marca sau cum ar fi perceput in piata de catre o buna parte din potentialii cumparatori.
Ne place sau nu, asta e.
Macar sa confirme masina; desi la politica comerciala Dacia (include lansari, echipamente, etc.) se putea mai bine.
Sa NU fiu inteles gresit, nu poti avea super calitate, super finisaje si imbinari, o caruta de dotari, cele mai inovative sisteme, etc. la un pret de cel mult 10k euro.
Insa, dpmdv, sunt destule chestiuni care se puteau face si care cel putin deocamdata nu s-au facut. De ex. umbla un zvon ca va fi disponibil si turbobenzinarul de 1,4, deocamdata pauza. Cel mai probabil va fi lansat intr-o etapa a 2-a (gandirea lor o fi fost ceva de genul: de ce sa nu tragem pe fraieri sa cumpere motorizarile mai vechi -stocuri sau nu- si dupa ce vindem binisor mai introducem o motorizare noua).
Intelegi ce vreau sa spun (stiu ca intelegi ca esti baiat istet, insa nu stiu daca vei admite aici treaba asta) ?
Scris 02 martie 2010 - 11:20
Duster, daca'i adaugi optionale, ajunge la 17k, si asta ptr un 1.5 de 110
Tucson are pret de lista 21k (la care cred ca se mai pot scoate 500 euro reducere), insa, pe langa motorul mai puternic, are clima, tapiserie piele (destul de misto mi s'a parut cand am avut contact cu ea), trapa, airbag'uri cortina (asta am retinut eu, posibil sa mai fie)
Un Duster cu un 2.0 dCi ar fi fost undeva la 18.5k, poate si un pic mai sus cu dotari echivalente ... deci deja nu mai era diferenta asa mare
Iar la partea estetica, la interior Ambiance mi se pare ca arata mult mai bine decat Laureate, la care toate plasticele alea lucioase se potrivesc ca nuca'n perete ...
Scris 03 martie 2010 - 01:53
dar sunt curios care sunt concurentii lui ca dotari/pret
daca se putea mai bine nu stiu
din afara mereu e mai simplu, situatia propriu zisa din firma nu prea o putem stii noi. apoi tb sa aiba grija si peste ce alte modele din gama nu are voie sa dea
@andrei
21.000 fata de 17.000 inseamna 4000 in plus...adica ~25%
in plus, daca te uiti pe site..
*Curs de facturare minim 1 EURO = 4.2 RON....interesant nu?
taxa vamala e inclusa? asta nu stiu, doar intreb
si asa, 25% e imens....ia uita-te ce tucson iei la 17.000...am impresia ca benzina si 4x2.....
Scris 03 martie 2010 - 02:17
Peste ce alte modele din gama Renault sa nu dea.@ciprian mereu se poate mai bine, normal
.............
...apoi tb sa aiba grija si peste ce alte modele din gama nu are voie sa dea
............................
Acum, evident ca noi nu facem decat sa ne dam cu parerea; atat timp cat acest lucru se face in niste limite rezonabile, indiferent care-i pct de vedere, nu cred ca are ce sau cum sa strice.
Am vazut pachetul de protectie (overfendere, etc.), dar nu l-am vazut nici in standard la vreo echipare si nici pe lista de optionale, doar la accesorii (fara pret). Din pct meu de vedere (asa cum arata in acea poza) are un aspect placut si-l consider necesar/util Duster-ului.
Acesta si chiar si carligul de remorcare ar trebui sa le poti comanda din fabrica si nu (doar) de la dealer; de asta eram nedumerit intr-un post anterior privind unele accesorii.
Scris 03 martie 2010 - 10:26
Scris 03 martie 2010 - 10:39
Scris 03 martie 2010 - 10:43
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi