În nici un caz nu putem compara Duster cu Stepway. Stepway'ul e similarul Scout'ului de la Skoda şi nici ăla nu poate fi numit succes (cel puţin nu la noi, deşi nici pe site-urile de SH din afară nu am văzut prea multe). Oricum, pentru Stepway nu cred că s'au modificat linii tehnologice, deci faptul că n'a prins la public (nici nu mă miră) nu e un capăt de ţară pentru Dacia.
Duster, insă, e cu totul altceva. E un model de sine stătător, care aduce beneficii clare faţă de Logan sau Sandero, nicidecum nu poate fi considerat un alt Stepway.
LE: M-am uitat acum pe dacia.ro și am văzut că Stepway e mai scump decât un Laureate, deși vine fără A/C (costă 750 Euro). Nu rețin, dar am impresia ca nu e totuși mai înalt decât un Sandero obișnuit. Practic, e vb doar de aspect. În cazul ăsta, e și normal că nu e un succes. Cel mult ar fi putut să ofere pachetul optic ca opțional, însă tactica asta nu a dac succes pentru Logan (kit-ul optic fiind scump - eu nu am văzut până acum decât 2 mașini cu el: una a unui angajat la reprez Dacia din CT și celălalt în Maroc
)
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 februarie 2010 - 12:50